kader utansın.Nurgül kız adımız çıktı hihihih çılgııınn delüüüü diye
Gelin gelin yardıma gelin, hiç değilse kızımı oyalarsınız
vaauuvvv bu çok güzel bi haber çocuklarını sevdiğini biliyordum da artık çocuk düşündüğünüzü yeni duydum çok sevindim hayırlısı olsun sen yine kesinleşince haber ver belki bende yaparım gaza gelip :))))))Hemde zevkleÇocukları seviyorum ben Bugün bebek muhabbeti açıldı.Artık bende istiyorum biliyorsunuz. Arkadaşlardan normal doğum yapan 1 kişi var gerisi sezeryan. Bende normalin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ancak biraz korkmadım da değil:44: Bunları düşünmek için çok erken bakalım bebek sahibi olmak nasip olacak mı ama biryandan da insanın aklından geçmiyor değil.
Ben normal doğum yaptım canım, şahsen bir daha çocuğum olursa(ki düşünmüyom, büyük konuşmmamak lazım kısmet) normal doğum hayatta yapmam:18::18::18::18:
günaydın ortim. nasılsınngünaydınnnnnnnnnnnnn
selam hoşgeldin. kesinlikle öyle. teşekkürler.Günaydın 13. Takımın çıtır adayları. Niyeyse bu takıma böyle hitap etmek alışkanlık oldu :)
günaydın nermincimmmm hemde nası hangi birini nereye sığdıracağımı bilemedim.günaydın şekerler.. iş güç çok bugün ama eşimde evde bakalım yapabildiğim kadar artık:)
Ç
Balıkesir Bandırma . Benim çok sevdiğim canım bitanem Ali cim Bandırma sporda oynuyor
Hemde zevkleÇocukları seviyorum ben Bugün bebek muhabbeti açıldı.Artık bende istiyorum biliyorsunuz. Arkadaşlardan normal doğum yapan 1 kişi var gerisi sezeryan. Bende normalin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ancak biraz korkmadım da değil:44: Bunları düşünmek için çok erken bakalım bebek sahibi olmak nasip olacak mı ama biryandan da insanın aklından geçmiyor değil.
menüm
sabah:3 dilim ekmek
domates
peynir
zeytin
ara.neskafe
öğle:büyük 2 dilimle tost
akşam:mantarlı sıpagettiiiiiiiiii
brokoli
su:1 litre
spor:yok
Ben Geldim kızlar
Bugün doktora gittim
mr çektirdik mr çok korkunçtu Sesleri falan
Doktor iltihap var dedi bu yaşta çok yüklenmişşin dedi . krem bide ilaç verdi spor ağır yapma dedi koşu bandı sert zemin dedi . kasların çok güçsüz kuvvetlendir dedi bir kaç hareket verdi...
Dünkü menüm :
Sabah + ögle :
1 simit
peynir
1 haslanmış yumurta
domates
3 siyah zeytin
Akşam :
1 simit
1 ayran
Bugün :
Sabah :
1 simit
zeytin
domates
salatalık
peynir
1 haslanmış yumurta
Akşam :
1 kase sütlü nesfit
Benim menum
Sabah
1 kase yulaf gevregi light sutle
Ara
4 kuru siyah erik
Ögle
Yumurtali,marullu, peynirli sandivic
Aksam
2 yk sade makarna yarim tavuk gögsu
18:00 de 7-8 üzüm,1/4 muz,ceyrek nar
Spor yok :/
5 gun diyetini istiyorum ben..ama daha vaktimiz var bir arastiralim daha istersen...ama ben cok bakindim..digerleri hep uzun vadeli
Birde isves diyeti diye bsey var 13 gunluk fln heralde ama listesini hatirlamiyorum
aşığım, aşıksın, aşıkkkkkkkkkkkk
Amma çok konuşmuşsunuz geveze kaplumbağalar.çok felaket yağmur vardı 50 km yolu 1 saatte zor geldim.
Hatice ben burdayım,aşıklar sizi:) yarın paket eline gidince neler olcak çokmerak ediyom artık da seviyom demezse beklemicem artıkın:)))
Yarın sabah 9-9.30 arası eskişehire yola çıkıyorum.Tahmini varış saatimiz :))11.40 olup hava şartları el verirse daha erkende varabiliriz.havanın güneşli olması beklenirken yağmur yağmasın diye dua ediyoruz :)))
Kızlar bayramda uğramaya çalışırım ama şimdiden kutlamak istiyorum.İyi bayramlar..hepiniz öpüldünüz yavru kuşlar muccuks)))
Amma çok konuşmuşsunuz geveze kaplumbağalar.çok felaket yağmur vardı 50 km yolu 1 saatte zor geldim.
Hatice ben burdayım,aşıklar sizi:) yarın paket eline gidince neler olcak çokmerak ediyom artık da seviyom demezse beklemicem artıkın:)))
Yarın sabah 9-9.30 arası eskişehire yola çıkıyorum.Tahmini varış saatimiz :))11.40 olup hava şartları el verirse daha erkende varabiliriz.havanın güneşli olması beklenirken yağmur yağmasın diye dua ediyoruz :)))
Kızlar bayramda uğramaya çalışırım ama şimdiden kutlamak istiyorum.İyi bayramlar..hepiniz öpüldünüz yavru kuşlar muccuks)))
bu düşüncelerinin aynısının tıpkısını br zamanlar biz düşünüyorduk.güzel allahım senin palnın varsa benimkde var dedi.hiç düşünmediğimiz bir zamanda,düşünmediğimiz şekilde,düşünmediğimiz yerde doğdu
Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizdenİçine doğan var mı?
çok şükür ameliyat dememş kübracığım sende dikkat edersin artık tez zmanda düzelir inşallah.Ben Geldim kızlar
Bugün doktora gittim
mr çektirdik mr çok korkunçtu Sesleri falan
Doktor iltihap var dedi bu yaşta çok yüklenmişşin dedi . krem bide ilaç verdi spor ağır yapma dedi koşu bandı sert zemin dedi . kasların çok güçsüz kuvvetlendir dedi bir kaç hareket verdi...
3 haneli rakamlardan b,r dönem bende nefret ettim dedim 99 u hiç göremeyeceğim herhlde bak şu an 86 yım sende görürsün görmemiş gibi olursun emin ol.her kilo verdiğinde bir altı olsun diye sabırsızlanıyoruz valla allah sonuça ulaştırsın hepimizi inşllahcanım benim derdim artık bir an önce 3 hanelilerden kurtulmak
ufff amaa ben 2sinden itibaren yazcam menülerimi napıimmmmm yaaaaa, idare edin azcık kaptanım örtmenim olma mıııı
çok sevindim beybi ameliyat yokk, oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyinşallah kısa sürede de toparlanırsın
ben her ikisine denemiştim evlenmeden önce 1 ayda 10 kilo vermiştim.tabi sporla beraber 3 gün lapa diyeti 7 5 günde 5 kilo diyeti düğer günlerde normal diyete devam etmiştim.hiçte etkilenmemiştim yorgunluk halsizlik falan olmamıştı yani.bayramdan sonra bendemi başlasam ne etsem:)kızlar ben pirinç lapası ve 5 gün 5 kg diyetlerini bi yapıim size bildiririm 1ine kadar olur mu? gerçi bnm kgm kaptanım snnki kadar sabit kalmadı ama bakarsınız. yrn başlıcam 103'le. bakalım sonuç nolcak 7 günde.
Ne bilim ya kisin 8 kere hasta olmasi iyimis bende anlamadim benim oglum 2 kere hasta oldu oda virustu
günaydın ortim. nasılsınn
selam hoşgeldin. kesinlikle öyle. teşekkürler.
günaydın nermincimmmm hemde nası hangi birini nereye sığdıracağımı bilemedim.
günaydın ortim. Nasılsınn
selam hoşgeldin. Kesinlikle öyle. Teşekkürler.
Günaydın nermincimmmm hemde nası hangi birini nereye sığdıracağımı bilemedim.
ayın 22 si ve 23 ü mesajları bana kızlar. atmayanlar çok tek tek saydırmayın
neyse kızlar bana müsade tekrar giremem belki şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.güzel güzel geçrirsiniz tatilinizi inşallah çok çok öpüldünüz allaha emanet olun.
evet ya bende çalışıyorum. 12 de çıkıcam.iyiyim canım, çalışıyorum malesef
kolay gelsin canım yardıma ihtiyacın olursa seslen.neyse kızlar bana müsade tekrar giremem belki şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.güzel güzel geçrirsiniz tatilinizi inşallah çok çok öpüldünüz allaha emanet olun.
aldım.7 VE 8 not alabilirmisin canım spor yok
günayydınn hoşgeldin.Gúnaydın Kızlarrrrr :)
dediğin gibi zeynepciğim planlamakla olmuyor benim 2 sene bebeğim olmadı artık tedaviye başlayalım dedik.doktora gittim dedi adetinin 3.günü gel ben bekliyorum tabi olacağım diye olmadım tekrar gittim dedi hamilesin ne sevinmiştim var ya.allah olmayan herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli br evlat inşalah.
benim içimde ikiside geçiyor belkide ikiz olur ebru belli olmaz:)sağlıklı olur inşallah.
çok şükür ameliyat dememş kübracığım sende dikkat edersin artık tez zmanda düzelir inşallah.
3 haneli rakamlardan b,r dönem bende nefret ettim dedim 99 u hiç göremeyeceğim herhlde bak şu an 86 yım sende görürsün görmemiş gibi olursun emin ol.her kilo verdiğinde bir altı olsun diye sabırsızlanıyoruz valla allah sonuça ulaştırsın hepimizi inşllah
ben her ikisine denemiştim evlenmeden önce 1 ayda 10 kilo vermiştim.tabi sporla beraber 3 gün lapa diyeti 7 5 günde 5 kilo diyeti düğer günlerde normal diyete devam etmiştim.hiçte etkilenmemiştim yorgunluk halsizlik falan olmamıştı yani.bayramdan sonra bendemi başlasam ne etsem:)
benim kızımı götrüdüğüm doktorda aynısını söylemişti.siz anneler ne kadar paniksiniz çocukların yılda 7-8 kez hasta olması normal hasta olmayan çocuktan korkun demişti bende demiştim ne saçma.demek aynı fikirde olan doktorlarda varmış:)
evet ya bende çalışıyorum. 12 de çıkıcam.
.
günaydın beybileerrrrrrrrrrrrrr
Ay etkilenmediğini duyduğuma çok sevindim canım yaaaGerçi ben de özellikle evde olduğum zamana denk getirdim ki okulda nolur nolmaz die :) pirinç lapasına başladım bgn ama kahvaltıda peynir ve salatalık yiorum, sabah sabah lapa yiyemem. Nette okudum böle ypanlar da olmş, öğle ve akşamı lapa yicem
az önce leg magicimi sipariş ettimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?