Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

GÜNAYDDINN selamlar merhabalaarr kıslaarrr nasılsınız inşallahh

Nurgül kız adımız çıktı hihihih çılgııınn delüüüü diye
Gelin gelin yardıma gelin, hiç değilse kızımı oyalarsınız
kader utansın.
vaauuvvv bu çok güzel bi haber çocuklarını sevdiğini biliyordum da artık çocuk düşündüğünüzü yeni duydum çok sevindim hayırlısı olsun sen yine kesinleşince haber ver belki bende yaparım gaza gelip :))))))
Ben normal doğum yaptım canım, şahsen bir daha çocuğum olursa(ki düşünmüyom, büyük konuşmmamak lazım kısmet) normal doğum hayatta yapmam:18::18::18::18:

niye diye soracaktım ama ilerleyen satırlarda açıklamanı yapmışsın zaten. :)))

günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın ortim. nasılsınn
Günaydın 13. Takımın çıtır adayları. Niyeyse bu takıma böyle hitap etmek alışkanlık oldu :)
selam hoşgeldin. kesinlikle öyle. teşekkürler.
günaydın şekerler.. iş güç çok bugün ama eşimde evde bakalım yapabildiğim kadar artık:)
günaydın nermincimmmm hemde nası hangi birini nereye sığdıracağımı bilemedim.

Ç

Balıkesir Bandırma . Benim çok sevdiğim canım bitanem Ali cim Bandırma sporda oynuyor

ali kim kız nerden tanıyon sen onu

güzelim normali zaten bu adı üstünde normal doğum. ben şahsen çok istiyordum ama malesef kısmet olmadı, o ameliyathaneye girince yarım insan olarak çıkacağımı sanoyordum ama girdim hemde güle oynaya eşimde geldi, epidüral oldum ve çok güzel geçti resmen gülerek doğurdum. ama sana tavsiyem olurda hamile kalırsan sakın kimsenin doğum hikayesini dinleme, herkesin kendine özel bir bünyesi var çünkü. kiminin çatısı dar oluyor kiminin geniş, kiminin ağrı eşiği yüksek oluyor kiminin düşük, bunun gibi birsürü şey var ve herşey kafada bitiyor. en önemliside şimdiden kegel egzersizlerine başla.

menüm
sabah:3 dilim ekmek
domates
peynir
zeytin

ara.neskafe

öğle:büyük 2 dilimle tost

akşam:mantarlı sıpagettiiiiiiiiii
brokoli

su:1 litre
spor:yok

afiyet olsun, uzun zamandır sıpagetti yememiştim canım istedi

tekrar geçmiş olsun güzelim, hareketlerini ihmal etme neyseki ameliyatlık değilmişsin

bu nasıl menü kız böyle, simitten başka bişey gözüme çarpmadı

Benim menum

Sabah
1 kase yulaf gevregi light sutle

Ara
4 kuru siyah erik

Ögle
Yumurtali,marullu, peynirli sandivic

Aksam
2 yk sade makarna yarim tavuk gögsu

18:00 de 7-8 üzüm,1/4 muz,ceyrek nar

Spor yok :/

afiyet olsun, makarnacılar burnuma burnuma koktu. hayırdır

5 gun diyetini istiyorum ben..ama daha vaktimiz var bir arastiralim daha istersen...ama ben cok bakindim..digerleri hep uzun vadeli
Birde isves diyeti diye bsey var 13 gunluk fln heralde ama listesini hatirlamiyorum

ben bi ara isveç diyetini yaptım ama 13 günden fazla kesinlikle uygulanmıyor, ben 5-6 gün falan yapabilmiştim işe yarıyo bence 1 kere yapılabilir

aşığım, aşıksın, aşıkkkkkkkkkkkk

bende aşığım ne olmuş hende 2 tane yakışıklıya

iyi yolculuklar yasemin, bizimde bayramda eskişehire gelmek gibi bi fikrimiz vardı ama hava kötü diye iptal ettik ben de çoooook özledim

sanada ii bayramlar. sen büyüğüm olduğun için ararım bayramlaşmak için. bayram harçlığı ne kadar ayırdın

dediğin gibi zeynepciğim planlamakla olmuyor benim 2 sene bebeğim olmadı artık tedaviye başlayalım dedik.doktora gittim dedi adetinin 3.günü gel ben bekliyorum tabi olacağım diye olmadım tekrar gittim dedi hamilesin ne sevinmiştim var ya.allah olmayan herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli br evlat inşalah.

Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizden İçine doğan var mı?

benim içimde ikiside geçiyor belkide ikiz olur ebru belli olmaz:)sağlıklı olur inşallah.

çok şükür ameliyat dememş kübracığım sende dikkat edersin artık tez zmanda düzelir inşallah.

3 haneli rakamlardan b,r dönem bende nefret ettim dedim 99 u hiç göremeyeceğim herhlde bak şu an 86 yım sende görürsün görmemiş gibi olursun emin ol.her kilo verdiğinde bir altı olsun diye sabırsızlanıyoruz valla allah sonuça ulaştırsın hepimizi inşllah

ben her ikisine denemiştim evlenmeden önce 1 ayda 10 kilo vermiştim.tabi sporla beraber 3 gün lapa diyeti 7 5 günde 5 kilo diyeti düğer günlerde normal diyete devam etmiştim.hiçte etkilenmemiştim yorgunluk halsizlik falan olmamıştı yani.bayramdan sonra bendemi başlasam ne etsem:)

Ne bilim ya kisin 8 kere hasta olmasi iyimis bende anlamadim benim oglum 2 kere hasta oldu oda virustu

benim kızımı götrüdüğüm doktorda aynısını söylemişti.siz anneler ne kadar paniksiniz çocukların yılda 7-8 kez hasta olması normal hasta olmayan çocuktan korkun demişti bende demiştim ne saçma.demek aynı fikirde olan doktorlarda varmış:)

neyse kızlar bana müsade tekrar giremem belki şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.güzel güzel geçrirsiniz tatilinizi inşallah çok çok öpüldünüz allaha emanet olun.

iyiyim canım, çalışıyorum malesef
evet ya bende çalışıyorum. 12 de çıkıcam.
neyse kızlar bana müsade tekrar giremem belki şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.güzel güzel geçrirsiniz tatilinizi inşallah çok çok öpüldünüz allaha emanet olun.
kolay gelsin canım yardıma ihtiyacın olursa seslen.
7 VE 8 not alabilirmisin canım spor yok
aldım.
Gúnaydın Kızlarrrrr :)
günayydınn hoşgeldin.

günaydın kızlar.kahvaltı hazırlamam lazım..dönünce geçmişe bakmaya çalışırım.çok konuşmayında az okuyayım

GÜNAYDIN BEYBİLEERRRRRRRRRRRRRR

ay etkilenmediğini duyduğuma çok sevindim canım yaaa gerçi ben de özellikle evde olduğum zamana denk getirdim ki okulda nolur nolmaz die :) pirinç lapasına başladım bgn ama kahvaltıda peynir ve salatalık yiorum, sabah sabah lapa yiyemem. nette okudum böle ypanlar da olmş, öğle ve akşamı lapa yicem

evet ya bende çalışıyorum. 12 de çıkıcam.

.

bende yarım gün çalışıyorum canım ama zor geldim daha eve gidip temizlik yapacağım of of

hayırlı olsun canım umarım memnun kalırsın şu lapadan. Bayramda nasıl yapacaksın ama bilemedim

Gunaydin kizlar, arefeniz mubarek olsun dualarda bulunmak dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…