Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim beslenme duzenin olmyor..bak aradadain yziklarini takip edersen ,,,yeigimiz seler yanlis olursa leide hastaliklara davetiye yada veriklerimizi fazlasiya geri la sorunumu olucak..sebze yemek corba meyve? Kac yasindasin

Anliyorum canim..gecmsler olsun ...ama cok ciddiye alma kainvalideni orta bir yol bul keyfine bak,,,yillar gecikten sonra kndini uzugun herseyin nekadar bos seyler oldugunu goruceksin

Yeniden yi bayramlar herkese

oy oyyy canım benim yaa
sen mükemmell bi annesin tebrik ediyorum senii o kadar zorluklara rağmen pes etmemişsin devam etmişsin
haliyle üstüne titremen çok normal
ama atasözünde de dediği gibi sakınan göze çöp btar
millet çocuklarını sokağa salar akşama kadar çocuk napıyo bakmazlar hasta olmazlar
bizler dikkat etsek hemen bişey olurr

maşallahhh subhanallah sanaa
slogan mükemmellll

ufak bi değişiklik yaparakkkkk

KAHROLSUN DİYET YAŞASIN BAKLAVAAA
ama baklava hiç yemicemmm

22 yasindayim cnm yiyorum yemek ama bu aralar pek istagim yok adet oldum oglum hasta oldu o yuzden dengem sasti resmen normalde corba ve meyveyi bol tuketiyorum

Bugünkü menüm :
sabah :
2 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
Peynir

ara:
5 adet yulaflı bisküvi
nescafe

Akşam :
3 adet kuru biber dolması
5 adet lahana sarması

Spor :
15 dk twister

Bacak hareketleri yaapmıyorum agrım var

evt cnm haklisn gecen arkadasim dedi benim yanimda calis diye dedim bu is bana yetiyo ogluma kaliteli ilgi veremem dedim millet 3 cocukla calisiyo dedi ben dedim onlar nabiyo saldim cayira vurdum hayira ben oyle yapamam bizde anneden genetik yumurtalik hastaligi varmis ablam 28 yasinda menepoz esiginde benimde riskim varmis yeni ogrendim ablam hemen ikinciyi yap dedi o cok kotu suanda ben menepozu deil eger yaparsam ikisine birden iyi bir anne olabilirmiyim onlarla kaliteli vakit gecirebilirmiyim ya yorulursam onlari uzersem diye dusunuyorum ilgisiz olmak istemiyorum iki cocuga birden bakmak buyuk sorumluluk bunu herkez dusunmuyo olsunda bakarim diyo ama ben oyle diyemiyorum yaa of nolucak benim bu halim

canim o patteste bagirsaklarini duyumlemesin zaten aksama kadar pattes yiyemezsin sabah bitane yesen oylen de zorla yarim aksama cirs olcan ee boylece kilo vercen mantik iyi ama bagirsaktan korkarim ben zaten dogumdan sonra gicim cikti resmen iyi karar ver sinanmeki felan ic yaparken baslarken yada uc gunun sonunda 40 gunde yarim bardak icmek iyimis ama icince evden cikma yoksa yollarda pacandan birakirsin mazallah

gecmis olsun cnm dolmayi gorunce canim cekti ama ben kuru kabak dolmasini seviyomm yapan olsada yesem hic yapmam deneamda yok ugrasmak oyle seylerle ama yemek super oluyo sosyete mantisini unutamiyom halaaaaaa 55 olim bi tepsi yicem

patatesi 1 gün yicem cnm zaten ahahahaaaaaaa paçandan bırakırsın maazallah koptummmmmmmmmmmmmm

gecmis olsun cnm dolmayi gorunce canim cekti ama ben kuru kabak dolmasini seviyomm yapan olsada yesem hic yapmam deneamda yok ugrasmak oyle seylerle ama yemek super oluyo sosyete mantisini unutamiyom halaaaaaa 55 olim bi tepsi yicem

Teşekkür ederim canım dolma süperdi
Mantı hiç sevmem
yoksa hemen canım çekerdi

Pantln aldım 40 beden .. Ne guzel mutluluk bu ya .. 44 beden zor oluyordu eskıden. Sımdı begendıgım. Her pntlnu alabılıyorum ... :)
hadi bakalım darısı 38 olur inşallah
güle güle giy canımmmm darısı başımaaa. 40 beden olmakkkkk nası bişedir acabaaa:44::44::44:
sende göreceksin banu,bir kaç ayın var sadece

çok geçmiş olsun semine.bu havalara dikkat etmek lazım.

ferhanla aynı fikirdeyim.bu menülerle sağlıklı kilo vermen mümkün değil.
afiyet olsun kübra

kızlar bayram süresince diete ara vereceğim.tabiki kapıp koyvermeyeceğim ama menüleride yazmayacağım.bayramın 3. günü malum evde parti var.:111:

hepinize iyi bayramlar

bugünkü meni

sabah 2 dilim ekmek 3 yk kıyma kavurma
1kk peynir
4 zeytin

akşam
1 kase çorba
1 tabağa yakın pırasa yemeği
az salata

su 1 lt
spor 1 saat yürüdüm

yollarda telef olmam da cabasııı

kızlarrrr şimdiden herkesciğinnn
bayramı mübarek olaaa

büyüklerimin ellerinden cüccüklerimin gözcüklerinden öperem

Oncelikle herkese hayirli ve mutlu bayramlar dilerim hayirlara vesile olsun insallah

Kilo bildirimi yapiliyor mu bu hafta takip edemedigimden hic bilmiyorum msj sayilarimda cok duzenli degildi bu hafta ins yeni hafta itibariyle duzene girecek ...

kilo bildirimim gecen hafta: 51.9
Bu hafta 50.8
Giden: 1.1

Hepinizi seviyorum iyi bayramlar

günaydın beybilerrrrrrrrr hepinize hayırlı bayramlar diliyorummm :) daha nice bayramlara hep beraber inşallahhhh sizi seviyoruummmmmmmm

not: pirinç lapası bende hiç bir etki etmedi hala 103üm gerçi 104 103 arası gidip geliodum ama. yine de bişecik verememişim :) annem de şok diyete çok kızdı, bayram bayram yapma dedi. bayram bayram yapma da o yemeklere nası dayanıcam bilemem. azcık azcık yerim ben de napiimm 5 günde 5 kgya pazartesi başlıcam sanırsamm. ya da belki de hiç başlamam. kendime kastım mı var nedir :44::44: bakalım bayramda kgmda bir değişiklik olcak mı:44: leg magicim de bi gelsin dee

merhabalar herkese mutlu bayramlar
dün çok yoüundum hiç giremedim nete , inanır mısınız evimi bile bu sabah silip süpürdüm
sizler iyisinizdir inşallah öpüyorum hepinizi

hafta ortasında bu ne kilo bildirimi kız, anlamadım

bencede bayramı atlat öyle başlarsın daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…