kizlar bugun kendimi cezalandirim dedim olmadii bi kac gundur biraz abarttim galiba bugun meyve yarin su gunu yapicaktim ama yarin disardayim gene olmucak bugunki menum kapatiyorum gunu artik
sabah:bi kase cornflexk sut ile
ara ogun:musli kusburnulu
oglen:hicbisi
aksam:bi dilim ekmek tavuk sosis bi tane bi bardak gazi kacmis unutulmus cola
adim arzu cnm evt cok ustune titriyorum cok zor kavustum yavruma tedaviyle oldu 2 senenin sonunda aldim onu kucagima cok acilar cektim hamileligim 6 bucuk ayina kadar kustum ona bisi olcak diye ogurmek bile istemedim ama elimden gelen bisi yoktu dogurcagim gune kadar calistim dogum kolay olsun cikarken cani yanmasin yaglanma olmasin diye cok yurudum sancim cok vardi agliyarak yurudum geceleri uyuyamadim hani emzirme donemim cok berabetti mastit oldum hastanede ates kaldirdim goguslerim tas gibi oldu onu yanimdan alip goturduler isik altinda durmasi gereekiyordu sariligi vardi emziremedim gogusler sisti tabi sonra yaralarim 6 ay gecmedi gogus ucu yaralarim ama inadina emzirmeye calistim sut kanallarim iltihablanma oldu agladim acidan gene emzirdim hastaneden ciktik evimize geldik gece emmeye kalkti azindan kan geldi oyle boyle deil heryeri kan oldu 48 saat makinalara bagli kaldi yavrum miyde kanamasi dediler ama sukur benim gogsum oyle bir yirtilmis ki ordan icmis sadece kanimi etim sallaniyodu resmen herseyi yesin icsin oyunlar oynasin hasta olmasin yani cok titriyorum ustune ama doktor bana kendine guvenin yok senin dedi sonra basladim aglamaya onca acilar cektim dedim ama kv hep dier gelini tam anne olarak ornek verdi dedim yok o 2 yasina kadar emzirmis her dk her gun cesitli corbalar yapmis hic hasta etmemis o tam anneymis benimkini buyutmekte ne varmis gibi iki gun once ateslendi ya ne dese begenirsin dikkat etmiyonuzmu usuttunuzmu kesin usuttunuz dikkat etsenize dedi esimde hyr usutmedi vurus kapti arzu iyi bakiyo dedi ama en ufak biside ben dikkatsiz oluyorum resmen cok doluyum nabcam bilmiyorum kilo meselesindede telde sormus inanmamis kilo verdime heralde kollarimi sivadi esim vak incecik kaldi diye netten sasirdim of ya karmakarisik yzdim resmen bi soru sordun ben bin cvb yazdim agliycam sinirime ya
oy oyyy canım benim yaaadim arzu cnm evt cok ustune titriyorum cok zor kavustum yavruma tedaviyle oldu 2 senenin sonunda aldim onu kucagima cok acilar cektim hamileligim 6 bucuk ayina kadar kustum ona bisi olcak diye ogurmek bile istemedim ama elimden gelen bisi yoktu dogurcagim gune kadar calistim dogum kolay olsun cikarken cani yanmasin yaglanma olmasin diye cok yurudum sancim cok vardi agliyarak yurudum geceleri uyuyamadim hani emzirme donemim cok berabetti mastit oldum hastanede ates kaldirdim goguslerim tas gibi oldu onu yanimdan alip goturduler isik altinda durmasi gereekiyordu sariligi vardi emziremedim gogusler sisti tabi sonra yaralarim 6 ay gecmedi gogus ucu yaralarim ama inadina emzirmeye calistim sut kanallarim iltihablanma oldu agladim acidan gene emzirdim hastaneden ciktik evimize geldik gece emmeye kalkti azindan kan geldi oyle boyle deil heryeri kan oldu 48 saat makinalara bagli kaldi yavrum miyde kanamasi dediler ama sukur benim gogsum oyle bir yirtilmis ki ordan icmis sadece kanimi etim sallaniyodu resmen herseyi yesin icsin oyunlar oynasin hasta olmasin yani cok titriyorum ustune ama doktor bana kendine guvenin yok senin dedi sonra basladim aglamaya onca acilar cektim dedim ama kv hep dier gelini tam anne olarak ornek verdi dedim yok o 2 yasina kadar emzirmis her dk her gun cesitli corbalar yapmis hic hasta etmemis o tam anneymis benimkini buyutmekte ne varmis gibi iki gun once ateslendi ya ne dese begenirsin dikkat etmiyonuzmu usuttunuzmu kesin usuttunuz dikkat etsenize dedi esimde hyr usutmedi vurus kapti arzu iyi bakiyo dedi ama en ufak biside ben dikkatsiz oluyorum resmen cok doluyum nabcam bilmiyorum kilo meselesindede telde sormus inanmamis kilo verdime heralde kollarimi sivadi esim vak incecik kaldi diye netten sasirdim of ya karmakarisik yzdim resmen bi soru sordun ben bin cvb yazdim agliycam sinirime ya
slogan mükemmellllkızlar pirinç lapası diyeti bana yaramadı. ya ondan ya da ders çalışmaktan başım çok fena ağrıdı. 1 gün yeter bana bu diyet. yrn 5 günde 5 kg diyetine başlıyorum. yrn patates günüm. o da bu şekilde olursa ona da dvm etmem. kahrolsun sinüzit, yaşasın baklavaaaa
Canim beslenme duzenin olmyor..bak aradadain yziklarini takip edersen ,,,yeigimiz seler yanlis olursa leide hastaliklara davetiye yada veriklerimizi fazlasiya geri la sorunumu olucak..sebze yemek corba meyve? Kac yasindasin
Anliyorum canim..gecmsler olsun ...ama cok ciddiye alma kainvalideni orta bir yol bul keyfine bak,,,yillar gecikten sonra kndini uzugun herseyin nekadar bos seyler oldugunu goruceksin
Yeniden yi bayramlar herkese
kızlar pirinç lapası diyeti bana yaramadı. ya ondan ya da ders çalışmaktan başım çok fena ağrıdı. 1 gün yeter bana bu diyet. yrn 5 günde 5 kg diyetine başlıyorum. yrn patates günüm. o da bu şekilde olursa ona da dvm etmem. kahrolsun sinüzit, yaşasın baklavaaaa
Bugünkü menüm :
sabah :
2 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
Peynir
ara:
5 adet yulaflı bisküvi
nescafe
Akşam :
3 adet kuru biber dolması
5 adet lahana sarması
Spor :
15 dk twister
Bacak hareketleri yaapmıyorum agrım var
canim o patteste bagirsaklarini duyumlemesin zaten aksama kadar pattes yiyemezsin sabah bitane yesen oylen de zorla yarim aksama cirs olcan ee boylece kilo vercen mantik iyi ama bagirsaktan korkarim ben zaten dogumdan sonra gicim cikti resmen iyi karar ver sinanmeki felan ic yaparken baslarken yada uc gunun sonunda 40 gunde yarim bardak icmek iyimis ama icince evden cikma yoksa yollarda pacandan birakirsin mazallah
gecmis olsun cnm dolmayi gorunce canim cekti ama ben kuru kabak dolmasini seviyomm yapan olsada yesem hic yapmam deneamda yok ugrasmak oyle seylerle ama yemek super oluyo sosyete mantisini unutamiyom halaaaaaa 55 olim bi tepsi yicem
hadi bakalım darısı 38 olur inşallahPantln aldım 40 beden .. Ne guzel mutluluk bu ya .. 44 beden zor oluyordu eskıden. Sımdı begendıgım. Her pntlnu alabılıyorum ... :)
sende göreceksin banu,bir kaç ayın var sadecegüle güle giy canımmmmdarısı başımaaa. 40 beden olmakkkkk nası bişedir acabaaa:44::44::44:
çok geçmiş olsun semine.bu havalara dikkat etmek lazım.iyi akşamlar kızlarrr
bugün annemlerden saat 11 de çıktım eve geldiğimde saat 5 tiii 2 saat ümraniye trafiğinde bekledim aman yarabbimmm....
şimdi şükür evimdeyimm....
ama hastayım üşütmüşüm burnum tıkandı kırgınlık var üşüyorum sanırım ateşimde çıkmaya başladııı
dün çok üşüdüm yaa üstüme bişi almadım bu soğukta otobüsü kaçırmim diye aceleyle çıktımdı
biraz dinlenim
msj sayımı göndericem menümü paylaşcam geçmişe bakıcam
öpüyorum kızlarr
ferhanla aynı fikirdeyim.bu menülerle sağlıklı kilo vermen mümkün değil.kizlar bugun kendimi cezalandirim dedim olmadii bi kac gundur biraz abarttim galiba bugun meyve yarin su gunu yapicaktim ama yarin disardayim gene olmucak bugunki menum kapatiyorum gunu artik
sabah:bi kase cornflexk sut ile
ara ogun:musli kusburnulu
oglen:hicbisi
aksam:bi dilim ekmek tavuk sosis bi tane bi bardak gazi kacmis unutulmus cola
afiyet olsun kübraBugünkü menüm :
sabah :
2 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
Peynir
ara:
5 adet yulaflı bisküvi
nescafe
Akşam :
3 adet kuru biber dolması
5 adet lahana sarması
Spor :
15 dk twister
Bacak hareketleri yaapmıyorum agrım var
Teşekkür ederim canım dolma süperdi
Mantı hiç sevmem
yoksa hemen canım çekerdi
Oncelikle herkese hayirli ve mutlu bayramlar dilerim hayirlara vesile olsun insallah
Kilo bildirimi yapiliyor mu bu hafta takip edemedigimden hic bilmiyorum msj sayilarimda cok duzenli degildi bu hafta ins yeni hafta itibariyle duzene girecek ...
kilo bildirimim gecen hafta: 51.9
Bu hafta 50.8
Giden: 1.1
Hepinizi seviyorum iyi bayramlar
günaydın beybilerrrrrrrrrhepinize hayırlı bayramlar diliyorummm :) daha nice bayramlara hep beraber inşallahhhh sizi seviyoruummmmmmmm
not: pirinç lapası bende hiç bir etki etmedi hala 103ümgerçi 104 103 arası gidip geliodum ama. yine de bişecik verememişim :) annem de şok diyete çok kızdı, bayram bayram yapma dedi. bayram bayram yapma da o yemeklere nası dayanıcam bilemem. azcık azcık yerim ben de napiimm 5 günde 5 kgya pazartesi başlıcam sanırsamm. ya da belki de hiç başlamam. kendime kastım mı var nedir :44::44: bakalım bayramda kgmda bir değişiklik olcak mı:44: leg magicim de bi gelsin dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?