hafta ortasında bu ne kilo bildirimi kız, anlamadım
bencede bayramı atlat öyle başlarsın daha rahat olur
kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
selammmm güzellerrrrr
edirne ve tekirdağ gezim çok güzel geçtii....
o edirne nasıl bir şehir ya mükemmelll gidip görülmesi gerek ....
küçük şirin bi okadar da buram buram tarih kokuyor heryeri....
eski yıkık binalar bile öyle yorgun ki şehrin yorgunluğunu biraz daha gösteriyor....
herkesin akın akın gittiği kapadokya ya gideceğime edirneye bir daha gideymişim demeden kendimi alamıyorum...
edirneden gelirken kendime oranın meşhur meyve ve gül şekilli kokulu sabunlarından aldım çok güzeller yaaaa
köftelerinin tadına bakmadan olmazz tabiii
gezimiz böyle güzel şekilde sonuçlandıı tabi geçirdiğim kalp çarpıntısını saymazsamm
odamızda arkadaşlarla sohbet ederken bi anda kalbim sıkıştı ve küçük nedef alıp vererek 3-5 dk sürmeden geçti
4-5 saat sonra arabayla gezerken yine oldu ama bu sefer geçmedi
acile gittim tansiyon 15e 9 çıktı
ekg çekildi ve hiçbişey çıkmadı sonuç olarakta panik atak denildiiii
şimdi psikiyatri bölümünden randevu aldım
gerçekten panik atak mı değil mi çok merak ediyorum:18:
in ciddi bisi yoktur canim benimde dosumde kelebek cirpiniyo sanki nefesim kesiliyo bende bide bas donmesi vardi terapi gordum gecti suan gene baslar gibi oldu ins baslamaz cunki o terapiye bidaha gitmek istemiyorum kristallerim sapmis haha cok kotu yaa beyin ve kalpten korkuyorum ben
Selam kizlar
Bende ara ara ugradim baktim ciktim :) iyi vasat bir bayram gecirdik..olaganstu br durum yoktu..olmasinada gerek yoktu:)
Neyse
Kizlar ben kararimi veremedim..bayramdan once kararimi degistirior gibiydim ama simdi ....
13 gunluk bir regl gecikmesi yasadim belki 2 gun falan saldim sadece..bayramdada abartili bir yemek yemedim tatli yedim amaeskiden olsa 4 taneyiycektiysem. Simdi 1 tane yedim..yemek pek yiyemedm ..yada diyet menusu olasada abartili bir yemegim yokt amakilom fazla cikiyor..bu yemeyle verilmezdi elbette ama alinmazda..bu bes gun bakicam durumuma...ben stres yapiyorum pisikolojik olarak veremedigimi dusunuyorum artik
Semine, edirne benmde cok merak ettigim yerlerden biri giicem ins ..gecmis olsun buarada
Gunaydin kizlar
Tatil sonrasi sayfamizin acilisini yapayim
Saatlerin geri alinmasiyla bizde saatlerimizi sasirdik dun kizim erken yatti ve sabah 5 te kalktioyle bön bön bakisiyoruz
Bende dun gece gec saatlere kadar bakindim diyetle ilgili..isvec diyetine karar verdim...sik sik ve uzun vadede zararli bir diyetmis ama ben omrumde ilk defa yapicam 1 kere ile birsey olmaz diye dusunuyorum ..listesini paylastikca gorursunuz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?