kizlar ise gitmeden bakiyim dedim sabah kantarda tam bi fiyasko yasadim azima bisi sokamadigim halde dun arkadasim geldi kisir yaptik inanirmisiniz yarim tabak yedim ya 3 bardakta cay ictim az sekerli aksamda bi kase tarana corbasi ictim sabah bisi yiyemedim cunki oglustan firsat kalmamisti cinnete az kaldi diyorum bi yandanda 1 bucuk ay oncesi 72 civariydim simdi ise 65 i bile goruyorum iisyan etmiim diyorum ama kaldim 65 66 da 64 u gormek hayalmi olcak ne gorenler soka ugruyo cok erimisin diyo kantar demiyo ama neden ha neden kesin bana teselli icin yalan atiyolar ha
kizlar ise gitmeden bakiyim dedim sabah kantarda tam bi fiyasko yasadim azima bisi sokamadigim halde dun arkadasim geldi kisir yaptik inanirmisiniz yarim tabak yedim ya 3 bardakta cay ictim az sekerli aksamda bi kase tarana corbasi ictim sabah bisi yiyemedim cunki oglustan firsat kalmamisti cinnete az kaldi diyorum bi yandanda 1 bucuk ay oncesi 72 civariydim simdi ise 65 i bile goruyorum iisyan etmiim diyorum ama kaldim 65 66 da 64 u gormek hayalmi olcak ne gorenler soka ugruyo cok erimisin diyo kantar demiyo ama neden ha neden kesin bana teselli icin yalan atiyolar ha
günaydın hanımlar.bayramınız iyi geçmiştir inşallah.benimki pek iç açıcı geçmedi ne yalan söleyeyim ilk 2 gün köydeydik 1. gün yağmur soğuk kurbanla uğraştık.2. gün hiç hazetmediğim eşimin bir akrabası geldi bütün gün oturdular sinir oldum.o akşam eve geldik kız rahatsızlandı yine burnu akmaya başladı iki defada alışverişmerkezine gittik başkada bir şey yapmadık.kimseyide görmedim bu bayram sıkıcı geçti yani.tabi yemek konusunda biraz abartmış olabilirim tatlı şeker yemedim diyebilirim sadece 1 tane baklava.ama eti ve ekmeği fazla yedim daha tartılmadım inşallah almamışımdır.neyse artık buradayız sıkı diyet başlayacak allah yardımcımız olsun
merhaba kızlar.kabus gibi bir bayram geçirdim.ilk gün okadar çok yağmur yağdıki banyo dan çamurlu su fışkırdı.yatak odası su içinde kaldı.eşim banyoyu kırdı.şu anda kullanılamaz halde.komşumda banyo yapıyoruz.dün gece şerefsizler 5 ayrı yere havan topu attılar.yeni evli bir polis şeht oldu.başı yokmuşeşi ne halde kim bilir.eşin ve annesini otobüsle yolluyormuş emniyet.şerefsizlerin leşler helikopterle gidiyor.Allahım nasıl bir ülkede yaaşıyoruz biz.gece yarısı eşimide çağırdılar.boynuna sarılıp ağlamamk için kendimi zor tuttum.tüm gün mide ve baş ağrısından öldüm.kabus gibi bir bayramdı...
merhaba kızlar.kabus gibi bir bayram geçirdim.ilk gün okadar çok yağmur yağdıki banyo dan çamurlu su fışkırdı.yatak odası su içinde kaldı.eşim banyoyu kırdı.şu anda kullanılamaz halde.komşumda banyo yapıyoruz.dün gece şerefsizler 5 ayrı yere havan topu attılar.yeni evli bir polis şeht oldu.başı yokmuşeşi ne halde kim bilir.eşin ve annesini otobüsle yolluyormuş emniyet.şerefsizlerin leşler helikopterle gidiyor.Allahım nasıl bir ülkede yaaşıyoruz biz.gece yarısı eşimide çağırdılar.boynuna sarılıp ağlamamk için kendimi zor tuttum.tüm gün mide ve baş ağrısından öldüm.kabus gibi bir bayramdı...
Gunaydın Kızlarr ..
Cuma tartıldıgımda 70ı gordum fakat cumadan sonra cok yedım :/
Kılo aldıgıma emınım .
Ve ıyıce bosladım dıyetı
Toparlanmam lazım ..
Kendımı zayıf gordukcee sanırım kacamak yapıyorum :/
Daha yolum uzunnnn ıdeal kıloma odaklanacammmm veee uzun sure kacamaklar olmayacak karar verdımmmm
Canimmmmm(( bogazim dugumlendi
Sen cok guclü bir insansin..esini orada yalniz birakmiyorsun..vatan icin nöbet tutan esin, esini camda bekleyen sen bunlar karsiliksi kalmiycak her sefanin bir cefasi oldugu gibi her cefaninda bir sefasi olucak ama bu duyada ama obur dunyada
küboşummmm bugün biz -Hatice, Yaso ve ben- Karatay diyetine başlıyoruz sen de katıl bize beybiii
of ya(
ben kahvaltımı yaptım ve tıka basa doydum. aslında listesine göre az bile yedimm
Yaptığın listeyi at banaaa kahvltı yaptm ama kahvltıdan sonraki ögünlerde devam edebilrm bencce :))
ben hiç böyle diyet listesi yapamam gibi ya :44:
bana da çok geldi bebişim ama bi deneyelim. neler denemedik ki
Canım sağlıksız şeyler yapma. Sende Karatay a başla.Gunaydin kizlar
Tatil sonrasi sayfamizin acilisini yapayim
Saatlerin geri alinmasiyla bizde saatlerimizi sasirdik dun kizim erken yatti ve sabah 5 te kalktioyle bön bön bakisiyoruz
Bende dun gece gec saatlere kadar bakindim diyetle ilgili..isvec diyetine karar verdim...sik sik ve uzun vadede zararli bir diyetmis ama ben omrumde ilk defa yapicam 1 kere ile birsey olmaz diye dusunuyorum ..listesini paylastikca gorursunuz bakalim
Kötü geçmiş üzüldüm.İnşallah kızın iyidir.Bugünden itibaren hepimiz diyete dönüyoruz.günaydın hanımlar.bayramınız iyi geçmiştir inşallah.benimki pek iç açıcı geçmedi ne yalan söleyeyim ilk 2 gün köydeydik 1. gün yağmur soğuk kurbanla uğraştık.2. gün hiç hazetmediğim eşimin bir akrabası geldi bütün gün oturdular sinir oldum.o akşam eve geldik kız rahatsızlandı yine burnu akmaya başladı iki defada alışverişmerkezine gittik başkada bir şey yapmadık.kimseyide görmedim bu bayram sıkıcı geçti yani.tabi yemek konusunda biraz abartmış olabilirim tatlı şeker yemedim diyebilirim sadece 1 tane baklava.ama eti ve ekmeği fazla yedim daha tartılmadım inşallah almamışımdır.neyse artık buradayız sıkı diyet başlayacak allah yardımcımız olsun
AynenGunaydın Kızlarr ..
Cuma tartıldıgımda 70ı gordum fakat cumadan sonra cok yedım :/
Kılo aldıgıma emınım .
Ve ıyıce bosladım dıyetı
Toparlanmam lazım ..
Kendımı zayıf gordukcee sanırım kacamak yapıyorum :/
Daha yolum uzunnnn ıdeal kıloma odaklanacammmm veee uzun sure kacamaklar olmayacak karar verdımmmm
Canım ne denir bilmem. Allah belalarını versinmerhaba kızlar.kabus gibi bir bayram geçirdim.ilk gün okadar çok yağmur yağdıki banyo dan çamurlu su fışkırdı.yatak odası su içinde kaldı.eşim banyoyu kırdı.şu anda kullanılamaz halde.komşumda banyo yapıyoruz.dün gece şerefsizler 5 ayrı yere havan topu attılar.yeni evli bir polis şeht oldu.başı yokmuşeşi ne halde kim bilir.eşin ve annesini otobüsle yolluyormuş emniyet.şerefsizlerin leşler helikopterle gidiyor.Allahım nasıl bir ülkede yaaşıyoruz biz.gece yarısı eşimide çağırdılar.boynuna sarılıp ağlamamk için kendimi zor tuttum.tüm gün mide ve baş ağrısından öldüm.kabus gibi bir bayramdı...
Bendeeeegünaydın canlarrrrrrrrrsizi çok özlemişim yaaa
Canım ben fazlasını yedim. Ancak dün dediğim gibi ekmekte yedim ve şuan çok tokum. 4-5 saat çay vb dışında atıştırma yasak ki acıkacağımı sanmıyorumben kahvaltımı yaptım ve tıka basa doydum. aslında listesine göre az bile yedimm
O sayfaya bende bakayım. Bende sürekli et yerine baklagil olur mu diyordum bak bu iyi olduhaticecim bu arada sakatat ve baklagiller serbestmiişşş.karatay diyeti deneyimlerimiz sayfasında kızlara merak ettiklerimi soruorum daa bu öğlen tavuk ciğeri yicem yağsız tavada yapıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?