Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O sayfaya bende bakayım. Bende sürekli et yerine baklagil olur mu diyordum bak bu iyi oldu Ben kahvaltıyı yarım saat önce yaptım.Bugün 2 öğünle bitireceğim

ben de 11.30 gibi yaptım ama ara öğün için ceviz, badem vs. olmadığı için saat 3te yerim, sonra da 7de yer ve bugünü kapatırım ama bugün almam lazım kayısı, ceviz, badem, fındık falan :S okulda naparım onu bilmiorum. sen napcksın öğle yemeğinde okulda

Canım light ton balığı aldım.Öğlen için yeşil salata yapıp içine ton balığı veya haşlanmış tavuk koymayı düşünüyorum nasıl olur :44:

Banucum ayrıca taze fasulye, barbunya vb yemekleride akşamdan yapıp saklama kabıyla götürmeye çalışacağım.

Canım light ton balığı aldım.Öğlen için yeşil salata yapıp içine ton balığı veya haşlanmış tavuk koymayı düşünüyorum nasıl olur :44:

Banucum ayrıca taze fasulye, barbunya vb yemekleride akşamdan yapıp saklama kabıyla götürmeye çalışacağım.

olur canım mantıklıı :)) ben de öyle yaparım o zamann okulda ton balığı, saklama kabında baklagil veya sebze yemeği tmm güzel :)

saol bilgencim senin dee ayrıca doğum günün de kutlu olsun kuzummmm, nice mutlu ve manken gibi senelere
teşekkür ederim banucum

çok geçmiş olsun zeynepçim allah sizleri korusun

hepinize teşekkür ederim kızlar.iyiki varsınız.
bayramda diet yapmadım ama kiloda almamışım.hava bu kadar soğuk olmasaydı muhtemelen alırdım.aldığım enerjinin çoğunu vücut sıcaklığımı korumak için harcıyorum.kalorifer yanmıyor,kat kat giyiniyorum genede üşüyorum.

iyi günler arkadaşlar.size laptopumdan yazıyorum annem doğum günü hediyesi aldı.bakalım aranıza misafir olarak daha çok katılıcam.ben bayramda hiç diyet yapmadım.sporuda bıraktım.ama kilom aynı hiç almamışım.eşim ne kadar çok yiyorsun diyor.ama frenlemem lazım kendimi.sizleri gerçekten özlemişim öpüyorum kocaman.

beybiler ben çıkıyorum, bugün ablamlar gitceekk. biraz yanlarında oturuyimm
İyi yolculuklar dile canım.Özledim memleketimi Kısmet olursa 1 ay sonra Edirne ye gideceğim ve peynir tatlısı yiyeceğim Tabii bu 1 ay en ufak kaçamak yok. Yeter gari gitsin kilolar.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan.İstediğin zaman listeye bakar seni gruba alırız

saol canım :) evet 1 ay kaçamak yapmamak lazım, ben de yapmıcamm bakalım nolcakk

Kızlar kosu bandında yurumeyı denedım ama dızım agrıdı yapamadm cok morelım bozulduuuuuu
Gecen gun carsıdan eve gelıncede asırı agrı cektım
Spor yapamayacakmıyım bennnnn

Kızlar kosu bandında yurumeyı denedım ama dızım agrıdı yapamadm cok morelım bozulduuuuuu

tabi ki yapmayacaksın, bacağının daha mı kötü olmasını istiosun sennnnnnnnnnnnn sakın bi daha binmiosun o alete

Canım yapma tabii ki ayağını zorlama sakın.İyice iyileşsin öyle yaparsın.Yere yatıp ayağına yüklenmeden bacak hareketleri,mekik vb yapabilirsin tamam mı?

yürüyüşten geldim duşa girerken anneme teflona ciğerleri koymasını söyledim. özellikle yağ ve tuz koymamasını bi çıktım sıvıyağ da koymuş tuz da. delircem ben bu evde yaaaaaaaaaaaaaaa neymiş el alışkanlığıymışşş bi daha asla bişe istemem. kesin kendi de yesin die koydu oofffffff mecbur yarım tabak yedim

Yazık kız annene neden kızıyorsun.Doğru valla el alışkanlığı ben bile bazen unutuyorum .Kesin çok lezzetli olmuştur Afiyet şeker olsun birdahakine sen yaparsın.

Psikoloji kitabımın 1. ünitesini bitirdim.Şimdi gidip eşimin ve benim akşam yemeğimizi hazırlayayım.Görüşürüz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…