O sayfaya bende bakayım. Bende sürekli et yerine baklagil olur mu diyordum bak bu iyi olduBen kahvaltıyı yarım saat önce yaptım.Bugün 2 öğünle bitireceğim
Canım light ton balığı aldım.Öğlen için yeşil salata yapıp içine ton balığı veya haşlanmış tavuk koymayı düşünüyorum nasıl olur :44:ben de 11.30 gibi yaptım ama ara öğün için ceviz, badem vs. olmadığı için saat 3te yerim, sonra da 7de yer ve bugünü kapatırımama bugün almam lazım kayısı, ceviz, badem, fındık falan :S okulda naparım onu bilmiorum. sen napcksın öğle yemeğinde okulda
Canım light ton balığı aldım.Öğlen için yeşil salata yapıp içine ton balığı veya haşlanmış tavuk koymayı düşünüyorum nasıl olur :44:
Banucum ayrıca taze fasulye, barbunya vb yemekleride akşamdan yapıp saklama kabıyla götürmeye çalışacağım.
teşekkür ederim banucumsaol bilgencim senin deeayrıca doğum günün de kutlu olsun kuzummmm, nice mutlu ve manken gibi senelere
merhaba kızlar.kabus gibi bir bayram geçirdim.ilk gün okadar çok yağmur yağdıki banyo dan çamurlu su fışkırdı.yatak odası su içinde kaldı.eşim banyoyu kırdı.şu anda kullanılamaz halde.komşumda banyo yapıyoruz.dün gece şerefsizler 5 ayrı yere havan topu attılar.yeni evli bir polis şeht oldu.başı yokmuşeşi ne halde kim bilir.eşin ve annesini otobüsle yolluyormuş emniyet.şerefsizlerin leşler helikopterle gidiyor.Allahım nasıl bir ülkede yaaşıyoruz biz.gece yarısı eşimide çağırdılar.boynuna sarılıp ağlamamk için kendimi zor tuttum.tüm gün mide ve baş ağrısından öldüm.kabus gibi bir bayramdı...
İyi yolculuklar dile canım.Özledim memleketimibeybiler ben çıkıyorum, bugün ablamlar gitceekk. biraz yanlarında oturuyimm
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.İstediğin zaman listeye bakar seni gruba alırıziyi günler arkadaşlar.size laptopumdan yazıyorum annem doğum günü hediyesi aldı.bakalım aranıza misafir olarak daha çok katılıcam.ben bayramda hiç diyet yapmadım.sporuda bıraktım.ama kilom aynı hiç almamışım.eşim ne kadar çok yiyorsun diyor.ama frenlemem lazım kendimi.sizleri gerçekten özlemişim öpüyorum kocaman.
İyi yolculuklar dile canım.Özledim memleketimiKısmet olursa 1 ay sonra Edirne ye gideceğim ve peynir tatlısı yiyeceğim Tabii bu 1 ay en ufak kaçamak yok. Yeter gari gitsin kilolar.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.İstediğin zaman listeye bakar seni gruba alırız
leg magicim nerelerdesinnn, tam zamanında gelemedinnnnnnnnnnnnnnn
İyi yürüyüşler canım.Bende biraz ders çalışıp yapacağımben yürüyüşe çıkıyorummm
Kızlar kosu bandında yurumeyı denedım ama dızım agrıdı yapamadm cok morelım bozulduuuuuu
Gecen gun carsıdan eve gelıncede asırı agrı cektım
Spor yapamayacakmıyım bennnnn
Canım yapma tabii ki ayağını zorlama sakın.İyice iyileşsin öyle yaparsın.Yere yatıp ayağına yüklenmeden bacak hareketleri,mekik vb yapabilirsin tamam mı?Kızlar kosu bandında yurumeyı denedım ama dızım agrıdı yapamadm cok morelım bozulduuuuuu
Gecen gun carsıdan eve gelıncede asırı agrı cektım
Spor yapamayacakmıyım bennnnn
Yazık kız annene neden kızıyorsun.Doğru valla el alışkanlığı ben bile bazen unutuyorum .Kesin çok lezzetli olmuşturyürüyüşten geldim duşa girerken anneme teflona ciğerleri koymasını söyledim. özellikle yağ ve tuz koymamasınıbi çıktım sıvıyağ da koymuş tuz da. delircem ben bu evde yaaaaaaaaaaaaaaa neymiş el alışkanlığıymışşş bi daha asla bişe istemem. kesin kendi de yesin die koydu oofffffff mecbur yarım tabak yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?