Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabi ki yapmayacaksın, bacağının daha mı kötü olmasını istiosun sennnnnnnnnnnnn sakın bi daha binmiosun o alete

Canım yapma tabii ki ayağını zorlama sakın.İyice iyileşsin öyle yaparsın.Yere yatıp ayağına yüklenmeden bacak hareketleri,mekik vb yapabilirsin tamam mı?

haklısınız kızlar ama yapmayınca kendimi siskn falan hissediyorum offf ..
mekik falan olabilir dogruu öyle yapayım bende ..
Kıyamam sana bende kızıyorum bazennn napalım ve bende ciger yiyecemki akşammmmm :)
yağsız olmaz ama azıcık yağlı

Materyal tasarlama dersinde yarın ders anlatıyorum materyalimide yaptımm ..
Cicek maketi yaptım .
Ciceğin kısımlarını anlatan bir maket
Basit gibi görünsede bayagı ugraştırdı karton kullanmak yasak olduğu için süngerden falan yaptım ama ..
Cocukların anlayabileceği tarzda yapmak istedim yanlış bir düşüncemi bilmiyorum :)
Heyecanlıyım yarın anlatacağım için .. :)

en alt yeşil kısım cicek sapı ..
yeşil yapraklar canak yaprak
üstteki turuncu kırmızı yapraklar tac yaprak
uzun turuncu cubuklar erkek organ ( bascık sapcık )
sarı kısım dişi organ
dişicik tepesi-dişicik borusu - yumurtalık .

Bide yarın sevgilim geliyorrr bu bana yapılırmı hem ders anlatacam hem o gelecekkk yarın nete giremem kızlar büyük ihtimal ..

Son düzenleme:
Kızlar kosu bandında yurumeyı denedım ama dızım agrıdı yapamadm cok morelım bozulduuuuuu
Gecen gun carsıdan eve gelıncede asırı agrı cektım
Spor yapamayacakmıyım bennnnn
kız sen cahil insan mısın,kan damarı ne kadar azsa iyileşme okadar yavaş olur.zorlama dizini.
oh ne leziz olmuştur.afiyet olsun
Psikoloji kitabımın 1. ünitesini bitirdim.Şimdi gidip eşimin ve benim akşam yemeğimizi hazırlayayım.Görüşürüz kızlar.
çalışkan insan,afiyet olsun.

çiçek çok güzel olmuş,eline sağlık.bizi sürekli sallıcan mı kız sen böyle

beşi bir arada çay aldım, ıyk hiç tadı bana göre değilmiş zorla içiyorum resmen. ama bitircem kutuyu, bırakmıcam yarıda

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, bir avuçiçi peynir, 7 zeytin, birer domates-salatalık, 2 küçük kırmızı biber közleme, 1 dilim kepek ekmeği (cevizim olmadığı için yedim ama öğlen aldım bütün kuruyemişlerden), 1 brdk yeşil çay

Öğle: yarım tabak tavuk ciğeri, 2 yk havuç-turp salatası, 2 yk yoğurt

Ara: Beşi bir arada çay, 1 avuç badem

Akşam: 1 adet fırında palamut, salata

Su: 3 lt

SPOR: 1 saat yürüyüş + leslie 1 mil + 200 twist + 50 mekik + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 150 arka bacak egzersizi + 2kgluk dumbellarla kol çalıştırma

selam kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun yarından itibaren düzenli girebilecegim bugunumu bayrama ayırdım

Selammm herkescikler gelmissss

Haticecim abartili bir menusu yok... 6 gün yada 13 gun yapicam ..durumuma göre ayarliycam daha karar veremedim..öyle uzun vadeli degil yapayim ben bunu bir ,, sonra farkli devam ederim

Oralar cok soguk olurmus...minik zeynamiza dikkat et

Gule gule kullan bilgencim..aman dikkat almiyorum diye fazla kacirma..hemen toparlanip devam et diyetne..hatta gecikmeden don aramiza

kızlar öncesi sonrası albümüne yeni bir resm ekledim.özellikle face i olmayan arkadaşım ferhan için.

Ya yemek pistikten sonra sana ayirip, sonra yagini tuzunu koyabilir
Annneye öyle kizilmaaaaaazzzzz

Ohhhh dolu dolu bir spor ve menu olmus canim afiyet olsun...bu arada nekadan cici bi kizsssinnnn sen öyleee..cok guzelmissin canim

Canım çoook güzel olmuş ellerine sağlık. Taç yaprakları neyden yaptın :44:

oofff tatile alışmıştım kim yarın erkenden kalkcak da okula gitcek ki pufff
Sen ve ben

beşi bir arada çay aldım, ıyk hiç tadı bana göre değilmiş zorla içiyorum resmen. ama bitircem kutuyu, bırakmıcam yarıda
Zorla içme canım. Yeşilçay iç.

Afiyet olsun canım sporda menüde çok güzel

selam kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun yarından itibaren düzenli girebilecegim bugunumu bayrama ayırdım
Hoşgeldin canım

Nasılsın canım benim Özledim valla Bence şok yapma. Diğer forumlarada baktım kiloyu geri almaları kolay olmuş.Karatay yapalım.

MENÜM
SABAH
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Birkaç kaşık yoğurt
1 ceviz

AKŞAM
Haşlanmış baharatlı tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Közlenmiş 1 biber,az turşu

Sporumu birazdan yapacağım

Nasılsın canım benim Özledim valla Bence şok yapma. Diğer forumlarada baktım kiloyu geri almaları kolay olmuş.Karatay yapalım.

Sok denmez buna canim yaa bak bugunki menuyu yazayim

Sabah
1 fincan kahve ( kahvalti hep böyle sonra 1 dilim ekmek geliYor ama ögle ve aksamda dengeleniYor sanki)

Ögle
1 porsiyon ispanak yemegi, 2 yumurta

Aksam
1 biftek , bol salata

Onumuzde gunlerde meyve ve ekmekte giriyor..öyle cok ac birakan yada tek cesit bir beslenme degil..ve sadece 13 gun yapiliyor

Afiyet olsun canimmm

Ben. Cok iyiyimmm canim benim sen nasilsin? Tatilin nasil gecti?

Sabah hariç güzel olmuş canım. O zaman yap bakalım.İnşallah güzel kilo verir almazssın.

Afiyet olsun canimmm

Ben. Cok iyiyimmm canim benim sen nasilsin? Tatilin nasil gecti?
Tatil güzel geçti canım

Benim pilav yapmam lazim. Aksam yemegini tamamlamamistim yapim gelimm
Kolay gelsin görüşürüz

Kızmaaaa orticimmmmm bidaha yapmycm ii olana kadar .. :)
Ciceği begenmene sevindmmm :)
yok orti sadecce yarn giremem die düşündm

ıyy bende sevmemiştim onu :)

Afiyet olsun canım güzel begendimmm ..

Sünger varya onlardan canım:)))

Afiyet olsun canım güzel ..

Afiyet olsun sabah hariç iyidir :)

Menüm :

Sabah :
2 dilim kepekli ekmek
Peynir
Domates
Zeytin

Ögle
5 adet yulaflı bisküvi
nescafe

akşam yemedim çok siskinm yemek istmyrm ..

Spor 15 dk twister.
100 yan bel hareketi

Su : 3 Litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…