- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
tabi ki yapmayacaksın, bacağının daha mı kötü olmasını istiosun sennnnnnnnnnnnnsakın bi daha binmiosun o alete
Canım yapma tabii ki ayağını zorlama sakın.İyice iyileşsin öyle yaparsın.Yere yatıp ayağına yüklenmeden bacak hareketleri,mekik vb yapabilirsin tamam mı?
Kıyamam sana bende kızıyorum bazennn napalım ve bende ciger yiyecemki akşammmmm :)yürüyüşten geldim duşa girerken anneme teflona ciğerleri koymasını söyledim. özellikle yağ ve tuz koymamasınıbi çıktım sıvıyağ da koymuş tuz da. delircem ben bu evde yaaaaaaaaaaaaaaa neymiş el alışkanlığıymışşş bi daha asla bişe istemem. kesin kendi de yesin die koydu oofffffff mecbur yarım tabak yedim
Psikoloji kitabımın 1. ünitesini bitirdim.Şimdi gidip eşimin ve benim akşam yemeğimizi hazırlayayım.Görüşürüz kızlar.
kız sen cahil insan mısın,kan damarı ne kadar azsa iyileşme okadar yavaş olur.zorlama dizini.Kızlar kosu bandında yurumeyı denedım ama dızım agrıdı yapamadm cok morelım bozulduuuuuu
Gecen gun carsıdan eve gelıncede asırı agrı cektım
Spor yapamayacakmıyım bennnnn
oh ne leziz olmuştur.afiyet olsunyürüyüşten geldim duşa girerken anneme teflona ciğerleri koymasını söyledim. özellikle yağ ve tuz koymamasınıbi çıktım sıvıyağ da koymuş tuz da. delircem ben bu evde yaaaaaaaaaaaaaaa neymiş el alışkanlığıymışşş bi daha asla bişe istemem. kesin kendi de yesin die koydu oofffffff mecbur yarım tabak yedim
çalışkan insan,afiyet olsun.Psikoloji kitabımın 1. ünitesini bitirdim.Şimdi gidip eşimin ve benim akşam yemeğimizi hazırlayayım.Görüşürüz kızlar.
Materyal tasarlama dersinde yarın ders anlatıyorum materyalimide yaptımm ..
Cicek maketi yaptım .
Ciceğin kısımlarını anlatan bir maket
Basit gibi görünsede bayagı ugraştırdı karton kullanmak yasak olduğu için süngerden falan yaptım ama ..
Cocukların anlayabileceği tarzda yapmak istedim yanlış bir düşüncemi bilmiyorum :)
Heyecanlıyım yarın anlatacağım için .. :)
Eki Görüntüle 541216
en alt yeşil kısım cicek sapı ..
yeşil yapraklar canak yaprak
üstteki turuncu kırmızı yapraklar tac yaprak
uzun turuncu cubuklar erkek organ ( bascık sapcık )
sarı kısım dişi organ
dişicik tepesi-dişicik borusu - yumurtalık .
Bide yarın sevgilim geliyorrr bu bana yapılırmı hem ders anlatacam hem o gelecekkkyarın nete giremem kızlar büyük ihtimal ..
Canım sağlıksız şeyler yapma. Sende Karatay a başla.
Kötü geçmiş üzüldüm.İnşallah kızın iyidir.Bugünden itibaren hepimiz diyete dönüyoruz.
Aynen
Canım ne denir bilmem. Allah belalarını versin.Çok kötü bir durum. İnşallah ordan kurtulacaksınız ancak ne yazık ki hayatından çok şeyde götürüyor. Gerçekten güçlüsün ve eşinin yanında olman çok güzel. Kendinize dikkat edin canım.
Bendeeee
Canım ben fazlasını yedim. Ancak dün dediğim gibi ekmekte yedim ve şuan çok tokum. 4-5 saat çay vb dışında atıştırma yasak ki acıkacağımı sanmıyorum
hepinize teşekkür ederim kızlar.iyiki varsınız.
bayramda diet yapmadım ama kiloda almamışım.hava bu kadar soğuk olmasaydı muhtemelen alırdım.aldığım enerjinin çoğunu vücut sıcaklığımı korumak için harcıyorum.kalorifer yanmıyor,kat kat giyiniyorum genede üşüyorum.
iyi günler arkadaşlar.size laptopumdan yazıyorum annem doğum günü hediyesi aldı.bakalım aranıza misafir olarak daha çok katılıcam.ben bayramda hiç diyet yapmadım.sporuda bıraktım.ama kilom aynı hiç almamışım.eşim ne kadar çok yiyorsun diyor.ama frenlemem lazım kendimi.sizleri gerçekten özlemişim öpüyorum kocaman.
kızlar öncesi sonrası albümüne yeni bir resm ekledim.özellikle face i olmayan arkadaşım ferhan için.
yürüyüşten geldim duşa girerken anneme teflona ciğerleri koymasını söyledim. özellikle yağ ve tuz koymamasınıbi çıktım sıvıyağ da koymuş tuz da. delircem ben bu evde yaaaaaaaaaaaaaaa neymiş el alışkanlığıymışşş bi daha asla bişe istemem. kesin kendi de yesin die koydu oofffffff mecbur yarım tabak yedim
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, bir avuçiçi peynir, 7 zeytin, birer domates-salatalık, 2 küçük kırmızı biber közleme, 1 dilim kepek ekmeği (cevizim olmadığı için yedim ama öğlen aldım bütün kuruyemişlerden), 1 brdk yeşil çay
Öğle: yarım tabak tavuk ciğeri, 2 yk havuç-turp salatası, 2 yk yoğurt
Ara: Beşi bir arada çay, 1 avuç badem
Akşam: 1 adet fırında palamut, salata
Su: 3 lt
SPOR: 1 saat yürüyüş + leslie 1 mil + 200 twist + 50 mekik + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 150 arka bacak egzersizi + 2kgluk dumbellarla kol çalıştırma
Canım çoook güzel olmuş ellerine sağlık. Taç yaprakları neyden yaptın :44:Materyal tasarlama dersinde yarın ders anlatıyorum materyalimide yaptımm ..
Cicek maketi yaptım .
Ciceğin kısımlarını anlatan bir maket
Basit gibi görünsede bayagı ugraştırdı karton kullanmak yasak olduğu için süngerden falan yaptım ama ..
Cocukların anlayabileceği tarzda yapmak istedim yanlış bir düşüncemi bilmiyorum :)
Heyecanlıyım yarın anlatacağım için .. :)
Eki Görüntüle 541216
en alt yeşil kısım cicek sapı ..
yeşil yapraklar canak yaprak
üstteki turuncu kırmızı yapraklar tac yaprak
uzun turuncu cubuklar erkek organ ( bascık sapcık )
sarı kısım dişi organ
dişicik tepesi-dişicik borusu - yumurtalık .
Bide yarın sevgilim geliyorrr bu bana yapılırmı hem ders anlatacam hem o gelecekkkyarın nete giremem kızlar büyük ihtimal ..
Sen ve benoofff tatile alışmıştım kim yarın erkenden kalkcak da okula gitcek ki pufff
Zorla içme canım. Yeşilçay iç.beşi bir arada çay aldım, ıyk hiç tadı bana göre değilmişzorla içiyorum resmen. ama bitircem kutuyu, bırakmıcam yarıda
Afiyet olsun canım sporda menüde çok güzelKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, bir avuçiçi peynir, 7 zeytin, birer domates-salatalık, 2 küçük kırmızı biber közleme, 1 dilim kepek ekmeği (cevizim olmadığı için yedim ama öğlen aldım bütün kuruyemişlerden), 1 brdk yeşil çay
SPOR: 1 saat yürüyüş + leslie 1 mil + 200 twist + 50 mekik + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 150 arka bacak egzersizi + 2kgluk dumbellarla kol çalıştırma
Hoşgeldin canımselam kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun yarından itibaren düzenli girebilecegim bugunumu bayrama ayırdım
Nasılsın canım benimSelammm herkescikler gelmissss
Haticecim abartili bir menusu yok... 6 gün yada 13 gun yapicam ..durumuma göre ayarliycam daha karar veremedim..öyle uzun vadeli degil yapayim ben bunu bir ,, sonra farkli devam ederim
Oralar cok soguk olurmus...minik zeynamiza dikkat et
Gule gule kullan bilgencim..aman dikkat almiyorum diye fazla kacirma..hemen toparlanip devam et diyetne..hatta gecikmeden don aramiza
Ya yemek pistikten sonra sana ayirip, sonra yagini tuzunu koyabilir
Annneye öyle kizilmaaaaaazzzzz
Ohhhh dolu dolu bir spor ve menu olmus canim afiyet olsun...bu arada nekadan cici bi kizsssinnnn sen öyleee..cok guzelmissin canim
Nasılsın canım benimÖzledim valla Bence şok yapma. Diğer forumlarada baktım kiloyu geri almaları kolay olmuş.Karatay yapalım.
MENÜM
SABAH
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Birkaç kaşık yoğurt
1 ceviz
AKŞAM
Haşlanmış baharatlı tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Közlenmiş 1 biber,az turşu
Sporumu birazdan yapacağım
Sabah hariç güzel olmuş canım. O zaman yap bakalım.İnşallah güzel kilo verir almazssın.Sok denmez buna canim yaa bak bugunki menuyu yazayim
Sabah
1 fincan kahve ( kahvalti hep böyle sonra 1 dilim ekmek geliYor ama ögle ve aksamda dengeleniYor sanki)
Ögle
1 porsiyon ispanak yemegi, 2 yumurta
Aksam
1 biftek , bol salata
Onumuzde gunlerde meyve ve ekmekte giriyor..öyle cok ac birakan yada tek cesit bir beslenme degil..ve sadece 13 gun yapiliyor
Tatil güzel geçti canımAfiyet olsun canimmm
Ben. Cok iyiyimmm canim benim sen nasilsin? Tatilin nasil gecti?
Kolay gelsin görüşürüzBenim pilav yapmam lazim. Aksam yemegini tamamlamamistim yapim gelimm
Kızmaaaa orticimmmmm bidaha yapmycm ii olana kadar .. :)kız sen cahil insan mısın,kan damarı ne kadar azsa iyileşme okadar yavaş olur.zorlama dizini.
oh ne leziz olmuştur.afiyet olsun
çalışkan insan,afiyet olsun.
çiçek çok güzel olmuş,eline sağlık.bizi sürekli sallıcan mı kız sen böyle
beşi bir arada çay aldım, ıyk hiç tadı bana göre değilmişzorla içiyorum resmen. ama bitircem kutuyu, bırakmıcam yarıda
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, bir avuçiçi peynir, 7 zeytin, birer domates-salatalık, 2 küçük kırmızı biber közleme, 1 dilim kepek ekmeği (cevizim olmadığı için yedim ama öğlen aldım bütün kuruyemişlerden), 1 brdk yeşil çay
Canım çoook güzel olmuş ellerine sağlık. Taç yaprakları neyden yaptın :44:
Sen ve ben
Zorla içme canım. Yeşilçay iç.
Afiyet olsun canım sporda menüde çok güzel
Hoşgeldin canım
MENÜM
SABAH
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Birkaç kaşık yoğurt
1 ceviz
AKŞAM
1 kase yoğurt
Sok denmez buna canim yaa bak bugunki menuyu yazayim
Sabah
1 fincan kahve ( kahvalti hep böyle sonra 1 dilim ekmek geliYor ama ögle ve aksamda dengeleniYor sanki)
Ögle
1 porsiyon ispanak yemegi, 2 yumurta
Aksam
1 biftek , bol salata
Onumuzde gunlerde meyve ve ekmekte giriyor..öyle cok ac birakan yada tek cesit bir beslenme degil..ve sadece 13 gun yapiliyor
MENÜM
SABAH
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Birkaç kaşık yoğurt
1 ceviz
AKŞAM
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?