Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm :

Sabah :
2 dilim kepekli ekmek
Peynir
Domates
Zeytin

Ögle
5 adet yulaflı bisküvi
nescafe

akşam yemedim çok siskinm yemek istmyrm ..

Spor 15 dk twister.
100 yan bel hareketi

Su : 3 Litre

Canim ogle akmsam neredeyse yememissin hic..niye sissin kii? Regl?

Ben daha yazmadim aslinda menumu örnek vermistim sadece haticeye :))))
Ben arada kacirdim bisiler:))

Canim ogle akmsam neredeyse yememissin hic..niye sissin kii? Regl?

Ben daha yazmadim aslinda menumu örnek vermistim sadece haticeye :))))
Ben arada kacirdim bisiler:))

Yok cnm bi kaç gündür çok yedimmmm kavurma fln midemmmm dolu sankiii ondan regl değilim tokkende birşey yiyemem :)
bugün böyle olsunn :)
yaz baakyım menüne bakalımmmm :)
isveç diyetinde sanki ilk 2 gün meyvesuyu vardı ?

ahhh edirne ahhh, üniversiteyi orada okudum harika bir yer tam öğrenci şehri.. kısmetse ben de 1 kez daha gitmek istiyorum
canım inşallah basit bir şeydir , sonuçlardan haberdar et bizi

hepimiz aynıyız canım takma kafana, ben de bakayım şu karatay diyetine

bu arada kızçeler ben before&after albümü oluşturdum, az bakın hele de yorum yapın anacımmmmmmmmm
göremiyorummmm
ayy korkunç bir diyet ben yapmaya çalışmıştım da olmamıştı, günlük kalorisi 500-600 gibi çok zor bir diyet ikolay gelsin canım

anammm ne ki o bulgar diyeti burda yazan menü mü
yaa takma kafana o kadar bir süre aynı kiloda kalınıyor biraz sporu arttır bence

canım yaa allah kuvvet sabır versin.. ne diyeceğimi bilemiyorum, bayram günü bu acıyı yaşatanlara lanet oılsun

Tam menum:)

Sabah
1 fincan kahve

Ara
1 latte kacamak!

Ögle
1 porsiyon az zeytin yagli ve 1 domatesle ispanak, 2 kati yumurta

1 tutam chips :/// kacamak!

Aksam
Minik bir dilim biftek, bol yesillik

2,5 lt su

Spor yapamadim..aksam yaparmiyim diye dusundum ama az biraz utum var bebegim yatinca onlari halledicem

Ya kubra chips yedim chipsss nasil özlemisim mmm
Bizim eve hic girmez cocuklarda aluskin degil oglumun arkadaslari geliyordu öyle koyarim diye almistim onlara
Sonra kendimi yerken buldum bir tutamcik yedim valla

ım büyük kaçamak değil sankiii :) latte harçç
afiyet olsn cnmmm ..

Ya kubra chips yedim chipsss nasil özlemisim mmm
Bizim eve hic girmez cocuklarda aluskin degil oglumun arkadaslari geliyordu öyle koyarim diye almistim onlara
Sonra kendimi yerken buldum bir tutamcik yedim valla

benimde gözümde tütüooooo
Eskidenn hergünn mutlaka birbüyük boy
temmuzdan beri 1 tane bile yemedm
banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar kosu bandında yurumeyı denedım ama dızım agrıdı yapamadm cok morelım bozulduuuuuu
Gecen gun carsıdan eve gelıncede asırı agrı cektım
Spor yapamayacakmıyım bennnnn
kıyamam canım ya neden zorluyorsunki dizini yer sporu yapmayı denesen bir süreliğine

heeheee benim annem de aynı yaaa,olsun daha güzel olmuştur tadı afiyet olsun

çiçek çok güzel olmuş eline sağlık.. gözünaydın canım benim eşim de dün gitti çok ağladımm ama bennn

üffff süper olmuşşşşşş
afiyet olsun öğle yemeği nerde
sanki ben daha zordu diye hatırlıyorum yavv

Menüm :

Sabah :
2 dilim kepekli ekmek
Peynir
Domates
Zeytin

Ögle
5 adet yulaflı bisküvi
nescafe

akşam yemedim çok siskinm yemek istmyrm ..

Spor 15 dk twister.
100 yan bel hareketi

Su : 3 Litre
ne yemişsin ki şiştin

o holywood diyetindeydi galiba

ım büyük kaçamak değil sankiii :) latte harçç
afiyet olsn cnmmm ..

Kankisim dunyanin parasini verip makina almis...ic ic icccc ictim..ama normalde cokta seviyorum..baya doyurdu beni heheHic isvec modunda degilim:)

Bilmem ki bende meyve yazmiyordu ama yarin obur gun meyve olucak

İşte spor yapmak istiyorum biran önce zayıflamak istiyorum bayramda çokkk kavurma yedimmmmm çok pişmanımmmm yediklerim içinn :)
bencede holywoodmuş o :)
bende onu yapmayı düşünmüştm
allah kavuştrsn canım ..

Kankisim dunyanin parasini verip makina almis...ic ic icccc ictim..ama normalde cokta seviyorum..baya doyurdu beni heheHic isvec modunda degilim:)

Bilmem ki bende meyve yazmiyordu ama yarin obur gun meyve olucak

Bizde latte isterizz benimde öyle arkadşım olsa diyetim bozulr
Holywoodmş canım o ilk 2 gün sadece meyvesuyu içip detoks flan yapıosn onda

benimde gözümde tütüooooo
Eskidenn hergünn mutlaka birbüyük boy
temmuzdan beri 1 tane bile yemedm
banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyy dur bak tarif ediim tadini
Boyle az yagli kivaminda baharati bi isiriyosunnn kitirtttt citirtttt sonra yerken kitirt kitirt kitirttt kirt kirt kirt ses cikiyo tumagzina dagiliyo tadi pp

Ayyy dur bak tarif ediim tadini
Boyle az yagli kivaminda baharati bi isiriyosunnn kitirtttt citirtttt sonra yerken kitirt kitirt kitirttt kirt kirt kirt ses cikiyo tumagzina dagiliyo tadi pp

Ben manken olacam yememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))
yanında kolada olsun buz gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cumbo adin neydi canim
Kahvalti disinda cok kotu gelmedi bana yiyorsun ama kalorisi cok dusuk seyler en fazla 13 gun yapiliyormus zaten

Aaa bak kolaya tovbeliyimcok nadir iciyorum artik
Ama turkiyedeki chiplerdedunyanin hic bir yerinde yok
Oyuzden isiniz zor ben trde olsam belki bukadar kararli olamazdim chipse karsi

Sekerlemelerdede trde hic dayanamadigim tatlar var..dusunuyorumda cok zorlanirmisim orda olsam

Ben hiç cibslere falan bakmyrm görmüyorm yanımda yemedkleri sürece sorun olmyr ama bazen yanmda yiyor arkadaşlarım sapur supur ozmn tansynm düşüooo

ben de bayramda kaçırdım bayaa.. eşim yanımdaydı o yerken ben de yedim hatta ondan fazla yedim..
eşim dün gitti... çok ağladım çok üzüldüm nefret ediyorum bizi ayıranlardan
annemler geldi ve bugün başladık diyete
sabah ççökelekli omlet,şekekrsiz çay
öğle 1 kase yoğurt (yulaf kepekli),2 lokma ekmek
ara nescafe
akşam 2 tavuk budu yarım dilim ekmek
ara: 5 tanecik öubuk kraker şekersşz çay
spor 1 saat yürüyüş
hemen başlayamadık dukana ön hazırlık lazım di mi, zaten dört dçrtlük yapamayacağız kolesterol yüksek ikimiz de de

Cumbo adin neydi canim
Kahvalti disinda cok kotu gelmedi bana yiyorsun ama kalorisi cok dusuk seyler en fazla 13 gun yapiliyormus zaten

adım dilek canım.. ne bileyim yarım kase haşlanmış ıspanak vardı mesela korkunç bir tat yenmiyor kii, ama bir daha bakayım menüsüne karıştırıyor olabilirm

Ben hiç cibslere falan bakmyrm görmüyorm yanımda yemedkleri sürece sorun olmyr ama bazen yanmda yiyor arkadaşlarım sapur supur ozmn tansynm düşüooo

Dayaniyorsan bravo sana..ben. Konularda sayet inatlasmiyorsam zayifim

Yinede gayet guzel olmus dilek..afiyet osun

adım dilek canım.. ne bileyim yarım kase haşlanmış ıspanak vardı mesela korkunç bir tat yenmiyor kii, ama bir daha bakayım menüsüne karıştırıyor olabilirm

Evet ama ispanak diger sebzeler gibi suda haslanmiyirki agzi kaali br tavada kendi suyuyla bisirdim bir tanede domates karabiber ve az tuz cooook az eytin yagi koydum..sade yemek agir olmasin diye yumurta,ari kenara minik minik dogradim birlikte yedi. Sanki biraz ekmek islevn gordü:) afama göre takildim ins cok sanote etmiyorumdur dyeti boyle..2 ykzeytinyaginin hic zarari gelmez:)

Dayaniyorsan bravo sana..ben. Konularda sayet inatlasmiyorsam zayifim

Yinede gayet guzel olmus dilek..afiyet osun

Evet ama ispanak diger sebzeler gibi suda haslanmiyirki agzi kaali br tavada kendi suyuyla bisirdim bir tanede domates karabiber ve az tuz cooook az eytin yagi koydum..sade yemek agir olmasin diye yumurta,ari kenara minik minik dogradim birlikte yedi. Sanki biraz ekmek islevn gordü:) afama göre takildim ins cok sanote etmiyorumdur dyeti boyle..2 ykzeytinyaginin hic zarari gelmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…