Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar son eklediğim fotoya bakarmısınız sanki gögüslerim çok erimişler gibi geldiii takıntı yaptım küçülsünler istiyordum ama seviyordummm onları

SPORUM
Yürümeyide düşünüyordum ancak yarın erken kalkacağım.Duş alıp yatacağım.Yürüyüş yarına kaldı(
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]BACAK HAREKETLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geçmiş olsun. Yinede besinlerle dikkat edilebilir değil mi:44: . Canım zorunlu hareketlerden yapmak istediğini yapabilirsin.Amaç şu 4 tane zorunlu hareket belirleyip ve hergün kesinlikle yapmaya çalışmak.Böylece sporsuz günümüz geçmesin.

Kızlar son eklediğim fotoya bakarmısınız sanki gögüslerim çok erimişler gibi geldiii takıntı yaptım küçülsünler istiyordum ama seviyordummm onları
Karar ver küçülsün mü kalsın mı Vücudunla orantılı erisin yeter

KArarsız kaldım bakkk haklısın orantılı gitmeliii

ay ins cnm yaa cok kotu haber aldim isim yok artik 2 gun daha caliscam essimde cikcak benle bir issiz kaldik cok gerginim restoran satildi ve kazandigimizin cok altinda teklif sundu yeni patron cok uzgunuz ben bi sure giremeyebilirim ama vakit buldukca yazcam hakkimi kaybetmek istemiyorum bu sitede ins cikarmazsiniz beni ama hersey ust uste geliyo issiziz resmen odemeler bebek offf

bugunkki menum
sabah bi dilim ekmek yumurta sarisi biraz peynir
oglen bi porsiyon ispanakli yumurta 2 pogaca 3 bardak cay
aksam sutlu kave elma suyu cunki hala disardayim calisip oyle gecicem eve carsamba son caliscam zati of of
gece gece calisnmaz ama off

çok üzüldüm canım ( Allah bir kapıyı kapatır, diğerini açar derler. ümitsizliğe kapılma. belki daha iyi bir yerde başlayacaksın işe, kim bilir??

bugünlük zorunlu hareketlerden affımı talep ediyorum.yarın eski düzene döneceğim inşallah.
ay sınav sorusu hazırlıcaktım güya bayramda yapmadım neyse 6 Kasım'da yapcam sınavlarını daha var, yapar dururum. gerçi haftasonu kursum da başlıo. neyse haftaiçi hazırlarım napıiimm

kolay gelsin tatluşşş ben de film izlicem. bgn 2. filmim olcak ihi aşığım ya ondan sürekli aşk filmi izleyesim vaarr
aşık şekspir(böyle yazılmıyor ama aklıma gelmedi nasıl yazıldığı) gevrek gevrek aşk filmi izleyip hayallere dalmada kalk işini bitir
çok üzüldüm,Allah kimseyi nasipsiz bırakmaz.inşallah tez zamanda herşey yoluna girer.
afiyet olsun.2 poğaça çok olmuş.

Bende ütülerimi bitirdim geldim azicikta kizimla sohbet ettik..birlikte bir kez daha 1 erkek 1 kafinda zeynebin son sahnesi süperdi onu izledik..anlatmistimda:)) yine koptum :))

Girersin girersinnnnn ..afiyet olsun anli sanli zeynebimm

Haticeeeeeeeeeeeee. Ver ver ver cezami ..kiz bana.. Eee ferhan kaka ferhannn
Yok canim tamam yok yok yok

Canim listeye adimizi yazdirirsak en az kac gun yapmaliyiz? Ben haftada 4 gun fln yapabilyorum..6 gunse ben yazilmiyayim ..zaten sporumuzu paylasiyoruz ya..aksatmadan yaparim yine en az 3-4 gun

Jillian teyze beni özlemiş Gidip gönlünü edeyim.4 ay aradan sonra umarım pestilimi çıkarmaz.Görüşürüz

Benide sabahtan beri cagiriyor
Bir irsatini bulup yapamadim:/

kolay gelsin tatluşşş ben de film izlicem. bgn 2. filmim olcak ihi aşığım ya ondan sürekli aşk filmi izleyesim vaarr

Ayyy hangi filmleri izledinnn..azonce kizimla konurken bir filmden bahsediyordum..adini hatirlayamiyorum ama tom cruise vardimuthis romantik birfilmdi izbirakmiski bende yillar sonra kizimla sohbetime malzeme olmus:)

Gecmis olsun canimhayirlisi olsun ins daha iyi isler cikar karsiniza

Zeynepcim sekspir in anlami varmi bilmiyorumda yazilii fransizca gibi..ingiliz kendisi galiba ama..harni ne uyuz dimi yazilisi..kendisini cok severim ayri da okulda ismini dogru yazmak icin az calismamstim ezberlemstim yazilisini:)

günaydın kızlar,ferhan tom cruse un filmi uzak ufuklar olabilir mi?nicole le çekilmiş bir filmdi.irlandadan amerikaya geliyorlardı.her çıkışında izlerim

bilgen akşam dikkatimden kaçmış.yeni oyuncağını güle güle kullan.bizden çok uzakta kalma,oldumu

Gunaydiinnn kizlarrrr

Ay sanki pek keyifliymisim gibi gunaydinnnnnn diyorum:) benim kizim uyksunu sasti sabah 5 te oturuyruz
Aslinda bana 5-6 saat uyku yeter ama pisikolojik mi ne az uyuyorum az uyuyorum diye diye
Önceden bebegim yokkende az uyuyordum hic sorun etmiyordum..neyse...sabah vidi vidisii

Baktim canim simdi yok degilmis..americanfutbolu ynuyordu galiba rda...gerci filmi izleigimde 16 17 yaslarimdaydim..simdi anietkiyi birakirmi bilmyorum ama o zaman icin fimden cikarken abimlerle isteeeee ask bu buuu buu diye bagrisiyorduk:))) cok bilmisler biziii

bana5-6 saat hayatta yetmez.senin filmi hatırlayamadım,bulursan adını yazda bende izleyeyim.merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…