- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Geçmiş olsun. Yinede besinlerle dikkat edilebilir değil mi:44: . Canım zorunlu hareketlerden yapmak istediğini yapabilirsin.Amaç şu 4 tane zorunlu hareket belirleyip ve hergün kesinlikle yapmaya çalışmak.Böylece sporsuz günümüz geçmesin.sağol canım. kolesterolü sorma benim sınırda zaten zayıfken de genöken de her dönem hep 200 civarında oldui beslenme iel ilgisi yok ailesel bizimki, annemin 450 mesela.. dukanı zaten tam yapmayacağız, 3 gün atak sonrası normal diyet ve haftada 2 gün protein yapıcaz.. normal diyet yaparken karatay yapabiliriz..
bu hareketlerin hepsini mi yapıcaz benim twestim yok, diğerlerini yaparım , bir de callenetics yapmayı planlıyorum,
Karar ver küçülsün mü kalsın mıKızlar son eklediğim fotoya bakarmısınız sanki gögüslerim çok erimişler gibi geldiii takıntı yaptım küçülsünler istiyordum ama seviyordummm onları
Geçmiş olsun. Yinede besinlerle dikkat edilebilir değil mi:44: . Canım zorunlu hareketlerden yapmak istediğini yapabilirsin.Amaç şu 4 tane zorunlu hareket belirleyip ve hergün kesinlikle yapmaya çalışmak.Böylece sporsuz günümüz geçmesin.
Karar ver küçülsün mü kalsın mıVücudunla orantılı erisin yeter
arzu bence çok evham yapıyorsun canım bu kadar sitres yapma o da seni çok etkiler bir hafta yediklerine dikkat et ve cumaya akdar tartılma canım bak o zman farkı görürsün.hem 1.5 ayda 7kilo vermişsin daha ne olsun güzelim geriside gelir merak etme sabret azıcık 1 aya kadar 60 ıda görürsün merak etme :)
ay ins cnm yaa cok kotu haber aldim isim yok artik 2 gun daha caliscam essimde cikcak benle bir issiz kaldik cok gerginim restoran satildi ve kazandigimizin cok altinda teklif sundu yeni patron cok uzgunuz ben bi sure giremeyebilirim ama vakit buldukca yazcam hakkimi kaybetmek istemiyorum bu sitede ins cikarmazsiniz beni ama hersey ust uste geliyo issiziz resmen odemeler bebek offf
bugünlük zorunlu hareketlerden affımı talep ediyorum.yarın eski düzene döneceğim inşallah.Zorunlu hareketler açılışını yapıyorum. Hergün yapacak olanlar kabul etsin.Ona göre tabloyu güncelleyeceğim. Yapmak istemeyenler listede olmayacak ,olanlarda yapmak zorunda kalacak. Boş kısımlar olunca canım sıkılıyor. Tablodaki hareketler dışında hareket belirleyip yapıp sayısını tabloya yazabilirsiniz. OYLAMA BAŞLAMIŞTIR.
BEN= EVET diyorum
ay sınav sorusu hazırlıcaktım güya bayramda yapmadımneyse 6 Kasım'da yapcam sınavlarını daha var, yapar dururum. gerçi haftasonu kursum da başlıo. neyse haftaiçi hazırlarım napıiimm
aşık şekspir(böyle yazılmıyor ama aklıma gelmedi nasıl yazıldığıkolay gelsin tatluşşşben de film izlicem. bgn 2. filmim olcak ihi aşığım ya ondan sürekli aşk filmi izleyesim vaarr
çok üzüldüm,Allah kimseyi nasipsiz bırakmaz.inşallah tez zamanda herşey yoluna girer.ay ins cnm yaa cok kotu haber aldim isim yok artik 2 gun daha caliscam essimde cikcak benle bir issiz kaldik cok gerginim restoran satildi ve kazandigimizin cok altinda teklif sundu yeni patron cok uzgunuz ben bi sure giremeyebilirim ama vakit buldukca yazcam hakkimi kaybetmek istemiyorum bu sitede ins cikarmazsiniz beni ama hersey ust uste geliyo issiziz resmen odemeler bebek offf
afiyet olsun.2 poğaça çok olmuş.bugunkki menum
sabah bi dilim ekmek yumurta sarisi biraz peynir
oglen bi porsiyon ispanakli yumurta 2 pogaca 3 bardak cay
aksam sutlu kave elma suyu cunki hala disardayim calisip oyle gecicem eve carsamba son caliscam zati of of
gece gece calisnmaz ama off
menüm
sabah: 2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım domates
peynir
öğle:2 dilim ekmek
peynir
akşam:2 dilim ekmek
1 tabak kuru fasulye
turp
yarım kase şeftali kompostosu
su:çok az
spor yok
diet moduna giremedim bir türlü
Akşam nerde kız cadaloz.Akşamsız olmaz.Şişkinim falan demişsin ama olmaz. Birdaha olmasın valla yemediğin için ceza veririm
Bugünden itibaren kaçamak falan yok demiştik Ferhaaaaaaaaannnn duy sesimi.Yarından itibaren cezalara başlarım ona göre
Ne güzel iradelisin canım. Yeme zaten anlık zevk dışında bize kattığı kilo ve sağlığımızı bozacak katkı maddeleri.
Geç uyandım o yüzden öğle yemeği yemedim.
Ben manken olmayayım ama zayıf olayım
İnşallah bu süre çabuk geçerde eşinle kavuşursunuz. Sevgili doktorum Dilekçim hiç kolestrol yakışıyor mu sanaBence sende dukan falan yapma çünkü sebzeye dönünce bir kısmını geri alıyormuşsun.Sen gel Karatay da bize katıl oda sebze protein ağırlıklı. Sporun güzel olmuş.
Zorunlu hareketler açılışını yapıyorum. Hergün yapacak olanlar kabul etsin.Ona göre tabloyu güncelleyeceğim. Yapmak istemeyenler listede olmayacak ,olanlarda yapmak zorunda kalacak. Boş kısımlar olunca canım sıkılıyor. Tablodaki hareketler dışında hareket belirleyip yapıp sayısını tabloya yazabilirsiniz. OYLAMA BAŞLAMIŞTIR.
BEN= EVET diyorum
Jillian teyze beni özlemişGidip gönlünü edeyim .4 ay aradan sonra umarım pestilimi çıkarmaz.Görüşürüz
kolay gelsin tatluşşşben de film izlicem. bgn 2. filmim olcak ihi aşığım ya ondan sürekli aşk filmi izleyesim vaarr
ay ins cnm yaa cok kotu haber aldim isim yok artik 2 gun daha caliscam essimde cikcak benle bir issiz kaldik cok gerginim restoran satildi ve kazandigimizin cok altinda teklif sundu yeni patron cok uzgunuz ben bi sure giremeyebilirim ama vakit buldukca yazcam hakkimi kaybetmek istemiyorum bu sitede ins cikarmazsiniz beni ama hersey ust uste geliyo issiziz resmen odemeler bebek offf
Baktim canim simdi yok degilmis..americanfutbolu ynuyordu galiba rda...gerci filmi izleigimde 16 17 yaslarimdaydim..simdi anietkiyi birakirmi bilmyorum ama o zaman icin fimden cikarken abimlerle isteeeee ask bu buuu buu diye bagrisiyorduk:))) cok bilmisler biziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?