Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar, sabah bi baktım bidaha giremedim, işlerim çok yoğun bu yüzdende izne ayrılıyorum 2 hafta yokum, yada işleri düzene sokarsam 1 hafta sonra gelirim. kendinize iyi bakın, kilo vermeye devam

Arzu geçmiş olsun canım. Çok zor bir durum ama üzülme Allah bir yerden kapı açar muhakkak

Zeynepçim bir kurtulabilseniz ordan, çok korkuyorum sen böyle anlattıkça.

Nurgülüm geçmiş olsunn, ıhlamur iç bol limonlu iyi gelir.

Ferhannnn hoşbulduk tatlım :)))

Hatice, Banu başladınız mı karataya :)) Ben bugün başladım kendimce, yarın yazarım menü olmuş mu oılmamış mı söylersiniz artıkın

Başak nereye gidiyon kuşum yaaa, izne çıkma girersin sen buraya girersin

Bilgennnnn, bilgisayarın hayırlı olsun tatlım

Okudum okudumda alıntılasam çok koccaman bir mesaj olacaktı. Unuttuğum kimse kaldı mı ki

Bayramda yedim yedim hiçbişeye hayır demedim. Zaten aylardır pirinç yememiştim. Sarmalar dolmalar beni tırmalar baklava kardeş gel beni kurtar. Hepsinden yedim, çikolatanın dibine vurdum sonuç +1 Hiç pişman değilim. Artık bi 6 ay sarma dolma çikolata yemesem üzülmem

Bugün bende Karataya başladım. Netten kitabını bulabilirsem indirip okuyacağım hihihihi (hehhehe napim nette bedava bulursam indirir okurum )

Son düzenleme:

iki hafta sonra canım bunu istiyo şunu istiyo dersen hatırlatırım bu yazdığını

Benimde abim gecen yilkiz arkadasiyla tanistirmak istemisti..disari cikmistik oda gelsin mi diye sordu..gelmesin dedim :)) siz hele bir tanisin ciddi olunda fln fln dedim salladim :))) gezerken fln yeni bir insan cekemem fazla,, cok uyuzumdur o konularda..sonra abim evlendi o kizla:)) cok tatli cici iyi kalpli biri..ama o zaman benim icin bir yabanciydi naapim

22-23 mesaj sayıları

goncagull 7- 8-
_ferdici_ 16+ 6-
mersinli42 17+ 7-
limpida 12- 12-
nurgulguney 20- 12-

Canim ben bayram oncesi izinli oldugum icin yollamadim

Zeynebede sana da gecmis olsun canim ..bizde oyle sorun yokta gece hep aklim kizimda..hic ustunu örtemiyorum nekadar sicakta olsa uyuyan insan örtunmesse usumez mi?uyku tulumu giydiriyorum nasil cikiyor bilmiyorum cikiyor icinden :s

slm kızlar, sabah bi baktım bidaha giremedim, işlerim çok yoğun bu yüzdende izne ayrılıyorum 2 hafta yokum, yada işleri düzene sokarsam 1 hafta sonra gelirim. kendinize iyi bakın, kilo vermeye devam

Ayy o kadar yogun muuu? Sen harika gidiyordun ..sakin soguma sonra ama kilo bildirimi yapiaksin diymi? Gruptan ayrilmiyorsun

Bende simdi bu hafta eksiye gecersem devam edicem ama bukadar dikkate ragmen olmazsa ipimi cekicem..o yuzden cok daha dikkat ediyorum..ama spor yapamiyorum yaa..kizim okadar hareketli ki cok yoruluyorum..annem geldi diye baslarim calismaya diyordum ama heralde beklemem gerekicek bu gidisle..annem hayatta bakamaz yetisemez ..perisan olur oda bebisimde..suan dirseklerim ve ayaklarim agriyor:/ ama zaten benim bileklerim rahatsizdi belki o yuzden extra agriyordur normal birinde bukadar agrimaz belki..öff bilmiyorum kuzum cok hareketli coooookkk ..kucukke böyle olanlar buyunce cok sessiz mi oluyomuss :)))

iki hafta sonra canım bunu istiyo şunu istiyo dersen hatırlatırım bu yazdığını

Tamam hhiihiihhih

Yaa sabah evden akşam dersinin defterini ve notlarını almıştım temize geçerim diye. Bi geldim 2 ekim haftasıyla geçen haftanın notları defterin arasında yok. Umarım kaybetmemişimdir yaaa canım çok sıkıldı üühühühühühüüh

Ben o kadar yemedim yinede artiyim:// bulursan banada yollarmisin linkiniiiii

biri sarı biri koyu renk ama

Pekinhangisi gün kurusu

Canım hayırlısı olsun.İnşallah kısa sürede daha iyi bir iş bulursunuz.Allah yardımcınız olsun

selam milleettt nasılsınız. gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
Size yemyeşil bir suratla yazıyorumm
Kil maskesi yaptım Kendimeee
Oh ne güzel.Benim yüzümde de sivilce patlaması yaşanıyor.Nasıl geçer bilmem.

ayyy canım kıyamam ben sana keşke edebilsen
Ne izni hayırdır:44:

Bide pişman değil bak cadıya bak. O sarmalar,tatlılar bundan sonra yok.Ödül bile olsa 1 ay kaçamak yasak ona göre. Sonra kapıya gelir ne olur yiyeyim diye yalvarma

Ben o kadar yemedim yinede artiyim:// bulursan banada yollarmisin linkiniiiii

Pekinhangisi gün kurusu
koyu renkli olan gün kurusu.
Koyu renk işte güneşte kurulmuş, hani doğuda damlara serer kuruturlar ya öyle. Hani biber patlıcan kurutulurda öyle renk olur yaaa

vay be o yüzdenmi daha pahalı :) odamı organiğe giriyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…