slm kızlar, sabah bi baktım bidaha giremedim, işlerim çok yoğun bu yüzdende izne ayrılıyorum 2 hafta yokum, yada işleri düzene sokarsam 1 hafta sonra gelirim. kendinize iyi bakın, kilo vermeye devam
22-23 mesaj sayıları
goncagull 7- 8-
_ferdici_ 16+ 6-
mersinli42 17+ 7-
limpida 12- 12-
nurgulguney 20- 12-
aaa biz yardım ederdik ayrılma izne
gün kurusuyla normal kayısı arasında ne fark var
Bayramda yedim yedim hiçbişeye hayır demedim. Zaten aylardır pirinç yememiştim. Sarmalar dolmalar beni tırmalar baklava kardeş gel beni kurtar. Hepsinden yedim, çikolatanın dibine vurdum sonuç +1 Hiç pişman değilim. Artık bi 6 ay sarma dolma çikolata yemesem üzülmem
Bugün bende Karataya başladım. Netten kitabını bulabilirsem indirip okuyacağım hihihihi(hehhehe napim nette bedava bulursam indirir okurum )
Gün kurusu doğal yöntemlerle güneşte kurutulmuş. Normal kayısı kimyasal işlemlere uğramış
burda da tutturmuşşlar bir 15 kasım.neymiş daha aralık 1 miş te biz 15 kasımda yakacakmışız.k... donuyor evde.ufoyla ısınıyorum.şimdi bile battaniye var üzerimde.hava soğuduysa yanar kalorifer.nasıl yerler buralar anlamadım arkadaş.
tuhaf bir durum.sen önce bir abisini tanıda kıza sıra gelir.kardeşide ne maraklıymış
22-23 mesaj sayıları
goncagull 7- 8-
_ferdici_ 16+ 6-
mersinli42 17+ 7-
limpida 12- 12-
nurgulguney 20- 12-
aynı dertten muzdaripiz kızlar bizimkide merkezi sistem hrnüz yanmadı gece çok soğuk oluyor valla.kızı üşütmeyeyim dedikçe o inadına hasta oluyor dünden beri karnım ağrıyor deyip duruyordu gecede mızmızlanmıştı bu sabah ne var ne yok kustu çocuğum soğuk almış sanırım.doğalgazın gözünü seveyim o da elimize geçmiyor millet pahalı deyip duruyor bilmeden etmeden seneye geçeriz inşallah sevmiyorum şu merkezi sistemi.
slm kızlar, sabah bi baktım bidaha giremedim, işlerim çok yoğun bu yüzdende izne ayrılıyorum 2 hafta yokum, yada işleri düzene sokarsam 1 hafta sonra gelirim. kendinize iyi bakın, kilo vermeye devam
iki hafta sonra canım bunu istiyo şunu istiyo dersen hatırlatırım bu yazdığını
Bayramda yedim yedim hiçbişeye hayır demedim. Zaten aylardır pirinç yememiştim. Sarmalar dolmalar beni tırmalar baklava kardeş gel beni kurtar. Hepsinden yedim, çikolatanın dibine vurdum sonuç +1 Hiç pişman değilim. Artık bi 6 ay sarma dolma çikolata yemesem üzülmem
Bugün bende Karataya başladım. Netten kitabını bulabilirsem indirip okuyacağım hihihihi(hehhehe napim nette bedava bulursam indirir okurum )
biri sarı biri koyu renk ama
biri sarı biri koyu renk ama
Benimde abim gecen yilkiz arkadasiyla tanistirmak istemisti..disari cikmistik oda gelsin mi diye sordu..gelmesin dedim :)) siz hele bir tanisin ciddi olunda fln fln dedim salladim :))) gezerken fln yeni bir insan cekemem fazla,, cok uyuzumdur o konularda..sonra abim evlendi o kizla:)) cok tatli cici iyi kalpli biri..ama o zaman benim icin bir yabanciydi naapim
Canim ben bayram oncesi izinli oldugum icin yollamadim
QUOTE]
hı hıı hatice biliyodur onu tablo yapıyo ya oraya izinli yazar.
Tamam hhiihiihhih
Yaa sabah evden akşam dersinin defterini ve notlarını almıştım temize geçerim diye. Bi geldim 2 ekim haftasıyla geçen haftanın notları defterin arasında yok. Umarım kaybetmemişimdir yaaa canım çok sıkıldı üühühühühühüüh
aaaa evde bi yerlerdedir ya yada arabana düşürmüşsündür. istersin arkadaşlarından sıkma canını. jest olayını çözdünmü sonra bi görüşme konuşma oldumu.
Ben o kadar yemedim yinede artiyim:// bulursan banada yollarmisin linkiniiiii
Pekinhangisi gün kurusu
Canım hayırlısı olsun.İnşallah kısa sürede daha iyi bir iş bulursunuz.Allah yardımcınız olsunay ins cnm yaa cok kotu haber aldim isim yok artik 2 gun daha caliscam essimde cikcak benle bir issiz kaldik cok gerginim restoran satildi ve kazandigimizin cok altinda teklif sundu yeni patron cok uzgunuz ben bi sure giremeyebilirim ama vakit buldukca yazcam hakkimi kaybetmek istemiyorum bu sitede ins cikarmazsiniz beni ama hersey ust uste geliyo issiziz resmen odemeler bebek offf
Geçmiş olsun canımselam milleettt nasılsınız. gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
Oh ne güzel.Benim yüzümde de sivilce patlaması yaşanıyor.Nasıl geçer bilmem.Günaydın kızlar
Size yemyeşil bir suratla yazıyorumm
Kil maskesi yaptım Kendimeee
Ne izni hayırdır:44:ayyy canım kıyamam ben sanakeşke edebilsen
Bide pişman değil bak cadıya bak. O sarmalar,tatlılar bundan sonra yok.Ödül bile olsa 1 ay kaçamak yasak ona göre. Sonra kapıya gelir ne olur yiyeyim diye yalvarmaBayramda yedim yedim hiçbişeye hayır demedim. Zaten aylardır pirinç yememiştim. Sarmalar dolmalar beni tırmalar baklava kardeş gel beni kurtar. Hepsinden yedim, çikolatanın dibine vurdum sonuç +1 Hiç pişman değilim. Artık bi 6 ay sarma dolma çikolata yemesem üzülmem
koyu renkli olan gün kurusu.Ben o kadar yemedim yinede artiyim:// bulursan banada yollarmisin linkiniiiii
Pekinhangisi gün kurusu
Koyu renk işte güneşte kurulmuş, hani doğuda damlara serer kuruturlar ya öyle. Hani biber patlıcan kurutulurda öyle renk olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?