Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayın 22 si ve 23 ü mesajları bana kızlar. atmayanlar çok tek tek saydırmayın

Ay unuttum kız cadıloz :)) birazdan sayar yollarım

sanada ii bayramlar. sen büyüğüm olduğun için ararım bayramlaşmak için. bayram harçlığı ne kadar ayırdın

hehehehe gelmedin ama bekledim, mendilin içine fıstık şeker birde harçlık koyup beklemiştim halbuki

Nurgül ben mesaj atmadım ya pardon. Tek tek saymak lazım şimdi

Ay kızlar canım sıkıldı yaaa. Bi yaşlı nene geldi şimdi öğretmenle birlikte. Öğrencimizin babası hapisteymiş. Kızını görmeye gelecekmiş. Kaç gün çocuk hevesle beklemiş babayı. Öğretmenine sürekli bahsedip duruyormuş. Sen adam gel çocuğu al götür babaanneye bırak. Başını da kapatmışlar Kuran kursuna göndermeye başlamışlar. Anne babanın resmi nikahı yok. Çocuğun annesi de bu nenenin torunu. Nene bakıyor hepsine. Küçük evlendirdik nikahı yoktu o yüzden diyor. Şikayet edin diyorum korkuyoruz onlara bulaşmaya diyor. Ağlıyor da kadın bir yandan. Olan çocuğa oldu. Sen hevesle gün saya saya bekle babam gelecek diye başına gelenlere bak şimdi.

günaydın güzel hatunlar.bugün kadro tamam sanırım.dün eşim evdeydi pikniğe gittik mangal yaptık ayıptır söylemesi:) dünkü menümüde yazayım
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta pekmez azıcık tereyağı
akşam: şiş kebap ayran ekmek
1.5 litre su
bayramda kilo almışımdır dedim ama çok şükür almamışım bugünden itibaren sıkı diyetteyim.15-20 güne kadar kardeşimin sözü var istanbula gidicem o zmana kadar biraz vermem lazımmmmm :)

canım ya allah yokluklarını göstermesin ve zeval vermesin askerlerimze polislerimize.öyle bir devlette yaşıyoruz ne yazıkki knouşuyoruz üzülüyoruz boşa herşey yaşanacak hal bırakmıyorlar ülkede.allah o hainlerin belasını versin.

haticeciğim bende kabul ediyorum bugünden itibaren başlıyorum ok canım.

allah yardımcınız olsun canım ya inşalalh kısa sürede iş bulursunuz sen gönlünü ferah tut yinede allah kolaylığını verir.

bizim milletimizde hiç ilerleme yok hep gerileme var hangi çağda yaşıyoruz ya.zavallı çocuk yazık değilmi ona küçüçük yaşta ne olduğunu bilmeden.buralarda da var hala öyle zihniyet buralarda 11 12 yaşlarına geldiklerinde millet kızlara hemen göz koyuyor neymiş aklı ermeden evlensinmiş ki ona buna bakmasınmış mantığa bak. allah akıl fikir ihsan etsin ne desek boş.

selam milleettt nasılsınız. gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:

geçmiş olsun canım ya bayramı hasta geçirdin herhalde.bol bol limon ye bitki çayı falan iç iyi gelir.

Ohhhh mis gibi kahvaltimi yapayimmmm ,, bir kus sütü eksik
ohhhh bal olsun
Günaydın kızlarrr yoğun bir haftanın ardından...
günaydınnnnn

Kızlar geçmişi okuyup döneceğim

Güüüüüüünaaaaaayyyyyydıııııınnnn
hoşgeldin bacıım

Allah belasını versin demekten başka bişey gelmiyorki elden.

Slm kısçeler nabersiniz
iç güveysinden hallice işte...

Herkese GÜNAYINLAAARRR
hoşgeldin kaptan.

selam milleettt nasılsınız. gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
kuzuuuuuuuuuuuuuu çok geçmiş olsun.

afiyet olsun,hoşgeldin nermin.

Kızlar erkek arkadaşımın kız kardeşi beni ekledi faceden bende erkek arkadaşıma söyledim dedi ne reddet ne kabul et ..
Oda kız kardeşine demişki Eklemişşin ama kabul edilmyecek demiş .
Ayıp mı ettim hiç erkek arkadşıma söylemeden kabul etsemiydim acaba ?

Geçmiş olsun ya. Acaip bir salgın var. Bize henüz uğramadı. Aman uğramasın da. Benim kuzu zor atlatıyo hep. Ateşsiz doğru düzgün grip geçirdiği yok. Grip ilacı alıyorsun değil mi?

Aaaa bilmem ki. Ben olsam direk kabul ederdim herhalde.

üff yaa üzülme canım bakarsın daha iyi fırsatlar çıkar karşına , inşallah hemenceccik gelip geçer sıkıntınız

çıkmasaymış ya hapisten, yazık olmuş kızcağıza
selam milleettt nasılsınız. Gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
geçmiş olsun canım bol c vitamini almaya çalış
ay bilemedim ki şimdi ben herhalde sormazdım ama olan olmuş bir kere..ayıp olduğunu düşünüyorsan ekle bence , yine de sen bilirsin

Ayy regl oluyorum karnım ağrımaya başladı , üşüyorummm,
bi de gece çok soğuk buralar (siirt) 15 kasımdan önce de kalorifer yakmıyorlar , gece donuyoruz yaa, kuzum öksürmeye başladı yine

bende evet diyorum ama iileşince :))) twister da aldım.

hepiniz sağolun kızlar. geçen akşam oldum yaa allahtan bayramı felan güzel geçirdim. ilaç kullanmayı sevmiyorum ama dün bide bugün aldım bişiler genellikle ıhlamır bol limon içiyorum. mandelina falan yiyorum c vitamini olsun diye.

buğulu gözlerle geçmişi okumak ne zormuş.

önemli işlerim olmasa gelmezdim bugünde. kapımı felan sıkı sıkı kapattım kimseye yaklaşmıyorum kendimi karantinaya aldım. bide arkadaşlara bulaştırmiim.

bilgencim bilgisayarın hayırlı olsun canım. annene kızıyoduk senin pisiyi zapdediyo diye ama bak hediyeside iyi olmuş, iyi günlerde kullan.

bencede şok diyetler yapmayın yaa. banunun paylaştığı o 24 maddenin en altındaki gibi 1000 kalori altındaki diyetlerde aynı.

bendemi karatay yapsam acaba ama ne kadar çok şey var ben onları yiyince kilo almim :)))

bu sabah tartıldım 300grm fazlam vardı. bayramda azmı yedim çokmu bilmiyorum ama düzensiz yediğim kesin. arife günü sarma ve baklava yemiştim mutfağa girip çıktıça attım hep ağzıma. sonra kurban eti. allahtan baklayavı sevmiyodum ama şekerini falan hafif koydum çok hoşuma gitti toplamda bi tabak falan yemişimdir.

zeynepçim bunlar çok üzücü şeyler hele bire bir şahit olmak yaşamak. allah ailesine sabır versin. bunların hepsi gülşahında anlattığı sıkıntıdaki gibi cahillik cehalet ama bedeli hep ağır oluyo ve masum insanlar ödüyor.

Ohh gönüller alinmis

Hehe 1 fincan kahve:)

Ay uyuz durumlar bencede kendin istedigin gibi hareket etseydin,,incitmeden

Yasemin nurgül gülsah arzu dilek hosgeldinizzzz

bi de gece çok soğuk buralar (siirt) 15 kasımdan önce de kalorifer yakmıyorlar , gece donuyoruz yaa, kuzum öksürmeye başladı yine
burda da tutturmuşşlar bir 15 kasım.neymiş daha aralık 1 miş te biz 15 kasımda yakacakmışız.k... donuyor evde.ufoyla ısınıyorum.şimdi bile battaniye var üzerimde.hava soğuduysa yanar kalorifer.nasıl yerler buralar anlamadım arkadaş.

tuhaf bir durum.sen önce bir abisini tanıda kıza sıra gelir.kardeşide ne maraklıymış

aynı dertten muzdaripiz kızlar bizimkide merkezi sistem hrnüz yanmadı gece çok soğuk oluyor valla.kızı üşütmeyeyim dedikçe o inadına hasta oluyor dünden beri karnım ağrıyor deyip duruyordu gecede mızmızlanmıştı bu sabah ne var ne yok kustu çocuğum soğuk almış sanırım.doğalgazın gözünü seveyim o da elimize geçmiyor millet pahalı deyip duruyor bilmeden etmeden seneye geçeriz inşallah sevmiyorum şu merkezi sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…