ayın 22 si ve 23 ü mesajları bana kızlar. atmayanlar çok tek tek saydırmayın
sanada ii bayramlar. sen büyüğüm olduğun için ararım bayramlaşmak için. bayram harçlığı ne kadar ayırdın
canım ya allah yokluklarını göstermesin ve zeval vermesin askerlerimze polislerimize.öyle bir devlette yaşıyoruz ne yazıkki knouşuyoruz üzülüyoruz boşa herşey yaşanacak hal bırakmıyorlar ülkede.allah o hainlerin belasını versin.merhaba kızlar.kabus gibi bir bayram geçirdim.ilk gün okadar çok yağmur yağdıki banyo dan çamurlu su fışkırdı.yatak odası su içinde kaldı.eşim banyoyu kırdı.şu anda kullanılamaz halde.komşumda banyo yapıyoruz.dün gece şerefsizler 5 ayrı yere havan topu attılar.yeni evli bir polis şeht oldu.başı yokmuşeşi ne halde kim bilir.eşin ve annesini otobüsle yolluyormuş emniyet.şerefsizlerin leşler helikopterle gidiyor.Allahım nasıl bir ülkede yaaşıyoruz biz.gece yarısı eşimide çağırdılar.boynuna sarılıp ağlamamk için kendimi zor tuttum.tüm gün mide ve baş ağrısından öldüm.kabus gibi bir bayramdı...
Zorunlu hareketler açılışını yapıyorum. Hergün yapacak olanlar kabul etsin.Ona göre tabloyu güncelleyeceğim. Yapmak istemeyenler listede olmayacak ,olanlarda yapmak zorunda kalacak. Boş kısımlar olunca canım sıkılıyor. Tablodaki hareketler dışında hareket belirleyip yapıp sayısını tabloya yazabilirsiniz. OYLAMA BAŞLAMIŞTIR.
BEN= EVET diyorum
allah yardımcınız olsun canım ya inşalalh kısa sürede iş bulursunuz sen gönlünü ferah tut yinede allah kolaylığını verir.ay ins cnm yaa cok kotu haber aldim isim yok artik 2 gun daha caliscam essimde cikcak benle bir issiz kaldik cok gerginim restoran satildi ve kazandigimizin cok altinda teklif sundu yeni patron cok uzgunuz ben bi sure giremeyebilirim ama vakit buldukca yazcam hakkimi kaybetmek istemiyorum bu sitede ins cikarmazsiniz beni ama hersey ust uste geliyo issiziz resmen odemeler bebek offf
Nurgül ben mesaj atmadım ya pardon. Tek tek saymak lazım şimdi
Ay kızlar canım sıkıldı yaaa. Bi yaşlı nene geldi şimdi öğretmenle birlikte. Öğrencimizin babası hapisteymiş. Kızını görmeye gelecekmiş. Kaç gün çocuk hevesle beklemiş babayı. Öğretmenine sürekli bahsedip duruyormuş. Sen adam gel çocuğu al götür babaanneye bırak. Başını da kapatmışlar Kuran kursuna göndermeye başlamışlar. Anne babanın resmi nikahı yok. Çocuğun annesi de bu nenenin torunu. Nene bakıyor hepsine. Küçük evlendirdik nikahı yoktu o yüzden diyor. Şikayet edin diyorum korkuyoruz onlara bulaşmaya diyor. Ağlıyor da kadın bir yandan. Olan çocuğa oldu. Sen hevesle gün saya saya bekle babam gelecek diye başına gelenlere bak şimdi.
selam milleettt nasılsınız. gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
ohhhh bal olsunOhhhh mis gibi kahvaltimi yapayimmmm ,, bir kus sütü eksik
günaydınnnnnGünaydın kızlarrr yoğun bir haftanın ardından...
hoşgeldin bacıımKızlar geçmişi okuyup döneceğim
Güüüüüüünaaaaaayyyyyydıııııınnnn
Allah belasını versin demekten başka bişey gelmiyorki elden.Nurgül ben mesaj atmadım ya pardon. Tek tek saymak lazım şimdi
Ay kızlar canım sıkıldı yaaa. Bi yaşlı nene geldi şimdi öğretmenle birlikte. Öğrencimizin babası hapisteymiş. Kızını görmeye gelecekmiş. Kaç gün çocuk hevesle beklemiş babayı. Öğretmenine sürekli bahsedip duruyormuş. Sen adam gel çocuğu al götür babaanneye bırak. Başını da kapatmışlar Kuran kursuna göndermeye başlamışlar. Anne babanın resmi nikahı yok. Çocuğun annesi de bu nenenin torunu. Nene bakıyor hepsine. Küçük evlendirdik nikahı yoktu o yüzden diyor. Şikayet edin diyorum korkuyoruz onlara bulaşmaya diyor. Ağlıyor da kadın bir yandan. Olan çocuğa oldu. Sen hevesle gün saya saya bekle babam gelecek diye başına gelenlere bak şimdi.
iç güveysinden hallice işte...Slm kısçeler nabersiniz
hoşgeldin kaptan.Herkese GÜNAYINLAAARRR
kuzuuuuuuuuuuuuuu çok geçmiş olsun.selam milleettt nasılsınız. gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
günaydın güzel hatunlar.bugün kadro tamam sanırım.dün eşim evdeydi pikniğe gittik mangal yaptık ayıptır söylemesi:) dünkü menümüde yazayım
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta pekmez azıcık tereyağı
akşam: şiş kebap ayran ekmek
1.5 litre su
bayramda kilo almışımdır dedim ama çok şükür almamışım bugünden itibaren sıkı diyetteyim.15-20 güne kadar kardeşimin sözü var istanbula gidicem o zmana kadar biraz vermem lazımmmmm :)
canım ya allah yokluklarını göstermesin ve zeval vermesin askerlerimze polislerimize.öyle bir devlette yaşıyoruz ne yazıkki knouşuyoruz üzülüyoruz boşa herşey yaşanacak hal bırakmıyorlar ülkede.allah o hainlerin belasını versin.
haticeciğim bende kabul ediyorum bugünden itibaren başlıyorum ok canım.
allah yardımcınız olsun canım ya inşalalh kısa sürede iş bulursunuz sen gönlünü ferah tut yinede allah kolaylığını verir.
bizim milletimizde hiç ilerleme yok hep gerileme var hangi çağda yaşıyoruz ya.zavallı çocuk yazık değilmi ona küçüçük yaşta ne olduğunu bilmeden.buralarda da var hala öyle zihniyet buralarda 11 12 yaşlarına geldiklerinde millet kızlara hemen göz koyuyor neymiş aklı ermeden evlensinmiş ki ona buna bakmasınmış mantığa bak. allah akıl fikir ihsan etsin ne desek boş.
geçmiş olsun canım ya bayramı hasta geçirdin herhalde.bol bol limon ye bitki çayı falan iç iyi gelir.
selam milleettt nasılsınız. gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
Kızlar erkek arkadaşımın kız kardeşi beni ekledi faceden bende erkek arkadaşıma söyledim dedi ne reddet ne kabul et ..
Oda kız kardeşine demişki Eklemişşin ama kabul edilmyecek demiş .
Ayıp mı ettim hiç erkek arkadşıma söylemeden kabul etsemiydim acaba ?
Aaaa bilmem ki. Ben olsam direk kabul ederdim herhalde.
üff yaa üzülme canım bakarsın daha iyi fırsatlar çıkar karşına , inşallah hemenceccik gelip geçer sıkıntınızay ins cnm yaa cok kotu haber aldim isim yok artik 2 gun daha caliscam essimde cikcak benle bir issiz kaldik cok gerginim restoran satildi ve kazandigimizin cok altinda teklif sundu yeni patron cok uzgunuz ben bi sure giremeyebilirim ama vakit buldukca yazcam hakkimi kaybetmek istemiyorum bu sitede ins cikarmazsiniz beni ama hersey ust uste geliyo issiziz resmen odemeler bebek offf
çıkmasaymış ya hapisten, yazık olmuş kızcağızanurgül ben mesaj atmadım ya pardon. Tek tek saymak lazım şimdi
ay kızlar canım sıkıldı yaaa. Bi yaşlı nene geldi şimdi öğretmenle birlikte. öğrencimizin babası hapisteymiş. Kızını görmeye gelecekmiş. Kaç gün çocuk hevesle beklemiş babayı. öğretmenine sürekli bahsedip duruyormuş. Sen adam gel çocuğu al götür babaanneye bırak. Başını da kapatmışlar kuran kursuna göndermeye başlamışlar. Anne babanın resmi nikahı yok. çocuğun annesi de bu nenenin torunu. Nene bakıyor hepsine. Küçük evlendirdik nikahı yoktu o yüzden diyor. şikayet edin diyorum korkuyoruz onlara bulaşmaya diyor. Ağlıyor da kadın bir yandan. Olan çocuğa oldu. Sen hevesle gün saya saya bekle babam gelecek diye başına gelenlere bak şimdi.
geçmiş olsun canım bol c vitamini almaya çalışselam milleettt nasılsınız. Gripten ölüyorum yaa iki gündür yat yat beynim sulandı bugünde iş başı ooff offf :2::2:
ay bilemedim ki şimdi ben herhalde sormazdım ama olan olmuş bir kere..ayıp olduğunu düşünüyorsan ekle bence , yine de sen bilirsinkızlar erkek arkadaşımın kız kardeşi beni ekledi faceden bende erkek arkadaşıma söyledim dedi ne reddet ne kabul et ..
Oda kız kardeşine demişki eklemişşin ama kabul edilmyecek demiş .
Zorunlu hareketler açılışını yapıyorum. Hergün yapacak olanlar kabul etsin.Ona göre tabloyu güncelleyeceğim. Yapmak istemeyenler listede olmayacak ,olanlarda yapmak zorunda kalacak. Boş kısımlar olunca canım sıkılıyor. Tablodaki hareketler dışında hareket belirleyip yapıp sayısını tabloya yazabilirsiniz. OYLAMA BAŞLAMIŞTIR.
BEN= EVET diyorum
İşte kızda o lafın üzerine isteğini geri almış
günaydın güzel hatunlar.bugün kadro tamam sanırım.dün eşim evdeydi pikniğe gittik mangal yaptık ayıptır söylemesi:) dünkü menümüde yazayım
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta pekmez azıcık tereyağı
akşam: şiş kebap ayran ekmek
1.5 litre su
bayramda kilo almışımdır dedim ama çok şükür almamışım bugünden itibaren sıkı diyetteyim.15-20 güne kadar kardeşimin sözü var istanbula gidicem o zmana kadar biraz vermem lazımmmmm :)
canım ya allah yokluklarını göstermesin ve zeval vermesin askerlerimze polislerimize.öyle bir devlette yaşıyoruz ne yazıkki knouşuyoruz üzülüyoruz boşa herşey yaşanacak hal bırakmıyorlar ülkede.allah o hainlerin belasını versin.
haticeciğim bende kabul ediyorum bugünden itibaren başlıyorum ok canım.
allah yardımcınız olsun canım ya inşalalh kısa sürede iş bulursunuz sen gönlünü ferah tut yinede allah kolaylığını verir.
bizim milletimizde hiç ilerleme yok hep gerileme var hangi çağda yaşıyoruz ya.zavallı çocuk yazık değilmi ona küçüçük yaşta ne olduğunu bilmeden.buralarda da var hala öyle zihniyet buralarda 11 12 yaşlarına geldiklerinde millet kızlara hemen göz koyuyor neymiş aklı ermeden evlensinmiş ki ona buna bakmasınmış mantığa bak. allah akıl fikir ihsan etsin ne desek boş.
geçmiş olsun canım ya bayramı hasta geçirdin herhalde.bol bol limon ye bitki çayı falan iç iyi gelir.
ohhhh bal olsun
günaydınnnnn
hoşgeldin bacıım
Allah belasını versin demekten başka bişey gelmiyorki elden.
iç güveysinden hallice işte...
hoşgeldin kaptan.
kuzuuuuuuuuuuuuuu çok geçmiş olsun.
afiyet olsun,hoşgeldin nermin.
Kızlar erkek arkadaşımın kız kardeşi beni ekledi faceden bende erkek arkadaşıma söyledim dedi ne reddet ne kabul et ..
burda da tutturmuşşlar bir 15 kasım.neymiş daha aralık 1 miş te biz 15 kasımda yakacakmışız.k... donuyor evde.ufoyla ısınıyorum.şimdi bile battaniye var üzerimde.hava soğuduysa yanar kalorifer.nasıl yerler buralar anlamadım arkadaş.Ayy regl oluyorum karnım ağrımaya başladı , üşüyorummm,
bi de gece çok soğuk buralar (siirt) 15 kasımdan önce de kalorifer yakmıyorlar , gece donuyoruz yaa, kuzum öksürmeye başladı yine
Ayy regl oluyorum karnım ağrımaya başladı , üşüyorummm,
bi de gece çok soğuk buralar (siirt) 15 kasımdan önce de kalorifer yakmıyorlar , gece donuyoruz yaa, kuzum öksürmeye başladı yine
burda da tutturmuşşlar bir 15 kasım.neymiş daha aralık 1 miş te biz 15 kasımda yakacakmışız.k... donuyor evde.ufoyla ısınıyorum.şimdi bile battaniye var üzerimde.hava soğuduysa yanar kalorifer.nasıl yerler buralar anlamadım arkadaş.
tuhaf bir durum.sen önce bir abisini tanıda kıza sıra gelir.kardeşide ne maraklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?