Benimde abim gecen yilkiz arkadasiyla tanistirmak istemisti..disari cikmistik oda gelsin mi diye sordu..gelmesin dedim :)) siz hele bir tanisin ciddi olunda fln fln dedim salladim :))) gezerken fln yeni bir insan cekemem fazla,, cok uyuzumdur o konularda..sonra abim evlendi o kizla:)) cok tatli cici iyi kalpli biri..ama o zaman benim icin bir yabanciydi naapim
Canim ben bayram oncesi izinli oldugum icin yollamadim
QUOTE]
hı hıı hatice biliyodur onu tablo yapıyo ya oraya izinli yazar.
aaaa evde bi yerlerdedir ya yada arabana düşürmüşsündür. istersin arkadaşlarından sıkma canını. jest olayını çözdünmü sonra bi görüşme konuşma oldumu.
Doğum gününde konuştuk, motorla beşiktaşa geçiyodu. Ama jestti çözemedim. Nurgül sen ne anlardın bu demesinden
Canım hayırlısı olsun.İnşallah kısa sürede daha iyi bir iş bulursunuz.Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun canım
Oh ne güzel.Benim yüzümde de sivilce patlaması yaşanıyor.Nasıl geçer bilmem.
Ne izni hayırdır:44:
Bide pişman değil bak cadıya bak. O sarmalar,tatlılar bundan sonra yok.Ödül bile olsa 1 ay kaçamak yasak ona göre. Sonra kapıya gelir ne olur yiyeyim diye yalvarma
koyu renkli olan gün kurusu.
vay be o yüzdenmi daha pahalı :) odamı organiğe giriyo acaba
Doğum gününde konuştuk, motorla beşiktaşa geçiyodu. Ama jestti çözemedim. Nurgül sen ne anlardın bu demesinden
bende mesajından sonra çok düşündüm. ama bi yere çekemedim. sen de takılma bence. alaledeye getirmiş olayı gibi anladın sen ama bence öyle deil. bende olsam jest derdim ne denirki başka. sürprizmi bence ikiside aynı.
Canım hayırlısı olsun.İnşallah kısa sürede daha iyi bir iş bulursunuz.Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun canım
Oh ne güzel.Benim yüzümde de sivilce patlaması yaşanıyor.Nasıl geçer bilmem.
Ne izni hayırdır:44:
Bide pişman değil bak cadıya bak. O sarmalar,tatlılar bundan sonra yok.Ödül bile olsa 1 ay kaçamak yasak ona göre. Sonra kapıya gelir ne olur yiyeyim diye yalvarma
bende mesajından sonra çok düşündüm. ama bi yere çekemedim. sen de takılma bence. alaledeye getirmiş olayı gibi anladın sen ama bence öyle deil. bende olsam jest derdim ne denirki başka. sürprizmi bence ikiside aynı.
Yaaa zaten oldum olası kelime oyunlarına bayılır bu çocuk yaaa. Bazen böyle aptal gibi oturup düşünüyom ne dediki şimdi diye :))))
"Çok güzel bir jestti,çok duygulandım,çok mutlu oldum, herşeyi çok ince düşünmüşsün çok mutlu oldum dedi" Bende mutlu olduysan o zaman amacıma ulaşmışım dedim ne diyeyim. offff offff
Bu hediyeden sonra da atağa geçmezse artık bende umutlanmıcamm artık
Yaaa zaten oldum olası kelime oyunlarına bayılır bu çocuk yaaa. Bazen böyle aptal gibi oturup düşünüyom ne dediki şimdi diye :))))
"Çok güzel bir jestti,çok duygulandım,çok mutlu oldum, herşeyi çok ince düşünmüşsün çok mutlu oldum dedi" Bende mutlu olduysan o zaman amacıma ulaşmışım dedim ne diyeyim. offff offff
Aysimdi tatli gelirde belkiiii sonra bazen sinir bozucu olabilir bu kelime oyunlari
Bizimkide hep öyledir de deli eder beni bazen..allahim diyorum cok bast brseyi bile öyle soyluyor ki sanki davinci nin kardesi hersey ima sifre guya girgirmis fln fln bazen yorucu oluyor
Ama çok güzeldi Haticeee :))) Tadı damağımda kaldı yum yum yumi hiihhihihihiiAhh kilolar ahhhh
Ay. Trde birde antepfistikli bi cikolata varrr allahiiiimmmmm
Geçsin artık.Daha ne yapacaksınYaaa zaten oldum olası kelime oyunlarına bayılır bu çocuk yaaa. Bazen böyle aptal gibi oturup düşünüyom ne dediki şimdi diye :))))
Canım bide burda antep fıstığı ezmesi var yemyeşil nasıl güzel offffAysimdi tatli gelirde belkiiii sonra bazen sinir bozucu olabilir bu kelime oyunlari
Bizimkide hep öyledir de deli eder beni bazen..allahim diyorum cok bast brseyi bile öyle soyluyor ki sanki davinci nin kardesi hersey ima sifre guya girgirmis fln fln bazen yorucu oluyor
Canım bide burda antep fıstığı ezmesi var yemyeşil nasıl güzel offffBirde üzüm suyundan pestil yapıyorlar.O pestilin içine ceviz sarıyorlar,yine üzüm suyuyla,fıstıklı,bademli,fındıklı sucuk yapılıyor.Sucuk deyince lokum gibi tatlı türü aklına gelsin.offffff.
Nasıl yemedin hayretHaticeeeeeeeeeeeeeee antep fistiğu dime dime, keşke bayramda yiyeydim h,ihhihihhihiihi
Aysimdi tatli gelirde belkiiii sonra bazen sinir bozucu olabilir bu kelime oyunlari
2-3 ay önceydi sanırım mevlanadan bir dize yollamış allahım anlamıyom ne diyo dur foruma yazmıştım edebiyat bilen birileri varsa yorumlar diye onu bulup yazayım sana, kaç gün düşündüm ne diyo ne diyo diye
Buldum Ferhan :))) Taaa martta göndermiş ;
"dost ayrılığından paramparça olmuş bir gönül isterim ta ki ona aşk derdinin şehrini söyleyeyim"
tam antep işi söylediklerin yazın stok etip kışın yiyorlar:)yaş antep fıstığı tuzlusu kadar kalorili değildir dimi bugün 1 avuş kadar yaş fıstık yedimde:)Canım bide burda antep fıstığı ezmesi var yemyeşil nasıl güzel offffBirde üzüm suyundan pestil yapıyorlar.O pestilin içine ceviz sarıyorlar,yine üzüm suyuyla,fıstıklı,bademli,fındıklı sucuk yapılıyor.Sucuk deyince lokum gibi tatlı türü aklına gelsin.offffff.
2-3 ay önceydi sanırım mevlanadan bir dize yollamış allahım anlamıyom ne diyo dur foruma yazmıştım edebiyat bilen birileri varsa yorumlar diye onu bulup yazayım sana, kaç gün düşündüm ne diyo ne diyo diye
Buldum Ferhan :))) Taaa martta göndermiş ;
"dost ayrılığından paramparça olmuş bir gönül isterim ta ki ona aşk derdinin şehrini söyleyeyim"
gönlüm dost ayrılığından paramparça olmuş,öyle bir gönül isterimki ona dertli şehirde aşkımı söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?