Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yasmin hadi hayırlısı bu şiiri yazan adam gerçektede böyle edebiyse iyi valla he.:)aşk itirafı geliyor hadi hayırlsı inşallh:)

yasmin hadi hayırlısı bu şiiri yazan adam gerçektede böyle edebiyse iyi valla he.:)aşk itirafı geliyor hadi hayırlsı inşallh:)

:)) Hemde nasıl gelde bana sor :))normalde hazır cevapımdır (biliyonuz zaten) bazen öyle şeyler diyo ki aptal gibi oturup düşünüp kalıyom :))

Artık itiraf mı etcek söylücek mi söylesin yaaaa

offf yaa ortadakine bayıldım. akşam giderken mado ya urim. hastayım ya canım çekiyo
Sadece kedi bak taam mı yemek yok

favorim şu yeşiller en sağdaki , çok fenasın hatice yaaa
Çok lezzetli valla. Gerçi 1. kesiyor 2. yi yiyemezssin.

Canım bende Maraştayım ya bunlardan fazlasıyla var. Özellikle ilk geldiğimde çok yemiştim.Masanın üstünde çeşit çeşit fıstık ,sucuklar hep dururdu.Girer çıkar yerdim.Eh ben bu hale nasıl geldim

gönlüm dost ayrılığından paramparça olmuş,öyle bir gönül isterimki ona dertli şehirde aşkımı söyleyeyim.

Güzelmiş.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

:)) Hemde nasıl gelde bana sor :))normalde hazır cevapımdır (biliyonuz zaten) bazen öyle şeyler diyo ki aptal gibi oturup düşünüp kalıyom :))

Artık itiraf mı etcek söylücek mi söylesin yaaaa
Cevap veremeyip öylece kaldığın halini merak ettim

Kıpkırmızı deli gibi düşünmekten kafayı yemiş bir yasemin düşünebilirsin :)))

MENÜM
SABAH
1 haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,domates
1 dilim çavdar ekmeği(Canım ceviz istemedi )
Birkaç kaşık yoğurt

ÖĞLEN
Yarım kase mercimek çorbası
1 kase yaban mersinli yoğurt

AKŞAM
1 kase yarmalı yoğurt çorbası
Kavrulmuş biberli kıyma
Birkaç ceviz

Karatay kurubakliyata izin veriyo dimi

başladık beybi hem de ne başlamakk

Gün kurusu doğal yöntemlerle güneşte kurutulmuş. Normal kayısı kimyasal işlemlere uğramış

ben bugün pazardan aldımmm
Haticeeeeeeeeeeeeeee antep fistiğu dime dime, keşke bayramda yiyeydim h,ihhihihhihiihi

üzülme beybiii, karatayda antep fıstığı serbestt

afiyet olsun canımm

öğlen olmamış:44: afiyet olsun beybi yine de

of annem anlam veremediğim güzellik ve kokuda kurabiyeler yapmışş hem de kakaolu sanırım ıslak kurabiye gibi bişe aboowwwwww şöle bir kırıntı baktım tadına daa ooffffff diorum offfffffff

ben en iyisi 1 saat falan kestiriyim. gerçi fena derecede aşığım ben yaaaaaaaa, nasıl uyucaksamm. gözümü kapatınca aklıma geliooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…