Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ama bebeğim çok az geldi bana öğlen yaa yarım kase nedir :S

saolun canlarımmm, güle güle kullanıp zayıflıcammm
Sen onunla bacak ve kalçayı zayıflatacaksın da ben şu odun belimi nasıl zayıflatabilirim :44: Onun içinde birşeyler var mı???
of annem anlam veremediğim güzellik ve kokuda kurabiyeler yapmışş hem de kakaolu sanırım ıslak kurabiye gibi bişe aboowwwwww şöle bir kırıntı baktım tadına daa ooffffff diorum offfffffff
Ay bide ona anne eli değmiş. Yok canım benim yeme yeme. 90 lara az kaldı.Kaçamak falan yok bu işi başaracağız. Annene söyle hemen yok etsin onları.Bu arada annende biraz kilolu değil miydi :44: Karatay sağlıklı oda başlasa ya.

valla bel için twister mekik fln var cnm :44::44:

annem de öyle tabi ya 125 fln o da:S boyu da 1.64. söyledim, anlattım ona da. ama yapmıo, napiim ki:44::44:

ben en iyisi 1 saat falan kestiriyim. gerçi fena derecede aşığım ben yaaaaaaaa, nasıl uyucaksamm. gözümü kapatınca aklıma geliooo
Uyu bakalım uyuyabilirsin, aşık seni Bende gidip yavrucaklara materyal hazırlayayım.
valla bel için twister mekik fln var cnm :44::44:

annem de öyle tabi ya 125 fln o da:S boyu da 1.64. söyledim, anlattım ona da. ama yapmıo, napiim ki:44::44:
Canım onları yapıyorum zaten ( Ama erimiyor ( Annenin yaşı iyice ilerlemeden birşeyler yapsın. Sağlık için gerekli.Hem hepberaber aynı yemekleri yersiniz kimse için zor olmaz.

tamam cnm kolay gelsinn doğru diyorsun da, yapmıo napıim

uyumadım, yemeğimi yedim. ama bu gece 10a kadar anca dayanırım gibime gelio annemi ikna ettim karatay konusunda. o da başlıcakk ama evdeki mamalar bitince başlıcakmış. ilk falsosunu verdi ya nese

Son düzenleme:

Ayy biliyorum cokta seviyorummm

~~~MENÜM~~~

Sabah
1 fincan kahve

Ögle
1 balik fileto ve bol salata

Ara 1 elma 1 mandalina

Ara 1 avuc leblebi(listede yoktu)

Aksam
Pastirma ve bir kase yogurt

Spor yok (

Bugun itibariyle daha cok aranizda olcam insallah

banus leg magicine kavusmussun hayirli olsun beybi

BUgun KI menumu yazayim gerci menu de denmez ama

yediklerim

oglen

3 light biskuviye surme peynir

aksam
2 tane peynirli domatesli tost
5 zeytin

uyumadım, yemeğimi yedim. ama bu gece 10a kadar anca dayanırım gibime gelio annemi ikna ettim karatay konusunda. o da başlıcakk ama evdeki mamalar bitince başlıcakmış. ilk falsosunu verdi ya nese
Canım sen yarın kimse görmeden tüm mamaları topla okula götür.Hem bazılarına da ikram eder konuşma fırsatı bulursun.Böylece 2 sorun ortadan kalkmış olur Annenin başlayacağına sevindim .

~~~MENÜM~~~

Sabah
1 fincan kahve

Ögle
1 balik fileto ve bol salata

Ara 1 elma 1 mandalina

Ara 1 avuc leblebi(listede yoktu)

Aksam
Pastirma ve bir kase yogurt

Spor yok (
Sabahları hep böyle mi olacak:44: Bence sabah güzel bir kahvaltı ile güne başlanmalı.

Nbaersiniz kizlar
Tatlı Gönül ümüz hoşgeldin canım.Nasılsın ? Hala Türkiye de misin yoksa döndün mü_?Özledik seni,umarım herşey yolundadır

BUgun KI menumu yazayim gerci menu de denmez ama

yediklerim

oglen

3 light biskuviye surme peynir

aksam
2 tane peynirli domatesli tost
5 zeytin
Menü denmez kız buna. Yarından itibaren güzel menüler görelim olur mu? Bu arada son zamanlarda çok kilo verdin.Geçen perşembe ki kilo bildiriminide gördüm. Senin hedefin kaçtı???

yavvv bütün alıntılarım gitti
öyle tatlı resimleri koymayın yaaa eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz haaaa

yavvv bütün alıntılarım gitti
öyle tatlı resimleri koymayın yaaa eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz haaaa
Yok yooook düşmesin Ben akşamları acıkınca yemek tarifi bakıyorum,kaydediyorum.Ne alakaysa kendimi zorluyorum.Acaba Kübra nın dediği gibi bakınca kilo alır mıyım :9.

Jillian zamanıSporumu yapmaya gidiyorum.Zaman kalırsa gelirim.ÖPÜLDÜNÜZ

Son düzenleme:

1 hafta 10 guncuk böyle olacak :) malesef

bugünki menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir,1 bardak yeşil çay
ara: sütlü nescafe
öğle: yarım porsiyon kuru fasülye, 1dilim kepek ekmeği,salata
akşam: haşlanmış 1 tavuk budu, 1 kk peynir, yulaf kepeği galetası
ara: 1 mandalina ,çeyrek muz
regl olduğum için tatlı çekiyor canım ama yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…