Sen onunla bacak ve kalçayı zayıflatacaksın da ben şu odun belimi nasıl zayıflatabilirim :44: Onun içinde birşeyler var mı???ama bebeğim çok az geldi bana öğlen yaayarım kase nedir :S
saolun canlarımmm, güle güle kullanıp zayıflıcammm
Ay bide ona anne eli değmiş. Yok canım benim yeme yeme. 90 lara az kaldı.Kaçamak falan yok bu işi başaracağız. Annene söyle hemen yok etsin onları.Bu arada annende biraz kilolu değil miydi :44: Karatay sağlıklı oda başlasa ya.of annem anlam veremediğim güzellik ve kokuda kurabiyeler yapmışşhem de kakaolu sanırım ıslak kurabiye gibi bişe aboowwwwww şöle bir kırıntı baktım tadına daa ooffffff diorum offfffffff
Sen onunla bacak ve kalçayı zayıflatacaksın da ben şu odun belimi nasıl zayıflatabilirim :44: Onun içinde birşeyler var mı???
Ay bide ona anne eli değmiş. Yok canım benim yeme yeme. 90 lara az kaldı.Kaçamak falan yok bu işi başaracağız. Annene söyle hemen yok etsin onları.Bu arada annende biraz kilolu değil miydi :44: Karatay sağlıklı oda başlasa ya.
Uyu bakalım uyuyabilirsin, aşık seniben en iyisi 1 saat falan kestiriyim. gerçi fena derecede aşığım ben yaaaaaaaa, nasıl uyucaksamm. gözümü kapatınca aklıma geliooo
Canım onları yapıyorum zatenvalla bel için twister mekik fln var cnm :44::44:
annem de öyle tabi ya 125 fln o da:S boyu da 1.64. söyledim, anlattım ona da. ama yapmıo, napiim ki:44::44:
Uyu bakalım uyuyabilirsin, aşık seniBende gidip yavrucaklara materyal hazırlayayım.
Canım onları yapıyorum zaten( Ama erimiyor ( Annenin yaşı iyice ilerlemeden birşeyler yapsın. Sağlık için gerekli.Hem hepberaber aynı yemekleri yersiniz kimse için zor olmaz.
Canım bide burda antep fıstığı ezmesi var yemyeşil nasıl güzel offffBirde üzüm suyundan pestil yapıyorlar.O pestilin içine ceviz sarıyorlar,yine üzüm suyuyla,fıstıklı,bademli,fındıklı sucuk yapılıyor.Sucuk deyince lokum gibi tatlı türü aklına gelsin.offffff.
2-3 ay önceydi sanırım mevlanadan bir dize yollamış allahım anlamıyom ne diyo dur foruma yazmıştım edebiyat bilen birileri varsa yorumlar diye onu bulup yazayım sana, kaç gün düşündüm ne diyo ne diyo diye
Buldum Ferhan :))) Taaa martta göndermiş ;
"dost ayrılığından paramparça olmuş bir gönül isterim ta ki ona aşk derdinin şehrini söyleyeyim"
Nermincim yazmis bende oyle dusunmustum..ben farsca osmanlica cok severim..divan edebiyati fln...oyle buseyler olursa yaz:)) yada biz sana yazalim sen ona yaz:)
bugünkü menüm
sabah domates salatalık peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara 2 ceviz 1 avuç kadar yaş fıstık
öğlen 1 tabak tarhana çorbası 1 kase yoğurt
ara:1 bardak yeşil çay
akşam:1 tabak taze fasulye salata
2 litre su
Afiyet olsun cok guzel olmus
Sadece kedi bak taam mı yemek yok
Çok lezzetli valla. Gerçi 1. kesiyor 2. yi yiyemezssin.
Canım bende Maraştayım ya bunlardan fazlasıyla var. Özellikle ilk geldiğimde çok yemiştim.Masanın üstünde çeşit çeşit fıstık ,sucuklar hep dururdu.Girer çıkar yerdim.Eh ben bu hale nasıl geldim
Güzelmiş.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Cevap veremeyip öylece kaldığın halini merak ettim
Ayy maras antep ne guzel yerlerrr en merak ettigim yerler
MENÜM
SABAH
1 haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,domates
1 dilim çavdar ekmeği(Canım ceviz istemedi)
Birkaç kaşık yoğurt
ÖĞLEN
Yarım kase mercimek çorbası
1 kase yaban mersinli yoğurt
AKŞAM
1 kase yarmalı yoğurt çorbası
Kavrulmuş biberli kıyma
Birkaç ceviz
Afiyet olsun canimm
ben geldimmmmmmmmm
of annem anlam veremediğim güzellik ve kokuda kurabiyeler yapmışşhem de kakaolu sanırım ıslak kurabiye gibi bişe aboowwwwww şöle bir kırıntı baktım tadına daa ooffffff diorum offfffffff
Hosgeldinnnnn
Ayyy kiyamammm ben dayanamazdim..kesin!!!! Taniyorum kendimi..allahtan mutfaktan ben sorumluyum:))
Bugun itibariyle daha cok aranizda olcam insallah
banus leg magicine kavusmussun hayirli olsun beybi
Hosgeldinnnn
Nadil gecti tatilin
tatil denirse
Canım sen yarın kimse görmeden tüm mamaları topla okula götür.Hem bazılarına da ikram eder konuşma fırsatı bulursun.Böylece 2 sorun ortadan kalkmış oluruyumadım, yemeğimi yedim. ama bu gece 10a kadar anca dayanırım gibime gelioannemi ikna ettim karatay konusunda. o da başlıcakk ama evdeki mamalar bitince başlıcakmış. ilk falsosunu verdi ya nese
Sabahları hep böyle mi olacak:44: Bence sabah güzel bir kahvaltı ile güne başlanmalı.~~~MENÜM~~~
Sabah
1 fincan kahve
Ögle
1 balik fileto ve bol salata
Ara 1 elma 1 mandalina
Ara 1 avuc leblebi(listede yoktu)
Aksam
Pastirma ve bir kase yogurt
Spor yok(
Tatlı Gönül ümüz hoşgeldin canım.Nasılsın ? Hala Türkiye de misin yoksa döndün mü_?Özledik seni,umarım herşey yolundadırNbaersiniz kizlar
Menü denmez kız buna. Yarından itibaren güzel menüler görelim olur mu? Bu arada son zamanlarda çok kilo verdin.Geçen perşembe ki kilo bildiriminide gördüm. Senin hedefin kaçtı???BUgun KI menumu yazayim gerci menu de denmez ama
yediklerim
oglen
3 light biskuviye surme peynir
aksam
2 tane peynirli domatesli tost
5 zeytin
Yok yooook düşmesinyavvv bütün alıntılarım gitti
öyle tatlı resimleri koymayın yaaa eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz haaaa
Canım sen yarın kimse görmeden tüm mamaları topla okula götür.Hem bazılarına da ikram eder konuşma fırsatı bulursun.Böylece 2 sorun ortadan kalkmış olurAnnenin başlayacağına sevindim .
Sabahları hep böyle mi olacak:44: Bence sabah güzel bir kahvaltı ile güne başlanmalı.
Tatlı Gönül ümüz hoşgeldin canım.Nasılsın ? Hala Türkiye de misin yoksa döndün mü_?Özledik seni,umarım herşey yolundadır
Menü denmez kız buna. Yarından itibaren güzel menüler görelim olur mu? Bu arada son zamanlarda çok kilo verdin.Geçen perşembe ki kilo bildiriminide gördüm. Senin hedefin kaçtı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?