Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eferim hepinize hep böyle az konuşun akşamları emi

Hatice benim ödevlerimide yapsana

uyumadım, yemeğimi yedim. ama bu gece 10a kadar anca dayanırım gibime gelio annemi ikna ettim karatay konusunda. o da başlıcakk ama evdeki mamalar bitince başlıcakmış. ilk falsosunu verdi ya nese

Annemde hep aynı bahaneyi sürüyor o mamalar bitiyo bir bakıyom başka mamalar gelmiş

Benimkide başta öyle yaptı. Hadi eee eee olcaz kızım dedim o yatağında bende onun yan tarafında yatakta yattım, uyuma numarası yaptım. Öyle öyle alıştı :))))

Bana pek karatay olmadı gibi geldi sanki ama şu kitabını bir okuyayım ben en iyisi

Sabah: Yarım simit, 1 dilim beyaz peynir şekersiz çay
Ara: şekersiz kremasız sütsüz kahve
öğle: az domates çorbası, az tavuk sote, 1 küçük çoban salata
akşam: 1 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 küçük çoban salata
ders araları bool şekersiz kremasız sütsüz kahve

Spor yok ( Cidden benim spor yapmam lazım artıp, löp löp etler pıt pıt yağlar ıyyyyyyy )
Su 2 lt den fazladır

Bu kadaaaaarrr

~~~MENÜM~~~

Sabah
1 fincan kahve

Ögle
1 balik fileto ve bol salata

Ara 1 elma 1 mandalina

Ara 1 avuc leblebi(listede yoktu)

Aksam
Pastirma ve bir kase yogurt

Spor yok (
geçenki menündedemi sabah kahvaltısında kahve vardı banamı öyle geliyo. bence çok sağlıksız nasıl acıkmıyosun. nescafemi türk kahvesimi? gerçi ne farkeder. FEERRRHHAANNNNNNNNNNN
Bugun itibariyle daha cok aranizda olcam insallah

banus leg magicine kavusmussun hayirli olsun beybi
hoşgeldin. geçen gün kilo paylaşımında 1 kg verdiğini gördüm nasıl oldu?
BUgun KI menumu yazayim gerci menu de denmez ama

yediklerim

oglen

3 light biskuviye surme peynir

aksam
2 tane peynirli domatesli tost
5 zeytin
menümü hani nerdee nerdee çok az çookkk. halsizlik çekersin.
Canım sen yarın kimse görmeden tüm mamaları topla okula götür.Hem bazılarına da ikram eder konuşma fırsatı bulursun.Böylece 2 sorun ortadan kalkmış olur Annenin başlayacağına sevindim .
sen varyaaa seennn. çok fenasın yaaa herşeye böle pratik çözümler buluyosun ya hayran oluyorum.
bence gayet güzel olmuş afiyet olsun.
evet yaa o gelsin sana zeynep. o yaşta bebelerin evlerinden başka yerde huysuz davrandıkları zaten bilindik bişe düşün artık ben bile biliyosam yanlız kalamayan oysa o gelsin sen düzenini bozma hem başkası yüzünden kızına vurma. afiyet olsun. arkadaşına gittin ve bişi yemedinmi helal olsun.
a evet ben de menümü yazayım
sabah kaşarlı sandviç
öğlen zeytin peynir ekmek salatalık domates
akşam et döner ayran (hosta piknik adanaya şube açmış dün gezmeye o civara gidince dayanamadım)

afiyet olsun. çok deil aslında ama et döner de pide lavaş vs varmıydı?

Ben diger cocuklarimda yasadigim tecrubemden,, daha ilk gunden itibaren hic sallamadan uzun uzun telkinlerde bulunmadan,,yatagina yatiriyorum basini oksayip iyi geceler diliyorum ve odadan cikiyorum..aksam yatisindada ..oda zifiri karanlik oluyor..genelde aglamadan uyuyor,,agladigida oluyor aldirmiyorum sayet uzun surerse yanina gidiyorum kucagima alip biraz konusuyorum yeniden yatiriyorum bukez aglamiyor..ben bazi kurallarda cok katiyim..bu , hem cocuklar icin hem benim icin cok rahatlatici oluyor aslinda

Ohhhhhhhhhh çok kıskandım iyi olmana sevindim datluuummm sanada günaydın

tişikkürederim karatay olmuşmu olmamışmı mimiorum ama bence güzel bi menü olmuş afiyet olsun. ders notlarını bulabildinmi?

şu çocuk eğitimiyle ilgili fark ne anlamıyorum ya. ama mesela turstlik bi yere tatile gittiğimde gözle görülür bi fark var. nasıl eğitiyorlar çocuklarını yani temel ne? bi tane örnek vereyim. yabancı bi kız çocuğu 1,5 yaşlarında bebek arabasında babasıyla bizde kahvaltı yapıyoruz aynı mekanda garsonlardan biri pastaların üzerine konulan şemsiyelerden verdi çocuğa oda hiç düşünmeden arabasında oyuncağını aradı taradı buldu adama uzattı. vay bee dedim. nasıl yetiştiriyorlar işin sırrı ne?

a evet ben de menümü yazayım
sabah kaşarlı sandviç
öğlen zeytin peynir ekmek salatalık domates
akşam et döner ayran (hosta piknik adanaya şube açmış dün gezmeye o civara gidince dayanamadım)
ah hosta ah.konyadayken çok giderdik.tavuk dönerlerine bayılırdım.afiyet olsun.

afiyet olsun.

haklısınız kızlar.korkan bana gelsin. onunda kızı var.benim kızdan 6 ay büyük.ne olursa olsun evde olucam,kızım canım benim.dünden beri çok kötüyüm.stresten oluyor bunlar hep.kendimi tanıyamıyorum bazen.

tişikkürederim karatay olmuşmu olmamışmı mimiorum ama bence güzel bi menü olmuş afiyet olsun. ders notlarını bulabildinmi?
Buldum canım :)) Evde dolapta kitabımın arasına koymuşum, bulunca nasıl mutlu ooldum anlatamam. Herkes benim ders notlarıma sulanıyor yaaa ne güzel not tutuyosun diyip yalakalık yapıp duruyolar. Üniversitede de böyleydi allahım neydi günahım

Annemde benim tipik türk çocuğu yetiştirme niyetindeydi ayakta bebekken sallamaya o alıştırdı. ama ben değiştirdim. Kendi başına uyumasını sağladım, düştüğü zaman ay kızım yavrum yapmadım yerleri tat tat yapıp dövmedim. Düşünce ağlamadan kalkmasını öğrendi. Herşey anneye bağlı canım

Evet Zeynepcim o gelsin. Dersin kızım başka yerde huzursuz oluyo siz gelin ben gelemem de

uzun zamandır menümü yazmıyodum :))))

sabah
bir kase ezo gelin
2 dilim beyaz ekmek

ara
2 günkurusu
2 kuru incir
2 mandelina

öğlen
bir tabak mevsim türlüsü
2 dilim beyaz ekmek

ara
1 ad mandelina

akşam
1 tabak ıspanak
2 kaşık pilav

ara
1 fincan 1 limonlu ıhlamur

su içmeyi unutuyorum bir haftadır tekrar başlarım dünkü 1 lt bile bulmamıştır.
spor yok yatmak var

sabah kahvaltısı 7:30-8:30 arası
öğlen yemeği 12:30-13:30 arası
akşam yemeği 17:00-19:30 arası

benim listeye göre

hihihihihiiii farkında olmadan doğru yapıyomuşum o zaman. sabah işe gelince kahvaltıya gidiyorum 8,30da başlamış oluyorum öğle yemeğimide 1 gibi söylüyorum gelmesi başlamam 1,30 u buluyo akşamda eve gider gitmez yiyorum yani 18,30 gibi hihihih. yani ortalama 5 saat olmalı iki ana yemek arası. gerçi ben bazen 8,30 da yesemde 12 de acıkmış oluyorum ama dayancaz demekki yapıcak bişi yok. teşekkürederim.

bu arada ıhlamur ve limonun idrar sökücü özelliği olduğunu öğrendim. :)) keramet hangisinde bilemedim şimdi de yeşil çayla limonu deniycem. bir ad. bol sulu limonu ortadan ikiye kesiyorum. iyice sıkıp suyunu çıkarıyorum :)) sonra posasını kabuğundan ayırıp içine atıyorum bardağın. limondan kalan sadece ince bi kabuk oluyo :)))) yapıcam şimdi fotosunu çekerim kalan kabukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…