Eferim hepinize hep böyle az konuşun akşamları emi
Annemde hep aynı bahaneyi sürüyor o mamalar bitiyo bir bakıyom başka mamalar gelmiş
Hatice benim ödevlerimide yapsanaUyu bakalım uyuyabilirsin, aşık seniBende gidip yavrucaklara materyal hazırlayayım.
Canım onları yapıyorum zaten( Ama erimiyor ( Annenin yaşı iyice ilerlemeden birşeyler yapsın. Sağlık için gerekli.Hem hepberaber aynı yemekleri yersiniz kimse için zor olmaz.
uyumadım, yemeğimi yedim. ama bu gece 10a kadar anca dayanırım gibime gelioannemi ikna ettim karatay konusunda. o da başlıcakk ama evdeki mamalar bitince başlıcakmış. ilk falsosunu verdi ya nese
Annemde hep aynı bahaneyi sürüyor
Ayy biliyorum cokta seviyorummm
Mevlana dan yazıyo genelde bende bişey yazınca direkt mevlana sözlerinin olduğu sayfaya gidiyom hihihhiihihihihiNermincim yazmis bende oyle dusunmustum..ben farsca osmanlica cok severim..divan edebiyati fln...oyle buseyler olursa yaz:)) yada biz sana yazalim sen ona yaz:)
Afiyet olsun cok guzel olmus
Ayy maras antep ne guzel yerlerrr en merak ettigim yerler
Afiyet olsun canimm
Hosgeldinnnnn
Ayyy kiyamammm ben dayanamazdim..kesin!!!! Taniyorum kendimi..allahtan mutfaktan ben sorumluyum:))olur bi daha yazarsa buraya yazarım. Geçen günde face e mevlana dizeleri döktürmüş
~~~MENÜM~~~
Sabah
1 fincan kahve
Ögle
1 balik fileto ve bol salata
Ara 1 elma 1 mandalina
Ara 1 avuc leblebi(listede yoktu)
Aksam
Pastirma ve bir kase yogurt
Spor yok(
Sabah kahvaltısı neden yoookkk, en önemli öğün tatlım
Nbaersiniz kizlar
BUgun KI menumu yazayim gerci menu de denmez ama
yediklerim
oglen
3 light biskuviye surme peynir
aksam
2 tane peynirli domatesli tost
5 zeytin
Hoşgeldin biz iyiyiz, sen nasılsın. Menümü hani nerdeçok az olmuş
Jillian ablaya selam söyle, Yasemin seni Leslie ile aldatmayı planlıyomuş deJillian zamanıSporumu yapmaya gidiyorum.Zaman kalırsa gelirim.ÖPÜLDÜNÜZ
Ohh sporda yapılmış, tatlı uykular..spor olarak sadece yarım saat yürüyüş yapabildim , bugün haftanın ilk çalışma günü çok yoruldum oğlan uyusa da ben de uyusam
Şu tablo olayını bi çözmedim yaaa çok karışık geliyor halen[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]JİLLİAN MİCHAELS[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]BACAK HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
GünaydınGünaydın kızlar
aklın havada kendini unutacaksın yakında biryerlerde
daha ne yapacaksın kız,bencede artık beklemede kal.
bu edebiyat olayları beni çok gerer.,saatlerce anlamdırmaya çalış,uygun edebi cevap bul
gayet güzel afiyet olsun nermin.
afiyet olsun hatice
güle güle kullan.
ooo annenin cidden acil diete ihhtiyacı varr.
bu nasıl menü kız ferhankahve ne zamandan beri kahvaltı oldu.
nein,olmamış.
afiyet olsun dilek.
günaydın nermin.
:))) Buldum notlarımı evdeymiş :))) Beklemedeyim zaten 1 yıldır stand by modunda bekliyom hihihihihihihi
a evet ben de menümü yazayım
sabah kaşarlı sandviç
öğlen zeytin peynir ekmek salatalık domates
akşam et döner ayran (hosta piknik adanaya şube açmış dün gezmeye o civara gidince dayanamadım)
Tamm pide döner kebap yok dicektim ki :))))) ta ta ta taaaaaaaaaaaammm karşınızda döner