Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dukan kolay gibi gorunsede bence vucut icin en zor diyetlerden ..hazmi zor bir diyet..benim icinde hazm cok onemli midemden dolayi

aaaa hareket dedinde aklıma geldi yaa sabah haticeye sorucaktım unuttum. hani tabloda twister var ya bide sopalı hareket var peki aralarında ne fark var :)))) hadi yan bel sağ sol die aşağı yukarı hareket ediyosun yanları sıkıştırıyosun.

Bencede arkadaş gibi olabilmeliyiz, herkesten önce derdini sevincini bana rahatlıkla anlatabilmeli bir arkadaşına anlartır gibi.Hehheheheh benim içimdeki çocuk büyümemişti kızım doğduğunda kızım doğdu evde iki çocuk var gibi kuduruyoz eğleniyoz. Ama şu minnacık haliyle bile benim kızabileceğim bir yaramazlık yapmak üzereyken gözümün içine bakar benim bakışımdan onay alır yapar yapmaz. Anne olmak çok güzel ama sorumluluk çok zor, o küçücük yaşama en iyi şekilde şekil vermek zor olan aslında

Anladim canim..gecmis olsun halolur ins kisa surede

ben hiç dukan karatay falan yapmadım zayıflamaya karar verince diyetisyene gittim haftada 1 kilo veriyordum düzenli şimdi çok uyamasam da kenarından köşesinden yapmaya çalışıyorum. Yapınca gidiyor yine.

Bak simdiii..nurgül daha dün ne diyordu bu yasemin..hairlatirim demistin hatirlat bakalim simdi :))

Bencede ayni aslinda:)

Bizde öyleyiz bi Farkla bizde en yaramaz olan harbi benim hehe

ben hiç dukan karatay falan yapmadım zayıflamaya karar verince diyetisyene gittim haftada 1 kilo veriyordum düzenli şimdi çok uyamasam da kenarından köşesinden yapmaya çalışıyorum. Yapınca gidiyor yine.

sen buraya düzenli girebiliyosun paylaşımdada bulunuyosun. bence aynen böyle devam et kiloların nasıl gittiğini anlamıycaksın bile. şahsen ben çok faydasını gördüm. 57 den aşağıya inemiyodum şimdi 55 lerdeyim ve çok sıkıntıya girmeden yapabildim. sende yapabilirsin.

Bak simdiii..nurgül daha dün ne diyordu bu yasemin..hairlatirim demistin hatirlat bakalim simdi :))

Bencede ayni aslinda:)

Bizde öyleyiz bi Farkla bizde en yaramaz olan harbi benim hehe

hatırlatmam mı daha demedi ama ne yediğini. bazen o böle diyo bi bakıyorum iki gıdım bişe atmış ağzına :) o yüzden garantiye alim diyorum

zaman öyle hızlı geçiyor ki.. emekleme anı çok kısa sürdü sanki, şimdi mesela emzirdiğim zamanlar geliyo bazen gözümün önüne. Bir ayları bir aylarına uymuyo. Yok yemekti bulaşıktı temizlikti gelendi gidendi çalışma hayatıydı derken öyle az zaman kalıyo ki paylaşacak.. Halbu ki her anlarını doyasıya hissetmek lazım. Bikaç seneye koca sıpalar olduklarında ufff anne öpme diyecekler, anne baba yerine arkadaşlarıyla sinemaya gitmekten keyif alacaklar, okul ve ödev sorumluluklarından başlarını kaldıramayacaklar. Şu anlar bir daha hiç geri gelmeyecekler. Doyasıya öpün koklayın kızlar bebişlerinizi.

Evet kuvvetli bir motivasyon

hatırlatmam mı daha demedi ama ne yediğini. bazen o böle diyo bi bakıyorum iki gıdım bişe atmış ağzına :) o yüzden garantiye alim diyorum

Hehhhehehhe tamma söylüyom. Öğlen 1 lahmacun ayran yedim.

Ama öğleden sonra arkadaşımız askere gitcek diye işten ayrılıyor, yaşpasta vs alacağım. Onlardanda 2 kalem sayıp ceza moduna girdim hihihhhiih. Doğrusu yaşpastayı akşam yemeği niyetine yemeyi planlıyorum ama hatice nede olsa akşama girer o zamana kadar onu da yemiş olurum diye şeeetttiydim DDD

Benim cadıloz şimdiden "yapma anne" diyo azıcık fazla öpsem

dün 50 mekik 100 bacak hareketleri 50 bel hareketi yaptım:)

valla hanımlar ne güzel paylaşımda bulunmuşsunuz özellikle ferhan anlattıklarından ders aldım sağol.bende bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıma vuruyordum sonra zeynep gibi pişman oluyodum tabi.daha küçücük biraz hırçın yaramaz ama anlamıyor işte bende kendimi biraz düzelttim açıkcası daha sakin anlayışlı ol maya başladım baktım ben sakin oldukça o da hırçınlığını gidermeye başladı zamanla daha da iyi oluruz inşalalh annelik gerçekten zahmetli ve emek isteyen iş allah hepimize güzel hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

geçmiş olsun canım.inşallah kötü bir şey çıkmaz panik atak falan varsa da düzeltmek senin elinde sakin olmaya çalış kendini dinleme korkma birşeyden allah şifalar versin inşallah.

içimdeki çocuk büyümedi diyorsun yani bırak büyümesin zaten hep küçük kalsaydık keşke :) kız annesi olmak hem güzel hem zor gerçekten.benimki şimdiden başladı topuklu ayakkabılara çantalara makyaj malzemelerine merak etmeye ben ne yapsam mende yapcam mende istiyom mende takcam deyip duruyor.babamızda bir o kadar kıskançtır hiç sevmez süsü püsü ne yapacağız bakalım büyüynce :)

Yaşpastaya bişey diyemem de lahmacundan bişey olmaz kızz. İnce bir hamur. Bir dilim ekmek eder anca. Üstüne de ızgara köfte de yağda mağda pişmemiş fırında pişmiş kıyma işte.

Yaşpastaya bişey diyemem de lahmacundan bişey olmaz kızz. İnce bir hamur. Bir dilim ekmek eder anca. Üstüne de ızgara köfte de yağda mağda pişmemiş fırında pişmiş kıyma işte.

Yaşpastayı yemedim daha zaten şuçumu önceden bildiriyorum. Yeme planları içerisindeyim tahminen 5 sularında hihihihiihihiih

kesinlikle cannııı gönülden katılıyorum. eğer cocuk yaparsam işi gücü bırakıp sadece onunla ilgilenmek istiyorum. tabi şartlar ne kadar el verir bilemem ama isteğim bu ve sırf saydığın sebeplerden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…