Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

biliyorum işte. 1 lahmacun 250 kalori bişe olmaz ondan. ama pastayı yememişsin madem yeme daha bak hem bayramda yani 2-3 gün önce bolca baklava sarma ve çukulataları yedin stok yaptın. yemeee yeeemmmeeee

Karatayda lahmacun zaten yenebilir degil mi..tavsiye bile ediliyor:) afiyet olsun..pastada yeme artik aaaaaa nurgulum dedigi gibi tüm hakkini bayramda kullandin..agir baskiyla vazgecirelim yasemini arkadaslar

Aman nermincim biz herseyi anliyormuyuz bu yasta..aha diyet yapiyoruz yaramaz cocuklar gibi hergun kacamak yapiyoruz:)) biliyoruz yapiyoruz..onlar daha bilmeden yapiyorlar..empati kuralim:))

Pastaaaaaaa hem de yaaaaşşşşş hihihihihihihih :))))

Lahmacun veriyosa süpermiş yaa bende lahmacun yedim diye kendimi çok suçlu hissediyordum

aslında öyle heycanlar yapan panik yapan biri deilimdir çok soğuk kanlıyımdır
geçmiş olsun. daha erkene randevu alamıyormusun? gelişmelerden haberdar et

benimde en son çarpıntım olduğunda kolestrolüm yükselmişti. dukan diyeti yüzünden hemen bıraktım tabi artık hep normal.

08.11.12 en erken tarih nurgülcüm....

bende önceden de olurdu kansızlık yüzünden ama hiç bu kadar artmamıştı
gayet sakin biriyim ama minibüse çok zorda kalmazsam binmem nasıl inicem diye düşünürüm binmeden önce
lisedeyken otobüse binerdim orta kapının hemen arkasına otururdum kolay ineyim diye

ama sınava girdiğimde hiç panik yapmam
yanımda biri hastalansa bişi olsa panik yapmam
kaybolsam yine tık yok
kalbime ne oluyo anlamıyorum kiii
aşırı sevgi yüklemesi yaptım heralde kaldıramadıı

bitter yada sütlü çikolatayı bu şekilde eritip kek meyve vs bandırarak yiyosun. genelde kuvertur çikolata tercih ediliyor

Eklentiler

• $269596_209018052564993_183161254_n.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 56

Amanınnnnnn hihiihihihihhiihi
bende okim bi göz atim. korktun dimi. gel yol yakınken vazgeç bak.

seminecim. ssk varmı sende bilmiyorum. ama ben geçen ay hisar internationele gittim kampanya vardı 20 tl veriyosun sadece. efor ekg ultrason vs hepsine bakıyo özel ve büyük bi hastene hem sakin ümraniyede istersen bi ara hala varmı öğren. kardiyolojiye git bence. hem hiç sıra falan beklemiyosun hizmette on numara.

Tamam tamam yemicem çilekli sakız çiğniyom yumyumyum

Pastaaaaaaa hem de yaaaaşşşşş hihihihihihihih :))))

Lahmacun veriyosa süpermiş yaa bende lahmacun yedim diye kendimi çok suçlu hissediyordum
sürekli yemediğin için problem olmazda canım o pasta yokmu o pasta emin ol lahmacun kadar masum değil dış görünüşüyle aldatıyor çekici geliyor ama birde içinde olanları düşün hele hazır pastaysa glikoz şurubundan gıda boyasına kadar herşey yapay canım o güzel vücüduna onların girmesine izin verme sakın bırak o pasta görndüğü gibi kalsın(ne kadar caydırıcı olu bilmem)
kendine fazla güvenin yok dememki ondan işte osorun bendede vardı gençliğimde gerçi halada var ama eskisi kadar değil artık yaparım ederim havasındayım :)panik bozukluk hemen hemen her insanda rastlanıyor genelliklede bayanlarda sen yinede boşver herşeyi salla gitsin dertlerini :)

haklısın valla hiçbirşey yememiş gibi davranabiliyoruz bazenbundan sonra daha sakin ve anlayışlı davranmaya gayret edeceğim kulağıma küpe olsun :)

Son düzenleme:
13 takım güzelleri banada müsade kızımla dışarı çıkıcaz alışverişmerkezine gidicez biraz dolaşalım :)sonra görüşürüz öpüldünüz.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar ben çok mutluyum bugünnnnnnnnnn

102 kg olmuşummmmmm, inşallah cuma 101i görürümmm karatay teyzem seni seviyoruummmmmmm

ayrıca bgn onun bi ton bakışını yakaladımmmm (söylemesi ayıp pek şıktım da ) detayları faceten yazcammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…