Hehhhehehhe tamma söylüyom. Öğlen 1 lahmacun ayran yedim.
Ama öğleden sonra arkadaşımız askere gitcek diye işten ayrılıyor, yaşpasta vs alacağım. Onlardanda 2 kalem sayıp ceza moduna girdim hihihhhiih. Doğrusu yaşpastayı akşam yemeği niyetine yemeyi planlıyorum ama hatice nede olsa akşama girer o zamana kadar onu da yemiş olurum diye şeeetttiydimDDD
Hehhhehehhe tamma söylüyom. Öğlen 1 lahmacun ayran yedim.
Ama öğleden sonra arkadaşımız askere gitcek diye işten ayrılıyor, yaşpasta vs alacağım. Onlardanda 2 kalem sayıp ceza moduna girdim hihihhhiih. Doğrusu yaşpastayı akşam yemeği niyetine yemeyi planlıyorum ama hatice nede olsa akşama girer o zamana kadar onu da yemiş olurum diye şeeetttiydimDDD
dün 50 mekik 100 bacak hareketleri 50 bel hareketi yaptım:)
valla hanımlar ne güzel paylaşımda bulunmuşsunuz özellikle ferhan anlattıklarından ders aldım sağol.bende bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıma vuruyordum sonra zeynep gibi pişman oluyodum tabi.daha küçücük biraz hırçın yaramaz ama anlamıyor işte bende kendimi biraz düzelttim açıkcası daha sakin anlayışlı ol maya başladım baktım ben sakin oldukça o da hırçınlığını gidermeye başladı zamanla daha da iyi oluruz inşalalh annelik gerçekten zahmetli ve emek isteyen iş allah hepimize güzel hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
geçmiş olsun canım.inşallah kötü bir şey çıkmaz panik atak falan varsa da düzeltmek senin elinde sakin olmaya çalış kendini dinleme korkma birşeyden allah şifalar versin inşallah.
içimdeki çocuk büyümedi diyorsun yani bırak büyümesin zaten hep küçük kalsaydık keşke :) kız annesi olmak hem güzel hem zor gerçekten.benimki şimdiden başladı topuklu ayakkabılara çantalara makyaj malzemelerine merak etmeye ben ne yapsam mende yapcam mende istiyom mende takcam deyip duruyor.babamızda bir o kadar kıskançtır hiç sevmez süsü püsü ne yapacağız bakalım büyüynce :)
Pia 20- 18-
UZAYIM 25+ 23+
mersinli42 7- 5-
yasminyaso 0- 21-
bulbul 1- 30-
Föndü ne kız???
benim sıfır sıfır eksi eksi :)))))
yasemin eğer o pastayı yerrsseennnnnn bende akşama föndü yaparım hıııhhhhhh hodri meydan
aslında öyle heycanlar yapan panik yapan biri deilimdir çok soğuk kanlıyımdırdün 50 mekik 100 bacak hareketleri 50 bel hareketi yaptım:)
valla hanımlar ne güzel paylaşımda bulunmuşsunuz özellikle ferhan anlattıklarından ders aldım sağol.bende bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıma vuruyordum sonra zeynep gibi pişman oluyodum tabi.daha küçücük biraz hırçın yaramaz ama anlamıyor işte bende kendimi biraz düzelttim açıkcası daha sakin anlayışlı ol maya başladım baktım ben sakin oldukça o da hırçınlığını gidermeye başladı zamanla daha da iyi oluruz inşalalh annelik gerçekten zahmetli ve emek isteyen iş allah hepimize güzel hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
geçmiş olsun canım.inşallah kötü bir şey çıkmaz panik atak falan varsa da düzeltmek senin elinde sakin olmaya çalış kendini dinleme korkma birşeyden allah şifalar versin inşallah.
içimdeki çocuk büyümedi diyorsun yani bırak büyümesin zaten hep küçük kalsaydık keşke :) kız annesi olmak hem güzel hem zor gerçekten.benimki şimdiden başladı topuklu ayakkabılara çantalara makyaj malzemelerine merak etmeye ben ne yapsam mende yapcam mende istiyom mende takcam deyip duruyor.babamızda bir o kadar kıskançtır hiç sevmez süsü püsü ne yapacağız bakalım büyüynce :)
geçmiş olsun. daha erkene randevu alamıyormusun? gelişmelerden haberdar et
benimde en son çarpıntım olduğunda kolestrolüm yükselmişti. dukan diyeti yüzünden hemen bıraktım tabi artık hep normal.
Karatay kitabı :)))))) Ferhannnnnnn sen istemiştin kuşum di mi))
Karatay Diyeti [ekitap-pdf-indir] | E-kitap indir,bedava kitap,kpss kitapları,kitap indir,e kitap,e kitap indirme siteleri
bende okim bi göz atim. korktun dimi. gel yol yakınken vazgeç bak.Amanınnnnnn hihiihihihihhiihi
aslında öyle heycanlar yapan panik yapan biri deilimdir çok soğuk kanlıyımdır
08.11.12 en erken tarih nurgülcüm....
bende önceden de olurdu kansızlık yüzünden ama hiç bu kadar artmamıştı
gayet sakin biriyim ama minibüse çok zorda kalmazsam binmem nasıl inicem diye düşünürüm binmeden önce
lisedeyken otobüse binerdim orta kapının hemen arkasına otururdum kolay ineyim diye
ama sınava girdiğimde hiç panik yapmam
yanımda biri hastalansa bişi olsa panik yapmam
kaybolsam yine tık yok
kalbime ne oluyo anlamıyorum kiii
aşırı sevgi yüklemesi yaptım heralde kaldıramadıı
eksik kalmışım föndüden :) neyse hiç bulaştırmayayım kendimi
bende okim bi göz atim. korktun dimi. gel yol yakınken vazgeç bak.
seminecim. ssk varmı sende bilmiyorum. ama ben geçen ay hisar internationele gittim kampanya vardı 20 tl veriyosun sadece. efor ekg ultrason vs hepsine bakıyo özel ve büyük bi hastene hem sakin ümraniyede istersen bi ara hala varmı öğren. kardiyolojiye git bence. hem hiç sıra falan beklemiyosun hizmette on numara.
sürekli yemediğin için problem olmazda canım o pasta yokmu o pasta emin ol lahmacun kadar masum değil dış görünüşüyle aldatıyor çekici geliyor ama birde içinde olanları düşün hele hazır pastaysa glikoz şurubundan gıda boyasına kadar herşey yapay canım o güzel vücüduna onların girmesine izin verme sakın bırak o pasta görndüğü gibi kalsın(ne kadar caydırıcı olu bilmem)Pastaaaaaaa hem de yaaaaşşşşş hihihihihihihih :))))
Lahmacun veriyosa süpermiş yaa bende lahmacun yedim diye kendimi çok suçlu hissediyordum
kendine fazla güvenin yok dememki ondan işte osorun bendede vardı gençliğimde gerçi halada var ama eskisi kadar değil artık yaparım ederim havasındayım :)panik bozukluk hemen hemen her insanda rastlanıyor genelliklede bayanlarda sen yinede boşver herşeyi salla gitsin dertlerini :)aslında öyle heycanlar yapan panik yapan biri deilimdir çok soğuk kanlıyımdır
08.11.12 en erken tarih nurgülcüm....
bende önceden de olurdu kansızlık yüzünden ama hiç bu kadar artmamıştı
gayet sakin biriyim ama minibüse çok zorda kalmazsam binmem nasıl inicem diye düşünürüm binmeden önce
lisedeyken otobüse binerdim orta kapının hemen arkasına otururdum kolay ineyim diye
ama sınava girdiğimde hiç panik yapmam
yanımda biri hastalansa bişi olsa panik yapmam
kaybolsam yine tık yok
kalbime ne oluyo anlamıyorum kiii
aşırı sevgi yüklemesi yaptım heralde kaldıramadıı
Karatayda lahmacun zaten yenebilir degil mi..tavsiye bile ediliyor:) afiyet olsun..pastada yeme artik aaaaaa nurgulum dedigi gibi tüm hakkini bayramda kullandin..agir baskiyla vazgecirelim yasemini arkadaslar
Aman nermincim biz herseyi anliyormuyuz bu yasta..aha diyet yapiyoruz yaramaz cocuklar gibi hergun kacamak yapiyoruz:)) biliyoruz yapiyoruz..onlar daha bilmeden yapiyorlar..empati kuralim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?