Kızlar eve gıtmedım yarın sabah gecmısı okuyacam opuldunuz
nurgülün dediği yere git bakalım semine.aslında öyle heycanlar yapan panik yapan biri deilimdir çok soğuk kanlıyımdır
08.11.12 en erken tarih nurgülcüm....
bende önceden de olurdu kansızlık yüzünden ama hiç bu kadar artmamıştı
gayet sakin biriyim ama minibüse çok zorda kalmazsam binmem nasıl inicem diye düşünürüm binmeden önce
lisedeyken otobüse binerdim orta kapının hemen arkasına otururdum kolay ineyim diye
ama sınava girdiğimde hiç panik yapmam
yanımda biri hastalansa bişi olsa panik yapmam
kaybolsam yine tık yok
kalbime ne oluyo anlamıyorum kiii
aşırı sevgi yüklemesi yaptım heralde kaldıramadıı
kız bu ne.adamı deli eder bunlarbitter yada sütlü çikolatayı bu şekilde eritip kek meyve vs bandırarak yiyosun. genelde kuvertur çikolata tercih ediliyor
benim ilk bakacağım kalorisi olurdu sakızın.sonra kocişte bana manyak der gibi bakardı
iyi eğlenceler nermin.sanko parka mı gideceksin13 takım güzelleri banada müsade kızımla dışarı çıkıcaz alışverişmerkezine gidicez biraz dolaşalım :)sonra görüşürüz öpüldünüz.
oooooo tebrik ederimben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ben çok mutluyum bugünnnnnnnnnn
102 kg olmuşummmmmm, inşallah cuma 101i görürümmmkaratay teyzem seni seviyoruummmmmmm
ayrıca bgn onun bi ton bakışını yakaladımmmm (söylemesi ayıp pek şıktım da) detayları faceten yazcammmmmmmmm
afiyet olsun.karatay nasıl bir diet merak ettim,araştırmak lazım:44:Kahvaltı (19.30): 2 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, bir avuçiçi ceviz, trabzon tel peynir, 1 brdk süt
Ara: 2 gün kurusu kayısı
Akşam (18.30): bir tabak mercimek yemeği, tavuklu salata, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: 200 arka bacak hareketi + 50 mekik + 50 yan mekik
nurgülün dediği yere git bakalım semine.
kız bu ne.adamı deli eder bunlar
benim ilk bakacağım kalorisi olurdu sakızın.sonra kocişte bana manyak der gibi bakardı
iyi eğlenceler nermin.sanko parka mı gideceksin
oooooo tebrik ederimface ede bakarız
afiyet olsun.karatay nasıl bir diet merak ettim,araştırmak lazım:44:
Pastaaaaaaa hem de yaaaaşşşşş hihihihihihihih :))))
Lahmacun veriyosa süpermiş yaa bende lahmacun yedim diye kendimi çok suçlu hissediyordum
benim sıfır sıfır eksi eksi :)))))
yasemin eğer o pastayı yerrsseennnnnn bende akşama föndü yaparım hıııhhhhhh hodri meydan
Karatay kitabı :)))))) Ferhannnnnnn sen istemiştin kuşum di mi))
Karatay Diyeti [ekitap-pdf-indir] | E-kitap indir,bedava kitap,kpss kitapları,kitap indir,e kitap,e kitap indirme siteleri
bitter yada sütlü çikolatayı bu şekilde eritip kek meyve vs bandırarak yiyosun. genelde kuvertur çikolata tercih ediliyor
Ama ama bizede yazzz..kizim seni kim begenmezzz nefis gorunuyorsunnnben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ben çok mutluyum bugünnnnnnnnnn
102 kg olmuşummmmmm, inşallah cuma 101i görürümmmkaratay teyzem seni seviyoruummmmmmm
ayrıca bgn onun bi ton bakışını yakaladımmmm (söylemesi ayıp pek şıktım da) detayları faceten yazcammmmmmmmm
Kahvaltı (19.30): 2 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, bir avuçiçi ceviz, trabzon tel peynir, 1 brdk süt
saol canım faceteki grupta yazıorum, gel sen deebana akıl verin napmam gerektiği konusundaa
karatay süper bir diyet bence 3. günümde bana 1 kg verdirdi ya helal olsun teyzemeee daha da bişe demiorum. ve acayip tuvalete çıkarıo. dukanın bana göre olmadığını anladım. resmen kabız yaptı beni :S hayatımda yaşamadığım olaydı
Bende. Birazdan pasta yapicam bi toplanti icin hic yemiycem guzel olursa paylasirim:)
Fondüüüüüüüü ooouuu mon dieuuuuu
Evvvet tesekkurler bidenemm
Ben bir ara cesmesini almistim..öylece duruyor
Aferim
Ama ama bizede yazzz..kizim seni kim begenmezzz nefis gorunuyorsunnn
Afiyet olsun canim
Ben. Demistim demekten nefret ediyoruuuuuummm hehee diger kan gruplari bile kabiz oluyor a gruplari icin cok daha kotu sonuclar cikar ..sevindim cözüm bulmana
Selam kızlar ben geldim.Geç kaldım biraz.Okuldan çıkınca eşimle balık yemeye gittik ancak gelebildim.Hemen geçmişe göz atıp geliyorum
Selam kızlar ben geldim.Geç kaldım biraz.Okuldan çıkınca eşimle balık yemeye gittik ancak gelebildim.Hemen geçmişe göz atıp geliyorum
Nerde kaldın kız çabuk söyle :44:Kızlar eve gıtmedım yarın sabah gecmısı okuyacam opuldunuz
Canım sinirlerimizin bozulduğu oluyor ama yinede büyük olarak sabırlı olmalıyız. Çocuğum yok ama sınıfta sinirli olabildiğimiz durumlar oluyor.Öğretmenliğe ilk başladığımda kolay sinirleniyordum,çocuklara kızabiliyordum ancak zamanla sakin olmamın iki taraf içinde iyi olacağını düşünmeye başlaım. Kötü bir durum olduğunda sakin bir şekilde öğrenciyle konuşmayı,işleri sessizce halledebildiğimde kendiömi tebrik ettim.Şuan da ben sakin olunca öğrencilerinde öyle olduklarını görüyorum.Bağırıp çağıran arkadaşına kötü davranan yok. Arkadaşlarında dediği gibi onlar küçük herşey bizde bitiyor.dün akşam gelemedim.eşimle arkadaşı nöbetteydi.komşum yani arkaşının eşi gece evde yalnız kalamıyor.bende onun yanındaydım.kızım delirdi.saatlerce ağladı.ben zıvananadan çıkıp en son tartaklayıp ağzına vurdum bir tane.sonra çok pişman oldum ama sinilerim harap olmuştu.evde bana hiç sıkıntı yapmıyor,oraya gidince deliriyor çocuk.sabah bana küsmüş ,yüzüme bakmadı,mama yemedi elimden.babası yedirdi.sonra barıştık çok şükür.menümü yazayım dünkü
sabah:1 yumurta
2 dilim ekmek
domates
peynir
zeytin
ara:1 parça börek
peynir
öğle:1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
akşam:1 kase çorba
1 tabak kıymalı patlıcan
2 dilim ekmek
ara:1 elma
1 mandalina
ramazandan sonrada zor toparlanmıştım,galiba gene öle olacak
Kaşarlı sandiviç kesinlikle olmamış.Bu arada sizin evde yemek pişmiyor mu :44:.Bu nasıl bir döner sevdasıdır.Öğlen olmassa akşam,akşam olmazssa öğlen.Menülerinde ne zaman ev yemeği göreceğiz kıza evet ben de menümü yazayım
sabah kaşarlı sandviç
öğlen zeytin peynir ekmek salatalık domates
akşam et döner ayran (hosta piknik adanaya şube açmış dün gezmeye o civara gidince dayanamadım)
Ne güzel bir yöntemmiş o akıllı cadoloz seniBazen kızımda beni zıvanadan çıkarıyor ama şimdiye kadar bir fiske vurmadım canım. Sakın bir daha yapma Zeynepcim,minicik kalbinde yaralar açma yavrunun, o daha küçücük anlamıyo ki bişeyden, masum hepsi.Heheheh ben sakız veriyom ona bir tanede kendime sakızı çiğnerken kendimize geliyoz :)))))
Sen iste şekerim senin ödevlerinide yaparımbenim ödevlerimide yapsana
Hiç yakıştıramadım sanaJillian ablaya selam söyle, Yasemin seni Leslie ile aldatmayı planlıyomuş de
Karatay da ekmek hiç yok ama bende kahvaltıda yiyorumBana pek karatay olmadı gibi geldi sanki ama şu kitabını bir okuyayım ben en iyisi
Sabah: Yarım simit, 1 dilim beyaz peynir şekersiz çay
Ara: şekersiz kremasız sütsüz kahve
öğle: az domates çorbası, az tavuk sote, 1 küçük çoban salata
akşam: 1 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 küçük çoban salata
ders araları bool şekersiz kremasız sütsüz kahve
Spor yok ( Cidden benim spor yapmam lazım artıp, löp löp etler pıt pıt yağlar ıyyyyyyy)
Su 2 lt den fazladır
Bu kadaaaaarrr
Gerçekten çok güzelmiş.Bende hayranımda biz neden başaramıyoruz bunuşu çocuk eğitimiyle ilgili fark ne anlamıyorum ya. ama mesela turstlik bi yere tatile gittiğimde gözle görülür bi fark var. nasıl eğitiyorlar çocuklarını yani temel ne? bi tane örnek vereyim. yabancı bi kız çocuğu 1,5 yaşlarında bebek arabasında babasıyla bizde kahvaltı yapıyoruz aynı mekanda garsonlardan biri pastaların üzerine konulan şemsiyelerden verdi çocuğa oda hiç düşünmeden arabasında oyuncağını aradı taradı buldu adama uzattı. vay bee dedim. nasıl yetiştiriyorlar işin sırrı ne?
Ne çok ekmek yemişsin kız. Ekmekler dışında güzel olmuş afiyet şeker olsun.uzun zamandır menümü yazmıyodum :))))
sabah
bir kase ezo gelin
2 dilim beyaz ekmek
ara
2 günkurusu
2 kuru incir
2 mandelina
öğlen
bir tabak mevsim türlüsü
2 dilim beyaz ekmek
ara
1 ad mandelina
akşam
1 tabak ıspanak
2 kaşık pilav
ara
1 fincan 1 limonlu ıhlamur
su içmeyi unutuyorum bir haftadır tekrar başlarım dünkü 1 lt bile bulmamıştır.
spor yok yatmak var
Canım benim inşallah herşey senin istediğin gibi olur
biR TAKIm ozel sebepler diyelim canim
hayir canim belcikaya dondum sikintili donem yasiyorum duaci olun benim icin
istahim cok kesildi canim, birsey yeme istegim yok en sevdigim seyler aklima geliyo bazen canim istemiyor hic
hedefim 50 idi
yiyemeyince oluyor heralde canim
Çok güzel bir paylaşım olmuş canım. Sizlerden ne kadar çok şey öğreniyorumCanim uzulme olmus birkere..senin durumunda olsaydik acaba bizler ne krizlere girerdik..hic kolay degil yasadiklarin..ama hep sakin olmaya calis bunu tekrarla kendine surekli..nasil evhamli insanlar söyleye söyleye belayi hastaligi ceker sende aksini yap:)) ben cok yaparim bunu ve ise yaradigina inaniyorum
Kesilikle
Bana mi sordun simdi bilmiyorumda..kendime göre benimde taktiklerim var..1 .si asla ben biliyorum yada su kitaptan okudum su söyle bu böyle demeyip yeniliklere acik olucak insan, ve her bireyin karakteri farkli ldugu icin tum cocuklari bir tutmamak lazim..ben cocuklarimin hepsine ( 1 duzine ya hehe) farkli konusuyor davraniyorum bazen gerekiyor:) huylari farkli cunku
Ve hiic mukayese etmiyorum..öylece öylleeeeee cok seviyorum ki onlariiiii tarifi imkansiz ..yasayinca anliycaksin canim..abartmadigimi..bazen abartiyorum kabul :) de..ask iste ..askta hersey mubah
Benim temel prensiplerim mesela saygi, saygi gösteriyorum saygi bekliyorum..fedakarligimi asla onlari azdiracak seviyede yapmiyorum..her istedikleri seye hemen ulasip doyumsuz cocuklar olmamasi kanaat sahibi olmalari icin dikkat ediyorum..biri onlara bisey sordugunda onlardan önce atlamiyorum konuya..cocugum istedigi gibi cevap verip davranabilir..sonra verdikleri cevabi begenmeyip soyleydi böyleydi demiyorum.ben cok karisik yerde yasiyorum aslinda farkli kulturler dinler..bunlari cok gözleme firsati buluyorum..bu öyle uzun ve alt detaylari olan bir konuki ...ben cok severim aslinda bu konulari saatlerce konusabilirim..dinleyebilirim:)
birde anne babalar,cocuklar icin en buyuk örnek..insan kendisinin yapmadigi dikkat etmedigi birseyi asla bir baskasina söyleyemez söylesede bosa söyler,,dinlenmez..cocugun kitap okusun istiyorsan sende okuycaksin..cocugun seni kitap okurken gorucek..meyve yesin istiyorsan sende yiyceksin,,,paylasimci olmasini istiyorsan sende paylasicaksin ve bunu bisekilde cocuguna gösterip hatta paylasma eylemini birlikte yapicaksin..bi arkadasina hediye alip birlikte paketleme ve paketlerken anlatmak,,arkadasimin simdi cok mutlu olacagini soylemek paylasimin mutlu etmenin oneminden bahsetmek vs vs
bazi kavramlari oyunla caktirmadan ögretmeye calismakta cok önemli bence..istikrar, adalet, özgüven, caliskan olmak , merhamet,sevgisaygi bunlar bence uzun uzun zamaninda oyunlarla fln ögretilmeli cocuga ,,yasayarak..
Kisacasi buyuk mesaiiiiiiii gerekiyor öyle bir kere söylemek yada yap deyip sirtini dönmekle olmuyor..bizim ev hep söylerim tiyatro sahnesi gibi hep..buyurken kizim ona merhameti lgretmek icin ne oyunlar cevirirdim..
Mesela insanlari anlamakta cok önemli..o zaman gerektigi yerde gerektigi sekilde davranmayi da biliyor cocuklar..ama once insanlari anlamayi ögrenmeli..
Tamam sustum
Geçmiş olsun Semineselam kızlarr 2 gündür giremedim
sürekli çarpıntım var fena oluyorumm
eşimin halası geldi yanıma bikaç gün ben kendimi iyi hissedene kadar benimle kalıcak sonra da hastane randevum var zaten....
kilo durumuma gelince sanırım aldım
cuma tartılıcamm
Canım lahmacun bencede sorun değil.Afiyet olsun. Ama inşallah pastayı yememişsindir.Gerçekten çok kızarım.Daha dün birdaha kaçamak yok diye konuşmadık mıHehheehhhehe Hatice ne kadar ceza vercen bana :))))))Bugün öğlen öyle bişiy yedim ki tam sopalık hihiihi pardon cezalık, sopalık olan bendim hiihhihhii :))))
Yediğim şey başı 3x200 =600 hareket ceza yeterli olur mu :)))))
Canım aslında ikiside aynı yeri çalıştırıyor.Pek bir fark yok. Ancak ben twesterda tam olarak dönemezken sopalıda daha rahat dönüyoum o açıdan ikiside benim için ideal hareketler.Ancak isterseniz değiştirebiliriz.aaaa hareket dedinde aklıma geldi yaa sabah haticeye sorucaktım unuttum. hani tabloda twister var ya bide sopalı hareket var peki aralarında ne fark var :)))) hadi yan bel sağ sol die aşağı yukarı hareket ediyosun yanları sıkıştırıyosun.
Planlara bak seennnn.Kız sen var ya sen.Hele bir yemiş ol cezan çooook büyük olacakHehhhehehhe tamma söylüyom. Öğlen 1 lahmacun ayran yedim.
Ama öğleden sonra arkadaşımız askere gitcek diye işten ayrılıyor, yaşpasta vs alacağım. Onlardanda 2 kalem sayıp ceza moduna girdim hihihhhiih. Doğrusu yaşpastayı akşam yemeği niyetine yemeyi planlıyorum ama hatice nede olsa akşama girer o zamana kadar onu da yemiş olurum diye şeeetttiydimDDD
Ellerine sağlık canım.Mesaj sayılarını atmayanlar tabloya mesaj sayınızı sıfır olarak gireceğim.Sonra şöyleydi böyleydi diye lütfen bildirimde bulunmayalım.Kötü kaptanPia 20- 18-
UZAYIM 25+ 23+
mersinli42 7- 5-
yasminyaso 0- 21-
bulbul 1- 6-
Offf o nasıl güzel birşey öylebitter yada sütlü çikolatayı bu şekilde eritip kek meyve vs bandırarak yiyosun. genelde kuvertur çikolata tercih ediliyor
Doğruyu söyle yedin mi???????????
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ben çok mutluyum bugünnnnnnnnnn
Öğlen nerde:44: Menün çok güzelKahvaltı (19.30): 2 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, bir avuçiçi ceviz, trabzon tel peynir, 1 brdk süt
Ben 3 gündür çıkamıyorumşaka gibi hala acıkmadım ve gün içinde 2 defa tuvalete çıktmm
ben diyetimi buldum kızlar, ideal kgma gelene kdr asla bırakmammmmmmmmm
Evet canım ama o beni götürdüOoooooooo çok romantik :))) kocişi balık yemeğe götürmüş :))))))))
Öğlen nerde:44: Menün çok güzel
MENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek,2 ceviz
Zeytin,peynir,domates,biber
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
Yarım tabak kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM
1 ızgara balık
Salata
3 ceviz
MENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek,2 ceviz
Zeytin,peynir,domates,biber
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
Yarım tabak kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM
1 ızgara balık
Salata
3 ceviz
Çekinme canım benim. Valla çok güzel deneyimler,bilgiler zevkle okuyor örnek almaya çaılışıyorumHosgeldinnn ohh ne guzelll agiyet olsunnn
Afiyet olsunharika
Aslinda nurgulün anlattigi , sordugu seye bikac örnek vericektimde yasadigim..cekindim..iste bu cekinme bile bizlere özgü:))
Yani biraz hamurumuz farkli yogrulmus bizim:)))
Kuş kadan yiyon guş~~~~~ MENÜM ~~~~~
Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek
Ögle
1 tabak ispanak yemegi ve yarim dilim ekmek
Ara
1 elma
Aksam
2 yumurta ve bol yesillik
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?