Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı (19.30): 2 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, bir avuçiçi ceviz, trabzon tel peynir, 1 brdk süt

Ara: 2 gün kurusu kayısı

Akşam (18.30): bir tabak mercimek yemeği, tavuklu salata, 1 brdk ayran

Su: 2 lt

SPOR: 200 arka bacak hareketi + 50 mekik + 50 yan mekik

şaka gibi hala acıkmadım ve gün içinde 2 defa tuvalete çıktmm

ben diyetimi buldum kızlar, ideal kgma gelene kdr asla bırakmammmmmmmmm

nurgülün dediği yere git bakalım semine.

bitter yada sütlü çikolatayı bu şekilde eritip kek meyve vs bandırarak yiyosun. genelde kuvertur çikolata tercih ediliyor
kız bu ne.adamı deli eder bunlar
Tamam tamam yemicem çilekli sakız çiğniyom yumyumyum

Eki Görüntüle 542555
benim ilk bakacağım kalorisi olurdu sakızın.sonra kocişte bana manyak der gibi bakardı
13 takım güzelleri banada müsade kızımla dışarı çıkıcaz alışverişmerkezine gidicez biraz dolaşalım :)sonra görüşürüz öpüldünüz.
iyi eğlenceler nermin.sanko parka mı gideceksin
oooooo tebrik ederimface ede bakarız

afiyet olsun.karatay nasıl bir diet merak ettim,araştırmak lazım:44:

saol canım faceteki grupta yazıorum, gel sen dee bana akıl verin napmam gerektiği konusundaa

karatay süper bir diyet bence 3. günümde bana 1 kg verdirdi ya helal olsun teyzemeee daha da bişe demiorum. ve acayip tuvalete çıkarıo. dukanın bana göre olmadığını anladım. resmen kabız yaptı beni :S hayatımda yaşamadığım olaydı

Pastaaaaaaa hem de yaaaaşşşşş hihihihihihihih :))))

Lahmacun veriyosa süpermiş yaa bende lahmacun yedim diye kendimi çok suçlu hissediyordum

Bende. Birazdan pasta yapicam bi toplanti icin hic yemiycem guzel olursa paylasirim:)

benim sıfır sıfır eksi eksi :)))))

yasemin eğer o pastayı yerrsseennnnnn bende akşama föndü yaparım hıııhhhhhh hodri meydan

Fondüüüüüüüü ooouuu mon dieuuuuu

Evvvet tesekkurler bidenemm

bitter yada sütlü çikolatayı bu şekilde eritip kek meyve vs bandırarak yiyosun. genelde kuvertur çikolata tercih ediliyor

Ben bir ara cesmesini almistim..öylece duruyor

Eki Görüntüle 542555

Aferim

Ama ama bizede yazzz..kizim seni kim begenmezzz nefis gorunuyorsunnn

Afiyet olsun canim

Ben. Demistim demekten nefret ediyoruuuuuummm hehee diger kan gruplari bile kabiz oluyor a gruplari icin cok daha kotu sonuclar cikar ..sevindim cözüm bulmana

saol canımmmmmm evet sen demiştin de, ben kışın yine yapmıştım dukanı böyle olmamıştıı amaa neyse ben mutluyum

Selam kızlar ben geldim.Geç kaldım biraz.Okuldan çıkınca eşimle balık yemeye gittik ancak gelebildim.Hemen geçmişe göz atıp geliyorum

Kızlar eve gıtmedım yarın sabah gecmısı okuyacam opuldunuz
Nerde kaldın kız çabuk söyle :44:

Canım sinirlerimizin bozulduğu oluyor ama yinede büyük olarak sabırlı olmalıyız. Çocuğum yok ama sınıfta sinirli olabildiğimiz durumlar oluyor.Öğretmenliğe ilk başladığımda kolay sinirleniyordum,çocuklara kızabiliyordum ancak zamanla sakin olmamın iki taraf içinde iyi olacağını düşünmeye başlaım. Kötü bir durum olduğunda sakin bir şekilde öğrenciyle konuşmayı,işleri sessizce halledebildiğimde kendiömi tebrik ettim.Şuan da ben sakin olunca öğrencilerinde öyle olduklarını görüyorum.Bağırıp çağıran arkadaşına kötü davranan yok. Arkadaşlarında dediği gibi onlar küçük herşey bizde bitiyor.

a evet ben de menümü yazayım
sabah kaşarlı sandviç
öğlen zeytin peynir ekmek salatalık domates
akşam et döner ayran (hosta piknik adanaya şube açmış dün gezmeye o civara gidince dayanamadım)
Kaşarlı sandiviç kesinlikle olmamış.Bu arada sizin evde yemek pişmiyor mu :44:.Bu nasıl bir döner sevdasıdır.Öğlen olmassa akşam,akşam olmazssa öğlen.Menülerinde ne zaman ev yemeği göreceğiz kız

Ne güzel bir yöntemmiş o akıllı cadoloz seni

benim ödevlerimide yapsana
Sen iste şekerim senin ödevlerinide yaparım
Jillian ablaya selam söyle, Yasemin seni Leslie ile aldatmayı planlıyomuş de
Hiç yakıştıramadım sana Sen jillianı ne kadar yaptın bakem.
Karatay da ekmek hiç yok ama bende kahvaltıda yiyorum Onun dışında güzel menü. Ayyy senin löp löp yağların mı var eyyyyy.Jillianı aldatmayıp 1 ay yapsan onlar olmayaktı yaaaaa

Gerçekten çok güzelmiş.Bende hayranımda biz neden başaramıyoruz bunu

Ne çok ekmek yemişsin kız. Ekmekler dışında güzel olmuş afiyet şeker olsun.

Canım benim inşallah herşey senin istediğin gibi olur Kendine lütfen dikkat et sağlığın bozulmasın. Yemeğini aksatmadan ye. Bak herkese yemeyin diyorum sana serbest Kendine dikkat et canım.

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım. Sizlerden ne kadar çok şey öğreniyorum İyi ki varsınız.

Geçmiş olsun Semine

Canım lahmacun bencede sorun değil.Afiyet olsun. Ama inşallah pastayı yememişsindir.Gerçekten çok kızarım.Daha dün birdaha kaçamak yok diye konuşmadık mı

Canım aslında ikiside aynı yeri çalıştırıyor.Pek bir fark yok. Ancak ben twesterda tam olarak dönemezken sopalıda daha rahat dönüyoum o açıdan ikiside benim için ideal hareketler.Ancak isterseniz değiştirebiliriz.

Planlara bak seennnn.Kız sen var ya sen.Hele bir yemiş ol cezan çooook büyük olacak

Pia 20- 18-
UZAYIM 25+ 23+
mersinli42 7- 5-
yasminyaso 0- 21-
bulbul 1- 6-
Ellerine sağlık canım.Mesaj sayılarını atmayanlar tabloya mesaj sayınızı sıfır olarak gireceğim.Sonra şöyleydi böyleydi diye lütfen bildirimde bulunmayalım.Kötü kaptan

Offf o nasıl güzel birşey öyle

Eki Görüntüle 542555
Doğruyu söyle yedin mi???????????

Süpersin canım benim.Maşallah
Öğlen nerde:44: Menün çok güzel

şaka gibi hala acıkmadım ve gün içinde 2 defa tuvalete çıktmm

ben diyetimi buldum kızlar, ideal kgma gelene kdr asla bırakmammmmmmmmm
Ben 3 gündür çıkamıyorum

Ooooooooo çok romantik :))) kocişi balık yemeğe götürmüş :))))))))
Evet canım ama o beni götürdü Seviyom aşkımı kız ,canım o benim

MENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek,2 ceviz
Zeytin,peynir,domates,biber
1 kase yoğurt

ÖĞLEN
Yarım tabak kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
1 kase yoğurt

AKŞAM
1 ızgara balık
Salata
3 ceviz

Öğlen nerde:44: Menün çok güzel

fııstığım ben bu öğlen hiç acıkmadım kii :S 11 saat sonra yemek yedim az önce. karatay acıkmadan yemek yemeyin diyo zaten

MENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek,2 ceviz
Zeytin,peynir,domates,biber
1 kase yoğurt

ÖĞLEN
Yarım tabak kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
1 kase yoğurt

AKŞAM
1 ızgara balık
Salata
3 ceviz

ekmek dışında güzel, afiyet olsun beybimmmmm

Selam kızlar ben geldim.Geç kaldım biraz.Okuldan çıkınca eşimle balık yemeye gittik ancak gelebildim.Hemen geçmişe göz atıp geliyorum

Hosgeldinnn ohh ne guzelll agiyet olsunnn

Afiyet olsunharika

Aslinda nurgulün anlattigi , sordugu seye bikac örnek vericektimde yasadigim..cekindim..iste bu cekinme bile bizlere özgü:))
Yani biraz hamurumuz farkli yogrulmus bizim:)))

~~~~~ MENÜM ~~~~~

Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek

Ögle
1 tabak ispanak yemegi ve yarim dilim ekmek

Ara
1 elma

Aksam
2 yumurta ve bol yesillik

3 lt su

Çekinme canım benim. Valla çok güzel deneyimler,bilgiler zevkle okuyor örnek almaya çaılışıyorum

~~~~~ MENÜM ~~~~~

Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek

Ögle
1 tabak ispanak yemegi ve yarim dilim ekmek

Ara
1 elma

Aksam
2 yumurta ve bol yesillik

3 lt su
Kuş kadan yiyon guş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…