oh oh ne güzel,afiyet olsun.Selam kızlar ben geldim.Geç kaldım biraz.Okuldan çıkınca eşimle balık yemeye gittik ancak gelebildim.Hemen geçmişe göz atıp geliyorum
hatice hişşş alışık değiliz senin bu kadar yemeneMENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek,2 ceviz
Zeytin,peynir,domates,biber
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
Yarım tabak kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM
1 ızgara balık
Salata
3 ceviz
~~~~~ MENÜM ~~~~~
Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek
Ögle
1 tabak ispanak yemegi ve yarim dilim ekmek
Ara
1 elma
Aksam
2 yumurta ve bol yesillik
3 lt su
Bende alışık değilimoh oh ne güzel,afiyet olsun.
hatice hişşş alışık değiliz senin bu kadar yemene
ferhan bu ne kız,uçacaksın
Afiyet olsun canım.Sabah ve öğlen aynı olmuş ama menün güzelmenüm
sabah:2 dilim ekmek 1.5 sahanda yumurta
domates
peynir
zeytin
öğle:2dilim ekmek
peynir
domates
zeytin
akşam:1dilim ekmek
kıymalı türlü
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
acaba nerde kaldınnnnPPPPPPPPPP
Kim bakalım????Öhõ Õhõ :))))))))))))))
Bır arkadasım mısafır ettı
Menüler hiç dengeli olmamış.Aşık dedik ama toparlan bakalım.Öğlen yok akşam bir poğaça hiç olmamış canım.Sıcak çikolataya gelince yazık gruptaki herkesin özellikle Yasemin ,Banu ve Hatice nin canı çok çeker,bir yerleri şişer diye düşünmedin miDunku menum :
Sabah:
1 haslanmıs yumurta
Domates
Peynır
2 dılım kepek ekmegı
Aksam :
4 5 catal kavurma
Bırkac parca beyaz ekmek
Ara :
1 bardak sıcak cıkolata
Bugun menum :
Sabah :
Kıymalı soganlı omlet :)))))))
Azıcık beyaz ekmek
Aksam :
1 pogaca
Anlamış olduk.Grupça ben açılışı yapayım. Gerçekten kızdım. Olmadı Kübracım. Daha çooooookkk erken dur bakalım. Annenler bilmiyor değil mi? Bilseler bence onaylamazlardı.Şimdi doğru gelenlerin ilerde yanlış olduğunu görecek ve üzüleceksin. Neyse ben çok yüklenmeyeyim ama sen akıllı bir kızsın dikkatli ol.Soylersem kızarsınız
Evde degıldım ondan dolayı oyle oldu gercekten toparlamam lazım haklısınız ..Menüler hiç dengeli olmamış.Aşık dedik ama toparlan bakalım.Öğlen yok akşam bir poğaça hiç olmamış canım.Sıcak çikolataya gelince yazık gruptaki herkesin özellikle Yasemin ,Banu ve Hatice nin canı çok çeker,bir yerleri şişer diye düşünmedin miAcımasız Kübra. Menüleri toparla tamam mı?
Haklısınız ama oyle bırden oldu tabıkı annemler bılmıyor ..Anlamış olduk.Grupça ben açılışı yapayım. Gerçekten kızdım. Olmadı Kübracım. Daha çooooookkk erken dur bakalım. Annenler bilmiyor değil mi? Bilseler bence onaylamazlardı.Şimdi doğru gelenlerin ilerde yanlış olduğunu görecek ve üzüleceksin. Neyse ben çok yüklenmeyeyim ama sen akıllı bir kızsın dikkatli ol.
tmm hemen bakıp atıcam teşekkürlerHergün kaç mesaj yazdığımızı bildiriyoruz.29-30 ekim tarihlerinde hangi gün ne kadar 13.takıma mesaj yazdığını ve sporunu özel mesajla o günün sorumlusuna gönderiyorsun. Örneğin 29 ekim mesaj sayım 7 spor yok 30 ekim mesaj sayım 10 spor var gibi29-30 ekimi bana yolluyorsun canım.
Canim uzulme olmus birkere..senin durumunda olsaydik acaba bizler ne krizlere girerdik..hic kolay degil yasadiklarin..ama hep sakin olmaya calis bunu tekrarla kendine surekli..nasil evhamli insanlar söyleye söyleye belayi hastaligi ceker sende aksini yap:)) ben cok yaparim bunu ve ise yaradigina inaniyorum
Kesilikle
Bana mi sordun simdi bilmiyorumda..kendime göre benimde taktiklerim var..1 .si asla ben biliyorum yada su kitaptan okudum su söyle bu böyle demeyip yeniliklere acik olucak insan, ve her bireyin karakteri farkli ldugu icin tum cocuklari bir tutmamak lazim..ben cocuklarimin hepsine ( 1 duzine ya hehe) farkli konusuyor davraniyorum bazen gerekiyor:) huylari farkli cunku
Ve hiic mukayese etmiyorum..öylece öylleeeeee cok seviyorum ki onlariiiii tarifi imkansiz ..yasayinca anliycaksin canim..abartmadigimi..bazen abartiyorum kabul :) de..ask iste ..askta hersey mubah
Benim temel prensiplerim mesela saygi, saygi gösteriyorum saygi bekliyorum..fedakarligimi asla onlari azdiracak seviyede yapmiyorum..her istedikleri seye hemen ulasip doyumsuz cocuklar olmamasi kanaat sahibi olmalari icin dikkat ediyorum..biri onlara bisey sordugunda onlardan önce atlamiyorum konuya..cocugum istedigi gibi cevap verip davranabilir..sonra verdikleri cevabi begenmeyip soyleydi böyleydi demiyorum.ben cok karisik yerde yasiyorum aslinda farkli kulturler dinler..bunlari cok gözleme firsati buluyorum..bu öyle uzun ve alt detaylari olan bir konuki ...ben cok severim aslinda bu konulari saatlerce konusabilirim..dinleyebilirim:)
birde anne babalar,cocuklar icin en buyuk örnek..insan kendisinin yapmadigi dikkat etmedigi birseyi asla bir baskasina söyleyemez söylesede bosa söyler,,dinlenmez..cocugun kitap okusun istiyorsan sende okuycaksin..cocugun seni kitap okurken gorucek..meyve yesin istiyorsan sende yiyceksin,,,paylasimci olmasini istiyorsan sende paylasicaksin ve bunu bisekilde cocuguna gösterip hatta paylasma eylemini birlikte yapicaksin..bi arkadasina hediye alip birlikte paketleme ve paketlerken anlatmak,,arkadasimin simdi cok mutlu olacagini soylemek paylasimin mutlu etmenin oneminden bahsetmek vs vs
bazi kavramlari oyunla caktirmadan ögretmeye calismakta cok önemli bence..istikrar, adalet, özgüven, caliskan olmak , merhamet,sevgisaygi bunlar bence uzun uzun zamaninda oyunlarla fln ögretilmeli cocuga ,,yasayarak..
Kisacasi buyuk mesaiiiiiiii gerekiyor öyle bir kere söylemek yada yap deyip sirtini dönmekle olmuyor..bizim ev hep söylerim tiyatro sahnesi gibi hep..buyurken kizim ona merhameti lgretmek icin ne oyunlar cevirirdim..
Mesela insanlari anlamakta cok önemli..o zaman gerektigi yerde gerektigi sekilde davranmayi da biliyor cocuklar..ama once insanlari anlamayi ögrenmeli..
Tamam sustum
alıkşlıyorum sizi arkadaşlar harika annelersiniz..deneyimli anne ferhan, söylediklerinde sonuna kadar haklısın.ben daha yolun başındayım .şu sinirlilik halime çözüm bulursam ,ki bunun için cidden uğraşıyorum.burdan kurtulunca her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum.etrafta gördüğüm ailelerini parmaklarında oynatan ,narsist çocuklar gibi bir çocuğum olsun istemiyorum.kendine güvenen,kendine ve herkese saygı duyan,ahlaklı ,kanaat etmeyi bilen ,güçlü,kısacası iyi bir insan olsun istiyorum.çocuğunla arkadaş ol diyenlere katılmıyorum.biz ebeveyniz ve gereğini yapmalıyız.çocuk kuralları bilmeli,uygulamalı.yaptıklarının sonucuna katlanabilmeli.yaseminin dediği gibi düşünce yeri döven,öcülerle korkutan bir anne değilim.inşallah başarabilirim,hepimiz başarabiliriz.onlar bizim en büyük eserlerimiz.
Hehheehhhehe Hatice ne kadar ceza vercen bana :))))))Bugün öğlen öyle bişiy yedim ki tam sopalık hihiihi pardon cezalık, sopalık olan bendim hiihhihhii :))))
Yediğim şey başı 3x200 =600 hareket ceza yeterli olur mu :)))))
Dunku menum :
Sabah:
1 haslanmıs yumurta
Domates
Peynır
2 dılım kepek ekmegı
Aksam :
4 5 catal kavurma
Bırkac parca beyaz ekmek
Ara :
1 bardak sıcak cıkolata
Bugun menum :
Sabah :
Azıcık beyaz ekmek
Aksam :
1 pogaca
Çekinme canım benim. Valla çok güzel deneyimler,bilgiler zevkle okuyor örnek almaya çaılışıyorum
Kuş kadan yiyon guş
oh oh ne güzel,afiyet olsun.
hatice hişşş alışık değiliz senin bu kadar yemene
ferhan bu ne kız,uçacaksın
menüm
sabah:2 dilim ekmek 1.5 sahanda yumurta
domates
peynir
zeytin
öğle:2dilim ekmek
peynir
domates
zeytin
akşam:1dilim ekmek
kıymalı türlü
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
Dün yaptığım materyalleri paylaşayım.İlk 2si dünkü yaptıklarım.Biri eşimin biri benim.Diğerleri de sınıftan bir kaç kare
Eki Görüntüle 542771 Eki Görüntüle 542770 Eki Görüntüle 542772 Eki Görüntüle 542773 Eki Görüntüle 542774
Dunku menum :
Sabah:
1 haslanmıs yumurta
Domates
Peynır
2 dılım kepek ekmegı
Aksam :
4 5 catal kavurma
Bırkac parca beyaz ekmek
Ara :
1 bardak sıcak cıkolata
Bugun menum :
Sabah :
Azıcık beyaz ekmek
Aksam :
1 pogaca
Anlamış olduk.Grupça ben açılışı yapayım. Gerçekten kızdım. Olmadı Kübracım. Daha çooooookkk erken dur bakalım. Annenler bilmiyor değil mi? Bilseler bence onaylamazlardı.Şimdi doğru gelenlerin ilerde yanlış olduğunu görecek ve üzüleceksin. Neyse ben çok yüklenmeyeyim ama sen akıllı bir kızsın dikkatli ol.
Beni kıskandığını,kıskançlıktan çatladığını biliyordum FerhaaaannnnYa birde böyle deniyeyim bakalim..bugun hic acikmadim..onceki iki gun acikmistim baya bugun ama cok guzeldi..canim cumaya eksi cikmazssam cidden listeden cikicam(( tum gayretim oyuzden
Haticeyi kiskaniyodum zaten hehe
Afiyet olsun guzel olmus canim
Ayyy cok guzellerrr..hangisi senin hangisi esinin bakalim? Yumurtali olan esinin digeri senin diye dusundum:)
Olmamis
Kübracim haticeye ve banuya katiliyorum..bune acele. Spontan bile olsa asla kalmiycaktin ki onuda verdigi tepkiyle görürdün..
Senin burcun neydi kübra?
menülerini hiç beğenmedim, afiyet olsun yine de...
Hatice'ye katılıyorum. daha ne kadar oldu ki sevgili olalı. neyine güvenip gidiosun çocuğun evine :S ben bu konuları 40 defa konuşmadım mı senlee
ama bundan sonra hiç birimiz karışmıyoruz sanadi mi kızlar???
Ya birde böyle deniyeyim bakalim..bugun hic acikmadim..onceki iki gun acikmistim baya bugun ama cok guzeldi..canim cumaya eksi cikmazssam cidden listeden cikicam(( tum gayretim oyuzden
Haticeyi kiskaniyodum zaten hehe
Afiyet olsun guzel olmus canim
Ayyy cok guzellerrr..hangisi senin hangisi esinin bakalim? Yumurtali olan esinin digeri senin diye dusundum:)
Olmamis
Kübracim haticeye ve banuya katiliyorum..bune acele. Spontan bile olsa asla kalmiycaktin ki onuda verdigi tepkiyle görürdün..
Senin burcun neydi kübra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?