Dunku menum :
Sabah:
1 haslanmıs yumurta
Domates
Peynır
2 dılım kepek ekmegı
Aksam :
4 5 catal kavurma
Bırkac parca beyaz ekmek
Ara :
1 bardak sıcak cıkolata
Bugun menum :
Sabah :
Kıymalı soganlı omlet :)))))))
Azıcık beyaz ekmek
Aksam :
1 pogaca
uzun uzun yazmaya gerek yok,olmamış ama ben asıl diğer mevzuya üzüldüm.haticenin dediklerine harfiyen katılıyorum.şimdi çok gençsin.her şey heyecanlı,güzel gelir.ilerde ,yaşın ilerlediğinde anlayacaksın.hayatta insanın canını en çok acıtan KEŞKE ler.Soylersem kızarsınız
kız hatice çalışkansın vesselamBu arada psikolojiden bir ünite daha bitirdim geldim
uzun uzun yazmaya gerek yok,olmamış ama ben asıl diğer mevzuya üzüldüm.haticenin dediklerine harfiyen katılıyorum.şimdi çok gençsin.her şey heyecanlı,güzel gelir.ilerde ,yaşın ilerlediğinde anlayacaksın.hayatta insanın canını en çok acıtan KEŞKE ler.
kız hatice çalışkansın vesselam
ay halim kalmadı. gözlerim kapanıo artık, soruları çifter görmeye başladımuyumak lazımmmmm ben kaçtım beybiler, hepinizi seviyorummm ama en çok haticemi en az da kübrayıııııııııııııııııııııı
Beni kıskandığını,kıskançlıktan çatladığını biliyordum FerhaaaannnnBu sözler şaka tabii kide kıskanacak neyim var canım benim
Tahmin yanlış olduYumurtalı benim,çiçekli eşimin
Bu arada psikolojiden bir ünite daha bitirdim geldim
Ben jillian ile buluşmaya gidiyorum.Sonra duş alır gelirim
Çok haklısınızz kızlar biliyormmm ..
Akrep burcuyum canım
Menüleriminde olmadığın farkındayım kızlar yazmaktan bile utanıyorm o menülerii.
Düzeltecem düzeltecem diyorum ama hep bir sorun çıkıyor .
Gerçekten düzeltmek istiyorum
ay halim kalmadı. gözlerim kapanıo artık, soruları çifter görmeye başladımuyumak lazımmmmm ben kaçtım beybiler, hepinizi seviyorummm ama en çok haticemi en az da kübrayıııııııııııııııııııııı
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ben çok mutluyum bugünnnnnnnnnn
102 kg olmuşummmmmm, inşallah cuma 101i görürümmmkaratay teyzem seni seviyoruummmmmmm
ayrıca bgn onun bi ton bakışını yakaladımmmm (söylemesi ayıp pek şıktım da) detayları faceten yazcammmmmmmmm
.ok sevindim canımm.. biz de mi karatay yapsak yawwşaka gibi hala acıkmadım ve gün içinde 2 defa tuvalete çıktmm
ben diyetimi buldum kızlar, ideal kgma gelene kdr asla bırakmammmmmmmmm
afiyet olsun ben de özledim kocişle dışarı çıkmayı daha doğrusu kocişimiSelam kızlar ben geldim.Geç kaldım biraz.Okuldan çıkınca eşimle balık yemeye gittik ancak gelebildim.Hemen geçmişe göz atıp geliyorum
çok güzeeellll afiyet olsunMENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek,2 ceviz
Zeytin,peynir,domates,biber
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
Yarım tabak kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM
1 ızgara balık
Salata
3 ceviz
süper gidiyorsun yaaaa , iyi dayanıyorsun valla~~~~~ MENÜM ~~~~~
Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek
Ögle
1 tabak ispanak yemegi ve yarim dilim ekmek
Ara
1 elma
Aksam
2 yumurta ve bol yesillik
3 lt su
ellerinize sağlık harika görünüyorlarDün yaptığım materyalleri paylaşayım.İlk 2si dünkü yaptıklarım.Biri eşimin biri benim.Diğerleri de sınıftan bir kaç kare
Eki Görüntüle 542771 Eki Görüntüle 542770 Eki Görüntüle 542772 Eki Görüntüle 542773 Eki Görüntüle 542774
Teşekkür ederim canım benimuzun uzun yazmaya gerek yok,olmamış ama ben asıl diğer mevzuya üzüldüm.haticenin dediklerine harfiyen katılıyorum.şimdi çok gençsin.her şey heyecanlı,güzel gelir.ilerde ,yaşın ilerlediğinde anlayacaksın.hayatta insanın canını en çok acıtan KEŞKE ler.
kız hatice çalışkansın vesselam
Canım seni kırmak üzmek istemem ama çoğunluk aynı şeyi söylüyorsa durumda bir yanlışlık var demektir.Şuan hoşlandığın için güvendiğini ve herşeyin devam edeceğini düşünüyorsun ki inşallah gönlünden geçen gibi devam eder. Ancak ayrılırsan bu davranışından dolayı pişmanlık duyacaksın.Ayrılmazssan ki inşalllah hayırlı insan senin için odur o zamanda bu yaptığın hatayı sürekli kendisi yüzüne vuracak. İki şekilde de durum senin alehine oluyor.Keşke herşey mükemmel olsa ama olmuyor.Lütfen aynı hatayı tekrarlama olur mu?Seni çok seviyoruz ve inan ki iyiliğini istiyoruz.Ona karşı çok güven duyuyorum neden bilmiyorum çok baglıyım ..
Sanki uzun zamandır hayatımdaymış gibi ..
Yanlış oldugunun doğru birşey olmadığını biliyorum
ama bildiğim halde hata yapıyorum
bu daha büyük aptallık zaten ...
offffffffff
Canım benim iyi geceler iyi uykular.Bende bende seviyomay halim kalmadı. gözlerim kapanıo artık, soruları çifter görmeye başladımuyumak lazımmmmm ben kaçtım beybiler, hepinizi seviyorummm ama en çok haticemi en az da kübrayıııııııııııııııııııııı
Kıyamam kuzum seni ben çoooookkk seviyomAy ama oda gelmisti aklima ..zaten baksa alternatifde yok dimi hehe
Ay bak simdi gelde kiskanma..kiskanirim tabi..gitmis ders calismissinnn spor yapiyosusnnn banuda en cok seni seviyo(((( annaaammm anam anam ben yanmisaaamm nerelere gideeeemmm tetetetetetetete
Teşekkürler.ok sevindim canımm.. biz de mi karatay yapsak yaww
afiyet olsun ben de özledim kocişle dışarı çıkmayı daha doğrusu kocişimi(
çok güzeeellll afiyet olsun
süper gidiyorsun yaaaa , iyi dayanıyorsun valla
ellerinize sağlık harika görünüyorlar
Büryan ve pide oldu mu şimdi hiiiç olmadıbugünki menüm
sabah yarım simit, şekersiz çay
ara nescafe
öğle: büryan yidim hemide pideynen
akşam 2 kaşık patates kavurması, azıcık peynir
ara: 2 ceviz, 1 mandalina
45 dakika yürüyüş
İyi geceler canım .GörüşürüzIyi geceler herkese ben yatiyorum
Yarin tum gun yokum..aksama gorusuruzzz
Tabii kiben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım kaptanım süperim
Tabii kiMesaj sayılarınızı da listedeki arkadaşlara atmayı unutmayın.
Hehehe akıllı cadılozum ben :)))Nerde kaldın kız çabuk söyle :44:
Canım sinirlerimizin bozulduğu oluyor ama yinede büyük olarak sabırlı olmalıyız. Çocuğum yok ama sınıfta sinirli olabildiğimiz durumlar oluyor.Öğretmenliğe ilk başladığımda kolay sinirleniyordum,çocuklara kızabiliyordum ancak zamanla sakin olmamın iki taraf içinde iyi olacağını düşünmeye başlaım. Kötü bir durum olduğunda sakin bir şekilde öğrenciyle konuşmayı,işleri sessizce halledebildiğimde kendiömi tebrik ettim.Şuan da ben sakin olunca öğrencilerinde öyle olduklarını görüyorum.Bağırıp çağıran arkadaşına kötü davranan yok. Arkadaşlarında dediği gibi onlar küçük herşey bizde bitiyor.
Kaşarlı sandiviç kesinlikle olmamış.Bu arada sizin evde yemek pişmiyor mu :44:.Bu nasıl bir döner sevdasıdır.Öğlen olmassa akşam,akşam olmazssa öğlen.Menülerinde ne zaman ev yemeği göreceğiz kız
Ne güzel bir yöntemmiş o akıllı cadoloz seni
Sen iste şekerim senin ödevlerinide yaparım
Hiç yakıştıramadım sanaSen jillianı ne kadar yaptın bakem.
Karatay da ekmek hiç yok ama bende kahvaltıda yiyorumOnun dışında güzel menü. Ayyy senin löp löp yağların mı var eyyyyy.Jillianı aldatmayıp 1 ay yapsan onlar olmayaktı yaaaaa
Gerçekten çok güzelmiş.Bende hayranımda biz neden başaramıyoruz bunu
Ne çok ekmek yemişsin kız. Ekmekler dışında güzel olmuş afiyet şeker olsun.
Canım benim inşallah herşey senin istediğin gibi olurKendine lütfen dikkat et sağlığın bozulmasın. Yemeğini aksatmadan ye. Bak herkese yemeyin diyorum sana serbest Kendine dikkat et canım.
Çok güzel bir paylaşım olmuş canım. Sizlerden ne kadar çok şey öğreniyorumİyi ki varsınız.
Geçmiş olsun Semine
Canım lahmacun bencede sorun değil.Afiyet olsun. Ama inşallah pastayı yememişsindir.Gerçekten çok kızarım.Daha dün birdaha kaçamak yok diye konuşmadık mı
Canım aslında ikiside aynı yeri çalıştırıyor.Pek bir fark yok. Ancak ben twesterda tam olarak dönemezken sopalıda daha rahat dönüyoum o açıdan ikiside benim için ideal hareketler.Ancak isterseniz değiştirebiliriz.
Planlara bak seennnn.Kız sen var ya sen.Hele bir yemiş ol cezan çooook büyük olacak
Ellerine sağlık canım.Mesaj sayılarını atmayanlar tabloya mesaj sayınızı sıfır olarak gireceğim.Sonra şöyleydi böyleydi diye lütfen bildirimde bulunmayalım.Kötü kaptan
Offf o nasıl güzel birşey öyle
Doğruyu söyle yedin mi???????????
Süpersin canım benim.Maşallah
Öğlen nerde:44: Menün çok güzel
Ben 3 gündür çıkamıyorum
Evet canım ama o beni götürdüSeviyom aşkımı kız ,canım o benim
Kübracım bi daha sakın kalayım deme hııııııııı acı biber sürerim ağzınaOna karşı çok güven duyuyorum neden bilmiyorum çok baglıyım ..
Sanki uzun zamandır hayatımdaymış gibi ..
Yanlış oldugunun doğru birşey olmadığını biliyorum
ama bildiğim halde hata yapıyorum
bu daha büyük aptallık zaten ...
offffffffff
inşallah en kısa zamanda atlatırsın. ama yemen gerekiyor yinede. spor yaparsan belki biraz iştahın açılır. vaktin varsa dene.
selam kızlarr 2 gündür giremedim
sürekli çarpıntım var fena oluyorumm
eşimin halası geldi yanıma bikaç gün ben kendimi iyi hissedene kadar benimle kalıcak sonra da hastane randevum var zaten....
kilo durumuma gelince sanırım aldım
cuma tartılıcamm
Anladim canim..gecmis olsun halolur ins kisa surede
Pia 20- 18-
UZAYIM 25+ 23+
mersinli42 7- 5-
yasminyaso 0- 21-
bulbul 1- 30-
iyi geceler canımKızlar iyi geceler. Duştan çıktım geldim daha saçımı kurutmadım.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.Görüşürüz
Sabah:domates salatalık 1 dilim beyaz peynir bol maydonoz üzerine öğütülmüş çörek otu ve keten tohumu çay
Ara:sade kahve
Öğle:1 lahmacun ayran
Ara:yeşil çay ,zero
Akşam:yemek yemeyi unuttum,eve gelince 1/4 simit yedim saat 10 civarı
Su 2 lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?