Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim inşallah herşey senin istediğin gibi olur Kendine lütfen dikkat et sağlığın bozulmasın. Yemeğini aksatmadan ye. Bak herkese yemeyin diyorum sana serbest Kendine dikkat et canım.

Amin canim insallah, Allah razi olsun

bana serbest mi demek canim benim ya gulumsettin beni
yemeye calisiyorum istahim sifir canim ..

Kızlar iyi geceler. Duştan çıktım geldim daha saçımı kurutmadım.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.Görüşürüz

Sihhatler olsun canim iyi geceler

Bugun ki yediklerim

Oglen

Iki dilim ekmekten beyaz peynir domatesli tost

Aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
ayran
bir parca yufka

Herkese iyi geceler huzurlu uykular

Gunaydin kizlarrrrr

Yasemincim tebrikkkkk ederimmmm..ben dayanamazdim..gercekten..bu huyumu hic sevmiyorum ama böyleyim:/

Ben simdi arkadaslar birazdan kahvalti yapicam birazdan derken 9 :30 gibi fln ögle ve sabahi birlestirice menu olarak ..uyuyor zaten
Cunku öglen buyuk ihtimal yiyemiycem..sabah ki munude cok az..en azindan sabah iyi yemis olurum diye dusundum:101::112:

Günaydın kızlar

günaaayyyddııınnnn

günaydıınnnnnnn

Bende. Birazdan pasta yapicam bi toplanti icin hic yemiycem guzel olursa paylasirim:)

Fondüüüüüüüü ooouuu mon dieuuuuu

Ben bir ara cesmesini almistim..öylece duruyor
vaauvv çeşmesimi aman yarabbim.
afiyet olsun çok güzel olmuş. aralar niye yok.
Hosgeldinnn ohh ne guzelll agiyet olsunnn

Aslinda nurgulün anlattigi , sordugu seye bikac örnek vericektimde yasadigim..cekindim..iste bu cekinme bile bizlere özgü:))
Yani biraz hamurumuz farkli yogrulmus bizim:)))
de ya anlat işte neyden utanıyon bizdenmi
~~~~~ MENÜM ~~~~~

Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek

Ögle
1 tabak ispanak yemegi ve yarim dilim ekmek

Ara
1 elma

Aksam
2 yumurta ve bol yesillik

3 lt su
ooo tebrik ederim en azından bu sefer kızarmış ekmek var :))) afiyet olsun. gerisi çok güzel.
menüm
sabah:2 dilim ekmek 1.5 sahanda yumurta
domates
peynir
zeytin

öğle:2dilim ekmek
peynir
domates
zeytin

akşam:1dilim ekmek
kıymalı türlü
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
sende benim gibi ekmeğe yüklenmişsin 5 dilim ekmek. afiyet olsun.
anaamm ne kadan tatlı şeyler bunlar çalışkan arılara bayıldım.
sıcak çikolata ve son meü olmamış.
bugünki menüm
sabah yarım simit, şekersiz çay
ara nescafe
öğle: büryan yidim hemide pideynen
akşam 2 kaşık patates kavurması, azıcık peynir
ara: 2 ceviz, 1 mandalina
45 dakika yürüyüş
afiyet olsun gayet güzel. su ne kadar tüketiyosun.
MESAJ SAYILARI
29-30 EKİM yasminyaso
31 ekim-1 KASIM ferdici
2-3 KASIM limpida
5-6 KASIM UZAYIM
7-8 KASIM Kbra
9-10 KASIM mersinli 42
bu listeyi ben bi öncekiyle karıştırmışım o yüzden 29-30 u banuya gönderdim mesaj olarak. yasemine 0 dedim mesajlarımı sana göndereyim mi 29-30 u.
bebeeemsin. pasta yememişsin. seviyorum seni afiyet olsun.
Bugun ki yediklerim

Oglen

Iki dilim ekmekten beyaz peynir domatesli tost

Aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
ayran
bir parca yufka

Herkese iyi geceler huzurlu uykular

çok az çookk. ama öncekinden iyi yine. toplamda 1000 kalori bile deildir.

Kolaya kızmadın mı?

Dünkü menüm

sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba

Dünkü menüm

sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba

cıkksss olmamış. bence bunun yerine daha güçlü bi kahvaltı daha hafif bi akşam yemeği yemeliydin. çalışan insanların istediği zaman istediği şekilde beslenmesi çok zor bizzat kendimden biliyorum. ama zamanla insan alışıyo programa uyabiliyo imkansız deil yani. laf aramızda bende makarnaya bayılırım. menünü şöyle görmek isterdim. sabah : domates salatalık biber zeytin yağsız peynir ve kepek ekmek (çavdar vs.), ara 1 elma öğlen ızgara, yemek, yourt vs gibi doyurucu ama kalori bakımından hafif. ara 1 meyve (çeviz, fındık, kuru yemişler) akşam çorba salata hafif bi yemek gibi bolca su ve spor. bence yapabilirsin. çalışan çocuklu bayanlar var aramızda onlardan bilgi alabilirsin. bana biraz daha kolay geliyo tabiki tek başıma olduğum için.

Bende hala cikamadim:) birazdan hazirlanicam..düsseldorfa gidicem..once duisburg ordan dusseldorf ..araba kullanmaktan nefret ediOrum..basim agrir simdi tum gun

Alintilamadim yazayim öylece:)
Nurgulcum bir ara burda fondüü firtinasi esiyordu ..ozaman almistim böyle kat kat akiyo :) dunki pasta,in resmini cekmeyi unuttum..prdon fotografini..ama bugun yarin yine yapicam tiramisu yapicam muthis bir tiramisu tarifi var bendeeeee harika oluyor..yeme ihtimalim yok cunku dokunulmus bir pastayi goturemem ordada zaten kendi Aptigm seyi canim cekmez:))
Bizim clubun c,ub diyorm ama garip geliyor kulagima turkcede baska ne diyeblirm bilmiyorum..birde bi tane torte yapicam

Nurgülcüm anlatmak istedigim seyin konusu ve bizim yani abmle yorumumuzdan cekindim..turkiyemizde bunlar biraz ciddi sorun gibi yada bize medyadan oyle yansitiliYor bilmiyorm.. Ben burda cok rahat heryerde herkesin yaninda fikrimi soLerim. Ama turkiyede bunu yapamiyorm..o yuzden sustum...hamurumuz böyle karislmis derken..yani verdigin ornek anladigim kadariyla avrupali bir aile biz baskayiz onlardan hamurumuz farklikarilmis..benim cekinip susmam bile avrupa dogup buyumus br insan oldugum halde susmam bunun en buyuk delili:)) daldan dalami atladim yine corba yaptim :))
Ben hic turkce egitim görmedim cok kötü cmleler kuruyorm dimiii

kesinlikle çok güzel bir menü olması gereken. ama sabah kahvaltı işi gerçekten çok zor benim için ve de özellikle aslında her daim kahvaltıyı sevmemişimdir. Sabah sabah canım hiç bir şey yemek istemez. Öğlene doğru ancak acıkırım. Ve diyetten önce kahvaltı yaptığım zamanlarda da yine asla zeytin peynir ekmekle kahvaltı edemezdim ben. İlla pişmiş sıcak bir menü, yanına zeytinyağlı sarımsaklı soğanlı nar ekşili bir salata olurdu.Resmen akşam öğünü gibiydi benim kahvaltılarım da. Diyete başlayınca onlardan uzak duruyorum ama kuru kuru zeytin peynir de sabah sabah hiç çekici gelmiyo be canım.

tiramisunun tarifini kesinnlikklee istiyorum. ellerine sağlık eminim çok güzel olmuşlardır. siyaset alanında evet maalesef isteyen istediğini söyleyemiyor. ama bizim gibi ortamlarda istediğini söyleyebilirsin.

sabahları evden çıkardan bi poşete peynir domates salatalık biber at. bide ekmek al eğer okulda yapıyorsan kahvaltını bir hafta dene. kahvaltı alışkanlığın değişecektir. arada da küçük piknik tipi reçel bal alıp tadlandırabilirsin. o miniklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…