- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
selam kızlar.bugün burada hava çok güzel yazdan kalma gibi kızımla yine çıkarım belki dışarıya :)
dünkü menümü yazayım sonra geçmişe döneyim.
sabah: domates salatalık peynir zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen yarım tabak taze fasulye 1 tabak tarhana çorbası 1 kase yoğurt
akşam: patlıcan salatası yarım tabak haşlanmış tavuk bol yeşillik
1 elma 1 mandalina 5-6 tane fıstık
2 litre su
Selam Kızlar ... :126:
kübraa az daha tanıyamıyodum ya seni hhaahahaha sanada selam.
selam kızlar.bugün burada hava çok güzel yazdan kalma gibi kızımla yine çıkarım belki dışarıya :)
2 litre su
bravo banu azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış inşallah 90 ları tez zmanda görürsün canım.ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ben çok mutluyum bugünnnnnnnnnn
102 kg olmuşummmmmm, inşallah cuma 101i görürümmmkaratay teyzem seni seviyoruummmmmmm
ayrıca bgn onun bi ton bakışını yakaladımmmm (söylemesi ayıp pek şıktım da) detayları faceten yazcammmmmmmmm
sanko parkı biliyomusun sen:) orası biraz uzak kalıyor çetinkayayı da duymuşsundur belki antepin en meşhur alışverişverkezi oraya gidiyoruz eve yakın.dolaşıp geliyoruz iyi oluyor:)nurgülün dediği yere git bakalım semine.
kız bu ne.adamı deli eder bunlar
benim ilk bakacağım kalorisi olurdu sakızın.sonra kocişte bana manyak der gibi bakardı
iyi eğlenceler nermin.sanko parka mı gideceksin
oooooo tebrik ederimface ede bakarız
afiyet olsun.karatay nasıl bir diet merak ettim,araştırmak lazım:44:
tatlım kübram güzel kardeşim şu anki duyguların gerçekten heyecan verici çok güzel ama sınırını bil canım.kızlar haklılar hemen hemen hepimiz senden yaşca büyüğüz görmüş geçirmişlik var yani o yüzden yorum yapıyoruz yanlış anlama sakın güzellik:)Ona karşı çok güven duyuyorum neden bilmiyorum çok baglıyım ..
Sanki uzun zamandır hayatımdaymış gibi ..
Yanlış oldugunun doğru birşey olmadığını biliyorum
ama bildiğim halde hata yapıyorum
bu daha büyük aptallık zaten ...
offffffffff
Dünkü menüm
sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba
genemi büryanbugünki menüm
sabah yarım simit, şekersiz çay
ara nescafe
öğle: büryan yidim hemide pideynen
akşam 2 kaşık patates kavurması, azıcık peynir
ara: 2 ceviz, 1 mandalina
45 dakika yürüyüş
zero olmasa yimiş,bide akşam yememeyi alışkanlık yaptın sanki yasemin.Sabah:domates salatalık 1 dilim beyaz peynir bol maydonoz üzerine öğütülmüş çörek otu ve keten tohumu çay
Ara:sade kahve
Öğle:1 lahmacun ayran
Ara:yeşil çay ,zero
Akşam:yemek yemeyi unuttum,eve gelince 1/4 simit yedim saat 10 civarı
Su 2 lt
spor yok
az olmuş sanki.Bugun ki yediklerim
Oglen
Iki dilim ekmekten beyaz peynir domatesli tost
Aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
ayran
bir parca yufka
Herkese iyi geceler huzurlu uykular
nurgüle katılıyorum.kahvaltıya zaman ayırman şart.olmuyor böyleDünkü menüm
sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba
avrupalı hatun.konuş sen biz anlarızBende hala cikamadim:) birazdan hazirlanicam..düsseldorfa gidicem..once duisburg ordan dusseldorf ..araba kullanmaktan nefret ediOrum..basim agrir simdi tum gun
Alintilamadim yazayim öylece:)
Nurgulcum bir ara burda fondüü firtinasi esiyordu ..ozaman almistim böyle kat kat akiyo :) dunki pasta,in resmini cekmeyi unuttum..prdon fotografini..ama bugun yarin yine yapicam tiramisu yapicam muthis bir tiramisu tarifi var bendeeeee harika oluyor..yeme ihtimalim yok cunku dokunulmus bir pastayi goturemem ordada zaten kendi Aptigm seyi canim cekmez:))
Bizim clubun c,ub diyorm ama garip geliyor kulagima turkcede baska ne diyeblirm bilmiyorum..birde bi tane torte yapicam
Nurgülcüm anlatmak istedigim seyin konusu ve bizim yani abmle yorumumuzdan cekindim..turkiyemizde bunlar biraz ciddi sorun gibi yada bize medyadan oyle yansitiliYor bilmiyorm.. Ben burda cok rahat heryerde herkesin yaninda fikrimi soLerim. Ama turkiyede bunu yapamiyorm..o yuzden sustum...hamurumuz böyle karislmis derken..yani verdigin ornek anladigim kadariyla avrupali bir aile biz baskayiz onlardan hamurumuz farklikarilmis..benim cekinip susmam bile avrupa dogup buyumus br insan oldugum halde susmam bunun en buyuk delili:)) daldan dalami atladim yine corba yaptim :))
Ben hic turkce egitim görmedim cok kötü cmleler kuruyorm dimiii
çok güzel olmuş afiyet olsun.geçen yıl kızım primer hospitalda doğdu.çetinkayayıda,sankoyuda biliyorum.selam kızlar.bugün burada hava çok güzel yazdan kalma gibi kızımla yine çıkarım belki dışarıya :)
2 litre su
genemi büryanafiyet olsun.
zero olmasa yimiş,bide akşam yememeyi alışkanlık yaptın sanki yasemin.
az olmuş sanki.
nurgüle katılıyorum.kahvaltıya zaman ayırman şart.olmuyor böyle
avrupalı hatun.konuş sen biz anlarızAllah işini gücünü rastgetirsin bugün.
çok güzel olmuş afiyet olsun.geçen yıl kızım primer hospitalda doğdu.çetinkayayıda,sankoyuda biliyorum.iyi eğlenceler kızınla sana
hadi ya antep doğumlu kızın demek:) bende medikalparkta doğum yaptım.hastanemiz orası evede yakın.primerde melek hanım var omuydu doktorun yoksa kadından randevu alamamıştım çok yoğundu gelmişken klaydın antepte canım ya arkadaşlık ederdin bana ne güzel olurdu buluşurduk sankoda çetinkayada
eltim kiliste.ordan gidip geldik antepe.şırnaktan sonra bize paris gibi gelmişti antep.melek hanımdan randevu alamadık,elif hanımdı dr um.hiç istemediğim halde zorla epudural sezeryan yaptı,ölüyordum nerdeyse.o günler çok zor geçti.sağlıkla aldım ya kızımı kucağıma,gerisi boş.ama cidden antep güzel bir şehir.daha önce tanışsaydık beni görmeye gelirdin hastaneye
eltim kiliste.ordan gidip geldik antepe.şırnaktan sonra bize paris gibi gelmişti antep.melek hanımdan randevu alamadık,elif hanımdı dr um.hiç istemediğim halde zorla epudural sezeryan yaptı,ölüyordum nerdeyse.o günler çok zor geçti.sağlıkla aldım ya kızımı kucağıma,gerisi boş.ama cidden antep güzel bir şehir.daha önce tanışsaydık beni görmeye gelirdin hastaneye
genemi büryanafiyet olsun.
zero olmasa yimiş,bide akşam yememeyi alışkanlık yaptın sanki yasemin.
az olmuş sanki.
nurgüle katılıyorum.kahvaltıya zaman ayırman şart.olmuyor böyle
avrupalı hatun.konuş sen biz anlarızAllah işini gücünü rastgetirsin bugün.
çok güzel olmuş afiyet olsun.geçen yıl kızım primer hospitalda doğdu.çetinkayayıda,sankoyuda biliyorum.iyi eğlenceler kızınla sana
Yeme sende canım, keşke benimde iştahım kesilse3-4 gündür öğle ve akşam yemeklerini yerken ikinci yada üçüncü lokmamda tokluk hissi geliyor. bu neden olabilir ya. sonra yemek bana bakıyo ben yemeğe. hemde sevdiğim şeyler kal geliyo resmen.
3-4 gündür öğle ve akşam yemeklerini yerken ikinci yada üçüncü lokmamda tokluk hissi geliyor. bu neden olabilir ya. sonra yemek bana bakıyo ben yemeğe. hemde sevdiğim şeyler kal geliyo resmen.
Gündüz iş yoğun oluyo akşam yemeğine vakit bulamıyom,dersede koştur koştur gidip gece 10 da çıkınca kalıyo işte bazen canım.o koşuşturmacada aklıma bile gelmiyo yemek
Yeme sende canım, keşke benimde iştahım kesilse
hastasın diye iştahın kesilmiş olmasın
aslında senin iştahının kesilmesi lazım ama. banudada sende de tık yok maşallah :))) nasıl aşıksınız yaaa
hhhaaahaaa evet yaa kendimi iyi hissediyorum ya o hiç aklıma gelmedi doğru.
Nurgül :)))) haftaya bişeyler olacak gibi ama hayırlısı:))) akşam2 saat face den sohbet ettik haftaya buluşcaz yine:))))
Akşam yemeği yiyemiyom ya işte daha ne olsun)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?