Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar.bugün burada hava çok güzel yazdan kalma gibi kızımla yine çıkarım belki dışarıya :)

dünkü menümü yazayım sonra geçmişe döneyim.

sabah: domates salatalık peynir zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen yarım tabak taze fasulye 1 tabak tarhana çorbası 1 kase yoğurt
akşam: patlıcan salatası yarım tabak haşlanmış tavuk bol yeşillik
1 elma 1 mandalina 5-6 tane fıstık
2 litre su

nermincim çok güzel olmuş menün afiyet olsun.

Begendim canım çok güzel

bravo banu azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış inşallah 90 ları tez zmanda görürsün canım.
sanko parkı biliyomusun sen:) orası biraz uzak kalıyor çetinkayayı da duymuşsundur belki antepin en meşhur alışverişverkezi oraya gidiyoruz eve yakın.dolaşıp geliyoruz iyi oluyor:)

tatlım kübram güzel kardeşim şu anki duyguların gerçekten heyecan verici çok güzel ama sınırını bil canım.kızlar haklılar hemen hemen hepimiz senden yaşca büyüğüz görmüş geçirmişlik var yani o yüzden yorum yapıyoruz yanlış anlama sakın güzellik:)
Dünkü menüm

sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba

afiyet olsun canım ama gün içinde yemediklerinin acısını akşam çıkarmışsın.bencede günün en önemli öğünü kahvaltı genelde kimse sevmiyor nedense bende aksine kahvaltıya bayılırım eşimde yapmazdı kahvaltı alıştırdım onuda her sabah zorla yediriyorumbence sende atlama ki akşamı hafif geçirebilesin:)

bugünki menüm
sabah yarım simit, şekersiz çay
ara nescafe
öğle: büryan yidim hemide pideynen
akşam 2 kaşık patates kavurması, azıcık peynir
ara: 2 ceviz, 1 mandalina
45 dakika yürüyüş
genemi büryanafiyet olsun.

zero olmasa yimiş,bide akşam yememeyi alışkanlık yaptın sanki yasemin.

Bugun ki yediklerim

Oglen

Iki dilim ekmekten beyaz peynir domatesli tost

Aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
ayran
bir parca yufka

Herkese iyi geceler huzurlu uykular
az olmuş sanki.

Dünkü menüm

sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba
nurgüle katılıyorum.kahvaltıya zaman ayırman şart.olmuyor böyle
avrupalı hatun.konuş sen biz anlarızAllah işini gücünü rastgetirsin bugün.

çok güzel olmuş afiyet olsun.geçen yıl kızım primer hospitalda doğdu.çetinkayayıda,sankoyuda biliyorum.iyi eğlenceler kızınla sana

hadi ya antep doğumlu kızın demek:) bende medikalparkta doğum yaptım.hastanemiz orası evede yakın.primerde melek hanım var omuydu doktorun yoksa kadından randevu alamamıştım çok yoğundu gelmişken klaydın antepte canım ya arkadaşlık ederdin bana ne güzel olurdu buluşurduk sankoda çetinkayada

eltim kiliste.ordan gidip geldik antepe.şırnaktan sonra bize paris gibi gelmişti antep.melek hanımdan randevu alamadık,elif hanımdı dr um.hiç istemediğim halde zorla epudural sezeryan yaptı,ölüyordum nerdeyse.o günler çok zor geçti.sağlıkla aldım ya kızımı kucağıma,gerisi boş.ama cidden antep güzel bir şehir.daha önce tanışsaydık beni görmeye gelirdin hastaneye

Doktorlar genelde epidural sezeryanı tercih ediyorlar. Neden ölüyordun ya ne oldu ki?

zor olmuş doğumun gerçekten gerçi benimkide pek iç açıcı değildi ama çok şükür allah yokluklarını göstermesin canım güle güle büyüt sağlıkla sıhhatle inşallah.ziyaretine gelirdim tabi ya ne güzel olurdu valla neyse bir dahaki doğuma gelirsen artık gelrim:)
antep güzel de insanları pek iç açıcı değil ya da ben alışamadım ne bileyim...

3-4 gündür öğle ve akşam yemeklerini yerken ikinci yada üçüncü lokmamda tokluk hissi geliyor. bu neden olabilir ya. sonra yemek bana bakıyo ben yemeğe. hemde sevdiğim şeyler kal geliyo resmen.

Gündüz iş yoğun oluyo akşam yemeğine vakit bulamıyom,dersede koştur koştur gidip gece 10 da çıkınca kalıyo işte bazen canım.o koşuşturmacada aklıma bile gelmiyo yemek

3-4 gündür öğle ve akşam yemeklerini yerken ikinci yada üçüncü lokmamda tokluk hissi geliyor. bu neden olabilir ya. sonra yemek bana bakıyo ben yemeğe. hemde sevdiğim şeyler kal geliyo resmen.
Yeme sende canım, keşke benimde iştahım kesilse

aslında senin iştahının kesilmesi lazım ama. banudada sende de tık yok maşallah :))) nasıl aşıksınız yaaa
hastasın diye iştahın kesilmiş olmasın

hhhaaahaaa evet yaa kendimi iyi hissediyorum ya o hiç aklıma gelmedi doğru.

aslında senin iştahının kesilmesi lazım ama. banudada sende de tık yok maşallah :))) nasıl aşıksınız yaaa

hhhaaahaaa evet yaa kendimi iyi hissediyorum ya o hiç aklıma gelmedi doğru.

Nurgül :)))) haftaya bişeyler olacak gibi ama hayırlısı:))) akşam2 saat face den sohbet ettik haftaya buluşcaz yine:))))

Akşam yemeği yiyemiyom ya işte daha ne olsun )))

Bugünden itibaren spora başlıyom ya çok pis gaza geldim.en azından doğum günüme 40 beden girebilmeliyim :)))
Yeni spor programım sabah 30 dakika eliptik bisiklet
Ardından
50 mekik
50 twister
50 kol
50 yan bel

Akşamda ikinci parti aynısından

Bu akşam başlıcam bakalım, yeneciiiimmm siziiii kilolar heheheheheyyyyyt hihihihhihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…