Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nurgül :)))) haftaya bişeyler olacak gibi ama hayırlısı:))) akşam2 saat face den sohbet ettik haftaya buluşcaz yine:))))

Akşam yemeği yiyemiyom ya işte daha ne olsun )))

bunlar ne kadar güzel haberler böyle. aşk işte iştahı kapatmasada gaza getiriyo bi yerden artısı var yani :)))) çok sevindim yaa. detayları merak ediyorm )

su günde 1.5-2 lt içiyorum canım

Dünkü menüm

sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba
sabah az değil mi , ben sabah az yiyince akşama sapıtıyorum

çok tatlısın bence

benim de tam tersi yaa, peynir-zeytinle ,kahvaltıyla ömür geçiririm valla
menün harikaaaaa

süpersin canımm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay bgn regl oldummm ama sevindirici yanı regl olmama rağmen tartı hala 102 gösterioo

çok iyi gidiyorsun bence az kaldı 90lara

ben artık öğle yemeklerini yemiyorum. hiç acıkmıorum kiii öyle fındık badem idare ediyorum. sabah ama çok zorlandım iki haşlanmış yumurtayı yerken :S:S yarın 1 tane haşlıcam. kuscaktım resmen

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, trabzon tel peynir, 3 çeri domates, bir avuç fındık, 1 brdk süt

Ara: 1 brdk süt, birer avuç fındık-badem, 2 gün kurusu kayısı

Akşam: 1 kase z.yağlı barbunya, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt

Su: 2.5 lt

2 brdk yeşil çay

SPOR: leslie 1 miles + 150 leg magic + 100 mekik + 100 twist + 100 yanlara ağırlık çalışması + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

afiyet olsun.sen bu hızla gidersen 80 leride kısa zamnda görürsün valla allah pes ettirmesin :)sen böyle yazınca kalkıp spor yapasım geldi gaza getirdin hele kalkıyıymda iki sporda ben yapayım

afiyet olsun.sen bu hızla gidersen 80 leride kısa zamnda görürsün valla allah pes ettirmesin :)sen böyle yazınca kalkıp spor yapasım geldi gaza getirdin hele kalkıyıymda iki sporda ben yapayım

ay inşallah canımm ağzın bal yesinn ben de daha yapmadım kii önceden yazıorum ki kaytarmıiim diee akşam yemeğinden sonra yapıorum ben sporumuuu daha etkili olduğunu düşünüorum ve karatay diyetinde doktor yatmadan önce 30 40 dk yürüyün fln dio ya ondan da kaynaklı o saatlerde yapmam

doğru canım ya yeterki devamını getirebilelim bende bir an önce 70 leri görmek istiyorum o yüzden hız verdim kendime
aslında doğrusu o da benim akşamları vaktim olmuyor gündüzde kız rahat vermiyor ama zorlada olsa yapmaya gayret ediyorum.

neyse canlar bana müsade yarın güzel haberlerle görüşrüz inşallah.
bu arada bugün kü menümü sporumuda yazayım
sabah:dömate salatalık peynir haşlanmış yumurta 1 kaşık pekmez azıcık salça ıhlamur çayı 2 dilim ekmek
ara:1 mandalina 1 fincan sütlü nescafe
öğlen: 1 kase yoğurt yarım tabak haşlanmış tavuk çeyrek açma
akşam:karnabahar yemeği salata
2 litre su 1 tane sade soda

1.5 saat yürüyüş,
100 bel
60 mekik
100 bacak harketleri
15 dakika dans

afiyet olsunnn

Afiyet olsun şeker güzel olmuş

Bugun ki yediklerim

Oglen

Iki dilim ekmekten beyaz peynir domatesli tost

Aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
ayran
bir parca yufka

Herkese iyi geceler huzurlu uykular
Afiyet olsun canım

Canım Karatay da ara yok ondan yapmıyorum.Gerçi bugün bir küçük ara yaptım.

Dünkü menüm

sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba
Olmamııııııışşşşş Nurgüle katılıyorum kahvaltısız olmaz.

Afiyet olsun Nermin çok güzel olmuş.

3-4 gündür öğle ve akşam yemeklerini yerken ikinci yada üçüncü lokmamda tokluk hissi geliyor. bu neden olabilir ya. sonra yemek bana bakıyo ben yemeğe. hemde sevdiğim şeyler kal geliyo resmen.
Keşke bende böyle olsam.Benim tabağım illa bitecek:26:.

Afiyet olsun canım süpersin.Bu arada öğle yemeğimi 12:00 da yiyorum O yüzden akşam yemeği için 16:30 erken değil.

Afiyet olsun menüde sporda çok güzel

Amanda aman gevezeler buraya gelmiş Kızlar özellikle Banu ve Yasemin tabii Nurgül de var bu gevezeler facete 1 saatte 546 mesaj yazmış Bende ucundan yazdım. Hemen ispiyonlayayım sizi

MENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
Hellim peyniri,biber
Birkaç kaşık yoğurt
Birkaç ceviz

ÖĞLE
Müslili 1 kase yoğurt

ARA
1 kase kayısı hoşafı (şekersiz)

AKŞAM
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…