Nurgül :)))) haftaya bişeyler olacak gibi ama hayırlısı:))) akşam2 saat face den sohbet ettik haftaya buluşcaz yine:))))
Akşam yemeği yiyemiyom ya işte daha ne olsun)))
hımmmm nerde bu buluşma
Nurgül :)))) haftaya bişeyler olacak gibi ama hayırlısı:))) akşam2 saat face den sohbet ettik haftaya buluşcaz yine:))))
Akşam yemeği yiyemiyom ya işte daha ne olsun)))
Bugünden itibaren spora başlıyom ya çok pis gaza geldim.en azından doğum günüme 40 beden girebilmeliyim :)))
Yeni spor programım sabah 30 dakika eliptik bisiklet
Ardından
50 mekik
50 twister
50 kol
50 yan bel
Akşamda ikinci parti aynısından
Bu akşam başlıcam bakalım, yeneciiiimmm siziiii kilolar heheheheheyyyyyt hihihihhihi
Arnavutköy sahil :)))))))
su günde 1.5-2 lt içiyorum canımvaauvv çeşmesimi aman yarabbim.
afiyet olsun çok güzel olmuş. aralar niye yok.
de ya anlat işte neyden utanıyon bizdenmi
ooo tebrik ederim en azından bu sefer kızarmış ekmek var :))) afiyet olsun. gerisi çok güzel.
sende benim gibi ekmeğe yüklenmişsin 5 dilim ekmek. afiyet olsun.
anaamm ne kadan tatlı şeyler bunlar çalışkan arılara bayıldım.
sıcak çikolata ve son meü olmamış.
afiyet olsun gayet güzel. su ne kadar tüketiyosun.
bu listeyi ben bi öncekiyle karıştırmışım o yüzden 29-30 u banuya gönderdim mesaj olarak. yasemine 0 dedim mesajlarımı sana göndereyim mi 29-30 u.
bebeeemsin. pasta yememişsin. seviyorum seni afiyet olsun.
çok az çookk. ama öncekinden iyi yine. toplamda 1000 kalori bile deildir.
sabah az değil mi , ben sabah az yiyince akşama sapıtıyorumDünkü menüm
sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba
çok tatlısın benceBende hala cikamadim:) birazdan hazirlanicam..düsseldorfa gidicem..once duisburg ordan dusseldorf ..araba kullanmaktan nefret ediOrum..basim agrir simdi tum gun
Alintilamadim yazayim öylece:)
Nurgulcum bir ara burda fondüü firtinasi esiyordu ..ozaman almistim böyle kat kat akiyo :) dunki pasta,in resmini cekmeyi unuttum..prdon fotografini..ama bugun yarin yine yapicam tiramisu yapicam muthis bir tiramisu tarifi var bendeeeee harika oluyor..yeme ihtimalim yok cunku dokunulmus bir pastayi goturemem ordada zaten kendi Aptigm seyi canim cekmez:))
Bizim clubun c,ub diyorm ama garip geliyor kulagima turkcede baska ne diyeblirm bilmiyorum..birde bi tane torte yapicam
Nurgülcüm anlatmak istedigim seyin konusu ve bizim yani abmle yorumumuzdan cekindim..turkiyemizde bunlar biraz ciddi sorun gibi yada bize medyadan oyle yansitiliYor bilmiyorm.. Ben burda cok rahat heryerde herkesin yaninda fikrimi soLerim. Ama turkiyede bunu yapamiyorm..o yuzden sustum...hamurumuz böyle karislmis derken..yani verdigin ornek anladigim kadariyla avrupali bir aile biz baskayiz onlardan hamurumuz farklikarilmis..benim cekinip susmam bile avrupa dogup buyumus br insan oldugum halde susmam bunun en buyuk delili:)) daldan dalami atladim yine corba yaptim :))
Ben hic turkce egitim görmedim cok kötü cmleler kuruyorm dimiii
benim de tam tersi yaa, peynir-zeytinle ,kahvaltıyla ömür geçiririm vallakesinlikle çok güzel bir menüolması gereken. ama sabah kahvaltı işi gerçekten çok zor benim için ve de özellikle aslında her daim kahvaltıyı sevmemişimdir. Sabah sabah canım hiç bir şey yemek istemez. Öğlene doğru ancak acıkırım. Ve diyetten önce kahvaltı yaptığım zamanlarda da yine asla zeytin peynir ekmekle kahvaltı edemezdim ben. İlla pişmiş sıcak bir menü, yanına zeytinyağlı sarımsaklı soğanlı nar ekşili bir salata olurdu.Resmen akşam öğünü gibiydi benim kahvaltılarım da. Diyete başlayınca onlardan uzak duruyorum ama kuru kuru zeytin peynir de sabah sabah hiç çekici gelmiyo be canım.
menün harikaaaaaselam kızlar.bugün burada hava çok güzel yazdan kalma gibi kızımla yine çıkarım belki dışarıya :)
dünkü menümü yazayım sonra geçmişe döneyim.
sabah: domates salatalık peynir zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen yarım tabak taze fasulye 1 tabak tarhana çorbası 1 kase yoğurt
akşam: patlıcan salatası yarım tabak haşlanmış tavuk bol yeşillik
1 elma 1 mandalina 5-6 tane fıstık
2 litre su
süpersin canımmBugünden itibaren spora başlıyom ya çok pis gaza geldim.en azından doğum günüme 40 beden girebilmeliyim :)))
Yeni spor programım sabah 30 dakika eliptik bisiklet
Ardından
50 mekik
50 twister
50 kol
50 yan bel
Akşamda ikinci parti aynısından
Bu akşam başlıcam bakalım, yeneciiiimmm siziiii kilolar heheheheheyyyyyt hihihihhihi
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmay bgn regl oldummm ama sevindirici yanı regl olmama rağmen tartı hala 102 gösterioo
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmay bgn regl oldummm ama sevindirici yanı regl olmama rağmen tartı hala 102 gösterioo
ben artık öğle yemeklerini yemiyorum. hiç acıkmıorum kiiiöyle fındık badem idare ediyorum. sabah ama çok zorlandım iki haşlanmış yumurtayı yerken :S:S yarın 1 tane haşlıcam. kuscaktım resmen
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, trabzon tel peynir, 3 çeri domates, bir avuç fındık, 1 brdk süt
Ara: 1 brdk süt, birer avuç fındık-badem, 2 gün kurusu kayısı
Akşam: 1 kase z.yağlı barbunya, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Su: 2.5 lt
2 brdk yeşil çay
SPOR: leslie 1 miles + 150 leg magic + 100 mekik + 100 twist + 100 yanlara ağırlık çalışması + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
afiyet olsun.sen bu hızla gidersen 80 leride kısa zamnda görürsün valla allah pes ettirmesin :)sen böyle yazınca kalkıp spor yapasım geldi gaza getirdin hele kalkıyıymda iki sporda ben yapayım
ay inşallah canımm ağzın bal yesinnben de daha yapmadım kii önceden yazıorum ki kaytarmıiim diee akşam yemeğinden sonra yapıorum ben sporumuuu daha etkili olduğunu düşünüorum ve karatay diyetinde doktor yatmadan önce 30 40 dk yürüyün fln dio ya ondan da kaynaklı o saatlerde yapmam
neyse canlar bana müsade yarın güzel haberlerle görüşrüz inşallah.
bu arada bugün kü menümü sporumuda yazayım
sabah:dömate salatalık peynir haşlanmış yumurta 1 kaşık pekmez azıcık salça ıhlamur çayı 2 dilim ekmek
ara:1 mandalina 1 fincan sütlü nescafe
öğlen: 1 kase yoğurt yarım tabak haşlanmış tavuk çeyrek açma
akşam:karnabahar yemeği salata
2 litre su 1 tane sade soda
1.5 saat yürüyüş,
100 bel
60 mekik
100 bacak harketleri
15 dakika dans
Afiyet olsun şeker güzel olmuşSabah:domates salatalık 1 dilim beyaz peynir bol maydonoz üzerine öğütülmüş çörek otu ve keten tohumu çay
Ara:sade kahve
Öğle:1 lahmacun ayran
Ara:yeşil çay ,zero
Akşam:yemek yemeyi unuttum,eve gelince 1/4 simit yedim saat 10 civarı
Su 2 lt
spor yok
Afiyet olsun canımBugun ki yediklerim
Oglen
Iki dilim ekmekten beyaz peynir domatesli tost
Aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
ayran
bir parca yufka
Herkese iyi geceler huzurlu uykular
Canım Karatay da ara yok ondan yapmıyorum.Gerçi bugün bir küçük ara yaptım.vaauvv çeşmesimi aman yarabbim.
afiyet olsun çok güzel olmuş. aralar niye yok.
de ya anlat işte neyden utanıyon bizdenmi
ooo tebrik ederim en azından bu sefer kızarmış ekmek var :))) afiyet olsun. gerisi çok güzel.
sende benim gibi ekmeğe yüklenmişsin 5 dilim ekmek. afiyet olsun.
anaamm ne kadan tatlı şeyler bunlar çalışkan arılara bayıldım.
sıcak çikolata ve son meü olmamış.
afiyet olsun gayet güzel. su ne kadar tüketiyosun.
bu listeyi ben bi öncekiyle karıştırmışım o yüzden 29-30 u banuya gönderdim mesaj olarak. yasemine 0 dedim mesajlarımı sana göndereyim mi 29-30 u.
bebeeemsin. pasta yememişsin. seviyorum seni afiyet olsun.
çok az çookk. ama öncekinden iyi yine. toplamda 1000 kalori bile deildir.
OlmamııııııışşşşşDünkü menüm
sabah 3 adet galeta
öğlen 2 elma
akşam bir küçük biber dolması bir küçük patates bir tabak yoğurtlu makarna
sonra 2 kase sütlü çorba
Afiyet olsun Nermin çok güzel olmuş.selam kızlar.bugün burada hava çok güzel yazdan kalma gibi kızımla yine çıkarım belki dışarıya :)
dünkü menümü yazayım sonra geçmişe döneyim.
sabah: domates salatalık peynir zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen yarım tabak taze fasulye 1 tabak tarhana çorbası 1 kase yoğurt
akşam: patlıcan salatası yarım tabak haşlanmış tavuk bol yeşillik
1 elma 1 mandalina 5-6 tane fıstık
2 litre su
Keşke bende böyle olsam.Benim tabağım illa bitecek:26:.3-4 gündür öğle ve akşam yemeklerini yerken ikinci yada üçüncü lokmamda tokluk hissi geliyor. bu neden olabilir ya. sonra yemek bana bakıyo ben yemeğe. hemde sevdiğim şeyler kal geliyo resmen.
Afiyet olsun canım süpersin.Bu arada öğle yemeğimi 12:00 da yiyorumben artık öğle yemeklerini yemiyorum. hiç acıkmıorum kiiiöyle fındık badem idare ediyorum. sabah ama çok zorlandım iki haşlanmış yumurtayı yerken :S:S yarın 1 tane haşlıcam. kuscaktım resmen
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, trabzon tel peynir, 3 çeri domates, bir avuç fındık, 1 brdk süt
Ara: 1 brdk süt, birer avuç fındık-badem, 2 gün kurusu kayısı
Akşam: 1 kase z.yağlı barbunya, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Su: 2.5 lt
2 brdk yeşil çay
SPOR: leslie 1 miles + 150 leg magic + 100 mekik + 100 twist + 100 yanlara ağırlık çalışması + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
Afiyet olsun menüde sporda çok güzelneyse canlar bana müsade yarın güzel haberlerle görüşrüz inşallah.
bu arada bugün kü menümü sporumuda yazayım
sabah:dömate salatalık peynir haşlanmış yumurta 1 kaşık pekmez azıcık salça ıhlamur çayı 2 dilim ekmek
ara:1 mandalina 1 fincan sütlü nescafe
öğlen: 1 kase yoğurt yarım tabak haşlanmış tavuk çeyrek açma
akşam:karnabahar yemeği salata
2 litre su 1 tane sade soda
1.5 saat yürüyüş,
100 bel
60 mekik
100 bacak harketleri
15 dakika dans
Amanda aman gevezeler buraya gelmişKızlar özellikle Banu ve Yasemin tabii Nurgül de var bu gevezeler facete 1 saatte 546 mesaj yazmış Bende ucundan yazdım. Hemen ispiyonlayayım sizi
Amanda aman gevezeler buraya gelmişKızlar özellikle Banu ve Yasemin tabii Nurgül de var bu gevezeler facete 1 saatte 546 mesaj yazmış Bende ucundan yazdım. Hemen ispiyonlayayım sizi
MENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
Hellim peyniri,biber
Birkaç kaşık yoğurt
ÖĞLE
Müslili 1 kase yoğurt
ARA
1 kase kayısı hoşafı (şekersiz)
AKŞAM
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?