kurabiyeleri yememeliydimde,1.5 dilim ekmek yedim tüm gün,öldürme beni banuafiyet olsun canım da, ekmekler kurabiye falan mmmmmmmmmmm
Benim bugunki menum hic listeme uygun degildi..ne oldu simdi? Bozuldumu diyetim? Ben ayni listeye devam edicem 4. gunden
Bugunki menum
Sabah-ögle
2 yumurta, 1 kk peynir, 2 wasa ekmek , biraz yogurt
Ara
150 gr yogurt
Aksam
Yarim pide, bikac yudum ayran minicik ama minnnicik bir baklava gibi bisey ama minicikti
Ama neleri yemedim nelere bakmadim birbilsenizzzzz...normaldencuma olmasaydi biraz yerdim ..bu baklava yi yazmasam bile olurdu..bir lokma bile dégildi.
cumbbbbbbbooooooooooooooooooooooo canım sen yarışmadan ne zaman ayrıldın. Bulamadım gitti.
Cumbo canım seni neden bulamıyorum. Daha önce 1. takımdaydım demiştin sanırım 1,5 yılın listesine baktım seni neden göremedim ?????????? Yarın ki listeyi hazırlıyorum.Acilen öğrenebilir miyim??
1.TAKIM 202.ETAPcumbo 15 nisan 2011 de 202. etapta ayrılmışsın.Doğru mudur?
BENİM YÜZÜMDEN SONUNCU OLACAĞIZ ŞİMDİDEN KIZIN BANAAAAA***13. TAKIM 281. ETAP ***
cumbo (59.1/ / / % ) 1. takımdan 202. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 79"a bölündü.
_ferdici_ ( 67.5 / / / % )
goncagulll ( 72.7 / 72.7 / 0 / %0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr (87.6/ / / % ) 269.etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 12'ye bölündü.
Kbra23 ( 71 / / / % )
limpida ( 103 / / / % )
mersinli42 ( 70 / / / % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
bekolim ( 51.9 / / / % )
pia ( 65.1 / / / % )
UZAYIM ( 62.2 / / / % )
yasminyaso ( 79 / / / % )
13.Takım ortalaması : %
ben şimdi hesabı nasıl yapıcam , aradaki farkı önce 79 a MI BÖLCEM***13. TAKIM 281. ETAP ***
cumbo (59.1/ / / % ) 1. takımdan 202. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 79"a bölündü.
_ferdici_ ( 67.5 / / / % )
goncagulll ( 72.7 / 72.7 / 0 / %0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr (87.6/ / / % ) 269.etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 12'ye bölündü.
Kbra23 ( 71 / / / % )
limpida ( 103 / / / % )
mersinli42 ( 70 / / / % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
bekolim ( 51.9 / / / % )
pia ( 65.1 / / / % )
UZAYIM ( 62.2 / / / % )
yasminyaso ( 79 / / / % )
13.Takım ortalaması : %
Evet79 bolmekkkk mıııı :)) :)
Bayagı cokmuss :)
Perşembe perşembe yakışmıyor canım. Gerçi çok birşeyde yememişsin.Sen güzel kilo verdin inanıyorum ben sanaBenim bugunki menum hic listeme uygun degildi..ne oldu simdi? Bozuldumu diyetim? Ben ayni listeye devam edicem 4. gunden
Bugunki menum
Sabah-ögle
2 yumurta, 1 kk peynir, 2 wasa ekmek , biraz yogurt
Ara
150 gr yogurt
Aksam
Yarim pide, bikac yudum ayran minicik ama minnnicik bir baklava gibi bisey ama minicikti
Ama neleri yemedim nelere bakmadim birbilsenizzzzz...normaldencuma olmasaydi biraz yerdim ..bu baklava yi yazmasam bile olurdu..bir lokma bile dégildi.
Sorma kız araya araya bir hal oldum.Neyse ki ikimizde bulmuşuz1.TAKIM 202.ETAP
makeup (66/64/2/3,03%)
cumbo( 59,1) geri dönmek üzere ayrıldı
maibeyaz (57,2/57/0,2/0,35)
bucakmagduru( 73,0/71/1/1,37)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için bu hafta kilosu 2 ye bölündü
innuk(64.8)
reyhansx(75,1/74,9/0,2/0,27%)
shryvz(69,5/68,6/0,9/1,29)
senemmesut(104,5/104/0,5/0,48%)
<Nervous-AngeL>(67,8)
Düzenleyen: maibeyaz Düzenleme Tarihi : 15-04-2011 Düzenleme Saati :09:31
1 SAATTEN FAZLADIR ARIYORUM YAAA SEN BENDEN ÖNCE BULMUŞSUN ÖPÜYORUM SENİİİ
BENİM YÜZÜMDEN SONUNCU OLACAĞIZ ŞİMDİDEN KIZIN BANAAAAA
79'a bölmekkkkkkkk
Afiyet olsun.menüm:
sabah 1 muz, 1 ceviz, 7-8 tane siirt fıstığı (antep fıstığının biraz büyüğü)
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, ızgara tavuk ama azıcık
ara: nescafe yanında da 1 tane minicik çikolata
akşam: taze fasülye, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
ara:8-9 tane fıstık
abarttım yaaa di mi
su 2 lt, spor yarım saattçik yürüyüş
haftaya yarı izinli olucam diyet de spor da muhteşem olacak söz veriyorum
Evet. Şuan kaç kilosun hemen bir ÖRNEK hesap yapalım.ben şimdi hesabı nasıl yapıcam , aradaki farkı önce 79 a MI BÖLCEM
Evet
Perşembe perşembe yakışmıyor canım. Gerçi çok birşeyde yememişsin.Sen güzel kilo verdin inanıyorum ben sana
Sorma kız araya araya bir hal oldum.Neyse ki ikimizde bulmuşuz
Afiyet olsun.
Evet. Şuan kaç kilosun hemen bir ÖRNEK hesap yapalım.
sağol canım yarın tartılıp hesaplarım 64 olmuştum en soncumbo (59.1/65 /-0,07 / % -0,13) 1. takımdan 202. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 79"a bölündü
Ortalamayı o kadar çok etkilemiyor ancak haftaya senden büyük bir performans beklerim ona göre
iyi geceler canımmmCevap veren yok.Ben çıkıyorum duş alıp yatarım.HERKESE İYİ GECELER.Yarın kilo bilirimimiz var unutmayalım.Erkenden kilolarımızı bildirelim olur mu Hepinizi öptüm .
kurabiyeleri yememeliydimde,1.5 dilim ekmek yedim tüm gün,öldürme beni banu
kız ferhan,ölümüne diete başlamaya niyetlisin zannımca
Cevap veren yok.Ben çıkıyorum duş alıp yatarım.HERKESE İYİ GECELER.Yarın kilo bilirimimiz var unutmayalım.Erkenden kilolarımızı bildirelim olur mu Hepinizi öptüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?