Yururken dengemi sagliyor o simitt :))
Evet ya resmen butun 5 kilo orada:))) ne komik dimiiii
huh huuuuu vaay anassınııı 2 kilo heee aferrinney aşkkk sen nelere kadirsin
oh bee bunu duymak çok güzel.
aaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
biraz daha sağlıklı beslenmeye çalış. hedefine 200grm mı kaldı. hesaplaman doğru
Geçmiş olsun canım Telefona olsun olan ..
Takma kafana hiçbirşey ..
herşey mutlaka düzelir ...
Yururken dengemi sagliyor o simitt :))
ferrhhaannnnn
bugün dünden daha kötüyüm yaa akşam gribim yeniden başladı. ateşim var burnum akıyo halsizim bişi yicek halim yok. hep kafamı masaya koymak istiyorum. nasıl olurki dün gayet iyiydim. semine bendede kayıtlı deil o yüzden mesaj sayılarımı buraya yazıyorum yoksa hatice fırça kayıyo31 inde 29 mesaj spor - 01 inde mesaj sayım 12 spor -
kaçamak yapsanda içinin kıpır kıpır olması yaktırıyo demekkiAşk olmasaaa daha fazla veririrm onun yüzünden hep kaçamak yapıyorummm diyet yapmama engelllllllll resmenn ..
HAdi nurgül Senin kilo bildirimini bekliyoruz burdaaaaaaaa
bayramdki cumada 70 çıkmştm sonra aldm tekrar gittiler :) hahaha :)
yaani yaaannniii :))) grip olmasaydım öperdim seniYani orda kümelenmesinin bianlami olmali dimi :)
cıkss hiç olmamış. hele kahvaltı. ben ona taktım kafayı. diğerleri hakkında bişe demiyorum önce onu düzeltelim. hee dicen ki seninde benden aşağı kalır yanın yok ama olsun en azından birimiz kurtulsundünkü menüm
sabah 1 adet poğaça
öğlen köfte ekmek(sandviç ekmeği) ayran
akşam soğuk ayran çorbası 5 adet içliköfte( boyutları küçüktü) salata az turşu
Banunun kilo bildirimi
Geçen hafta 103
Bu hafta: 101
Fark :2
%1.94
Karatayı işe yaramışşş anlaşılannn
menüm
sabah:yarım dilim ekmek
2 kaşık patatesli,biberli ymurta
peynir
zeytin
domates
ara:sütlü neskafe
2 minik kurabiye
öğle:1 tabak kıymalı türlü
1 dilim ekmek
akşam:1 kase tarhana
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt
su:az
spor:yok
Tesekkurler canım
Sana ozel msj atmıstım kaptanım gordunmu ? :/
Ferhan atla uçağa gel haftaya çarşamba istanbulYerim bak seni!!
Aaa tesekkür ederim elimizden geldigi kadar tatli olmaya calisiyoruz hehe
(((((((( acaip feciii derecede kiskanirimm
Nerde nerde ne var bende bakayimmmm
wasaya geri dönsem iyi olacak bendeBenim bugunki menum hic listeme uygun degildi..ne oldu simdi? Bozuldumu diyetim? Ben ayni listeye devam edicem 4. gunden
Bugunki menum
Sabah-ögle
2 yumurta, 1 kk peynir, 2 wasa ekmek , biraz yogurt
Ara
150 gr yogurt
Aksam
Yarim pide, bikac yudum ayran minicik ama minnnicik bir baklava gibi bisey ama minicikti
Ama neleri yemedim nelere bakmadim birbilsenizzzzz...normaldencuma olmasaydi biraz yerdim ..bu baklava yi yazmasam bile olurdu..bir lokma bile dégildi.
evet canım bir başladımı seri tamamlamadan gitmiyolar. Boşver cana gelceğine mala gelsinBu arada soylemeden gecemiycem telefonum dustu cami parcalandihep aksililikler ust ustemi gelir ya neyse Allah beterinden korusun diyelim iyi geceler tekrardan..
çok mutluyum.tartıya çıktığımda hiç umudum yoktu amaaaaa
geçen hafta:70.0
bu hafta:69.0
fark:1
%:1.43
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 69 u gördüm yıllar sonra
galetadan vazgeçmelisinGünyadın kızlarrr
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.0
Fark -0,2
Yüzde -0,3
Neyse ki ortalamayı etkilemiyorum
Gecen hafta :71
Bu hafta :69
Fark : 2
%2.82
Gunaydın kızlar
Gunaydin kizlarrr
Listeden cikmaktan kurtuldummmmmmmm...
65.1
64.5
Giden 600 gr
Yuzdem -% 92 Oluyor galiba :))
Aslinda ben 2 kilodan fazla verdim cunku regl gecikmemde bayramda bir bukcuk kilo fazla cikiyordum..eger eksiye gecemeseydiiiiii mmmmmmmm bitmistim bitirmistim yarismayi cok sevindimmmm
Gunaydin,
Allah razi olsun kizlar gercekten insan oyle bir surexe giriyor ki zaman zaman sanki dort bir yani kapali Allahim bu mubarek gunde sikintilardan kurtarsin biz kullarini tez zamanda hayirli ferah gunlere kavustursun...
KIlo bildirimleri suana kadar cok guzel masallah hele kubra cim iki kilo vermssin supersin valla
Gelelim benim kilo durumuna
gecen hafta 50.8
BU hafta 50.2
yuzde 1.18 (dogru hesapladimmi bilmiyorum :26:)
Fotolari koydummmm ögle 12 ye kadar halka acik hehe sonra kapiycam simidi fln calarlar mazzaalllahhh
FerhaaannnnnnYururken dengemi sagliyor o simitt :))
bugün dünden daha kötüyüm yaa akşam gribim yeniden başladı. ateşim var burnum akıyo halsizim bişi yicek halim yok. hep kafamı masaya koymak istiyorum. nasıl olurki dün gayet iyiydim. semine bendede kayıtlı deil o yüzden mesaj sayılarımı buraya yazıyorum yoksa hatice fırça kayıyo31 inde 29 mesaj spor - 01 inde mesaj sayım 12 spor -
dünkü menüm
sabah 1 adet poğaça
kesinlikle katılıyorum. bende diyorum ki yatıp dinlendiğim zaman hiç bişeyim yokmuş bi kalkıyorum biraz bişiler yapıyorum hoop başa sarıyo. kesinlikle çok doğru. bi kere gripten acillik olmuştum doktor dediki sadece ateşini düşürebiliriz gribe yapıcak bişi yok mikrop bünyeye girince atana kadar ilaç fayda etmez grip olmamak için grip olmadan önce ilaç kullanılabilir demişti.Canim gecmis olsun gribin tek bir ilaci var istirahat ..yeterli dinlenmedin hemen ise dondun olacagi buYdu..guzel dinlenmelisin canim...doktorum grip nezle oldugumda hic ilac yazmaz soyledigine göre sadece istirahatmis sifasi
Bu hafta 1. miyiz kizlar?
Sampiyon belli 2. kim acaba:44: hehe
Banunun kilo bildirimi
Geçen hafta 103
%1.94
bitki çayları var karışık,çok güzel oluyor ,işe yarıyor.tabi bol bol uymumak ,dinlenmek şart.bugün dünden daha kötüyüm yaa akşam gribim yeniden başladı. ateşim var burnum akıyo halsizim bişi yicek halim yok. hep kafamı masaya koymak istiyorum. nasıl olurki dün gayet iyiydim. semine bendede kayıtlı deil o yüzden mesaj sayılarımı buraya yazıyorum yoksa hatice fırça kayıyo31 inde 29 mesaj spor - 01 inde mesaj sayım 12 spor -
galta gitti,poğaça geldidünkü menüm
sabah 1 adet poğaça
Banunun kilo bildirimi
Geçen hafta 103
%1.94
Bu hafta 1. miyiz kizlar?
Sampiyon belli 2. kim acaba:44: hehe
kaçamak yapsanda içinin kıpır kıpır olması yaktırıyo demekkiniye sıkıştırıyosun ki
yaani yaaannniii :))) grip olmasaydım öperdim seni
cıkss hiç olmamış. hele kahvaltı. ben ona taktım kafayı. diğerleri hakkında bişe demiyorum önce onu düzeltelim. hee dicen ki seninde benden aşağı kalır yanın yok ama olsun en azından birimiz kurtulsun
annaamm noluyonuzz yaaa. bende vermek istiyorum. hemde bayram olmasına rağmen vay bee şaşkınlardayım. hepinizi tebrik ederim
minik kurabiye mi hihihihiihihihi
Bende istiyom, kıskanırım sonraaaaaaaa
Ferhan atla uçağa gel haftaya çarşamba istanbul
wasaya geri dönsem iyi olacak bendeminnnnnnniiiiiiccciiiikini sevsinler senin
evet canım bir başladımı seri tamamlamadan gitmiyolar. Boşver cana gelceğine mala gelsin
Çok kıskandım ama bi o kadar da mutlu oldumTebrik ederim canım
galetadan vazgeçmelisin
waaaaaaaoooooooowwww kaçak KübraTebrik ederim canım
Tebrik ederim canımGitmeyeceğine çok sevindim Ferhan. Seni çok özlerdim çünkü
Amin canım
yüzden doğru canımTebrik ederim canım
Hemen bakıyom
Ferhaaannnnnnçok komiksin
kilo bildirimimi yapim
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -0,30
fark %-0,54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?