Bu arada soylemeden gecemiycem telefonum dustu cami parcalandihep aksililikler ust ustemi gelir ya neyse Allah beterinden korusun diyelim iyi geceler tekrardan..
geçmişe bakamamıştım.şimdi fırsatım oldu.afiyet olsun.nAbersiniz kizlar gerci kimsede yok bu saatte ama, gunduzde ben giremiyorum pek, uyku modunda oluyorumuyumak iyi geliyor herseyden uzaklasiyor insan
neyse gelelim menuye
oglen
iki dilim ekmege beyaz peynjirli tost
3 zeytin salatalik domates
Aksam
Et sote
1 bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
20 dak yuruyus
2 bardak su...
Iyi geceler kkizlar
bazen hayat insanı çok zorluyor.sabır gönül...Bu arada soylemeden gecemiycem telefonum dustu cami parcalandihep aksililikler ust ustemi gelir ya neyse Allah beterinden korusun diyelim iyi geceler tekrardan..
Günyadın kızlarrr
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.0
Fark -0,2
Yüzde -0,3
Neyse ki ortalamayı etkilemiyorum
orti yetiştin bana:111:tebriklerGecen hafta :71
Bu hafta :69
Fark : 2
%2.81
Gunaydın kızlar
Gunaydin kizlarrr
Listeden cikmaktan kurtuldummmmmmmm...
65.1
64.5
Giden 600 gr
Yuzdem -% 92 Oluyor galiba :))
Aslinda ben 2 kilodan fazla verdim cunku regl gecikmemde bayramda bir bukcuk kilo fazla cikiyordum..eger eksiye gecemeseydiiiiii mmmmmmmm bitmistim bitirmistim yarismayi cok sevindimmmm
Gecen hafta :71
%2.82
Gunaydın kızlar
Günyadın kızlarrr
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.0
Fark -0,2
Yüzde -0,3
çok mutluyum.tartıya çıktığımda hiç umudum yoktu amaaaaa
geçen hafta:70.0
bu hafta:69.0
fark:1
%:1.43
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 69 u gördüm yıllar sonra
Gunaydin,
Allah razi olsun kizlar gercekten insan oyle bir surexe giriyor ki zaman zaman sanki dort bir kapali Allahim bu mubarek gunde sikintilardan kurtarsin biz kullarini tez zamanda hayirli ferah gunlere kavustursun...
orti yetiştin bana:111:tebrikler
çok şükür gitmiyorsun
tebriklerKIlo bildirimleri suana kadar cok guzel masallah hele kubra cim iki kilo vermssin supersin valla
Gelelim benim kilo durumuna
gecen hafta 50.8
BU hafta 50.2
yuzde 1.18 (dogru hesapladimmi bilmiyorum :26:)
tebriklerrrrrrr...ama dikkatli beslenmeni istiyoruz artik kubracimm
Bayramsonrasi belki oyuzdendir..haftaya duzelir
Iste buuuuuuuu kizim sen herseyin ustesinden gelirsinnn. Aslansiiinn n
Aminnnnnn
Evet canimmmm hicspor yapmadigim halde..spor yapabilsem..ama su sartlarda neredeyse imkansiz..stresede sokmak istemiyorum kendimi ne vakit var nede vucudum izin veriyor..tum gun ayakta cok yoruluyorum zaten....pamugummm mis koku,um sagolsunnnn hic firsat vermiyor..uyudugu zamanlarda calisiyorum..bakalim biraz sabir edicez..firsat buldukca yaparim bende diye uzmuyorum kendimi...ayyy bende böyle kendi kendimi teselli ediyorum
kocam geldi yaaa. hadi bu akşam kursun var almaya geldim seni dedi hihihihhiii sürprayzz yaptı banaDaha fazlada yazardıkta Nurgül nereye kaçtı kaşla göz arası anlamadım:)))
afiyet olsun.MENÜM
SABAH
2 haşlanmış yumurta
Hellim peyniri,biber
Birkaç kaşık yoğurt
Birkaç ceviz
ÖĞLE
Müslili 1 kase yoğurt
ARA
1 kase kayısı hoşafı (şekersiz)
AKŞAM
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
ivitBiz haftaya Nurgülle buluşcaz
sen hiç merak etme herşey kontrol altındanurgül,iş sana düşüyor.007 nurgül
yaaaa ağlarım ama
güzzeelll afiyet olsun.menüm
sabah:yarım dilim ekmek
2 kaşık patatesli,biberli ymurta
peynir
zeytin
domates
ara:sütlü neskafe
2 minik kurabiye
öğle:1 tabak kıymalı türlü
1 dilim ekmek
akşam:1 kase tarhana
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt
su:az
spor:yok
sen ist. ne zaman gelicen. geldiğinde buluşur telafi ederiz işte. oohhh vur patlasın çal oynasın.Yerim bak seni!!
(((((((( acaip feciii derecede kiskanirimm
Nerde nerde ne var bende bakayimmmm
fındık fıstıkla beslemişsin kendini maşallah ama ne hikmetse dün çoğumuzda varmış bu duygu bende kurstan gelirken ceviz fındık aldım çatlayana kadar yedimmenüm:
sabah 1 muz, 1 ceviz, 7-8 tane siirt fıstığı (antep fıstığının biraz büyüğü)
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, ızgara tavuk ama azıcık
ara: nescafe yanında da 1 tane minicik çikolata
akşam: taze fasülye, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
ara:8-9 tane fıstık
abarttım yaaa di mi
su 2 lt, spor yarım saattçik yürüyüş
haftaya yarı izinli olucam diyet de spor da muhteşem olacak söz veriyorum
vaaauuvvv süper tebrik ederimçok mutluyum.tartıya çıktığımda hiç umudum yoktu amaaaaa
Günyadın kızlarrr
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.0
Fark -0,2
Yüzde -0,3
Fotolari koydummmm ögle 12 ye kadar halka acik hehe sonra kapiycam simidi fln calarlar mazzaalllahhh
tebriklerdoğru hesaplamışsın yüzdeyi.
ver gazı ferhanbende spor yapmıyorum 10 gündür.hava zaten soğuk ,spordan sonra üşütürüm diye korkuyorum.yediklerimde çok değil ama az hiç değil.sanırım hava soğuk olduğu için vücut sıcaklığımı sabit tutmak için kullanılan enerji arttı.yoksa mümkün değil:44:amma felsefe yaptım,uzman diyetisyen oldum sanki
Bu arada soylemeden gecemiycem telefonum dustu cami parcalandihep aksililikler ust ustemi gelir ya neyse Allah beterinden korusun diyelim iyi geceler tekrardan..
çok mutluyum.tartıya çıktığımda hiç umudum yoktu amaaaaa
Günyadın kızlarrr
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.0
Fark -0,2
Yüzde -0,3
Gunaydin kizlarrr
65.1
64.5
Giden 600 gr
Aslinda ben 2 kilodan fazla verdim cunku regl gecikmemde bayramda bir bukcuk kilo fazla cikiyordum..eger eksiye gecemeseydiiiiii mmmmmmmm bitmistim bitirmistim yarismayi cok sevindimmmm
Gunaydin,
Allah razi olsun kizlar gercekten insan oyle bir surexe giriyor ki zaman zaman sanki dort bir yani kapali Allahim bu mubarek gunde sikintilardan kurtarsin biz kullarini tez zamanda hayirli ferah gunlere kavustursun...
KIlo bildirimleri suana kadar cok guzel masallah hele kubra cim iki kilo vermssin supersin valla
gecen hafta 50.8
BU hafta 50.2
Fotolari koydummmm ögle 12 ye kadar halka acik hehe sonra kapiycam simidi fln calarlar mazzaalllahhh
Ilahi ferhan simidi calarlarmis beni guldurdun ya allah ta seni guldursun
kilona gelince oyle abarti bir durum yok gibi sadece kalca kisminda toplanmis gibi kilolar alt kisim ust kisim abarti gibi durmuyor
huh huuuuu vaay anassınııı 2 kilo heee aferrinnGecen hafta :71
%2.82
Gunaydın kızlar
oh bee bunu duymak çok güzel.Gunaydin kizlarrr
65.1
64.5
Giden 600 gr
aaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnGunaydin,
Allah razi olsun kizlar gercekten insan oyle bir surexe giriyor ki zaman zaman sanki dort bir yani kapali Allahim bu mubarek gunde sikintilardan kurtarsin biz kullarini tez zamanda hayirli ferah gunlere kavustursun...
KIlo bildirimleri suana kadar cok guzel masallah hele kubra cim iki kilo vermssin supersin valla
gecen hafta 50.8
BU hafta 50.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?