Akşam yemeklerim unutmanın etkisi işe yaradı sanırım. Bilmeden iyi bişey yaptım :)) +1 gitmiş üstüne 200 gr da gitmiş. Aslında 1.2kg vermişim ama 1 kilo bayram kilosuydu
Bayram öncesi:79
Şimdi:78.8
Giden:0.2kg
Yüzde:%0.25
Akşam sporumu da yaptım azcık hamlamışım Donmble alcam kaç kiloluk alsam ki. Dün 0.5 lik su şişesiyle yaptım kolları
sağlık olsun nurgül.kilo bildirimimi yapim
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -0,30
fark %-0,54
Akşam yemeklerim unutmanın etkisi işe yaradı sanırım. Bilmeden iyi bişey yaptım :)) +1 gitmiş üstüne 200 gr da gitmiş. Aslında 1.2kg vermişim ama 1 kilo bayram kilosuydu
Akşam sporumu da yaptım azcık hamlamışım Donmble alcam kaç kiloluk alsam ki. Dün 0.5 lik su şişesiyle yaptım kolları
sağlık olsun nurgül.
tebrik ederimmmmmmm
2 kiloluk alabilirsin.hepsiburada da indirimde,üstelik kargo bedava.
saoll amaann şimdiden önemlerini al bol bol c vitemini.Geçmiş olsun canımmm ..
Bende şifayı kaptım sanırımmmm
Afiyet olsun canım
evet şimdi bol limonlu bi çorba sölim kendime. sağol.İştahım yok diyordun ama dün hatırlıyor musun? Yemeden iyileşemezsin gibi duruyo. Bol bol sıcak çorba ve mandalina tavsiye ederim.
sağol canım. ee sen bu hızla gidersen haftaya onuda vermiş olacaksın. mezunmu olucan
gecmis olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen birde mandalina portakal ye kolay atlatirsin ..
bu arada hedefim 50 idi 200 gramcik kaldi canim
banus da mi iki kilo vay be super buu
ıhlamur bazende yeşil çay içiyorum içine bol limon sıkıp. ama dinlenmeekk nerdee belki cumartesi pazar.bitki çayları var karışık,çok güzel oluyor ,işe yarıyor.tabi bol bol uymumak ,dinlenmek şart.
ferhan o simitler bize çocukalrımızdan yadigar,demedi deme
tebrik ederim 1,2grm çok ii yaaAkşam yemeklerim unutmanın etkisi işe yaradı sanırım. Bilmeden iyi bişey yaptım :)) +1 gitmiş üstüne 200 gr da gitmiş. Aslında 1.2kg vermişim ama 1 kilo bayram kilosuydu
aaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sağlık olsun bebegm seni seviyoruzzzzz
sağol canım. ee sen bu hızla gidersen haftaya onuda vermiş olacaksın. mezunmu olucan((
Kubra cektim:)
Kotlarda hep ayni gorunuyo fotoda ipadlerin camera pixeli kotuymus baya ince esofman la cekildim
mezun da olsam kolay kolay birakmam burayi firsat buldukca ugrarim kilomu koruma asamasinda =))
bu hafta mezun olma ihtimalimda var sanirim
Kızlar bayram dönüşü bana pahalıya mal oldu.DUrum çoook kötü ne yapsam
yaaaa dur bakalım nereye gidiyorsun
mezun da olsam kolay kolay birakmam burayi firsat buldukca ugrarim kilomu koruma asamasinda =))
2 kg da iyi aslında ama çabuk yorucu oluyo ben leslieleri ( yürüyen kadın omuydu hatırlamıyorum) elimde onlarla yapıyorum2 kg domble çok değil mi :))))1 kg bakayım bende Nurgül gibi :)
aaaaaaaaaaa bu kadar çabukmu. hayır yaa mezun olunca gelmezsin. bannaaaanneee haticee mezun etmeyelimmmm
hadi ya mezunmu olacaksın yani
Gitme kilo al
yaaaa dur bakalım nereye gidiyorsun
aaaaaaaaaaa bu kadar çabukmu. hayır yaa mezun olunca gelmezsin. bannaaaanneee haticee mezun etmeyelimmmm
Yok kaptan ayrılma izne falannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..cumbo,ferdici eksik. Ferdici gelmezsse izne ayrıldı yazacağız.Cumbo gelemezsse listeden çıkarırız.Benim durum vahim.izne ayrılsam mı diye düşünüyorum.
***13. TAKIM 281. ETAP ***
cumbo (59.1/ / / % ) 1. takımdan 202. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 79"a bölündü.
_ferdici_ ( 67.5 / / / % )
goncagulll ( 72.7 / 72.7 / 0 / %0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr (87.6/ / / % ) 269.etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 12'ye bölündü.
Kbra23 ( 71 / 69 / 2/ % 2,82 )
limpida ( 103 / 101/ 2/ % 1,94 )
mersinli42 ( 70 /69 /1 / % 1,43 )
nurgulguney ( 55.5 /55.2 /-0.3 / % -0.54 )
bekolim ( 51.9 /50.2 / 1.7/ % 3.27 )
pia ( 65.1 /64.5 /0.6 / % 0.92 )
UZAYIM ( 62.2 / / / % )
yasminyaso ( 79 /78.8 /0.2 / % 0.25)
13.Takım ortalaması : %
Ay bak sıcak limonlu çoba deyince canım çekti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?