Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inanin bebisim olmasaydi gelirdim yasemin eskiden cok sik gelirdim istanbula yine gelicem tabikisiii ama simdi zor gunlerimizdeyim ..biraz dizimi kirip oturmam gereken zamanlar..ama istanbulum olmasaydi gelirdim esimde izin verirdi..o konularda bir tanedir..gezmemi arkadaslarima zaman ayirmam konusunda saygili destekci..cunku mutlu oldugumu biliyor ben mutlu olunca onu mutlu edebiliyorum :)) ikizlerin hallleri :))

Ben kahvaltimi yapmadm dahaaa

Tebrikler canımmmm
Bende alacam bence 2 kilo ideal

kilo bildirimimi yapim

geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -0,30
fark %-0,54
sağlık olsun nurgül.
tebrik ederimmmmmmm
2 kiloluk alabilirsin.hepsiburada da indirimde,üstelik kargo bedava.

Geçmiş olsun canımmm ..
Bende şifayı kaptım sanırımmmm

Afiyet olsun canım
saoll amaann şimdiden önemlerini al bol bol c vitemini.
İştahım yok diyordun ama dün hatırlıyor musun? Yemeden iyileşemezsin gibi duruyo. Bol bol sıcak çorba ve mandalina tavsiye ederim.
evet şimdi bol limonlu bi çorba sölim kendime. sağol.

gecmis olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen birde mandalina portakal ye kolay atlatirsin ..

bu arada hedefim 50 idi 200 gramcik kaldi canim

banus da mi iki kilo vay be super buu
sağol canım. ee sen bu hızla gidersen haftaya onuda vermiş olacaksın. mezunmu olucan ((
bitki çayları var karışık,çok güzel oluyor ,işe yarıyor.tabi bol bol uymumak ,dinlenmek şart.
ferhan o simitler bize çocukalrımızdan yadigar,demedi deme
ıhlamur bazende yeşil çay içiyorum içine bol limon sıkıp. ama dinlenmeekk nerdee belki cumartesi pazar.
tebrik ederim 1,2grm çok ii yaa 1 kg luk al ben onlarla çalışıyorum.
aaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sağlık olsun bebegm seni seviyoruzzzzz

bende sizi seviyorruummm

Kubra cektim:)

Kotlarda hep ayni gorunuyo fotoda ipadlerin camera pixeli kotuymus baya ince esofman la cekildim

At bakalım canımmmm

mezun da olsam kolay kolay birakmam burayi firsat buldukca ugrarim kilomu koruma asamasinda =))
bu hafta mezun olma ihtimalimda var sanirim

hadi ya mezunmu olacaksın yani
Gitme kilo al

2 kg domble çok değil mi :))))1 kg bakayım bende Nurgül gibi :)
2 kg da iyi aslında ama çabuk yorucu oluyo ben leslieleri ( yürüyen kadın omuydu hatırlamıyorum) elimde onlarla yapıyorum

mezun da olsam kolay kolay birakmam burayi firsat buldukca ugrarim kilomu koruma asamasinda =))
bu hafta mezun olma ihtimalimda var sanirim
aaaaaaaaaaa bu kadar çabukmu. hayır yaa mezun olunca gelmezsin. bannaaaanneee haticee mezun etmeyelimmmm
Kızlar bayram dönüşü bana pahalıya mal oldu.DUrum çoook kötü ne yapsam

noldukine durum ne

cumbo,ferdici,gurbet dmr eksik. Ferdici gelmezsse izne ayrıldı yazacağız.Cumbo ve gurbet dmr gelemezsse listeden çıkarırız.Benim durum vahim.izne ayrılsam mı diye düşünüyorum.

***13. TAKIM 281. ETAP ***
cumbo (59.1/ / / % )
1. takımdan 202. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 79"a bölündü.
_ferdici_ ( 67.5 / / / % )
goncagulll ( 72.7 / 72.7 / 0 / %0 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr (87.6/ / / % ) 269.etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 12'ye bölündü.

Kbra23 ( 71 / 69 / 2/ % 2,82 )
limpida ( 103 / 101/ 2/ % 1,94 )
mersinli42 ( 70 /69 /1 / % 1,43 )
nurgulguney ( 55.5 /55.2 /-0.3 / % -0.54 )
bekolim ( 51.9 /50.2 / 1.7/ % 3.27 )
pia ( 65.1 /64.5 /0.6 / % 0.92 )
UZAYIM ( 62.2 / / / % )
yasminyaso ( 79 /78.8 /0.2 / % 0.25)

13.Takım ortalaması : %

Son düzenleme:
Yok kaptan ayrılma izne falannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..
düzelir haftayaaaaaaaaaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…