Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi ayrılırsam ay sonunda da izin alacaktım. Neyse kızlar tam 1,7 kg artıdayım .Listeyi çok kötü etkileyeceğim.İzinli olup toparlansam mı:44:

izne ayrılmakmıııı oda nedemek. hayır kabul etmiyorum herkes aynı şeyi söylemeye başladı dövücem heee. bayramda izin yaptık işte daha ne. bide benim kilolarımı ters yazmışsın 55,2/55,5 olucak. beklolim kilo bildirimi farklıydı ama doğru olan buysa yüzde 3,28

bi teklifim varr. benimde çok ihtiyacım olduğu için. geçen başakla baya gaza gelip destek olmuştuk birbirimize o zaman iki hafta üst üste iyi kilo vermiştim aynı atağı yine yapmam gerekiyor. bugün dahil olmak üzere bu haftayı sıkı tutup çok egzersiz yapalım. diğerlerinden daha çok belki fark olur. teklifim hatice ve gülşaha. herkes 1 kg civarı vermiş maşallah

günaydın hayırlı cumalar kızlar.kilom 85 :) geçen haftadan bu haftaya 1 kilo gitmiş ay nasıl mutlu oldum anlatamam:)

Tebrikler nerminnnnnn

Kaptanımmm Listede sonuncu olsakta bence sorun değil kızlar değilmi ?
biz burda motivasyon destek oluyoruz birbirimize .
Sen izne ayrılırsan emin olllll olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canım haklsısın seninkini düzeltmeliyim.bekolim Gönül geçen haftaki kilosunu yazmış.Ancak o bayram haftasını unutmuş.İki hafta önceki kilosu listedeki gibiydi.
aYRICA SEN EN SONKİ LİSTEDE 55.5 GÖRÜNÜYORSUN.o ZAMAN BU HAFTADA AYNISIN??????????????????????

***13. TAKIM 281. ETAP ***
cumbo (59.1/ / / % )
1. takımdan 202. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 79"a bölündü.
_ferdici_ ( 67.5 / / / % )
goncagulll ( 72.7 / 72.7 / 0 / %0 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr (87.6/ / / % ) 269.etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü.Kilosu 12'ye bölündü.
Kbra23 ( 71 / 69 / 2/ % 2,82 )
limpida ( 103 / 101/ 2/ % 1,94 )
mersinli42 ( 70 /69 /1 / % 1,43 )
nurgulguney ( 55.5 /55.5 / 0 / % 0 )
bekolim ( 51.9 /50.2 / 1.7/ % 3.27 )
pia ( 65.1 /64.5 /0.6 / % 0.92 )
UZAYIM ( 62.2 / / / % )
yasminyaso ( 79 /78.8 /0.2 / % 0.25)

13.Takım ortalaması : %

Hatice hayııııııırrrrrrr tat taat sana

Şimdi ayrılırsam ay sonunda da izin alacaktım. Neyse kızlar tam 1,7 kg artıdayım .Listeyi çok kötü etkileyeceğim.İzinli olup toparlansam mı:44:

Hayır izinli olup toparlanma burda toparlan

iyi tamam

sonuncu olsak ne.sen kaptansın,daha iyi bilirsin.burda kim kilo aldı diye listeden uzaklaştırıldı.sende gidemezsin.

Canim ne alakaaaa oradaki listede 1 olmamiz olmamamiz inan beni hiiiiiiiiiiicc ilgilendirmiyor..bakma yaziyoruz öyle ama aslinda hic umurumda degil bazen aklima elip bakmiyorum bile kacinci olmusuz diye..sahsen kubranin dedigi gibi benimde pek umurumda degil..listeyi etlersen etkile lutfen yaz..biraz rahatlarsin hem bitanem ..burda onemli olan paylasimda bulunup sikilmadan cok zahmet görmeden kilo vermek..1 . Olunca bize kimse madalya vermiyo ..sen bize herhafta veriyosun zaten madalyamizida cicegimizide opücugumuzudee :)))

günaydın hayırlı cumalar kızlar.kilom 85 :) geçen haftadan bu haftaya 1 kilo gitmiş ay nasıl mutlu oldum anlatamam:)

Tebrikler canimmmm

Sen otur bakalim oturdugun yere

Hele bir iyiles aaaa

haticeciğim 1.ci olmuşuz olmamışız çokta önemi yok bence önemli olan kilo verebiliyor ve bunu birlikte başarıyor olabilmemiz.birbirimize anlayışlı davrandığımız neyin neden olduğunu bildiğimzi için bir takımız zaten öle değilmi kaptan :)bencede izine ayrılma haftaya gidecektir emin ol canım canınıda sıkma boşyere:)

Haticeeeeeeee :)))) küçük emrah modunda söylüyom bak şarkıyı :))) "sensiz beeeeennnn neeeffeesss alllllaaamammmmm burrrraallaaardaa hiiiçç durrraammmmaam " hhihihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…