Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsuuu

afiyet olsun güzel yemişsin:)tostunu yediysen yanlış kişleri çağırıyosun muhabbete şekerim seninkini çağırman lazımdı

Hahaha

Sayisiizzzz
Sayisizzzz com sey yemek isterdim..ama bu acziyyetede kiziyorum bir taraftan:))

dinlenmen lazım aslında grip dinlenmeden geçmiyor dinlenmekte senin eline geçmiyor allah kolaylıklar versin işinde.dizine ne oldu yanlış hareket falanmı yaptın ne yaptın inşallah kötü bir şey çıkmaz geçmiş olsun canım.

çok mutluyum.tartıya çıktığımda hiç umudum yoktu amaaaaa
geçen hafta:70.0
bu hafta:69.0
fark:1
%:1.43
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 69 u gördüm yıllar sonra

Günyadın kızlarrr

Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.0
Fark -0,2
Yüzde -0,3

Neyse ki ortalamayı etkilemiyorum

Gecen hafta :71

Bu hafta :69

Fark : 2

%2.82

Gunaydın kızlar

kilo bildirimimi yapim

geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -0,30
fark %-0,54

Şimdi ayrılırsam ay sonunda da izin alacaktım. Neyse kızlar tam 1,7 kg artıdayım .Listeyi çok kötü etkileyeceğim.İzinli olup toparlansam mı:44:

günaydın hayırlı cumalar kızlar.kilom 85 :) geçen haftadan bu haftaya 1 kilo gitmiş ay nasıl mutlu oldum anlatamam:)

kg veren, veremeyen herkesi tebrik ediyorumm

Haticecim sana gelirsek, pes etmiosun canımmm, sakın!! o bayramdan kalan kglar. sabırlı ol ve Karatayla vereceksin inanıyorummm. ya ayrıca belki sni kaldıran kg da budur :S sadece spora ihtiyacın vardır :S niye hemen pes ediyorsun ki. ben de biliyorum ki 70 olunca daha da aşağıya inemicem naparsam yapıyım. çnkü bni taşıcak kg da o :S

Afiyet olsuuu

Hahaha

Sayisiizzzz
Sayisizzzz com sey yemek isterdim..ama bu acziyyetede kiziyorum bir taraftan:))
100 grm 360 kaloriymiş ben heralde 200 gram felan yemişimdir

evet inşallah yarın ve pazar bol bol dinlenirim. bilmiyorum ki geçen kübranında anlattığı gibi bişi normal yürürken otururken bişi yok. merdiven çıkarken yani bükük vaziyette yükbinince bi acı sanki boşluğa basıcakmışım gibi tam eklemde. ortapedi bakar diye düşündüm oraya randevu aldım.

geçen bir doktor vardı tv de o da aynı böyle söyledi illa çok zayıf olmak sağlıklı güzel olmak değildir dedi.herkes kendini hangi kiloda sağlıklı ve rahat hissediyorsa o kiloda kalmalıymış.tabi aşırı kilo haricinde:) bence boyunla orantılı olman yeterli diye düşünüyorum kilon boyunu aşmayacak şekilde bence gayet yeterli:)

bizde diyoz ama dinnetemiyoz yok illa manken olcam diyo hayır boyu felanda o kiloya ideal yani. sporunu yapıyo yaa hergün düzenli daha fazla yaparsa kas yapar bence. daha fazla artırırsada aynı tempoda gidemez hep sonrada sıkıntı olur.

Kahvaltı: 3 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, trabzon tel peynir, 1 avuç ceviz , 1 brdk süt

Öğle: baharatlı tavuk, tel peynir, 1 brdk ayran

Akşam: 1 kase çorba, yoğurt, 1 avuç badem

1 brdk yeşil çay

Su: 2 lt

1 brdk yeşil çay

SPOR: leslie 1 mil + 100 leg magic + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

afiyet olsun gayet güzel. kesin kararlısın sen çok belli oluyo. yumurtayı 1e düşürmüşsün iyi olmuş. akşam az deilmi tok kalabilecekmisin?

afiyet olsun casmin.

uçmuşun nurgül.4 peynir fazla olmuş sanki.afiyet olsun.

sende çok çürük çıktın kız

afiyet olsun karatay kraliçesi

afiyet olsun gayet güzel. kesin kararlısın sen çok belli oluyo. yumurtayı 1e düşürmüşsün iyi olmuş. akşam az deilmi tok kalabilecekmisin?

canım 4te yedim öğle yemeğimi. aradan 4 saat geçmesi gerek ya diğer menüye kadar, 8e 5 kala falan da akşamı yerim. acıkmam. zaten erken yatcam yrn kursum başlıo. 11 gibi fln uyurum. 3 saatte de acıkmam.

henüz akşamı yemedim ama menü belli
sabah:lorlu yumurta
1.5 dilim ekmek
domates
peynir
zeytin
2 lokma reçel

ara:69 şerefine 1 tane şölen oktavia:111:

öğle:1 kase çorba
ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

ara:1 mandalina

akşam:1 kase çorba
yoğurtlu karnıbahar
1 dilim ekmek

afiyet olsun canım. o ekmekler gırla gidiyor ama kg da veriliyo yine de tebrik ediyorum senii

Nurgül sende tostunu yedin mi hihihihhhihi pizzapizzapizzapizzapizzapizzapizzapizza

yeni çizelgemle geldimmmmmmmm of olsa da içsem, şu an o moddayım. eve gelirken alcaktım ama boşuna kalori almıyım dedim. şu an tek bi kıvılcımla çıkar alırım o dereceyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…