Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Guzel olmus canim ..o ödülüde hak ettin canim afiEt olsun

Ne guzelll ne filmler vardi

Tesekkurler canımmm .

Fatma gırık gelmstı ..
konser acılıs kısa fılmler vardı tanıtım odul torenı cnm :)
Caydacıra fılm festıvalı .
Yarın fılmler olacak sanırım

Süpper guzel filmler varmdi bayadir izlemiorum ama eskiden duzenli kisa film izlerdim

Evet cnm farklı gzl seyler vardıııı :) bende pek sevmem bu gıbı yerlerı aslında okadar sosyal deglmde erkek arkdsm ıletısım okuyunca o nereye ben oraya olmak zornda oldu

~~~~~MENÜM~~~~~

Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek, biraz peynir

Ara
Yogurt

Ögle
Buyuk br kase havuc salatasi

Aksam
1 izgara tavuk gogsu, 2 közlenmis biber, yogurt
afiyet olsun kuzu

Pastami yaptimmm

Eki Görüntüle 544346
Yarinda tiramisu yapicam..nurgul tarifini istemistin ama benim kullandigim bazi kremalar trde olmaya bilir ama ben yine yazabilirm istersen
manyak olmuş:1111:

afiyet olsun,okadar korkunç değil

sanada günaydın zeynepçiim.

- Üçgen Peynir karter peyniri dediğimiz bu. evet ya süper olur hemde ooff daıtırız ortalığı hihihhiiii tmm sen oynama tempo tut yeter. git bencede. oturup uslu uslu çayımızı kahvemizi içip sizin dedikodunuzu yapcaz
~~~~~MENÜM~~~~~

Sabah

Ara
Yogurt

Ögle

Aksam
bu defa daha iyi afiyet olsun.metabolizman yavaşlamasın sabah az yiyince. burda toplam kaç kalori vardır.
Yenı eve geldım kızlar

Okulda fılm festıvalı vardıı oraya gtmstmmm :)
gezenti kübra.
Pastami yaptimmm

Eki Görüntüle 544346

Yarinda tiramisu yapicam..nurgul tarifini istemistin ama benim kullandigim bazi kremalar trde olmaya bilir ama ben yine yazabilirm istersen
offf o nası bişe ya öle. bende kendimi pasta yapıyorum biliyodum ama benim uzmanlık alanım şeker hamurlu :)))) şeker hamurlu pasta cupkek kurabiye hihihihiii. süper görünyo ferhaannnn bi dilim versene yaz yaz sen tarifleri sıkıntı yok olmadı her ay ingiltere gidip gelen tanıdığım var ona sipariş veririm sıkıntı yok yani hem pratik tariflerin varsa onlarıda yaz onlar daha çok işime yarar çalışan insanım ben
pasta hariç güzel. oda ödül demişsin ama hakettin helal hoş olsun doktor ayağınla ilgili ne dedi? ne hareketler verdi? bana akşam minüsküs olabilir dedi mr istedi.
Dun debu pastadan yapmistim..buda cok hafif degisik bi pasta

Eki Görüntüle 544351

oohhhh gönder gelsin.

dünkü menümü yazayım

sabah
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği incecik

ara
2 mandelina

öğle
1 kase tarhana çorbası
2 ince dilim ekmek

ara
1 mandelina

akşam
1 tabak kıymalı makarna
4 çatal tavuk göğsü

ara
1 büyük bardak sıkma portakal suyu 1 kg dan çıktı

2 lt su
spor yok yatmak var :)))))

Gunaydın kızlarrr

Sessız kalmıs burasıııı

Sessız kalmamıs telefndan bana msjlar gorunmemss :)))

Nurgul banada oyle demstı mr cektrdm dedı ayagna yuklenmssn kaslarn cok zayıf ılthplı hafıf yırtk. Var guclendır dedı . Spor yapma dedı falan .
Sert zemınde yurume dedı ve bende aynen senın gıbı hıssedıyordum eklemımde agrı oluyordu
Sende yuklenmıssındır ondanndır

acaba biraz daha beklesemmi çünkü 15-20 dür aynı bazen hiç bişi yok gibi bazende artıyo.
gunaydn kızlar kurstaym

günaydın semine

afiyet olsun canım oooh kilo verilince kutlama güzel ouyor dimi darısı bize olsun:)

Nermin çok fenasın kız ben çağla mıyım :)))))
Bekleye bekleye kök saldım :)))
bir ara öyle bir muhabbet vardı ya tostumu yedim bekliyorum diye o aklıma geldi bekleyen derviş muradına erermiş canım az kaldı az meyvelerini toplayacaksın

~~~~~MENÜM~~~~~

Sabah

Ara
Yogurt

Ögle

Aksam
afiyet olsun ama az olmuş gibi sanki :)

Pastami yaptimmm

Eki Görüntüle 544346

nasıl güzel görünüyor bu böye yaaaa:)

afiyet olsun 69 olan kutlama yapıyor sanırım bende 79 olunca yapayım bir kutlama bari

Dun debu pastadan yapmistim..buda cok hafif degisik bi pasta

Eki Görüntüle 544351
ama ama olmazki tahrik ediyorsun ferhan yani cık cık:)neyse kardeşimn nişanına kadar sabretmem lazım 2 hafta dayanacağııım:)

afiyet olsun senin gıdaya ve vitamine ihtiyacın var canm:)

Son düzenleme:
31 ekim mesaj sayısı 9 spor var
1 kasım mesaj sayısı 13 spor var
2 kasım mesaj sayısı 8 spor var
özelden atamamıiştım buraya yazıyorum

dünkü menüm
sabah:domates salatalık 2 kaşık pekmez peynir zeytin ıhlamurçayı 2 dilim ekmek
ara:1 türk kahvesi
öğlen:karnabahar yemeği ve azıcık bulgur pilavı
ara:1 mandalina
akşam:nohutlu patlıcan yemeği ve 1 tabak antep tarhanası ve salata
(akşam misafirlerle beraber 1 fincan türk kahvesi 1 tane elma)
2 litre su
30 dakika yürüyüş

antep tarhanasımı aaa. o nası oluyo ki. kahve dedin beni bitirdin afiyet bal olsun çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…