Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım 4te yedim öğle yemeğimi. aradan 4 saat geçmesi gerek ya diğer menüye kadar, 8e 5 kala falan da akşamı yerim. acıkmam. zaten erken yatcam yrn kursum başlıo. 11 gibi fln uyurum. 3 saatte de acıkmam.
hee taam o zaman
amanda aman 69 ları görürmüşte kutlarmış :))) afiyet olsun. menümdende taviz vermem diyosun yani
Nurgül sende tostunu yedin mi hihihihhhihi pizzapizzapizzapizzapizzapizzapizzapizza

sadece tostumu yesem iyi baksana daha neler yedim neler

slm canlarım

boğazım acıyo sanırım bademcik şişecek

8gibi misafir gelicek

halamda yanımda....yarın ya da diğer gün gidicek inş ozaman düzene girerim...

koşu bandını vee bisikleti kurucak yarın eşim...

hadii bakalım hayırlısıı

Kizlar menuler guzel afiyet olsun..

Karter ne yaa..ben bilmiyorum

Semine gecmis olsun

Bu tostumu yedim gel diye kim kime demisti kizlar? Ay ama cagla guzel kiz yaaa meeeasallahh

Nurgül kiz ben gelsem ne guzel olur ..ben oynamam ama.. ters..racona ters :) ama izlerim sizi :))Eskiden gittigim bazi rockbarlar vardi..bayadir gitmedim..ama simdi yakin bikac arkadasim iyi cluplerde caliyo..onlarin mekanlara gideriz..ayy olurmuki...siz napicaksiniz carsamba gunu

~~~~~MENÜM~~~~~

Sabah
1 fincan kahve, 1 dilim kizarmis ekmek, biraz peynir

Ara
Yogurt

Ögle
Buyuk br kase havuc salatasi

Aksam
1 izgara tavuk gogsu, 2 közlenmis biber, yogurt

canım karper üçgen peynirrr oluo :))

~~~~~MENÜM~~~~~

Sabah

Ara
Yogurt

Ögle

Aksam

afiyet olsunn

sıkma canını canım yaaa toparlarsın hemencecikkk

süppersinnnnçok beğendimm

afiyet olsun güzel yemişsin:)tostunu yediysen yanlış kişleri çağırıyosun muhabbete şekerim seninkini çağırman lazımdı
heheheehe, çok iyiyidiii
afiyet olsun canımm , sayısız leblebi ne kıssss
harikasıınn bebeeem

canım 4te yedim öğle yemeğimi. aradan 4 saat geçmesi gerek ya diğer menüye kadar, 8e 5 kala falan da akşamı yerim. acıkmam. zaten erken yatcam yrn kursum başlıo. 11 gibi fln uyurum. 3 saatte de acıkmam.
yaa süpr g,d,yorsun harikasın az kaldı 90 görmene

afiyet olsun canımm ben de doğum sonrası kilolarımı verriken 85le başlamıştım , 69,9 bile olsam 60lı rakam görünce hamburger yiycem demiştim ,hakikaten de 69,7 olunca gidip burger kingte whooper yemiştim, şimdi siirtte burger bilenenm yok ühhüüüüü,bursamı özledim beennnn
ayyy onun heyeceanı bile başka oluyor, hemen çık koşu bandına , 5 dk da benim için yürü
~~~~~MENÜM~~~~~

Sabah

Ara
Yogurt

Ögle

Aksam

çok iyi dayanıyorsun kaç gün oldu ne kadar verdin canımm

of canım sıkıldı benim yaa. acayip uykum var ama daha erken uyumak istemiyorum. uykulu olduğumdan ders de çalışamıorum. elime alınca direk gözlerim kayıoo. offffff napmalı kii

Canim listedeki kilomdan fazlaligim vardi..2 kusur kilo verdim

Pastami yaptimmm

Yarinda tiramisu yapicam..nurgul tarifini istemistin ama benim kullandigim bazi kremalar trde olmaya bilir ama ben yine yazabilirm istersen

Bugunku menum

Sabah :

1 yumurta ıle peynırlı omlet
2 dılım kepeklı ekmek

Ogle :

Tarhana corbası 1 kase

Ara :

1 dılım yaspasta (69 olmanın odulu )
1 bardak vısne suyu

Aksam :

4 tane lahana sarması
1 bardak ayran

Ara : nescafe

Menum korkunc gorundu gozume yazarken farkettm ve ben bgn spor yapmalymmm cok sıkıldmmm spor yapmak ıstyrm artıııkkk

Yarım saat kosu bandında yavas yuruyecm
15 dakika epıleptık bısıklet
15 dakıka twıster
100 yan bel hareketı
Yazayımda yapaym barı

Guzel olmus canim ..o ödülüde hak ettin canim afiEt olsun

Yenı eve geldım kızlar

Okulda fılm festıvalı vardıı oraya gtmstmmm :)

Ne guzelll ne filmler vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…