afiyet olsun.yulaf kepeğini sevemedim gitti.
çok mu soğuk ferhan?avrupa donuyor falan diyordu tv de.
afiyet olsun.kız bende senin kadar yemeyi denesemmi acaba.1 ayda kilo derdim kalmaz
afiyet olsunda,az olmuş.inşallah yarın güzel haber alırız
ya evet bende yazın ne güzel lıkır lıkır içiyordum suyu. soğuktan içesim gelmiyor hiç.
afiyet olsun.sadece çorbayla acıkmayacak mısın ferhan:111:
afiyet olsun canım
iyi geceler kızlar öpüyorumm
Evet kıskandımAyyy sende beni kiskandin dimiii az yemeye basladinnP
Afiyet olsun kuş FerhanBenim menum
Sabah
1 dilim peynirli ekmek,1 fincan cörekotu cayi
Ögle
Yogurtlu kereviz salatasi,az tavuk sote
Ara
1 elma ,3 kuru erik
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 saat yuruyus..ara ara kostum
Keşke benimde kalmasaafiyet olsun.yulaf kepeğini sevemedim gitti.
çok mu soğuk ferhan?avrupa donuyor falan diyordu tv de.
afiyet olsun.kız bende senin kadar yemeyi denesemmi acaba.1 ayda kilo derdim kalmaz
Günaydın kızlar. Dün bir tıp merkezine gittim. Kendi randevumu bekleyemedim. Ve keseyi gördüm Allah'a şükür. Bi aksilik olmazsa inşaallah yaklaşık 1,5 sene diyet işi ertelenmiştir :) Ben geldiğimde siz gitmiş olursunuz hedeflerinize ulaşıp inşaallah.
eneee hamilesin yani keseyi görmek ne demek anlamadım ama hamilesin heralde hayırlısı olsun canım allah analı babalı sağlıklı sıhatli hayırlı büyümesini nasip etsin.Günaydın kızlar. Dün bir tıp merkezine gittim. Kendi randevumu bekleyemedim. Ve keseyi gördüm Allah'a şükür. Bi aksilik olmazsa inşaallah yaklaşık 1,5 sene diyet işi ertelenmiştir :) Ben geldiğimde siz gitmiş olursunuz hedeflerinize ulaşıp inşaallah.
Kızlar Günayyyydıııınnn :))))))
Çoooookkk ama çok mutluyummm. Dün akşam hayatımın unutulmayacak akşamlarından biriydi, salt bir ilanı aşk yoktu ama beni kendisi için özel olan kafa dinlemeye gittiği yerine götürdü. Benim onun için önemli ve özel olduğumu hissettirdi.
Gün içinde eğitimde olcam, ara ara uğramaya çalışırım.
Haticecim dün için özür dilerim foruma giremedim ama çok heyecanlı bir gündü :)))
Allah sağlıklı sıhatli büyütsün.Güzel bir hamilelik sonrasında bebeğine kavuştursunGünaydın kızlar. Dün bir tıp merkezine gittim. Kendi randevumu bekleyemedim. Ve keseyi gördüm Allah'a şükür. Bi aksilik olmazsa inşaallah yaklaşık 1,5 sene diyet işi ertelenmiştir :) Ben geldiğimde siz gitmiş olursunuz hedeflerinize ulaşıp inşaallah.
Özel olduğunu hissettirmiş ve güzel bir gece geçirmişsin ne güzel.İnşallah devamıda gelirKızlar Günayyyydıııınnn :))))))
Çoooookkk ama çok mutluyummm. Dün akşam hayatımın unutulmayacak akşamlarından biriydi, salt bir ilanı aşk yoktu ama beni kendisi için özel olan kafa dinlemeye gittiği yerine götürdü. Benim onun için önemli ve özel olduğumu hissettirdi.
Haticecim dün için özür dilerim foruma giremedim ama çok heyecanlı bir gündü :)))
Gunaydn kizlar hastanedeyim
Günaydın kızlar. Dün bir tıp merkezine gittim. Kendi randevumu bekleyemedim. Ve keseyi gördüm Allah'a şükür. Bi aksilik olmazsa inşaallah yaklaşık 1,5 sene diyet işi ertelenmiştir :) Ben geldiğimde siz gitmiş olursunuz hedeflerinize ulaşıp inşaallah.
Kızlar Günayyyydıııınnn :))))))
eneee yine kimsecikler yok bu hafta herkes pek bi sessiz :)))
eneee hamilesin yani keseyi görmek ne demek anlamadım ama hamilesin heralde hayırlısı olsun canım allah analı babalı sağlıklı sıhatli hayırlı büyümesini nasip etsin.
huhhh huuuuu :))))) aşkınıza istanbul bile ağladı beeee
Herkese GÜNAYDINLAR
ne güzelGünaydın kızlar. Dün bir tıp merkezine gittim. Kendi randevumu bekleyemedim. Ve keseyi gördüm Allah'a şükür. Bi aksilik olmazsa inşaallah yaklaşık 1,5 sene diyet işi ertelenmiştir :) Ben geldiğimde siz gitmiş olursunuz hedeflerinize ulaşıp inşaallah.
face de yazdıklarını okudum.söylediğin şeyleri bulmak çok kolay değil.inşallah her şey böyle güzel devam eder.Kızlar Günayyyydıııınnn :))))))
zilli nurgül ;kese ,bebeğin içinde olduğu suyla dolacak olan ince zar.(bknz.amnion zarı)eneee yine kimsecikler yok bu hafta herkes pek bi sessiz :)))
eneee hamilesin yani keseyi görmek ne demek anlamadım ama hamilesin heralde hayırlısı olsun canım allah analı babalı sağlıklı sıhatli hayırlı büyümesini nasip etsin.
huhhh huuuuu :))))) aşkınıza istanbul bile ağladı beeee
Kizlar kurutulmus domates hic kullandiniz mi? Bende simdi kuru patlican biber ve domates var,, biber ve patlicani hafif haslayip suzup az yagda cevirdikten sonra yogurtla kullanmayi dusunuyorumda domates hakkinda hic bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?