Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Acciktim bile zeyneeepppp

Naaapim:26:

afiyet olsun canım
iyi geceler kızlar öpüyorumm

Iyii geceler dilek

Ayyy sende beni kiskandin dimiii az yemeye basladinnP
Evet kıskandım

Benim menum

Sabah
1 dilim peynirli ekmek,1 fincan cörekotu cayi

Ögle
Yogurtlu kereviz salatasi,az tavuk sote

Ara
1 elma ,3 kuru erik

Aksam
1 kase mercimek corbasi

1 saat yuruyus..ara ara kostum
Afiyet olsun kuş Ferhan

afiyet olsun.yulaf kepeğini sevemedim gitti.

çok mu soğuk ferhan?avrupa donuyor falan diyordu tv de.

afiyet olsun.kız bende senin kadar yemeyi denesemmi acaba.1 ayda kilo derdim kalmaz
Keşke benimde kalmasa

Günaydın kızlar. Dün bir tıp merkezine gittim. Kendi randevumu bekleyemedim. Ve keseyi gördüm Allah'a şükür. Bi aksilik olmazsa inşaallah yaklaşık 1,5 sene diyet işi ertelenmiştir :) Ben geldiğimde siz gitmiş olursunuz hedeflerinize ulaşıp inşaallah.

Kızlar Günayyyydıııınnn :))))))

Çoooookkk ama çok mutluyummm. Dün akşam hayatımın unutulmayacak akşamlarından biriydi, salt bir ilanı aşk yoktu ama beni kendisi için özel olan kafa dinlemeye gittiği yerine götürdü. Benim onun için önemli ve özel olduğumu hissettirdi.

Gün içinde eğitimde olcam, ara ara uğramaya çalışırım.

Haticecim dün için özür dilerim foruma giremedim ama çok heyecanlı bir gündü :)))

Rabbim sağlıkli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin cnm senin adına cok sevindim

eneee yine kimsecikler yok bu hafta herkes pek bi sessiz :)))

eneee hamilesin yani keseyi görmek ne demek anlamadım ama hamilesin heralde hayırlısı olsun canım allah analı babalı sağlıklı sıhatli hayırlı büyümesini nasip etsin.

huhhh huuuuu :))))) aşkınıza istanbul bile ağladı beeee

Allah sağlıklı sıhatli büyütsün.Güzel bir hamilelik sonrasında bebeğine kavuştursun

Özel olduğunu hissettirmiş ve güzel bir gece geçirmişsin ne güzel.İnşallah devamıda gelir Ayrıntıları akşam isteriz tabiii
Mesaja gelince bugün 60 değilde 70 mesaj yazarsın anlaşırız Yasemincim

Gunaydn kizlar hastanedeyim

Gecmis olsun iyi haberler alirsin ins

Hadi gozunaydin..tadini cikar hamileliginin,,hisset doya doya yasa

Uuuuuuuuu mutlulugun daaaaiiiiim olsunnn

Herkese GÜNAYDINLAR

Haticeee nurgüüüll:79::79:

Bende bugün calisiyorum aslinda ama aksam anacuuuummmuuu cagirmak istiyorum yemege..bakalim eve erken gidebilirsemm ariycam

Braz hazirligimi yaptim..buarada ayni kilodayim:))) bian hafta sonu 500 gr fazla göstermisti..belli bi diEt yaptim ya birakinca gerimi eldi birazi diye uzulmustm :)) ama bu sabah ayni ciktim ins cumaya daha bikac gram veririm..ben pomelo yemistim onu yazmayi unuttum onun agirligiymistir ..yarim yedim cunku :)

Kizlar kurutulmus domates hic kullandiniz mi? Bende simdi kuru patlican biber ve domates var,, biber ve patlicani hafif haslayip suzup az yagda cevirdikten sonra yogurtla kullanmayi dusunuyorumda domates hakkinda hic bi fikrim yok

ne güzelsen döndüğünde kim bilir ben hamile olurumAllah mı söyletti ne.belki bu kez kendiliğinden gelir yumurcak
face de yazdıklarını okudum.söylediğin şeyleri bulmak çok kolay değil.inşallah her şey böyle güzel devam eder.

zilli nurgül ;kese ,bebeğin içinde olduğu suyla dolacak olan ince zar.(bknz.amnion zarı)
Kizlar kurutulmus domates hic kullandiniz mi? Bende simdi kuru patlican biber ve domates var,, biber ve patlicani hafif haslayip suzup az yagda cevirdikten sonra yogurtla kullanmayi dusunuyorumda domates hakkinda hic bi fikrim yok

ben kuru sebzeye bayılırım.kuru domatesle biberi kuru fasulye yaptığım zaman içine katarım.çok lezzetli olur.eşimden sıkmasını gördüm oda çok lezzetli oluyorkuru patlıcanıda parça etli pişiririz.hıımmmm muhteşem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…