uzun zamandan sonra ilk ggünaydın benden olsun
Güüü naaay diiiiiinnnnn
günaydınnnnnn hepinizeeeGunaydn kizlar hastanedeyim
Allah analı bablı byütsün canım, sağlıcakla al kucağına..Günaydın kızlar. Dün bir tıp merkezine gittim. Kendi randevumu bekleyemedim. Ve keseyi gördüm Allah'a şükür. Bi aksilik olmazsa inşaallah yaklaşık 1,5 sene diyet işi ertelenmiştir :) Ben geldiğimde siz gitmiş olursunuz hedeflerinize ulaşıp inşaallah.
vaaaaoovvv harika bir haber daha.. hep mutlu ol canımmKızlar Günayyyydıııınnn :))))))
Çoooookkk ama çok mutluyummm. Dün akşam hayatımın unutulmayacak akşamlarından biriydi, salt bir ilanı aşk yoktu ama beni kendisi için özel olan kafa dinlemeye gittiği yerine götürdü. Benim onun için önemli ve özel olduğumu hissettirdi.
Gün içinde eğitimde olcam, ara ara uğramaya çalışırım.
Haticecim dün için özür dilerim foruma giremedim ama çok heyecanlı bir gündü :)))
günaydınnnHerkese GÜNAYDINLAR
kolay gelsin canımmUppss kizlar nette cok guzel tarifler varmisbakmamistim
Ben hinci islerime bakicam
Güzeller evdeyim kahvaltimi yaptım sabah kan verdim 4 tüp ve adet oldum
Doktorun söylediklerine gelince çapa tip
fakültesinden 2 TEST istedi hepsini yaptırıp bi daha gidecem
Yarından psikiyatriye gidecek oy oyuy:)
inş canım...inşallah her şey temiz çıkar.
ben geldim amaaaya gene yoksunuz,arkideşler neden gelmiyorsunuz:26:
Kizlar kurutulmus domates hic kullandiniz mi? Bende simdi kuru patlican biber ve domates var,, biber ve patlicani hafif haslayip suzup az yagda cevirdikten sonra yogurtla kullanmayi dusunuyorumda domates hakkinda hic bi fikrim yok
ne güzelsen döndüğünde kim bilir ben hamile olurum Allah mı söyletti ne.belki bu kez kendiliğinden gelir yumurcak
face de yazdıklarını okudum.söylediğin şeyleri bulmak çok kolay değil.inşallah her şey böyle güzel devam eder.
zilli nurgül ;kese ,bebeğin içinde olduğu suyla dolacak olan ince zar.(bknz.amnion zarı)
ben kuru sebzeye bayılırım.kuru domatesle biberi kuru fasulye yaptığım zaman içine katarım.çok lezzetli olur.eşimden sıkmasını gördüm oda çok lezzetli oluyorkuru patlıcanıda parça etli pişiririz.hıımmmm muhteşem olur.
günaydınnnnnn hepinizeee
ya gene yoksunuz,arkideşler neden gelmiyorsunuz:26:
inş canım...
ben geldim amaaa
kurutulmuş patlıcandan dolma yapıldığını biliyorum ama domatesi ilk defa duydummm
kızlar kendime karnı bahar haşladımm yarabbim bu kadar mı güzel olurrrr yaaa
ayyyy bayılırım şööölleee sarımsaklı yoğurt dökeceksin üstüneee.. hımmm nefis..kızlar kendime karnı bahar haşladımm yarabbim bu kadar mı güzel olurrrr yaaa
günlerin çok heyecanlı geçiyor vallaa ..Ben eğitimdeyim bugün ders anlatıyom ya ara ara okuyup çıkyom Zeynepcim.
Kızlar teşekkür ederim çok teşekkür ederim. Yüzümde salakça bir gülümsemeyle geziniyom, midemde kelebekler dünden beri iştahım kesildi
Bu akşam Nurgülle buluşuyooozzzz. Büyük buluşma tın tın tın tın heyecan dorukta
Bende nurgulle bulusucaksiniz diye heyecanliyimmm ayyyyy bak benden iyi bahsedin tamam mi hele bir sol kulagim cinlasinnnnn valla sizden bilirimmmmBen eğitimdeyim bugün ders anlatıyom ya ara ara okuyup çıkyom Zeynepcim.
Kızlar teşekkür ederim çok teşekkür ederim. Yüzümde salakça bir gülümsemeyle geziniyom, midemde kelebekler dünden beri iştahım kesildi
inşşş istediğin olur canımmBende nurgulle bulusucaksiniz diye heyecanliyimmm ayyyyy bak benden iyi bahsedin tamam mi hele bir sol kulagim cinlasinnnnn valla sizden bilirimmmm
Fotolar cekininnnnn ..ayyyyy oooffhhh pooofffff bende istanbula gitmek istiyoruuuummmm:2:ileride orada yasiycam,,evet yasiycammmmmm bunu kac kez söyledim allah nasip edicek bunu bana HAYIRLISiYLA
yani psikiyatriye gidicem yazıcaktım:) panik atak içinDaha detayli yazarmisin zeynebimm zeynebimm anli sanli zeynebim...hep senin yuznden bu turkuyu mirildaniyorum
Gunaydin dilekcim
Son cumleni anlamadim ama
Dimi nedennnn ..ya ben benuyu davet ettim oglumun hesabiyla hic girmedi yada tanimadi kabul etmedi:) grubu o kurdu diye o alabilir gruba diye ona yolladim bi..
Bende ilkdefa kullanicam duymustum ama görmeistim hic:).. Degerli oldugunu dusunuOrum oyuzden guzel kullanayim diye :))
Sarimsakli yogurtla muhtesem oluuurrr...ben sarimsagi malesef her yemege 1 dis te olsa koymaya calisyorum..hem muthis bir aroma hemdé cocuklar icin:)
Ben eğitimdeyim bugün ders anlatıyom ya ara ara okuyup çıkyom Zeynepcim.
elin sürştü heraldeeeHakkaten niye malesef demisim ki
yazık kız kuzucuğuna yirim onu bennnKizlar 2 tane sey anlaticam size
1. si:))
Simdi benim minik hatunum benim kitaplarimi karistirmayi cok seviyor,,zarar vermiyor ama deforme olabilir atmasin yerlere fln diye cota izin vermiyorum aslinda..neyse simdi hatunum benim okuma sandalyeme kasilmis bir tanede kitap cekmis ( adam fawer empati) aldi kitabi eline bir ciglik atip aglamaya basladiki ani korktugu belli bakiyorum kitabi evirip ceiriyorum kitapta onu korkutucak bisi yok..ama tirmaliyo resmen beni..simdi o kitabi cekince kitaplikta kucuk bir ara acldiya..ordada tolstayun bilgelik takvimi diye bir kitabi vardi kapak resmi karikatiristik bi resimdi..tolstoy uz. Sakalllariyla bisiklet suruyor:))) aradan o gorunuyor..kizim bakip bakip bana tirmaniyorr ayy öyle tatliydi kiiiiiiiiii ..cadi fln ama cok korkak ayol benim kizim..gözlükten fln nasil korkuyor görmelisiniz :))) bi tane kendi resmi var siyah beyaz onu gorunce de :))))))
2.si ayyy bu tam bi rezilllik anlatsam mi kiiiii
Ya ben bugun böyle salas bi elbise giydim elbise byöle 2 kat gibi..icinde bol salas kollu bi elbise uzerinde zimba deri detayli askili bisey..simdi suandaaaaaa gördüm icindekiiiiii elbiseyiiiiiiiii ters giymisimmmmmmmmmm:105::105::95::95: birsuru insanla oturdum kalktimmmm koyu kahve acaba belli olmadimi kiiiiiii simdi gördüm ama bilek kismindan fln net belli ..ben nasil simdi fark etmedim aklim ermiyor:)) sorucam arkadaslara fark etmemisler mi
Salasta. Yaniii o kadar daaa degiiillllters dikis olucak kadaaarrrr ay neyse olan oldu..ama görselerdi kesin soylerlerdi hele bi arkadas vardiki oooo anneee ters giymissin der pat küt söYlerdi :))))
Annenler yanında ne güzel.Keşke bizde annemlere yakın olabilsekte yemeğe çağırsak.Bende bugün calisiyorum aslinda ama aksam anacuuuummmuuu cagirmak istiyorum yemege..bakalim eve erken gidebilirsemm ariycam
Braz hazirligimi yaptim..buarada ayni kilodayim:))) bian hafta sonu 500 gr fazla göstermisti..belli bi diEt yaptim ya birakinca gerimi eldi birazi diye uzulmustm :)) ama bu sabah ayni ciktim ins cumaya daha bikac gram veririm..ben pomelo yemistim onu yazmayi unuttum onun agirligiymistir ..yarim yedim cunku :)
Kurutulmuş,patlıcan,biber ve kabakla dolmada nasıl olur off offf. Domates hakkında fikrim yok.Kizlar kurutulmus domates hic kullandiniz mi? Bende simdi kuru patlican biber ve domates var,, biber ve patlicani hafif haslayip suzup az yagda cevirdikten sonra yogurtla kullanmayi dusunuyorumda domates hakkinda hic bi fikrim yok
Ah canım gelebilsem keşke. Ben tenefüse dahi zor çıkıyorum.Pc masada açık ama bakamıyorum veya başına oturunca çocuklara etkinlik ve ödev çıkarıyorum.ya gene yoksunuz,arkideşler neden gelmiyorsunuz:26:
Nurgülle bana özel bir resim istiyorumBen eğitimdeyim bugün ders anlatıyom ya ara ara okuyup çıkyom Zeynepcim.
1. kızın çok şeker maşallah. Yerim ben o yavru kuşuKizlar 2 tane sey anlaticam size
1. si:))
Simdi benim minik hatunum benim kitaplarimi karistirmayi cok seviyor,,zarar vermiyor ama deforme olabilir atmasin yerlere fln diye cota izin vermiyorum aslinda..neyse simdi hatunum benim okuma sandalyeme kasilmis bir tanede kitap cekmis ( adam fawer empati) aldi kitabi eline bir ciglik atip aglamaya basladiki ani korktugu belli bakiyorum kitabi evirip ceiriyorum kitapta onu korkutucak bisi yok..ama tirmaliyo resmen beni..simdi o kitabi cekince kitaplikta kucuk bir ara acldiya..ordada tolstayun bilgelik takvimi diye bir kitabi vardi kapak resmi karikatiristik bi resimdi..tolstoy uz. Sakalllariyla bisiklet suruyor:))) aradan o gorunuyor..kizim bakip bakip bana tirmaniyorr ayy öyle tatliydi kiiiiiiiiii ..cadi fln ama cok korkak ayol benim kizim..gözlükten fln nasil korkuyor görmelisiniz :))) bi tane kendi resmi var siyah beyaz onu gorunce de :))))))
2.si ayyy bu tam bi rezilllik anlatsam mi kiiiii
Ya ben bugun böyle salas bi elbise giydim elbise byöle 2 kat gibi..icinde bol salas kollu bi elbise uzerinde zimba deri detayli askili bisey..simdi suandaaaaaa gördüm icindekiiiiii elbiseyiiiiiiiii ters giymisimmmmmmmmmm:105::105::95::95: birsuru insanla oturdum kalktimmmm koyu kahve acaba belli olmadimi kiiiiiii simdi gördüm ama bilek kismindan fln net belli ..ben nasil simdi fark etmedim aklim ermiyor:)) sorucam arkadaslara fark etmemisler mi
Salasta. Yaniii o kadar daaa degiiillllters dikis olucak kadaaarrrr ay neyse olan oldu..ama görselerdi kesin soylerlerdi hele bi arkadas vardiki oooo anneee ters giymissin der pat küt söYlerdi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?