kızın çok tatlı,zilliKizlar 2 tane sey anlaticam size
1. si:))
Simdi benim minik hatunum benim kitaplarimi karistirmayi cok seviyor,,zarar vermiyor ama deforme olabilir atmasin yerlere fln diye cota izin vermiyorum aslinda..neyse simdi hatunum benim okuma sandalyeme kasilmis bir tanede kitap cekmis ( adam fawer empati) aldi kitabi eline bir ciglik atip aglamaya basladiki ani korktugu belli bakiyorum kitabi evirip ceiriyorum kitapta onu korkutucak bisi yok..ama tirmaliyo resmen beni..simdi o kitabi cekince kitaplikta kucuk bir ara acldiya..ordada tolstayun bilgelik takvimi diye bir kitabi vardi kapak resmi karikatiristik bi resimdi..tolstoy uz. Sakalllariyla bisiklet suruyor:))) aradan o gorunuyor..kizim bakip bakip bana tirmaniyorr ayy öyle tatliydi kiiiiiiiiii ..cadi fln ama cok korkak ayol benim kizim..gözlükten fln nasil korkuyor görmelisiniz :))) bi tane kendi resmi var siyah beyaz onu gorunce de :))))))
2.si ayyy bu tam bi rezilllik anlatsam mi kiiiii
Ya ben bugun böyle salas bi elbise giydim elbise byöle 2 kat gibi..icinde bol salas kollu bi elbise uzerinde zimba deri detayli askili bisey..simdi suandaaaaaa gördüm icindekiiiiii elbiseyiiiiiiiii ters giymisimmmmmmmmmm:105::105::95::95: birsuru insanla oturdum kalktimmmm koyu kahve acaba belli olmadimi kiiiiiii simdi gördüm ama bilek kismindan fln net belli ..ben nasil simdi fark etmedim aklim ermiyor:)) sorucam arkadaslara fark etmemisler mi
Salasta. Yaniii o kadar daaa degiiillllters dikis olucak kadaaarrrr ay neyse olan oldu..ama görselerdi kesin soylerlerdi hele bi arkadas vardiki oooo anneee ters giymissin der pat küt söYlerdi :))))
afiyet olsun.okadarcıktan bişey olmaz.MENÜM
SABAH
Yumurta,ceviz,peynir
ARA
3 çatal pasta
1 bardak kola
ÖĞLEN
Kahve
AKŞAM
1 kase cornflakesli süt
Birkaç kayısı
Pastayı arkadaşımızın doğum günü için dün almıştım. Sadece birkaç çatal tadına baktım. Kolada küçük bir bardaktı. Kalorisini hesaplayınca
pasta+kola =100 cal. ancak ediyor.
afiyet olsun.turist güzel filmdir.bende severim.kızlar sizler facebooktan nerden yazışıyorsunuz yaaaa bende istiyorummm
bu arada biraz önce bi film bitirdim
Adı:Turist
johnney deep ve angelina julie oynuyo
güzel bir filmdi filmin sonuna kadar kimin turist kimin dolandırıcı olduğunu anlamadım :26:
amaçta buydu zaten mükemmeldiiiiii
film izlemek isteyenlere bir tavsiye
veee bugünkü menü
sabah:1.5 bardak sütten turkish coffee tek şekerli
yanında 1 dilim ısıtılmış ekmek
2 çatal peynirli yumurta
öğlen yarım yeşil elma 1 domates 1 tabak haşlanmış karnıbahar
akşam 2 yumurta 1 sosis ve 1 tabak salataa
su:2 lt
spor yok
kızın çok tatlı,zilli.şu hallerini unutacak olmak üzüyor bazen beni.elbisenide gördüyseler,3 çocuklu gariban olur böyle demişlerdir
kuru domates için sana güzel bir atrif vereyim.un ,su ,tuzla yumuşak bir hamur yoğur.ceviz büyüklüyünde hamuru merdaneyle incecik aç.teflonda pişir.bunun içine hazırlayacağın içi anlatayım.kuru domatesleri sıcak suyla ıslat.yumuşayınca,küçük küçük doğra.soğanı ince yemeklik doğra ,kavur.kapatınca içine maydonoz,domates ve baharatları kat.hazırladığın içi,pişirdiğin lavaşa koy.sıkıca sar.çay yada ayranla götür
afiyet olsun.okadarcıktan bişey olmaz.
afiyet olsun.turist güzel filmdir.bende severim.
menüm
sabah:1 açma
domates
peynir
4 zeytin
ara:1 muz
öğle:taze fasulye
1 diilim ekmek
salata
ara:1 mandalina
akşam:2 but
fırında sebze
5 köfte
salata
ayran
anlaşıldı kaptaaaaannnnnnnnnKIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR bu mesajım hepinize. Paylaşımlar çok azaldı.Biz böyle değildik.40lı 50li mesajlar nerde kaldı.Herkes toparlansın ve buraya daha çok vakit ayırmaya çalışsın lütfen. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
turist filmi çok güzel eveeetttt, menün de harikaa afiyet olsunkızlar sizler facebooktan nerden yazışıyorsunuz yaaaa bende istiyorummm
bu arada biraz önce bi film bitirdim
Adı:Turist
johnney deep ve angelina julie oynuyo
güzel bir filmdi filmin sonuna kadar kimin turist kimin dolandırıcı olduğunu anlamadım :26:
amaçta buydu zaten mükemmeldiiiiii
film izlemek isteyenlere bir tavsiye
veee bugünkü menü
sabah:1.5 bardak sütten turkish coffee tek şekerli
yanında 1 dilim ısıtılmış ekmek
2 çatal peynirli yumurta
öğlen yarım yeşil elma 1 domates 1 tabak haşlanmış karnıbahar
akşam 2 yumurta 1 sosis ve 1 tabak salataa
su:2 lt
spor yok
afiyet olsun canııımmmmmenüm
sabah:1 açma
domates
peynir
4 zeytin
ara:1 muz
öğle:taze fasulye
1 diilim ekmek
salata
ara:1 mandalina
akşam:2 but
fırında sebze
5 köfte
salata
ayran
afiyet olsun canımm pomelo nedir~~~~~ MENÜM ~~~~~
Sabah
1 kase light sutle müsli
Ara
1 fincan kahve, 1 activia
Ögle
1 tabak patates yemegi
Ara ceyrek pomelo, 1 dilim armut,
Aksam
1 kepce tarhana corbasi, 2 yemek kasigi patates yemegi, avuc ici kadar bir dilim firinda balik güvec
Patates yemegini canim cok istedi ekmek yemiyerek dengelemeye calistim
anlaşıldı kaptaaaaannnnnnnnn
turist filmi çok güzel eveeetttt, menün de harikaa afiyet olsun
afiyet olsun canııımmmm
afiyet olsun canımm pomelo nedir
Turuncgillerden bi meyve canim
teşekkürler canım hiç duymamıştım, google dan da baktım portakal ile greyfurt arası değil mi
bugünki menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim diyet peynir, şekersiz nescafe
öğle: yulaf kepekli krep, yoğurt
ara: 1 kase yoğurt 2 mandalina
akşam: ufak bir tavuk budu (haşlama), 1 dilim ekmek, 2 ceviz
ara: yarım nar
dukan gibi başlayıp meyeveye dayanamayan bennnn
yağda değil kız sade yağsız tavada bazlama gibi pişecek.hamur katı olursa açılmaz,güzelde olmaz.bide ince açmak şart.fasulyeye kuru kuru doğrayacaksın.yumuşar pişerken.kuru biberide öyle koy dene bak.Hahaha valla öyle derler
Abooouuiiii tarife bak..süpper peki bu hamuru yagda lokma gobi mi pisiriyoruz yoksa böyle krepimsi fln mi? Kurufasulyeye nasil koyuyoruz...dogruyomuyuz öyle ce mi atiyoruz? Kuru kuru
Ohhhhh dolu dolu
Afiyet olsun
Ben niye yazmiyorm ki menumu yaz yaz bitmeyecek diye mi ki heheh
afiyet olsun.benim menüler epeydir coştu.ne olacak benim bu halim~~~~~ MENÜM ~~~~~
Sabah
1 kase light sutle müsli
Ara
1 fincan kahve, 1 activia
Ögle
1 tabak patates yemegi
Ara ceyrek pomelo, 1 dilim armut,
Aksam
1 kepce tarhana corbasi, 2 yemek kasigi patates yemegi, avuc ici kadar bir dilim firinda balik güvec
Patates yemegini canim cok istedi ekmek yemiyerek dengelemeye calistim
boşver duaknı iyisin böyleteşekkürler canım hiç duymamıştım, google dan da baktım portakal ile greyfurt arası değil mi
bugünki menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim diyet peynir, şekersiz nescafe
öğle: yulaf kepekli krep, yoğurt
ara: 1 kase yoğurt 2 mandalina
akşam: ufak bir tavuk budu (haşlama), 1 dilim ekmek, 2 ceviz
ara: yarım nar
dukan gibi başlayıp meyeveye dayanamayan bennnn
ne hürremi kız,kuzey güney vardısaat kaç oldu oğlanın hala uykusu yok....
hürrem de bittiğine göre ben artık yatarım iyi geceler kıslar öpüldünüz
Canlarim herkese iyi geceler opuyorum hepinizi
ben ara veren grup üyesiyim tekrar dönmek istiyorum ...
özlem
kilom 80 di hedefim: 60
çoçugumdan dolayı ilgilenemiyorum diye izne cıkmıştım geri döndüm
60 kilo olan hedefimi 55 kilo yapmak istiyorum.. msj la geri dönersen sevinirim
iyi akşamlarr
günaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...
yağda değil kız sade yağsız tavada bazlama gibi pişecek.hamur katı olursa açılmaz,güzelde olmaz.bide ince açmak şart.fasulyeye kuru kuru doğrayacaksın.yumuşar pişerken.kuru biberide öyle koy dene bak.
afiyet olsun.benim menüler epeydir coştu.ne olacak benim bu halim
boşver duaknı iyisin böyleafiyet olsun.
ne hürremi kız,kuzey güney vardı
iyi uykular bende yatıyorum.
günaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?