Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızın çok tatlı,zilli .şu hallerini unutacak olmak üzüyor bazen beni.elbisenide gördüyseler,3 çocuklu gariban olur böyle demişlerdir
kuru domates için sana güzel bir atrif vereyim.un ,su ,tuzla yumuşak bir hamur yoğur.ceviz büyüklüyünde hamuru merdaneyle incecik aç.teflonda pişir.bunun içine hazırlayacağın içi anlatayım.kuru domatesleri sıcak suyla ıslat.yumuşayınca,küçük küçük doğra.soğanı ince yemeklik doğra ,kavur.kapatınca içine maydonoz,domates ve baharatları kat.hazırladığın içi,pişirdiğin lavaşa koy.sıkıca sar.çay yada ayranla götür

afiyet olsun.okadarcıktan bişey olmaz.

afiyet olsun.turist güzel filmdir.bende severim.

menüm
sabah:1 açma
domates
peynir
4 zeytin

ara:1 muz

öğle:taze fasulye
1 diilim ekmek
salata

ara:1 mandalina

akşam:2 but
fırında sebze
5 köfte
salata
ayran

Hahaha valla öyle derler

Abooouuiiii tarife bak..süpper peki bu hamuru yagda lokma gobi mi pisiriyoruz yoksa böyle krepimsi fln mi? Kurufasulyeye nasil koyuyoruz...dogruyomuyuz öyle ce mi atiyoruz? Kuru kuru

menüm
domates
peynir
4 zeytin

1 diilim ekmek
salata

fırında sebze
5 köfte
salata
ayran

Ohhhhh dolu dolu
Afiyet olsun

Ben niye yazmiyorm ki menumu yaz yaz bitmeyecek diye mi ki heheh

~~~~~ MENÜM ~~~~~

Sabah
1 kase light sutle müsli

Ara
1 fincan kahve, 1 activia

Ögle
1 tabak patates yemegi

Ara ceyrek pomelo, 1 dilim armut,

Aksam
1 kepce tarhana corbasi, 2 yemek kasigi patates yemegi, avuc ici kadar bir dilim firinda balik güvec

Patates yemegini canim cok istedi ekmek yemiyerek dengelemeye calistim

anlaşıldı kaptaaaaannnnnnnnn

turist filmi çok güzel eveeetttt, menün de harikaa afiyet olsun
menüm
domates
peynir
4 zeytin

1 diilim ekmek
salata

fırında sebze
5 köfte
salata
ayran
afiyet olsun canııımmmm
afiyet olsun canımm pomelo nedir

Turuncgillerden bi meyve canim

teşekkürler canım hiç duymamıştım, google dan da baktım portakal ile greyfurt arası değil mi

bugünki menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim diyet peynir, şekersiz nescafe
öğle: yulaf kepekli krep, yoğurt
ara: 1 kase yoğurt 2 mandalina
akşam: ufak bir tavuk budu (haşlama), 1 dilim ekmek, 2 ceviz
ara: yarım nar

dukan gibi başlayıp meyeveye dayanamayan bennnn

saat kaç oldu oğlanın hala uykusu yok....
hürrem de bittiğine göre ben artık yatarım iyi geceler kıslar öpüldünüz

Evet ama nette gorundugu gibi degil baya buyuk..bi kucuk kavun kadar neredeyse..ve cooooook tatli... 4-5 yil önce kesfetmistim bayildimmm simdi en sevdigim meyveler arasinda

Menunde harika olmus bu hafta süper sonuc alirsin canim bu gidisle iyi geceler

Semine iyi geceler canim bende mesajlarimi sayim cikimmm babbayyy

yağda değil kız sade yağsız tavada bazlama gibi pişecek.hamur katı olursa açılmaz,güzelde olmaz.bide ince açmak şart.fasulyeye kuru kuru doğrayacaksın.yumuşar pişerken.kuru biberide öyle koy dene bak.

afiyet olsun.benim menüler epeydir coştu.ne olacak benim bu halim

boşver duaknı iyisin böyleafiyet olsun.

saat kaç oldu oğlanın hala uykusu yok....
hürrem de bittiğine göre ben artık yatarım iyi geceler kıslar öpüldünüz
ne hürremi kız,kuzey güney vardı

Canlarim herkese iyi geceler opuyorum hepinizi

iyi uykular bende yatıyorum.

ben ara veren grup üyesiyim tekrar dönmek istiyorum ...
özlem
kilom 80 di hedefim: 60
çoçugumdan dolayı ilgilenemiyorum diye izne cıkmıştım geri döndüm
60 kilo olan hedefimi 55 kilo yapmak istiyorum.. msj la geri dönersen sevinirim

iyi akşamlarr

günaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...

Son düzenleme:

bu konuda seni bilgilendirebilecek kişi kaptanımız UZAYIM.

günaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...

günaydın zeynepçim. hayırdır noldu. ama niye canını sıkıyosun ki ara sıra oluyo biliyosun hatta geçenlerdede uzun bi süre sonra aldın biraz sonra fazla fazla verdin. kendine haksızlık etme. morelinide bozma. çok iyi gidiyosun. hem biliyosun kafaya takıp bu konuyu stres yaptığımız zaman kilolar vücudumuza sıkı sıkı tutunup yapışıyo hiç gitmiyo rahat ol o yüzden.

Denerim ama hamur konusunda cok beceriksizim yani lavas gibi bisey yap diyosun bana benve lavas yapmak :)) ama ogrenebilirim yada hazir alsam ?:))

Canim dunmuydu bilmiyorum menun baya bir doluydu oyuzden oyle olmustur bugun hafif ye..duzelir..ben gecen bir meyveyi cok yedim..sonucta sulu illa etkisi oluyor..sende bugun hafif ye ve mushil etkisi yapicak bitkisel bi cay ic eminim faydasi gelicek..

Bu arada aklima gelmisken arkadaslar aklima gelmisken zaman zaman tuvalet problemleri yasiyoruz ya..benim kayinpederimde yasiyormus sonra kayisi receli yemeye baslamis kahvaltilarda her sabah 1-2 tatli kasigi 3 r yildir duzenliymis sorunum cozuldu rahatladim diye alatyiordu ..birde bu recel diyet recel olursa daha etkili oluyor..tabi herkesin cares farklidir ama alternatif deneme olarak soliycektim hanidir 8)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…