Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya benim fazlam vardi onu vermek icin isvet diyeti yaptim ya 6 gun menu oyleydi.)

biliyorumda işte yinede kahvaltıdan yanayım hep. bencede oyüzden etkili oluyo. ben bazen yesem şimdi dünya kadar laf ederler diye yemediğim şeyler oluyo caydırıcıyız birbirimiz için yani

Kahvaltıda reçel turu bagirsaklari hareketlendiriyo eşimden aynı etkiyi yapiyo ancak bende degisen bişey olmuyo
Yani iisiye göre değişiyor
Oglusunda pek iyi niyetliymis annesi öperim ben onu yastık nerden bilsin
Çiçek bakimi zor geliyor bana anlamam hiç ama bayılıyorum çiçeklerden

Son düzenleme:
dünkü menüm

sabah
souk sandiwiç beyaz peynir domates marullu.

ara
1 avuç çeviz

öğle
1 kase domatesli tavuk çorbası
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 avuç finduk

akşam
ızgara köfte
küçük pide
ayran

kaçamak
1 latte kahve
1 çissskkkeeekk

seminee. aof ye giriş yapabiliyormusun. ben hala giremiyorum ya. ne buro ya nede e öğrenmeye.

biliyorumda işte yinede kahvaltıdan yanayım hep. bencede oyüzden etkili oluyo. ben bazen yesem şimdi dünya kadar laf ederler diye yemediğim şeyler oluyo caydırıcıyız birbirimiz için yani

Ayyyyni ayyyniiiii...aslinda baya bir istahliyimdir bende..yiyip kilo almayanlardan "dimmmmm" 3 cocuktan sonra yasta ilerleyince

Ayy yas ilerleyince deyince dn twitterda gecenin melon sapkasi vardi bilirmisiniz radyocu rskiden dinlerdim hatta bi siir kasedi fln vardi cok yakisikli karizma bir tipti...alllahiiiimmmm nasil yaslanmisss nasil yaslaanmiiissss inanmadim o zaman yillar nasilgectigin daha iyi anladim benden baya buyuktabi oda 16 yaslarimda cok begenirdim:) cökmussss bitmisss resmen

Biliyodum biliyodum,mm o pastayi yeigini biliyodum... Ya yasemini mozaik pastadi ne oldu...taktim ben ona hehe ail birakrsiniz o padtayi..sen yeseydin kiz nurgül..gunah gunah.. Oyuzden :)

7 Kasım:8
6 Kasım:0 (büyük buluşma günüydü, o günkü heyecanımı biliyonuz dimi)
5 Kasım 14

spor yok gezmek var hihihiihihhihihih

Ben rapor verip cikiyim..

Simdi cikicam 11 14 arasi caliscam sonra kizimla oyun gunumuz var ya bugun oraya gidicez..bu arada kizim bikac haftadir anne diyor bana

Haticecim aksam gelenler kayinvalidemlerdi..annemlerde hos giris cikis yapiyolar cok sukur ama aksam yemeginde esimin anneleri vardi..ama onlarida kendi anne ve babam gibi cok severim..tam gibi degilsede :) severim yani
Trden, istanbulda ayri kalmak zaten benim icin gurbetin en buyugu...

Hhhh neyse görusuruz kizlarrr

Nurgullllll formülü bende istiyorum canım

Kizlar doktordan çıktım 2 ilac Verdi 1 ay kullanıp tekrar gel dedi
Ilaç kullanmakta istemiyorum
Sizce ne yapayım kullanayim mi

aa bende hatırlıyorum onu yaa. baya ünlüydü bi zamanlar. yaseminin mozaik pastası çok güzeldi çikolatası falan. tadına baktım oda bi iki çatal aldı kaldı öyle :))))

tmm sanada gönderirim.

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz,

burdan uzak kaldim cok ozluyorum sizleri helede sohbeti okuyunca

Selam kizlar nasilsiniz,

burdan uzak kaldim cok ozluyorum sizleri helede sohbeti okuyunca

selam gönül hoşgeldin. iyizz sen nasılsın. nasıl gidiyo hayat yoluna koyabildinmi biraz olsun. eğer paylaşmak istersen bizler iyi dinleyicilerizdir. bi faydamız olmaz belki ama en azından rahatlamış hissedersin

Yimedim yimedim 1-2 çatal aldım o kadar Pasta kaldı tabiki, Nurgülde hepsini yemedi ki

afiyet olsun.çiskekçi seni

yok ya,ne onlar beni kendi kızları gibi sever ne de ben onları kendi alem gibi.sayygıda kusur etmem sadece.sonuçta eşimin anne babası.melon şapkayı hatırlıyorum ama çok dinlemezdim ben.o dönemler ben oğlan çocuğu modundaydım,romantiizm bozardı beni.

semine ilaç kullanmayacaksan sadece teşhis için mi gittin hastaneye?ilaçsız nasıl iyileşeceksin?

Teşhis için bi bakıma canım
Depresyon ilaçları Verdi ama onlarda kilo uyku ve zihin yorgunluğu yapıyor denge bozuluyor yani o yuzden kullanmak istemiyorum
Çocukken yaşadığın olayların birikimidir dedi 6 ay kullanmak gerekir sonrasında bakarız dedi
Şimdi bilemiyorum napicagimi

yeni nesil ilaçlar kilo yapmıyor diye duymuştum.önyargılı olmadan bir süre denesen nasıl olur acaba?belki gerçekte iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…