menün felan normall. öncekilerde öyle dikkat ettiğim kadarıyla bişimi kaçırdım. spormu yapmadın.?menüm
sabah:1 açma
domates
peynir
4 zeytin
ara:1 muz
öğle:taze fasulye
1 diilim ekmek
salata
ara:1 mandalina
akşam:2 but
fırında sebze
5 köfte
salata
ayran
:)))) tabiki iyi bahsettik ferhancım aksi ne mümkün.Bende nurgulle bulusucaksiniz diye heyecanliyimmm ayyyyy bak benden iyi bahsedin tamam mi hele bir sol kulagim cinlasinnnnn valla sizden bilirimmmm
Fotolar cekininnnnn ..ayyyyy oooffhhh pooofffff bende istanbula gitmek istiyoruuuummmm:2:ileride orada yasiycam,,evet yasiycammmmmm bunu kac kez söyledim allah nasip edicek bunu bana HAYIRLISiYLA
resim çekildik. attık feyse. evet baya konuştuk hihihihiii. hangi birini sölim ki heralde 3-4 saat kadar görüştük ve hiç susmadık sen düşün artık :)))))Annenler yanında ne güzel.Keşke bizde annemlere yakın olabilsekte yemeğe çağırsak.
Kurutulmuş,patlıcan,biber ve kabakla dolmada nasıl olur off offf. Domates hakkında fikrim yok.
Ah canım gelebilsem keşke. Ben tenefüse dahi zor çıkıyorum.Pc masada açık ama bakamıyorum veya başına oturunca çocuklara etkinlik ve ödev çıkarıyorum.
Nurgülle bana özel bir resim istiyorumDil mi çıkarırsınız gözlerinizi şaşı mı yaparsınız bilmem Ay bide siz bizdende konuşursunuz. Nurgülcüm Yasemin hakkımda ne söylerse özelden bana yaz tamam mı? Yasemincim Nurgülde ne derse sende bana özelden yaz. Çift taraflı oynuyorum hehehehe
1. kızın çok şeker maşallah. Yerim ben o yavru kuşu
2.si salaş olduğu için farkedilmemiş demek ki.Sorun yok ama bundan sonra aklın bir karış havada olmasın üstüne başına bakta git emi
iki gün girmeyince neler kaçırmışım nelerrrr :)))) çok güzeldii yaa.Ben eğitimdeyim bugün ders anlatıyom ya ara ara okuyup çıkyom Zeynepcim.
Kızlar teşekkür ederim çok teşekkür ederim. Yüzümde salakça bir gülümsemeyle geziniyom, midemde kelebekler dünden beri iştahım kesildi
Bu akşam Nurgülle buluşuyooozzzz. Büyük buluşma tın tın tın tın heyecan dorukta
zeynepppp düşünüyomusun çocuk? hımm çok olumlu gördüm seni bu konuda hadi hayırısı o zaman. allah isteğine göre versin inşallah. heee annadım hani derler ya namazda gözü olmayan kalkıp aptestte almazne güzelsen döndüğünde kim bilir ben hamile olurum Allah mı söyletti ne.belki bu kez kendiliğinden gelir yumurcak
face de yazdıklarını okudum.söylediğin şeyleri bulmak çok kolay değil.inşallah her şey böyle güzel devam eder.
zilli nurgül ;kese ,bebeğin içinde olduğu suyla dolacak olan ince zar.(bknz.amnion zarı)
ben kuru sebzeye bayılırım.kuru domatesle biberi kuru fasulye yaptığım zaman içine katarım.çok lezzetli olur.eşimden sıkmasını gördüm oda çok lezzetli oluyorkuru patlıcanıda parça etli pişiririz.hıımmmm muhteşem olur.
Evet canım doğru söylüyorsun. Ben gruba ilk girdiğimde günde 3-4 lt arası su içiyordum.Havalar soğumaya başladığı günden beri günde 1,5-2 litre oldu.Bu durumdan çok rahatsızım ama içemiyorum. Arttırmak şart.
Gunaydin arkadaslar
Denerim ama hamur konusunda cok beceriksizim yani lavas gibi bisey yap diyosun bana benve lavas yapmak :)) ama ogrenebilirim yada hazir alsam ?:))
Canim dunmuydu bilmiyorum menun baya bir doluydu oyuzden oyle olmustur bugun hafif ye..duzelir..ben gecen bir meyveyi cok yedim..sonucta sulu illa etkisi oluyor..sende bugun hafif ye ve mushil etkisi yapicak bitkisel bi cay ic eminim faydasi gelicek..
Bu arada aklima gelmisken arkadaslar aklima gelmisken zaman zaman tuvalet problemleri yasiyoruz ya..benim kayinpederimde yasiyormus sonra kayisi receli yemeye baslamis kahvaltilarda her sabah 1-2 tatli kasigi 3 r yildir duzenliymis sorunum cozuldu rahatladim diye alatyiordu ..birde bu recel diyet recel olursa daha etkili oluyor..tabi herkesin cares farklidir ama alternatif deneme olarak soliycektim hanidir 8)
Günaydın güzeller karnım çok fena ağr:ıyor ağrı kesici almamak için direniyorum
Gunaydin seminecim agriyorsa ic ,,direnme rahatlarsin..regl olmustun diymi?
Nurgül gunaydinnn...zeynebin o menusunden bahsetmistim bende normal zeynebin menuler cok guzel kivaminda oluyor bana bu menude fazla görünen sabahki acma. Arada ki muz ve aksam ki 5 köfte
Acma ben yagli diye bilyorum ama azeynebi kendi yaptiysa bana tarif ettigi gibi o zaman olabilir ama yinede tercihen kepekli un bile olsa kalori olarak fark olmasada lif hazm acisindan fark olur illaa
Muz zaten malum. Ben muz yedigimde kacmak yapmis gibi hissediyorum..yersem ogunu cok hafif tutuyorum
Aksamda ya but u tercih etmeliydi yada köfteyi :) zeynep iksindende vaz gecmemis :) 1 ögünde 2 farkli menu gibi olmus
günaydın ferhanımmmyapabilirsin ferahannn sana güveniyorum :)))) wc problemi mi offff ben neredeyse 5 yıl falan çektim ist. geldiğimden beri. ilk başlarda hava değişiminden oldu sandım ki belkide öyle başladı sonra kronikleşti. bir sürü şey denedim ama geçiçi çözümler bana kalıcı tedavi edici bişi lazımdı. hap kullanıyorum nereye kadar, çay kullanıyorum bağırsaklarımı üşütmüş gibi çıkıyorum wc ye bi ortasını bulamamıştım. mısır gevreğimi bile müslili yiyordum en sonunda bi doktora gittim. bana kalıcı çözümü sundu ve minnettarım özelden arkadaşlara göndermiştim çünkü ilgisi olmayanları rahatsız edici bişi. belki sanada göndermişimdir hatırlamıyorum. 7 aydır her gün ve bazen günde 2 defa çıkabiliyorum. çok büyük rahatlık gerçekten. hep kendimi şiş hissederdim, olduğum kilodan fazla gösterirdim, wc uzun saatler geçirmeme rağmen sonuç alamazdım, aklım hep karnımdaydı artık değil çok şükür. aayyy sabah sabah ne konuştum. kuyrum acım varmış demekki yoksa hayatta biliyosunn yani
evet onlar kaçamak aslında doğru diyosun. ama zeynep genelde zengin menü takılıyo. ben onun yediği kadar yesem alırım mesela. metabolizması hızlı demekki. gerçi o hamur işi falan yemezdi ama canı istedi demekki.
Ayyy gecmis olsun canim annecimde yasiyor bu problemi bana atmamistin..atarmisin ? Benim cok sukur yokta annemin(( ayy ne zahmet cekiyor..ama bu diyet recl olayida hic zor degil kahvaltida 1 w tatli kasigi herkese iyi gelicek degil denemek lazim iyi geöiyorsa zor birsey degil
Tabi canim sende benim gibisin ..benim de yazilarim bikac sira..bikac kelime hep ^_^
inşallah dediğin gibi olur.günaydın zeynepçim. hayırdır noldu. ama niye canını sıkıyosun ki ara sıra oluyo biliyosun hatta geçenlerdede uzun bi süre sonra aldın biraz sonra fazla fazla verdin. kendine haksızlık etme. morelinide bozma. çok iyi gidiyosun. hem biliyosun kafaya takıp bu konuyu stres yaptığımız zaman kilolar vücudumuza sıkı sıkı tutunup yapışıyo hiç gitmiyo rahat ol o yüzden.
hazırda alabilirsin tabi ama emin ol bir kere denesen ne kadar kolay olduğunu anlayacaksın.açtığın hamurun çapı en fazla 20 cm olacak..korkma dene.Denerim ama hamur konusunda cok beceriksizim yani lavas gibi bisey yap diyosun bana benve lavas yapmak :)) ama ogrenebilirim yada hazir alsam ?:))
Canim dunmuydu bilmiyorum menun baya bir doluydu oyuzden oyle olmustur bugun hafif ye..duzelir..ben gecen bir meyveyi cok yedim..sonucta sulu illa etkisi oluyor..sende bugun hafif ye ve mushil etkisi yapicak bitkisel bi cay ic eminim faydasi gelicek..
Bu arada aklima gelmisken arkadaslar aklima gelmisken zaman zaman tuvalet problemleri yasiyoruz ya..benim kayinpederimde yasiyormus sonra kayisi receli yemeye baslamis kahvaltilarda her sabah 1-2 tatli kasigi 3 r yildir duzenliymis sorunum cozuldu rahatladim diye alatyiordu ..birde bu recel diyet recel olursa daha etkili oluyor..tabi herkesin cares farklidir ama alternatif deneme olarak soliycektim hanidir 8)
çok güzel açıklamış tebriklerGunaydin seminecim agriyorsa ic ,,direnme rahatlarsin..regl olmustun diymi?
Nurgül gunaydinnn...zeynebin o menusunden bahsetmistim bende normal zeynebin menuler cok guzel kivaminda oluyor bana bu menude fazla görünen sabahki acma. Arada ki muz ve aksam ki 5 köfte
Acma ben yagli diye bilyorum ama azeynebi kendi yaptiysa bana tarif ettigi gibi o zaman olabilir ama yinede tercihen kepekli un bile olsa kalori olarak fark olmasada lif hazm acisindan fark olur illaa
Muz zaten malum. Ben muz yedigimde kacmak yapmis gibi hissediyorum..yersem ogunu cok hafif tutuyorum
Aksamda ya but u tercih etmeliydi yada köfteyi :) zeynep iksindende vaz gecmemis :) 1 ögünde 2 farkli menu gibi olmus
Evet ama bu seferki biraz farkli olmamismi digerlerinden ? Bol sebze oluyor onunkilerde..birde verilicek kilolar azaldikca tabi bunlarin olmasi olagan:)
Kizlar benim mutfagimda bi orkidem vardi 3 dalli dallarindaki orkideleri görmeliydiniz..neolduysa bunlar bianda dökülmeye saplari sararmaya basladi yaprak uclari fln..cicek cok bakamam ama bunu sevmistim bakimida zor degil
Neden diye dusunurken
Dun mutfakta aksam yemegi hazirlarken. Benim isguzar oglum geldi buyuk bir bardak dolusu su elinde " ben bunu duzenli suluyorum anne" dememiz miiiiiiiiii
Alllahim gulermisin aglarmisin...anlattim ama is isten gecti cicegim soldu bir tane cicegi kalmadi :/ 3 dalli orkidede nadir denk gelir yani
Bende hepisiler anlatiyorum ama hergun bisiler oluyo:)) fazlasi uyoda benmakasliyorum :)
Aslinda hepimiz herseyi biliyoruz artikta uygulamaya gelince :))) ben özellikle foooossss
Kizlar benim mutfagimda bi orkidem vardi 3 dalli dallarindaki orkideleri görmeliydiniz..neolduysa bunlar bianda dökülmeye saplari sararmaya basladi yaprak uclari fln..cicek cok bakamam ama bunu sevmistim bakimida zor degil
Neden diye dusunurken
Dun mutfakta aksam yemegi hazirlarken. Benim isguzar oglum geldi buyuk bir bardak dolusu su elinde " ben bunu duzenli suluyorum anne" dememiz miiiiiiiiii
Alllahim gulermisin aglarmisin...anlattim ama is isten gecti cicegim soldu bir tane cicegi kalmadi :/ 3 dalli orkidede nadir denk gelir yani
Bende hepisiler anlatiyorum ama hergun bisiler oluyo:)) fazlasi uyoda benmakasliyorum :)
evet kesinlikle var. dediğin gibi bugün biraz hafif tutup müsli etkisi yapan çay kullanır yarın hepimize süpriz olur. aldım aldım derken :))) bu arada gözümdende kaçmaadııııı nihayet sende kahvaltının kahveden ibaret olması konusuna son vermişsin çok sevindim.
Haha haklisin biraz sucum var..ben severim cok ama bende bakamam..benimde bi bambum ve orkidem var iste pnlarda zaten zahmetsiz..benim bambuarmda 5 seneir neredeyse duruyor bayada guzeller aman nazar degmesinde simdi..orkideyide gecen esim almustim tum yaz camimda cok guzel durmustu..belki toparlar yaa..hep buket alirdi bizim bey:) exmis saksida almis..houma gitmisti ..ins toparlaraayyy kıyamam yaa gitti güzelim orkide :))))) bende hiç çicek bakamam eşim özenip bambu almıştı 3-4 tane salona koyduk allahtan baya dayanıklılarmışta 2 sene kadar gitmişti sonra bir bir kurudular. ama oğlunda yaniii ne kadar düşünceli iyi niyetliymiş çocuk ne bilsin kabahat sende baştan ailenin bireyleriyle tanıştırıp durumu anlatman lazımdı
hhhaahaahahaaa aynen bende geçenlerde gülşaha baya kahvaltısı ve menüleri konusunda bir bir anlattım işte böle yap şöle beslen bilmem negerçi ben yapmıyorum ama sen yap bak doğrusu bu dedim yaaa :))))
bayılıyorum ben orkideye.yapma çiçek gibi duruyor.yazık olmuş.ama annesi oğluşun sana iyilik yapmak istemiş.oda üzülmüştür kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?