Herkese MERHABALAR
Merhaba. Sanırım 6 aydan fazla süredir yoksun. Şuan diskalifiye listesinde görünüyorsun. Rica etsem sonuç listesinden kaçıncı etapta kaç kilo ile ayrıldığını gösteren listeyi bulup paylaşır mısın? Duruma göre cevaplandırırım.Bu arada benim bildiğim Melek başka bir takımda kaptandı burda yarışmacıydı.Benden önce Ebru ,Ondan öncede Hilal kaptandı.ben ara veren grup üyesiyim tekrar dönmek istiyorum ...
özlem
kilom 80 di hedefim: 60
çoçugumdan dolayı ilgilenemiyorum diye izne cıkmıştım geri döndüm
60 kilo olan hedefimi 55 kilo yapmak istiyorum.. msj la geri dönersen sevinirim
iyi akşamlarr
günaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...
Canım bana da gönderir misingünaydın ferhanımmmyapabilirsin ferahannn sana güveniyorum :)))) wc problemi mi offff ben neredeyse 5 yıl falan çektim ist. geldiğimden beri. ilk başlarda hava değişiminden oldu sandım ki belkide öyle başladı sonra kronikleşti. bir sürü şey denedim ama geçiçi çözümler bana kalıcı tedavi edici bişi lazımdı. hap kullanıyorum nereye kadar, çay kullanıyorum bağırsaklarımı üşütmüş gibi çıkıyorum wc ye bi ortasını bulamamıştım. mısır gevreğimi bile müslili yiyordum en sonunda bi doktora gittim. bana kalıcı çözümü sundu ve minnettarım özelden arkadaşlara göndermiştim çünkü ilgisi olmayanları rahatsız edici bişi. belki sanada göndermişimdir hatırlamıyorum. 7 aydır her gün ve bazen günde 2 defa çıkabiliyorum. çok büyük rahatlık gerçekten. hep kendimi şiş hissederdim, olduğum kilodan fazla gösterirdim, wc uzun saatler geçirmeme rağmen sonuç alamazdım, aklım hep karnımdaydı artık değil çok şükür. aayyy sabah sabah ne konuştum. kuyrum acım varmış demekki yoksa hayatta biliyosunn yani
Kıyamam ben ona ne güzel suluyrmuşKizlar benim mutfagimda bi orkidem vardi 3 dalli dallarindaki orkideleri görmeliydiniz..neolduysa bunlar bianda dökülmeye saplari sararmaya basladi yaprak uclari fln..cicek cok bakamam ama bunu sevmistim bakimida zor degil
Neden diye dusunurken
Dun mutfakta aksam yemegi hazirlarken. Benim isguzar oglum geldi buyuk bir bardak dolusu su elinde " ben bunu duzenli suluyorum anne" dememiz miiiiiiiiii
Alllahim gulermisin aglarmisin...anlattim ama is isten gecti cicegim soldu bir tane cicegi kalmadi :/ 3 dalli orkidede nadir denk gelir yani
Bende hepisiler anlatiyorum ama hergun bisiler oluyo:)) fazlasi uyoda benmakasliyorum :)
Kolay gelsin canım. Senin gruba değil aşka ihtiyacın varmış maşallahGünayydıııınn:)))
Naber kızlar:))) beb hala eğitiyorum:))) eğitim şart:)) ya iştahım kesildi,yiyemiyom.ey aşk sen nelere kadirsin:)))
Bide ve çisssskeeek vauuvvvv. Afiyet şeker olsun. Çok severim bende. Hemde Yaseminle daha güzel yenmiştir.Gerçi sadece tadına baktık az yedik demiştiniz.Yazık ama ya yenmez mi onlardünkü menüm
sabah
souk sandiwiç beyaz peynir domates marullu.
ara
1 avuç çeviz
öğle
1 kase domatesli tavuk çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 avuç finduk
akşam
ızgara köfte
küçük pide
ayran
kaçamak
1 latte kahve
1 çissskkkeeekk
Tamam canım7 Kasım:8
6 Kasım:0 (büyük buluşma günüydü, o günkü heyecanımı biliyonuz dimi)
5 Kasım 14
spor yok gezmek var hihihiihihhihihih
Ben rapor verip cikiyim..
Simdi cikicam 11 14 arasi caliscam sonra kizimla oyun gunumuz var ya bugun oraya gidicez..bu arada kizim bikac haftadir anne diyor bana
Haticecim aksam gelenler kayinvalidemlerdi..annemlerde hos giris cikis yapiyolar cok sukur ama aksam yemeginde esimin anneleri vardi..ama onlarida kendi anne ve babam gibi cok severim..tam gibi degilsede :) severim yani
Trden, istanbulda ayri kalmak zaten benim icin gurbetin en buyugu...
Hhhh neyse görusuruz kizlarrr
afiyet olsun.çiskekçi seni
yok ya,ne onlar beni kendi kızları gibi sever ne de ben onları kendi alem gibi.sayygıda kusur etmem sadece.sonuçta eşimin anne babası.melon şapkayı hatırlıyorum ama çok dinlemezdim ben.o dönemler ben oğlan çocuğu modundaydım,romantiizm bozardı beni.
semine ilaç kullanmayacaksan sadece teşhis için mi gittin hastaneye?ilaçsız nasıl iyileşeceksin?
oohhh afiyet olsun.Kızlar sirinevlerdeyim eşimin kuzeni yemek ısmarladım bi yerde
Ton balıklı salata yedim çok hoş bi yerdi yaa
Herkese MERHABALAR
Hoşbuldum canımhoşgeldin hatice.
Canım bana da gönderir misinLütfeeeennnn
Bide ve çisssskeeek vauuvvvv. Afiyet şeker olsun. Çok severim bende. Hemde Yaseminle daha güzel yenmiştir.Gerçi sadece tadına baktık az yedik demiştiniz.Yazık ama ya yenmez mi onlar
Tamam canımMesajların artsın biraz taam mı
Olsun canım yine annenlermiş ne güzel. Benimde kayınvalidem yakında da annemler Edirne de .Özlüyorum onları
Nurgülcüm sende nasılsın?
Afiyet olsun canım. İnşallah güzel kilo vermişsindirtmm gönderirim. ya ben baya yedim :))) yasemin 3 çatal aldı benimki 3 çatal kaldı farkımız buhihihihiiii yarın sabahı çok merak ediyorum vermiş gibi hissediyorum bakalım.
Afiyet olsun canım. İnşallah güzel kilo vermişsindir
Evet canım bence de iyice sessizleşti. Yeni üye çağırmalıyız. Gündüz yokum.Yarışmaya başvuru sayfasında denk gelirse ve kafana uyan biri olursa davet edebilirsin canım.Ben akşamları bakıyorum ama genelde diğer gruplar çoktan davet etmiş oluyor.bende iiyimbu ara buralar çok sessiz sakin napcas. bilgen,neslihan,başak, hiç uramıyo nerdeyse gönül bazen, gülşahta hamileymiş,nerminde en son ayın 6 sında gelmiş.
İnşallah canım.çok vermesemde olur 54 küsurları görim yeter.
Hoşbuldum canım.Nasılsın ?
***13. TAKIM 281. ETAP ***
cumbo (64.5 / / / % )
_ferdici_ ( 68.4 / / / % )
gurbet_dmr ( 85 / / / % )
Kbra23 ( 69 / / / % )
limpida ( 101/ / / % )
mersinli42 ( 69 / / / % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
bekolim ( 50.2 / / / % ) Mezuniyetini istiyor.
pia ( 64.5 / / / % )
UZAYIM ( 63.9 / / / % )
yasminyaso ( 78.8 / / / % )
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Evet canım bence de iyice sessizleşti. Yeni üye çağırmalıyız. Gündüz yokum.Yarışmaya başvuru sayfasında denk gelirse ve kafana uyan biri olursa davet edebilirsin canım.Ben akşamları bakıyorum ama genelde diğer gruplar çoktan davet etmiş oluyor.
İnşallah canım.
Ben yemek yapmaya gidiyorum. İşim bitsin gelirim
nasılsınız kızlarrkimse bana gönül koymasın özellikle sen kaptanım. hepinizi çok seviyorum ama bi süre hiç değilse bikaç aylık bir izne ayrılmak istiorum. ztn 2 gündür de ne mesaj bildiriminde bulundum ne menü spor. vakit ayıramıorum, zor gelio açıkçası geçmişe bak, mesaj sayısı menü spor yaz vs. okul bi yandan kpss bi yandan zor oluo her şey
sizi seviorum ara ara uğrarım. öpüorum canlaarrr
nasılsınız kızlarrkimse bana gönül koymasın özellikle sen kaptanım. hepinizi çok seviyorum ama bi süre hiç değilse bikaç aylık bir izne ayrılmak istiorum. ztn 2 gündür de ne mesaj bildiriminde bulundum ne menü spor. vakit ayıramıorum, zor gelio açıkçası geçmişe bak, mesaj sayısı menü spor yaz vs. okul bi yandan kpss bi yandan zor oluo her şey
yaa bence de şişkinliktendir, takılmaaagünaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...
niyeki regl mi? ağrı kesici almak istemiyorsan buscopan deneGünaydın güzeller karnım çok fena ağr:ıyor ağrı kesici almamak için direniyorum
nerden bilsin çocuk aklısıra iyilik yapıyoe, ayy kuzum üzülmüştür bi deeeKizlar benim mutfagimda bi orkidem vardi 3 dalli dallarindaki orkideleri görmeliydiniz..neolduysa bunlar bianda dökülmeye saplari sararmaya basladi yaprak uclari fln..cicek cok bakamam ama bunu sevmistim bakimida zor degil
Neden diye dusunurken
Dun mutfakta aksam yemegi hazirlarken. Benim isguzar oglum geldi buyuk bir bardak dolusu su elinde " ben bunu duzenli suluyorum anne" dememiz miiiiiiiiii
Alllahim gulermisin aglarmisin...anlattim ama is isten gecti cicegim soldu bir tane cicegi kalmadi :/ 3 dalli orkidede nadir denk gelir yani
Bende hepisiler anlatiyorum ama hergun bisiler oluyo:)) fazlasi uyoda benmakasliyorum :)
afiyet olsunnn, ben de bugün kaçamak yaptımmmdünkü menüm
sabah
souk sandiwiç beyaz peynir domates marullu.
ara
1 avuç çeviz
öğle
1 kase domatesli tavuk çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 avuç finduk
akşam
ızgara köfte
küçük pide
ayran
kaçamak
1 latte kahve
1 çissskkkeeekk
gurbet zor canımm çeken bilirBen rapor verip cikiyim..
Simdi cikicam 11 14 arasi caliscam sonra kizimla oyun gunumuz var ya bugun oraya gidicez..bu arada kizim bikac haftadir anne diyor bana
Haticecim aksam gelenler kayinvalidemlerdi..annemlerde hos giris cikis yapiyolar cok sukur ama aksam yemeginde esimin anneleri vardi..ama onlarida kendi anne ve babam gibi cok severim..tam gibi degilsede :) severim yani
Trden, istanbulda ayri kalmak zaten benim icin gurbetin en buyugu...
Hhhh neyse görusuruz kizlarrr
kullanmanı öneririm artık antidepresanlar kilo aldırmıyorlar pekNurgullllll formülü bende istiyorum canım
Kizlar doktordan çıktım 2 ilac Verdi 1 ay kullanıp tekrar gel dedi
Ilaç kullanmakta istemiyorum
Sizce ne yapayım kullanayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?