Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba. Sanırım 6 aydan fazla süredir yoksun. Şuan diskalifiye listesinde görünüyorsun. Rica etsem sonuç listesinden kaçıncı etapta kaç kilo ile ayrıldığını gösteren listeyi bulup paylaşır mısın? Duruma göre cevaplandırırım.Bu arada benim bildiğim Melek başka bir takımda kaptandı burda yarışmacıydı.Benden önce Ebru ,Ondan öncede Hilal kaptandı.

günaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...

Canım kızların dediği gibi şişkinlik olabilir.Ki yarın artıda olsa haftaya eminim çok kilo vereceksin.Kafana takma canım.Bir hafta duraksama yaşasanda genelde güzel veriyorsun.
Canım bana da gönderir misin Lütfeeeennnn

Kıyamam ben ona ne güzel suluyrmuş Yazık olmuş ama oğluşunda öğrenmiş oldu.Bundan sonra sormadan hiçbirşeye dokunmaz.

Günayydıııınn:)))
Naber kızlar:))) beb hala eğitiyorum:))) eğitim şart:)) ya iştahım kesildi,yiyemiyom.ey aşk sen nelere kadirsin:)))
Kolay gelsin canım. Senin gruba değil aşka ihtiyacın varmış maşallah

Bide ve çisssskeeek vauuvvvv. Afiyet şeker olsun. Çok severim bende. Hemde Yaseminle daha güzel yenmiştir.Gerçi sadece tadına baktık az yedik demiştiniz.Yazık ama ya yenmez mi onlar
7 Kasım:8
6 Kasım:0 (büyük buluşma günüydü, o günkü heyecanımı biliyonuz dimi)
5 Kasım 14

spor yok gezmek var hihihiihihhihihih
Tamam canım Mesajların artsın biraz taam mı

Olsun canım yine annenlermiş ne güzel. Benimde kayınvalidem yakında da annemler Edirne de .Özlüyorum onları

saooll
Kızlar sirinevlerdeyim eşimin kuzeni yemek ısmarladım bi yerde
Ton balıklı salata yedim çok hoş bi yerdi yaa
oohhh afiyet olsun.
Herkese MERHABALAR

merabaaa

tmm gönderirim. ya ben baya yedim :))) yasemin 3 çatal aldı benimki 3 çatal kaldı farkımız bu hihihihiiii yarın sabahı çok merak ediyorum vermiş gibi hissediyorum bakalım.

***13. TAKIM 281. ETAP ***

cumbo (64.5 / / / % )
_ferdici_ ( 68.4 / / / % )
gurbet_dmr ( 85 / / / % )
Kbra23 ( 69 / / / % )
limpida ( 101/ / / % )
mersinli42 ( 69 / / / % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
bekolim ( 50.2 / / / % )
Mezuniyetini istiyor.
pia ( 64.5 / / / % )
UZAYIM ( 63.9 / / / % )
yasminyaso ( 78.8 / / / % )

13.TAKIM ORTALAMASI: %

bende iiyim bu ara buralar çok sessiz sakin napcas. bilgen,neslihan,başak, hiç uramıyo nerdeyse gönül bazen, gülşahta hamileymiş,nerminde en son ayın 6 sında gelmiş.
Evet canım bence de iyice sessizleşti. Yeni üye çağırmalıyız. Gündüz yokum.Yarışmaya başvuru sayfasında denk gelirse ve kafana uyan biri olursa davet edebilirsin canım.Ben akşamları bakıyorum ama genelde diğer gruplar çoktan davet etmiş oluyor.

çok vermesemde olur 54 küsurları görim yeter.
İnşallah canım.

Ben yemek yapmaya gidiyorum. İşim bitsin gelirim

anaammm listeyi görünce yine güb güb atıo kalbim. okul dönemimde karneden bile bu kadar korkmadım yaa tmm ben davette bulunurum görürsem sende engelli listesindemi deilmi bakarsın. ooohhh ellerine sağlık kokularını duyar gibiyim. bana göre bi evi ev yapan yemek kokusu. ne yemek var akşama.

nasılsınız kızlarr kimse bana gönül koymasın özellikle sen kaptanım. hepinizi çok seviyorum ama bi süre hiç değilse bikaç aylık bir izne ayrılmak istiorum. ztn 2 gündür de ne mesaj bildiriminde bulundum ne menü spor. vakit ayıramıorum, zor gelio açıkçası geçmişe bak, mesaj sayısı menü spor yaz vs. okul bi yandan kpss bi yandan zor oluo her şey

sizi seviorum ara ara uğrarım. öpüorum canlaarrr

heeyyy nereye yaaa

nereye kız,ne oluyor böyle aniden?

günaydın kızlar.bu sabah tartıya çıktım.artılardayım.canım sıkıldı,çünkü tek sebep benim ...
yaa bence de şişkinliktendir, takılmaaa

Günaydın güzeller karnım çok fena ağr:ıyor ağrı kesici almamak için direniyorum
niyeki regl mi? ağrı kesici almak istemiyorsan buscopan dene

nerden bilsin çocuk aklısıra iyilik yapıyoe, ayy kuzum üzülmüştür bi deee
afiyet olsunnn, ben de bugün kaçamak yaptımmm
gurbet zor canımm çeken bilir
Nurgullllll formülü bende istiyorum canım

Kizlar doktordan çıktım 2 ilac Verdi 1 ay kullanıp tekrar gel dedi
Ilaç kullanmakta istemiyorum
Sizce ne yapayım kullanayim mi
kullanmanı öneririm artık antidepresanlar kilo aldırmıyorlar pek

neveyeeeeeee

bu arada merhaba demeyi unuttummm, merrrhhaaabbaaaaaaaaa
bugün halka tatlı yedim çoookk pişmanımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…