bu arada merhaba demeyi unuttummm, merrrhhaaabbaaaaaaaaa
bugün halka tatlı yedim çoookk pişmanımmmmmm
ama uyku yapıyoyeni nesil ilaçlar kilo yapmıyor diye duymuştum.önyargılı olmadan bir süre denesen nasıl olur acaba?belki gerçekte iyi gelecek.
kolay gelsin canımmBen yemek yapmaya gidiyorum. İşim bitsin gelirim
nasılsınız kızlarrkimse bana gönül koymasın özellikle sen kaptanım. hepinizi çok seviyorum ama bi süre hiç değilse bikaç aylık bir izne ayrılmak istiorum. ztn 2 gündür de ne mesaj bildiriminde bulundum ne menü spor. vakit ayıramıorum, zor gelio açıkçası geçmişe bak, mesaj sayısı menü spor yaz vs. okul bi yandan kpss bi yandan zor oluo her şey
sizi seviorum ara ara uğrarım. öpüorum canlaarrr
yaa bence de şişkinliktendir, takılmaaa
niyeki regl mi? ağrı kesici almak istemiyorsan buscopan dene
kullanmanı öneririm artık antidepresanlar kilo aldırmıyorlar pek
neveyeeeeeee
menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 kaşık domatesli yumurta
peynir
zeytin
ara.mandalina
öğle:yoğurtlu kabak ve havuç
ara:1 kuru incir
1 ceviz
akşam:azcık yağla kavrulmuş tavuk göğsü
yoğurt
2 dilim ekmek
su:1.5 litre
spor:40 dakika leslie
hımmm evet haklısın yerken düşünmek lazım dimi ye ye sonra pişmanım hakim beyyy.... akşam az yiyim barimerabaaaaafiyet olsun yemişsin artık pişman olma ama tartı günüydü yani bugün yediklerimiz yarın sabahki tartıyı etkiliyo o zaman akşam yemeğini hafif geçiştir
menüm
peynir
zeytin
ara.mandalina
1 ceviz
yoğurt
2 dilim ekmek
afiyet olsun.çiskekçi seni
yok ya,ne onlar beni kendi kızları gibi sever ne de ben onları kendi alem gibi.sayygıda kusur etmem sadece.sonuçta eşimin anne babası.melon şapkayı hatırlıyorum ama çok dinlemezdim ben.o dönemler ben oğlan çocuğu modundaydım,romantiizm bozardı beni.
semine ilaç kullanmayacaksan sadece teşhis için mi gittin hastaneye?ilaçsız nasıl iyileşeceksin?
Evet canım bence de iyice sessizleşti. Yeni üye çağırmalıyız. Gündüz yokum.Yarışmaya başvuru sayfasında denk gelirse ve kafana uyan biri olursa davet edebilirsin canım.Ben akşamları bakıyorum ama genelde diğer gruplar çoktan davet etmiş oluyor.
İnşallah canım.
nasılsınız kızlarrkimse bana gönül koymasın özellikle sen kaptanım. hepinizi çok seviyorum ama bi süre hiç değilse bikaç aylık bir izne ayrılmak istiorum. ztn 2 gündür de ne mesaj bildiriminde bulundum ne menü spor. vakit ayıramıorum, zor gelio açıkçası geçmişe bak, mesaj sayısı menü spor yaz vs. okul bi yandan kpss bi yandan zor oluo her şey
bu arada merhaba demeyi unuttummm, merrrhhaaabbaaaaaaaaa
menüm
peynir
zeytin
ara.mandalina
1 ceviz
yoğurt
2 dilim ekmek
yaşla beraber metabolizma hızımız düşüyor vermek zorlaşıyor . yavaş yavaş veririz üzülme..Dun dusundum
Ben eskiden sinirsiz kek kurabiye yerdim hic dur demezdiendime yinede kilom cok olmadi hic smd en son nezaman keke yedigimi hatirlamiYorum( niye gitmiyor bu kilolar
Bu hareketlilige ve kistigm seylere göre simdiE kadar vrmis olmam geekmezmiydi
Benim menum
Sabah
1 dilm emek ve kahvaltilik
Ögle
1 kase yulaf gevregi
Ara
Buraz uzum ve elma
Aksam
Balik guvec ve 2 yk pilav
Spor yapmistqn beterim suan..ins bu hareketliligim spordan sayilir ve kalori harcarim...vucudum duy beniiiii
duysun vücudun seni.afiyet olsun.Benim menum
Sabah
Ögle
1 kase yulaf gevregi
Ara
Buraz uzum ve elma
Aksam
Spor yapmistqn beterim suan..ins bu hareketliligim spordan sayilir ve kalori harcarim...vucudum duy beniiiii
gel arkadaşım ben sana cevizli kek yapayım beraber yeriz.nasılsa kilo veremiyoruz.takılırız çayla kek yanında sohbetDun dusundum
Ben eskiden sinirsiz kek kurabiye yerdim hic dur demezdiendime yinede kilom cok olmadi hic smd en son nezaman keke yedigimi hatirlamiYorum( niye gitmiyor bu kilolar
Bu hareketlilige ve kistigm seylere göre simdiE kadar vrmis olmam geekmezmiydi
halkada güzeldir bemenüm
sabah: yarım kk peynir, yarım dilim ekmek, salatalık, şekersiz nescafe
öğle: yarım kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek, 3 tane minicik misket köfte
......halka tatlı yedim.......
akşam: 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği, turp
doğru diyorsunuz aslında hiiçç olmamışşş ama inşallah yarın artıda çıkmam. 1 kilo verdim aslındaHehe bende ayhhhh olgun erkeeeeekkk modundaydim y:)))
Gecenlerde ben eski bir arkadasimi gördum orda takim ariyordu..aktiv katilimc biridir ,,,bakaIm oralardaysa
:96:
Zeynebin dedigi gibi persembe ersembe olmamis canim
Bugunu iI kurtarmisssin canim guzel olmus
sonra iyice salma ama kendini ben en son izinli ayrıldığımda dönmemiştim daha.. inşallah sen benim gibi hayırsız değilsindirkızlar ya bilmiorum sanki nette çok fazla takılırsam sınavı kazanamıcakmışım gibi. bi de açıkçası bu ara çok külfet gelmeye başladı. kursa da başladım ya mahfoluorum resmenhiç değilse bi süre izin alcam, tamamen gitmicem yani.. bakalım kaptan da daha gelmemiş o ne dicek bu duruma :S
sağol canım afiyet oldu ama inşallah yaramamıştırduysun vücudun seni.afiyet olsun.
gel arkadaşım ben sana cevizli kek yapayım beraber yeriz.nasılsa kilo veremiyoruz.takılırız çayla kek yanında sohbet
halkada güzeldir beafiyet olmuş.
yeşil çayımı içiyorum nerdesiniizzzzz
İşe başlayınca mecburen olursun. Bu yılın keyfini çıkar.ne olsun hatice ev hanımlığı ihtisasına devam.seneye çalışma hayatına adapte olabilecek miyim merak ediyorum.:44:
Eşime karnıyarık,bana sütlü cornflakesanaammm listeyi görünce yine güb güb atıo kalbim. okul dönemimde karneden bile bu kadar korkmadım yaatmm ben davette bulunurum görürsem sende engelli listesindemi deilmi bakarsın. ooohhh ellerine sağlık kokularını duyar gibiyim. bana göre bi evi ev yapan yemek kokusu. ne yemek var akşama.
Ben öpçem seni de dur biraznasılsınız kızlarrkimse bana gönül koymasın özellikle sen kaptanım. hepinizi çok seviyorum ama bi süre hiç değilse bikaç aylık bir izne ayrılmak istiorum. ztn 2 gündür de ne mesaj bildiriminde bulundum ne menü spor. vakit ayıramıorum, zor gelio açıkçası geçmişe bak, mesaj sayısı menü spor yaz vs. okul bi yandan kpss bi yandan zor oluo her şey
Pişman ol zaten. Yarın yeseydin keşke.bu arada merhaba demeyi unuttummm, merrrhhaaabbaaaaaaaaa
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.menüm
peynir
zeytin
ara.mandalina
1 ceviz
yoğurt
2 dilim ekmek
Afiyet olsun canımBenim menum
Sabah
Ögle
1 kase yulaf gevregi
Ara
Buraz uzum ve elma
Aksam
Ah o tatlı olmasaymış iyiymişmenüm
sabah: yarım kk peynir, yarım dilim ekmek, salatalık, şekersiz nescafe
öğle: yarım kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek, 3 tane minicik misket köfte
......halka tatlı yedim.......
akşam: 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği, turp
kızlar ya bilmiorum sanki nette çok fazla takılırsam sınavı kazanamıcakmışım gibi. bi de açıkçası bu ara çok külfet gelmeye başladı. kursa da başladım ya mahfoluorum resmenhiç değilse bi süre izin alcam, tamamen gitmicem yani.. bakalım kaptan da daha gelmemiş o ne dicek bu duruma :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?