Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

harikasın valla

afiyet olsun semine,güzel.

MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir
Kavrulmuş biber

ÖĞLE
Kayısılı yoğurt
Biraz fındık
Kahve

ARA
Biraz ceviz

AKŞAM
Sütlü cornflakes
afiyet olsun,uçan insan

Herkese İYİ GECELER.Yarın kilo bildirimini erkenden yapmayı unutmayalım.ÖPÜLDÜNÜZ

iyi uykular.

iyi şimdiden bildiriyim yrn farketceğini sanmıorum.

geçen hafta: 101
bu hafta: 100
fark: 1 kg
yüzde: % 0.99 emin değilim yüzdeden:44:

yaşla beraber metabolizma hızımız düşüyor vermek zorlaşıyor . yavaş yavaş veririz üzülme..

çok az yemişsin yaaa. inşallah tartıda yüzün güler yarın ben üzülücem galibaaa

Az degilyaa yedim iste her ögün..acim ama simdi:)

Tatli disinda cok guzel olmus aslinda

duysun vücudun seni.afiyet olsun.

gel arkadaşım ben sana cevizli kek yapayım beraber yeriz.nasılsa kilo veremiyoruz.takılırız çayla kek yanında sohbet

halkada güzeldir beafiyet olmuş.

Akidesim mis olur misss..öyle özledim ki kek yemeyiiiii

Yarin iyi sonuclar gelicek ins

MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir
Kavrulmuş biber

ÖĞLE
Kayısılı yoğurt
Biraz fındık
Kahve

ARA
Biraz ceviz

AKŞAM
Sütlü cornflakes

Hacccceeeee canim yine cok azalttin ama arada hicdegilse br meyve yee

Herkese İYİ GECELER.Yarın kilo bildirimini erkenden yapmayı unutmayalım.ÖPÜLDÜNÜZ

Iyi geceler cicim..banuu tam kilo vermeye baslamistin birakiYosun senide cok iyi alYiorum bende cok zorlaniyorum ama artik yazabiödigim kadar kaiyorum..cok kasmiyorum kendimi..kendimi kastigm an yezisemiyorum diye sts yapiyorbsenin gibi oluyorum..ama sen simdi vericegin kilo daha var biraz daha disni sikamazmisin

tatlım pztye kadar hiç değilse bi duruma bakıim. yani geçmişi okumak menülere yorum yapmak fln zor. yoksa menümü sporumu yazıp kg bildiriminde bulunurum ama öyle de takımda olmanın bi anlamı yok gibi gelio. bilmiorum hatice ne der, beni bu şekilde idare edeblir mi bi konuşmak lazım:44::44:

Kimse yok galiba benimde baya bir uykum var..bugün bazi ölge ve görev degisikligimiz oldu isyerinde:))) ben cok istedigim biyerdeym :)) iyimserolmak her zama ise yariyor ) onu konusuyordum babamla fln giremedim ..ama kimsede yok bir dilekcim bakinmis buralarda..yesilcayin afiyet olsun buarada

Ben gideyim o halde..yatin guzel sonuclarda bulusmak umidiyle

Bende senin gibi duusunuyordum..zor geliyordu gunluk bukadar kosusturmacanin yaninda

Ama hatice kurnazca beni o hafta listeye alina kaldim..simdi kasmamaya calsiyorum cok yazicam soyle öyle diye..mesela spor yapamiyorum..o zaman yapamaiyorum bukadar..cunku zorladigimda elimdekinide kaybedicem.. Sende cok bos birakmadan devam edebilirsin menulere yorum yazmak nedir ki..zaten herkes iyi besleniyor..ben vermeye baslamistin ne guzel yolun daha var bence birakma..

selam gönül hoşgeldin. iyizz sen nasılsın. nasıl gidiyo hayat yoluna koyabildinmi biraz olsun. eğer paylaşmak istersen bizler iyi dinleyicilerizdir. bi faydamız olmaz belki ama en azından rahatlamış hissedersin

Hosbuldum canim NASIl olsun canim ite kalka gidiyor iste, Allah bugunlerimi aratmasin cok acik yazamiyorum canim
malum ozel konular, dusundugunuzu hissetmek destek olmaniz bile
mutlu ediyor beni Allah razi olsun eksik olmayin
tek dilegim hakkimda hayirlisi ne ise o olsun benim icin duaci olmayi unutmayin...

hatice cim sanirim yarin giremeyecegim ben her ihtimale karsi kilomu bu aksamdan bildireyim dedim

gecen hafta 50.2
bu HAFTA: 50.1

artik daha fazla vermek istemiyorum iyice ciliz kaldim

yarina herkes ins istedigi kiloya inmis olur iyi geceler

Ee verme zaten :))) kiskandiriyosun bizi..jedefinede ulasmissin ..tebrik ederim canim

zeynep şırnaktan bildiriyor
geçen hafta:69.0
bu hafta:69.0 çok şükür
fark :0
en azından + çıkmadım

Gözünaydin zeyneeeeppp sevindim..bir moral bozuklugu yasamadin:))

iş yerinde mutlu olmak çok önemli.istediğin gibi olmasına sevindim.:13::13:

inşallah en kısa zamanda tüm sorunlar çözülür.sen hedefine ulaşmışsın bile tebrikler

oooo mastika mastika ferhan zayıflıyordarısı zeynebe olsun.bu arada senin hedefin kaçtı ferhan?
Benim hedef 60

Ben o pantlonun icine girmek diye degistirmistim ama o pantlonu giyerken ben 55 57 arasiydim..bide dogum yaptim genisledm daha..yuzden bilmiyoru bakalim bir 60 olalim:))
Senin kacti canim?

Benim hedef 60

Ben o pantlonun icine girmek diye degistirmistim ama o pantlonu giyerken ben 55 57 arasiydim..bide dogum yaptim genisledm daha..yuzden bilmiyoru bakalim bir 60 olalim:))
Senin kacti canim?

benim hedef başta 65 ti.ebru bildirirken 60 bildirmiş.banada verirsin sen,hedefini büyüt demiştibenim 55te gözüm yok ama 60 bile uzak görünüyor bu ara sanada 60 yeter bence.55le zayıf olursun.

ben komşuma geçiyorum.gelince görüşürüz

AYYNNEENN öyle yaaa. kesinlikle ama ben kendime güvenemedim dersaneye yazıldım cumartesi pazar dersaneye gidicem
veryy nicee afiyet olsun.
hımmm evet haklısın yerken düşünmek lazım dimi ye ye sonra pişmanım hakim beyyy.... akşam az yiyim bari

menü de spor da süperr afiyet olsun

afiyet olsun güzel olmuş.
yaşın ilerleyip metabolizmanın düşmesi. birde ben şunu keşfettim doğrumu bilmiyorum, bende aynen senin anlattığın gibiydim 48 kilolarda falandım çok hareketliydim herşeyi yerdim ama herşeyi hatta bi arkadaşımın annesinin bana dünyada kıskandığım tek insan yiyipte kilo almayanlardı demişti. ama bence şuda var kilomuza göre midemiz vardı bünyemize göre tıka basa yediğimizi düşünüyoduk bence sınırsızca patlayana kadar ama belkide kilolu olanlar kadar yiyemiyoduk bize öyle geliyodu. bide yağ hücreleri parçalanıp sayısızca çoğalıyorlarmış sonra onları yok etmekzor ondanda kaylanabilir.
afiyet olsun
duysun vücudun seni.afiyet olsun.

gel arkadaşım ben sana cevizli kek yapayım beraber yeriz.nasılsa kilo veremiyoruz.takılırız çayla kek yanında sohbet

halkada güzeldir beafiyet olmuş.
bende gelcem
yeşil çayımı içiyorum nerdesiniizzzzz
afiyet olsun iyi yapmışsın ödem attırır yarın sabah kendinidaha iyi hafif hissetmeni sağlarr
hıımmm akşam az gibi ama doydusan sıkıntı yok. afiyet olsun. sporda güzel. bayılırım yürüyüşe kulaklarıma kulaklıkları takıp ormanın kenarında mis gibi havada sadece spor yapmış deil deşarjda olmuş oluyorum.
MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir
Kavrulmuş biber

ÖĞLE
Kayısılı yoğurt
Biraz fındık
Kahve

ARA
Biraz ceviz

AKŞAM
Sütlü cornflakes

afiyet olsun. kendine göre patlıcanı fırında yapıp karnıyarık yiyebilirdin kızartma olmadan. yine her zamanki gibi hafif ve güzel

iyi şimdiden bildiriyim yrn farketceğini sanmıorum.

geçen hafta: 101
bu hafta: 100
fark: 1 kg
yüzde: % 0.99 emin değilim yüzdeden:44:
tebrik ederim
hakkında herşeyin hayırlısı o zaman. mezun olsanda kilonu korumak için kal derim ben bi süre daha.
zeynep şırnaktan bildiriyor
geçen hafta:69.0
bu hafta:69.0 çok şükür
fark :0
en azından + çıkmadım
tebrik ederim.
Günaydinnn

Gecen hafta 64,5

Buhafta 64,0

Fark 500gr

Yüzde %0,77
vauuvv ferhancım maşallah bu ne hız. devam deevvvaammmmm
:126::115:

Benim hedef 60

Senin kacti canim?

eeee şimdi ikinizinde vermesi gereken 4 kilomu kaldı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…