Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada hayırlısı olsun ferhancım geçmişi okudum ama yazını görmedim bidaha dönüp göz gezdiricem zeynebin cevabından gördüm yeni bi yerde görev yapacakmışsın hemde istediğin yerde çiçek göndermek isterdim

Bu hafta istanbulda eğitim veriyom olmam bide bide bide aşk yeniden, bu hafta aklımı başımdan aldı ama söz canım, pazartesiden itibaren düzeltiyorum buradaki mesaj sayı azlığımı

GÜNAYDDIIINNNN günaydıınnn da naptın yasemin :))))))))) maşallah maşallahhhh ama o kadar yersen olacağı bu :)) tebrik ederim

gelişmelerdende haber ver

Dün akşam kız arkadaşlarımla buluştum, o abisi bugün boşanıyo ona tesellideydi, bugünde onun yanında. Ama yavaş yavaş güzel ilerliyo canım

GÜNAYDDIIINNNN günaydıınnn da naptın yasemin :))))))))) maşallah maşallahhhh ama o kadar yersen olacağı bu :)) tebrik ederim

gelişmelerdende haber ver

Ama gerçekten yiyemiyom yaaa :)) İştahım tamamen kesildi, aklıma yemek hiçbişey gelmiyo ve istemiyor. Bi elimde düzenli sade kahve :))bir tokluk söz konusu akşam mantı sipariş ettim kızlarla iki çatal yedim gerisi yok. Hamile arkadaşım vardı gerisini o yedi. Ben mutlu olunca yiyemiyom zaten :)))))

Dün akşam kız arkadaşlarımla buluştum, o abisi bugün boşanıyo ona tesellideydi, bugünde onun yanında. Ama yavaş yavaş güzel ilerliyo canım

aaaaa olsun yaa. hayırlı bi iş peşine en azından. ama çok merak ediyodum şahsen noldu ne bitti die. en azından güzel ilerliyo diyosun. yaradımı yaramadımı anlamadım şimdi sana aşk :)))) en azından işine yaradı :))) ama çokta yememezlik yapma menünü paylaş bi görim

dünkü menüm

sabah
beyaz peynir domatesli tost

ara
1 mandelina

öğle
bir kase kremalı mantar çorbası
3 dilim kepek ekmeği

ara
1 avuç çeviz

akşam işten çıkışta doru kursa gittim ordanda 9 da çıktım bugün tartı var diye yemek istemedim. 3 tane gün kurusu 3 tane ceviz bir avuç kadarda lebliyle fındık yedim karışık.

Bilemiyorum ki canim..ama bebegim olmadan oncede 1 seneye yakin 66 lardagezindim acaba yoyuzden mi diyorum..oncesinde hep 58 60 arasi yonuyordum..dedigingibi de olabilir..demek biyerden cok yedogimizo sansakta biseyler dengeleniormus:)

tebrik ederim

hakkında herşeyin hayırlısı o zaman. mezun olsanda kilonu korumak için kal derim ben bi süre daha.

tebrik ederim.

eeee şimdi ikinizinde vermesi gereken 4 kilomu kaldı yani.

Yeeesssss
Senin ne kadar kaldi canim?

Ayyy cok naziksinnn nurgulcummm..yakinlarinda olup seninle aktiv bi dostlukkurmak isterdim ..bazen dostumuzun az nazik arkadaslarimizn yoklugundan sikayetederiz..bazen dostlari aramak lazim,,buluncDa birakmamak:))
Canim hem cok önemli hem degil sayilir öyle buyuk bir is degisikligi degil..sorumlu oldugum bölge degisti sadece..ordaki grubu seviyordum..kendi arkadaslrimda iYilerde..orada bikac sevdigim arkadasim vardis..o yuzden sevindim :))

bende kilo bildirimi yapim

geçen hafta : 55,5
bu hafta :55,2
giden:0,30
fark : %0,54

Tebrikler canim

Geçen hafta:78.8
Bu hafta:77.0
Aradaki fark: 1.8
Yüzde:%2.28

Uzun zamandır böyle kilo vermemiştimmmmm

Waooooo
Kahve jistahi kesiyor ama nurgulcumude dinle menulerini paylas görelimm iyice halsiz dusmeden toparlanirsin canim

Afiyet olsun canim ..corbayi kendin mi yaptin? Senin bu corba olayinada ben hastayim

Yasemin bende mutlu olsam dünyayi götürurum :))

Sabah:1/4 simit 1 parça penir çay
öğle: Fırında karnıbahar graten(büyüklüğü etimek kadar), 2 yemek kaşığı kısır
Ara: 1/4 elma
Akşam: Ev mantısı(2-3 çatal) kahve
su bolca

Bende birazdan kahvaltiya gidicem..sabah kendi kahvaltimi yaptim gevrekle..bunu oglenden sayicam .,cunku ben gec saatte kahvaltiyi bekliyemiyorum..olur dimi öyle

Buhafta sonu önemli bir macimiz var bizimde heyecanla bekliyorum ..bicik oglumda kendi takiminin disinda baska antremani vardi ..simdi kocu baska bir takim varmis bu bölgenin en iyilerinin oynadigi bi takim tam bilmiyorum ben konusmadim daha orda oynamasini istiyormus buna zaten zor yetisiyordum götür getir simdi bide bu cikarsa ne yaparim bilmem..bazen gec saatte oluyor dersler bir taraftan ..dun gec gelince antremandan 10 kadar derslerini bitiremedi .. Normalde 9 da yatiyor..ama oda cok heyecanliydi..koc böyle dedi diye anlatyiordu ziplaya ziplaya napicam bilmiyorum..gecen arabam yoktu mesela yuruyerek almaya gittim..benim icin sorun degilde o , o kadar antremandan sonra eve yuruycek diye uzuluyorum..gerci yogun antremandan sonra hafif yurumek kosmak iyi gelir de iste..burda 5 te hava karariyo artik

Accik buyuse kendi kendi ne gidip geleilicek kadar süpper olucak..az daha sabir :)

Benim cikmam lazim diger arkadaslarida merak ediyordum..cook iyiydi bu hafta menuler gelince gorurum artik

Bekletmiyim kimseyi

Öpüyorum kizlar

aayyy utandırıyosun beni ya. çok teşekkürederim. bende aynen öyle. tamda bu konun konuşmasını yapmıştık yaseminle. demekki duygularımız karşılıklıymış. benim hedefim 54 tü aslında ama 53 e çektim. yani şugün itibari ile 2,2kg kalmış oluyo hedefe. ama sıkıntı yok ben onu 52 yaparım 50 yaparım. buralardayım yani :))))
Afiyet olsun canim ..corbayi kendin mi yaptin? Senin bu corba olayinada ben hastayim

Yasemin bende mutlu olsam dünyayi götürurum :))
yok kendim yapmadım. burda bi restorant var aşçısı süper hem leziz hem temiz hem elit bi yer. ya gidip yiyorum yada spariş veriyorum. hatta adam derya baykalın falan programlarında yemek yapıyor. çok hafif oluyo kışın daha çok içerim. menülerimde şu olabilir yani sabah : çorba öğlen : çorba
Sabah:1/4 simit 1 parça penir çay
öğle: Fırında karnıbahar graten(büyüklüğü etimek kadar), 2 yemek kaşığı kısır
Ara: 1/4 elma
Akşam: Ev mantısı(2-3 çatal) kahve
su bolca

evet yaa. çokta fena deilmiş afiyet olsun. ben bu kadarla doymazdım :)))

Benim cikmam lazim diger arkadaslarida merak ediyordum..cook iyiydi bu hafta menuler gelince gorurum artik

Bekletmiyim kimseyi

Öpüyorum kizlar

sevindim oğlunun adına. oralarda insanın kendini gösterip kanıtlaması başarı yakalaması daha zor diye tahmin ediyorum. o yüzden ekstraa bi alkış bi süre idare eder artık. sende tabi. ama çok fedakar bi annesin helal olsun. hepsi için ayrı ayrı koşturabiliyosun hepsine ayrı muamele hani bazen düşünülür ya ikinci yaparsam diğerini ihmal ederim sende onu hiç görmüyorum. görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…