Geçen hafta:78.8
Bu hafta:77.0
Aradaki fark: 1.8
Yüzde:%2.28
Uzun zamandır böyle kilo vermemiştimmmmm
Günaydın Fıstıklarrrr :)))))
Merhaba. Sanırım 6 aydan fazla süredir yoksun. Şuan diskalifiye listesinde görünüyorsun. Rica etsem sonuç listesinden kaçıncı etapta kaç kilo ile ayrıldığını gösteren listeyi bulup paylaşır mısın? Duruma göre cevaplandırırım.Bu arada benim bildiğim Melek başka bir takımda kaptandı burda yarışmacıydı.Benden önce Ebru ,Ondan öncede Hilal kaptandı.
Canım kızların dediği gibi şişkinlik olabilir.Ki yarın artıda olsa haftaya eminim çok kilo vereceksin.Kafana takma canım.Bir hafta duraksama yaşasanda genelde güzel veriyorsun.
Canım bana da gönderir misinLütfeeeennnn
Kıyamam ben ona ne güzel suluyrmuşYazık olmuş ama oğluşunda öğrenmiş oldu.Bundan sonra sormadan hiçbirşeye dokunmaz.
Kolay gelsin canım. Senin gruba değil aşka ihtiyacın varmış maşallah
Bide ve çisssskeeek vauuvvvv. Afiyet şeker olsun. Çok severim bende. Hemde Yaseminle daha güzel yenmiştir.Gerçi sadece tadına baktık az yedik demiştiniz.Yazık ama ya yenmez mi onlar
Tamam canımMesajların artsın biraz taam mı
Olsun canım yine annenlermiş ne güzel. Benimde kayınvalidem yakında da annemler Edirne de .Özlüyorum onları
GÜNAYDDIIINNNN günaydıınnn da naptın yasemin :))))))))) maşallah maşallahhhhama o kadar yersen olacağı bu :)) tebrik ederim
gelişmelerdende haber ver
GÜNAYDDIIINNNN günaydıınnn da naptın yasemin :))))))))) maşallah maşallahhhhama o kadar yersen olacağı bu :)) tebrik ederim
gelişmelerdende haber ver
Dün akşam kız arkadaşlarımla buluştum, o abisi bugün boşanıyo ona tesellideydi, bugünde onun yanında. Ama yavaş yavaş güzel ilerliyo canım
Ama gerçekten yiyemiyom yaaa :)) İştahım tamamen kesildi, aklıma yemek hiçbişey gelmiyo ve istemiyor. Bi elimde düzenli sade kahve :))bir tokluk söz konusu akşam mantı sipariş ettim kızlarla iki çatal yedim gerisi yok. Hamile arkadaşım vardı gerisini o yedi. Ben mutlu olunca yiyemiyom zaten :)))))
AYYNNEENN öyle yaaa. kesinlikle ama ben kendime güvenemedim dersaneye yazıldım cumartesi pazar dersaneye gidicem
veryy nicee afiyet olsun.
afiyet olsun güzel olmuş.
yaşın ilerleyip metabolizmanın düşmesi. birde ben şunu keşfettim doğrumu bilmiyorum, bende aynen senin anlattığın gibiydim 48 kilolarda falandım çok hareketliydim herşeyi yerdim ama herşeyi hatta bi arkadaşımın annesinin bana dünyada kıskandığım tek insan yiyipte kilo almayanlardı demişti. ama bence şuda var kilomuza göre midemiz vardı bünyemize göre tıka basa yediğimizi düşünüyoduk bence sınırsızca patlayana kadar ama belkide kilolu olanlar kadar yiyemiyoduk bize öyle geliyodu. bide yağ hücreleri parçalanıp sayısızca çoğalıyorlarmış sonra onları yok etmekzor ondanda kaylanabilir.
afiyet olsun
bende gelcem
afiyet olsun iyi yapmışsın ödem attırır yarın sabah kendinidaha iyi hafif hissetmeni sağlarr
hıımmm akşam az gibi ama doydusan sıkıntı yok. afiyet olsun. sporda güzel. bayılırım yürüyüşe kulaklarıma kulaklıkları takıp ormanın kenarında mis gibi havada sadece spor yapmış deil deşarjda olmuş oluyorum.
afiyet olsun. kendine göre patlıcanı fırında yapıp karnıyarık yiyebilirdin kızartma olmadan. yine her zamanki gibi hafif ve güzel
tebrik ederim
hakkında herşeyin hayırlısı o zaman. mezun olsanda kilonu korumak için kal derim ben bi süre daha.
tebrik ederim.
eeee şimdi ikinizinde vermesi gereken 4 kilomu kaldı yani.
bu arada hayırlısı olsun ferhancım geçmişi okudum ama yazını görmedim bidaha dönüp göz gezdiricem zeynebin cevabından gördüm yeni bi yerde görev yapacakmışsın hemde istediğin yerde çiçek göndermek isterdim
bende kilo bildirimi yapim
geçen hafta : 55,5
bu hafta :55,2
giden:0,30
fark : %0,54
Geçen hafta:78.8
Bu hafta:77.0
Aradaki fark: 1.8
Yüzde:%2.28
Uzun zamandır böyle kilo vermemiştimmmmm
Ama gerçekten yiyemiyom yaaa :)) İştahım tamamen kesildi, aklıma yemek hiçbişey gelmiyo ve istemiyor. Bi elimde düzenli sade kahve :))bir tokluk söz konusu akşam mantı sipariş ettim kızlarla iki çatal yedim gerisi yok. Hamile arkadaşım vardı gerisini o yedi. Ben mutlu olunca yiyemiyom zaten :)))))
dünkü menüm
sabah
beyaz peynir domatesli tost
ara
1 mandelina
öğle
bir kase kremalı mantar çorbası
3 dilim kepek ekmeği
ara
1 avuç çeviz
akşam işten çıkışta doru kursa gittim ordanda 9 da çıktım bugün tartı var diye yemek istemedim. 3 tane gün kurusu 3 tane ceviz bir avuç kadarda lebliyle fındık yedim karışık.
Sabah:1/4 simit 1 parça penir çay
öğle: Fırında karnıbahar graten(büyüklüğü etimek kadar), 2 yemek kaşığı kısır
Ara: 1/4 elma
Akşam: Ev mantısı(2-3 çatal) kahve
su bolca
aayyy utandırıyosun beni ya. çok teşekkürederim. bende aynen öyle. tamda bu konun konuşmasını yapmıştık yaseminle. demekki duygularımız karşılıklıymış. benim hedefim 54 tü aslında ama 53 e çektim. yani şugün itibari ile 2,2kg kalmış oluyo hedefe. ama sıkıntı yok ben onu 52 yaparım 50 yaparım. buralardayım yani :))))Bilemiyorum ki canim..ama bebegim olmadan oncede 1 seneye yakin 66 lardagezindim acaba yoyuzden mi diyorum..oncesinde hep 58 60 arasi yonuyordum..dedigingibi de olabilir..demek biyerden cok yedogimizo sansakta biseyler dengeleniormus:)
Yeeesssss
Senin ne kadar kaldi canim?
Ayyy cok naziksinnn nurgulcummm..yakinlarinda olup seninle aktiv bi dostlukkurmak isterdim ..bazen dostumuzun aznazik arkadaslarimizn yoklugundan sikayetederiz..bazen dostlari aramak lazim,,buluncDa birakmamak:))
Canim hem cok önemli hem degil sayilir öyle buyuk bir is degisikligi degil..sorumlu oldugum bölge degisti sadece..ordaki grubu seviyordum..kendi arkadaslrimda iYilerde..orada bikac sevdigim arkadasim vardis..o yuzden sevindim :))
Tebrikler canim
Waooooo
Kahve jistahi kesiyor ama nurgulcumude dinle menulerini paylas görelimm iyice halsiz dusmeden toparlanirsin canim
yok kendim yapmadım. burda bi restorant var aşçısı süper hem leziz hem temiz hem elit bi yer. ya gidip yiyorum yada spariş veriyorum. hatta adam derya baykalın falan programlarında yemek yapıyor. çok hafif oluyo kışın daha çok içerim. menülerimde şu olabilir yani sabah : çorba öğlen : çorbaAfiyet olsun canim ..corbayi kendin mi yaptin? Senin bu corba olayinada ben hastayim
Yasemin bende mutlu olsam dünyayi götürurum :))
Sabah:1/4 simit 1 parça penir çay
öğle: Fırında karnıbahar graten(büyüklüğü etimek kadar), 2 yemek kaşığı kısır
Ara: 1/4 elma
Akşam: Ev mantısı(2-3 çatal) kahve
su bolca
Bende birazdan kahvaltiya gidicem..sabah kendi kahvaltimi yaptim gevrekle..bunu oglenden sayicam .,cunku ben gec saatte kahvaltiyi bekliyemiyorum..olur dimi öyle
Buhafta sonu önemli bir macimiz var bizimde heyecanla bekliyorum ..bicik oglumda kendi takiminin disinda baska antremani vardi ..simdi kocu baska bir takim varmis bu bölgenin en iyilerinin oynadigi bi takim tam bilmiyorum ben konusmadim daha orda oynamasini istiyormus buna zaten zor yetisiyordum götür getir simdi bide bu cikarsa ne yaparim bilmem..bazen gec saatte oluyor dersler bir taraftan ..dun gec gelince antremandan 10 kadar derslerini bitiremedi .. Normalde 9 da yatiyor..ama oda cok heyecanliydi..koc böyle dedi diye anlatyiordu ziplaya ziplaya napicam bilmiyorum..gecen arabam yoktu mesela yuruyerek almaya gittim..benim icin sorun degilde o , o kadar antremandan sonra eve yuruycek diye uzuluyorum..gerci yogun antremandan sonra hafif yurumek kosmak iyi gelir de iste..burda 5 te hava karariyo artik
Accik buyuse kendi kendi ne gidip geleilicek kadar süpper olucak..az daha sabir :)
Benim cikmam lazim diger arkadaslarida merak ediyordum..cook iyiydi bu hafta menuler gelince gorurum artik
Bekletmiyim kimseyi
Öpüyorum kizlar
kızlar bugünkü kilom
67.2
geçen hafta 68.4
68.4/67.2/1.2/1.75
inş doğru hesaplamışımdır şimdi kahvaltı yapayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?