bravo en sevdiğim kilodasınnnn inşallah biz de hedefimize ulaşırız senin gibii
Hosbuldum canimNASIl olsun canim ite kalka gidiyor iste, Allah bugunlerimi aratmasin cok acik yazamiyorum canim
malum ozel konular, dusundugunuzu hissetmek destek olmaniz bile
mutlu ediyor beni Allah razi olsun eksik olmayin
tek dilegim hakkimda hayirlisi ne ise o olsun benim icin duaci olmayi unutmayin...
hatice cim sanirim yarin giremeyecegim ben her ihtimale karsi kilomu bu aksamdan bildireyim dedim
gecen hafta 50.2
bu HAFTA: 50.1
artik daha fazla vermek istemiyorum iyice ciliz kaldim
yarina herkes ins istedigi kiloya inmis olur iyi geceler
zeynep şırnaktan bildiriyor
geçen hafta:69.0
bu hafta:69.0 çok şükür
fark :0
en azından + çıkmadım
Günaydinnn
Gecen hafta 64,5
Buhafta 64,0
Fark 500gr
Yüzde %0,77
:126::115:
bende kilo bildirimi yapim
geçen hafta : 55,5
bu hafta :55,2
giden:0,30
fark : %0,54
hepiniz süpersinizzzzGeçen hafta:78.8
Bu hafta:77.0
Aradaki fark: 1.8
Yüzde:%2.28
Uzun zamandır böyle kilo vermemiştimmmmm
günaydıınnnnGünaydın Fıstıklarrrr :)))))
afiyet olsun canımdünkü menüm
sabah
beyaz peynir domatesli tost
ara
1 mandelina
öğle
bir kase kremalı mantar çorbası
3 dilim kepek ekmeği
ara
1 avuç çeviz
akşam işten çıkışta doru kursa gittim ordanda 9 da çıktım bugün tartı var diye yemek istemedim. 3 tane gün kurusu 3 tane ceviz bir avuç kadarda lebliyle fındık yedim karışık.
çok güzel afiyet olsunSabah:1/4 simit 1 parça penir çay
öğle: Fırında karnıbahar graten(büyüklüğü etimek kadar), 2 yemek kaşığı kısır
Ara: 1/4 elma
Akşam: Ev mantısı(2-3 çatal) kahve
su bolca
çok güzel canım yaa ben de oğluşumun bir spor dalıyla uğraşmasını istiyorum ama siirtte nasıl olacak bilmiyorum hep yüzme olsun istiyordum kısmet artıkBende birazdan kahvaltiya gidicem..sabah kendi kahvaltimi yaptim gevrekle..bunu oglenden sayicam .,cunku ben gec saatte kahvaltiyi bekliyemiyorum..olur dimi öyle
Buhafta sonu önemli bir macimiz var bizimde heyecanla bekliyorum ..bicik oglumda kendi takiminin disinda baska antremani vardi ..simdi kocu baska bir takim varmis bu bölgenin en iyilerinin oynadigi bi takim tam bilmiyorum ben konusmadim daha orda oynamasini istiyormus buna zaten zor yetisiyordum götür getir simdi bide bu cikarsa ne yaparim bilmem..bazen gec saatte oluyor dersler bir taraftan ..dun gec gelince antremandan 10 kadar derslerini bitiremedi .. Normalde 9 da yatiyor..ama oda cok heyecanliydi..koc böyle dedi diye anlatyiordu ziplaya ziplaya napicam bilmiyorum..gecen arabam yoktu mesela yuruyerek almaya gittim..benim icin sorun degilde o , o kadar antremandan sonra eve yuruycek diye uzuluyorum..gerci yogun antremandan sonra hafif yurumek kosmak iyi gelir de iste..burda 5 te hava karariyo artik
Accik buyuse kendi kendi ne gidip geleilicek kadar süpper olucak..az daha sabir :)
kızlar bugünkü kilom
67.2
geçen hafta 68.4
68.4/67.2/1.2/1.75
inş doğru hesaplamışımdır şimdi kahvaltı yapayımmm
***13. TAKIM 281. ETAP ***
cumbo (64.5 /63.5 / 1/ % 1.55)
_ferdici_ ( 68.4 /67.2 /1.2 / %1.75 )
gurbet_dmr ( 85 / / / % )
Kbra23 ( 69 / 69/ 0/ %0 )
limpida ( 101/100 /1 / %0.99 )
mersinli42 ( 69 /69 /0 / % 0)
nurgulguney ( 55.5 /55.2 /0.3 / % 0.54)
bekolim ( 50.2 /50.1 / 0.1/ %0.20 ) Mezuniyetini istiyor.
pia ( 64.5 /64 /0.5 / %0.78 )
UZAYIM ( 63.9 /63.6 /0.3 / %0.47 )
yasminyaso ( 78.8 / 77/1.8 / %2.28 )
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Tebrik ederim Banu cadısıiyi şimdiden bildiriyim yrn farketceğini sanmıorum.
geçen hafta: 101
bu hafta: 100
fark: 1 kg
yüzde: % 0.99 emin değilim yüzdeden:44:
Canım bundan sonra bu menülerle devam edeceğim. Kilo vermek istiyorsam sanırım daha çok azaltmalıyım.Az degilyaa yedim iste her ögün..acim ama simdi:)
Tatli disinda cok guzel olmus aslinda
Akidesim mis olur misss..öyle özledim ki kek yemeyiiiii
Yarin iyi sonuclar gelicek ins
Hacccceeeee canim yine cok azalttin ama arada hicdegilse br meyve yee
Iyi geceler cicim..banuu tam kilo vermeye baslamistin birakiYosun senide cok iyi alYiorum bende cok zorlaniyorum ama artik yazabiödigim kadar kaiyorum..cok kasmiyorum kendimi..kendimi kastigm an yezisemiyorum diye sts yapiyorbsenin gibi oluyorum..ama sen simdi vericegin kilo daha var biraz daha disni sikamazmisin
Konuşuruz canım.tatlım pztye kadar hiç değilse bi duruma bakıim. yani geçmişi okumak menülere yorum yapmak fln zor. yoksa menümü sporumu yazıp kg bildiriminde bulunurum ama öyle de takımda olmanın bi anlamı yok gibi gelio. bilmiorum hatice ne der, beni bu şekilde idare edeblir mi bi konuşmak lazım:44::44:
Çok kurnazım benBende senin gibi duusunuyordum..zor geliyordu gunluk bukadar kosusturmacanin yaninda
Ama hatice kurnazca beni o hafta listeye alina kaldim..simdi kasmamaya calsiyorum cok yazicam soyle öyle diye..mesela spor yapamiyorum..o zaman yapamaiyorum bukadar..cunku zorladigimda elimdekinide kaybedicem.. Sende cok bos birakmadan devam edebilirsin menulere yorum yazmak nedir ki..zaten herkes iyi besleniyor..ben vermeye baslamistin ne guzel yolun daha var bence birakma..
Canım en azından artı olmamış çok güzel.Haftaya güzel kilo vereceksin eminimzeynep şırnaktan bildiriyor
geçen hafta:69.0
bu hafta:69.0 çok şükür
fark :0
en azından + çıkmadım
Tebrikler canımGünaydinnn
Gecen hafta 64,5
Buhafta 64,0
Fark 500gr
Yüzde %0,77
:126::115:
Tebrikler şeker kızbende kilo bildirimi yapim
Süpersin kız maşallahGeçen hafta:78.8
Semine tebrikler çok güzelkızlar bugünkü kilom
67.2
geçen hafta 68.4
68.4/67.2/1.2/1.75
Maşallah çok güzel.Daha ne olsunben de bildirieyim kilomu
geçen hafta 64.5,
bu hafta 63.5
fark 1
%1,55
haftaya daha iyi olacaaakkkk
Canım henüz Nermin eksik.hesaplamalar doğru
takım ortalaması 0,78 çıktı doğru yaptıysam tabi:18:
çok teşekkür ederimEn sonki resminde bile cok iyi gorunuyordun 65 te bile mukemmel olursun canim
Tamam görüsürüz
tebriklerrrrrbende kilo bildirimi yapim
Allahım aşk sen nelere kadirsinGeçen hafta:78.8
afiyet olsundünkü menüm
sabah
beyaz peynir domatesli tost
ara
1 mandelina
öğle
bir kase kremalı mantar çorbası
3 dilim kepek ekmeği
ara
1 avuç çeviz
akşam işten çıkışta doru kursa gittim ordanda 9 da çıktım bugün tartı var diye yemek istemedim. 3 tane gün kurusu 3 tane ceviz bir avuç kadarda lebliyle fındık yedim karışık.
afiyet olsunSabah:1/4 simit 1 parça penir çay
öğle: Fırında karnıbahar graten(büyüklüğü etimek kadar), 2 yemek kaşığı kısır
Ara: 1/4 elma
Akşam: Ev mantısı(2-3 çatal) kahve
su bolca
insan çocuklarının başarılarıyla ne çok gurur duyar.büyüdüklerini anlıyorsun.ne mutlu sana 3 güzel evladın var.onlarda çok şanslı,senin gibi anneleri var.Bende birazdan kahvaltiya gidicem..sabah kendi kahvaltimi yaptim gevrekle..bunu oglenden sayicam .,cunku ben gec saatte kahvaltiyi bekliyemiyorum..olur dimi öyle
Buhafta sonu önemli bir macimiz var bizimde heyecanla bekliyorum ..bicik oglumda kendi takiminin disinda baska antremani vardi ..simdi kocu baska bir takim varmis bu bölgenin en iyilerinin oynadigi bi takim tam bilmiyorum ben konusmadim daha orda oynamasini istiyormus buna zaten zor yetisiyordum götür getir simdi bide bu cikarsa ne yaparim bilmem..bazen gec saatte oluyor dersler bir taraftan ..dun gec gelince antremandan 10 kadar derslerini bitiremedi .. Normalde 9 da yatiyor..ama oda cok heyecanliydi..koc böyle dedi diye anlatyiordu ziplaya ziplaya napicam bilmiyorum..gecen arabam yoktu mesela yuruyerek almaya gittim..benim icin sorun degilde o , o kadar antremandan sonra eve yuruycek diye uzuluyorum..gerci yogun antremandan sonra hafif yurumek kosmak iyi gelir de iste..burda 5 te hava karariyo artik
Accik buyuse kendi kendi ne gidip geleilicek kadar süpper olucak..az daha sabir :)
tebriklerkızlar bugünkü kilom
67.2
geçen hafta 68.4
68.4/67.2/1.2/1.75
tebriklerben de bildirieyim kilomu
geçen hafta 64.5,
bu hafta 63.5
fark 1
%1,55
haftaya daha iyi olacaaakkkk
harikasın valla
teşekkürederim. gerçi 54 leri göremedim ama olsun haftaya inş. acelem yok :)))Tebrik ederim Banu cadısı
Canım bundan sonra bu menülerle devam edeceğim. Kilo vermek istiyorsam sanırım daha çok azaltmalıyım.
Konuşuruz canım.
Çok kurnazım benKorkun benden
Canım en azından artı olmamış çok güzel.Haftaya güzel kilo vereceksin eminim
Tebrikler canım
Tebrikler şeker kız
Süpersin kız maşallahAŞK EYYYY AŞK
Semine tebrikler çok güzel
Maşallah çok güzel.Daha ne olsun
Canım henüz Nermin eksik.
çok teşekkür ederimbakalım artık,nasıl olacak
tebriklerrrrrhep beraber toplanıp muhabbet muhteşem olurdu kesin.bana gelseydiniz neler hazırlardım size
Allahım aşk sen nelere kadirsin
afiyet olsun
afiyet olsun
insan çocuklarının başarılarıyla ne çok gurur duyar.büyüdüklerini anlıyorsun.ne mutlu sana 3 güzel evladın var.onlarda çok şanslı,senin gibi anneleri var.
tebrikler
tebrikler
Selam kızlar. Listemizi kontrol eder misiniz?
***5. TAKIM 282. ETAP ***
brave_ (72,9 \ 72,6 \ 0,3 \ %0,41)
Buffy26 (62,7 / 62 / 0,7 / %1,12)
Funda08 (72,3 / 71,4 / 0,9 / %1,24)
mucizem77 (79,2 / 79,8 / -0,6 / -%0,76)
PinkCherryBlossom (64,2 / 64,3 / -0,1 / -%0,16)
Sweetlyy (75,2 / 73,2 / 2 / %2,66)
tunituni (72,6 / 74,4 / -0,6 %-0,83 ) (278. etapta izne ayrılan üye geri döndü, kilosu 3'e bölündü)
5. TAKIM ORTALAMASI: %0,76
merhaba fundaa. listenizi kontrol ettim hepsi doğru. ama ortalamayı hesaplayamadım. eksiler felan var ya nasıl oluyor bilmiyorum çıkarıyormuyuz. onun dışında hepsi doğru.
Teşekkür ederim canım. :)
Birkaç hata varmış, onları da düzelteceğim şimdi.
hatamı nerdeeee ?
İzinden dönen üyeyi 4'e bölmek gerekiyormuş.
Ayrıca ortalama da hatalı.
Otomatik hesaplatmıştım aslında, ilkinde neden öyle fazla çıktı anlayamadım. :)
Bu arada soruna cevap vermemişim, şimdi vereyim: Kilo alanlar genel toplamdan çıkarılır. Nasıl verenler için 0,55 + 0,66 işlemini yapıyorsak; alanlar için de 0,55 - 0,66 işlemini yapıyoruz.
Yani 0,66 ilk hesapta kilo vermiş biri, ikinci hesapta kilo almış biri... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?