deli kız,kahvaltıyı 11 yaptım zaten
Kızlar en büyük isteklerimden biri uzun çizmemin olması yarın deneyecem bacagıma olurmu bilmiyorum lütfen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugünkü menüm
sabah 1.5 bardak turkish coffee tek şekerle
öğlen 2çatal peynir 3-4 yk sebzeli yumurta
akşam 5-6 hamsi tava
2-3 yk kabak tava
salata
2lt su
spor yok
evetAçıköğretim mi?
beim iki tane var.bana ola sanada olur
afiyet olsun,semine.
et ve baklagillerin protein yapıları tamame aynı değil.sadece etten alınanlar var.üstelik kırmızı et yemeyenlerde hafıza problemleri oluşuyor.kısacası yesen iyi olur.köfte,döner tercihin olabilir...
aferim sana çalışçan çocuk
Kırmızı et yiyemiyorum ama :/
Tatli patates ben seyi sorucaktim popcorn yuzunden unuttum..kahvalti icin yazdigin sey nedir? Ben bilmiyorum
Bugün menum kötüde olsa paylasayim :/
Sabah
2 sade kasarli tost
Ögle
Ince bir dilim pasta ( isvec pastasiydi,,nasil hayir diyebilirdim :// kendime ihanet olurdu)
Aksam
Ekmek arasi döner,salata
Yemekten bir saat sonra kucuk bir salkim uzum
Buğday ruşeymi mi? Buğdayın embriyosu olarak satılan bir şey. Yulaf ezmesi tarzında. Daha minik tanecikleri. Pul pul. Aktardan aldım. Çok faydalıymış. E ve B vitaminleri olarak çok iyi bir besin takviyesi. Aynı zamanda lifli olduğu için zayıflamada da etkili. Tadı da çok güzel. Sütle yoğurtla yiyorum.
tatlı patates :)ben isveç diyeti yapıyorum o yüzden bugünkü menümde sabah kahvaltımda türk kahvesi vardı tek şekerden oluşan
akşam et yemem gerekiyordu ama et bittiğinden
olanla yetindim
pek uyamıyorum da zaten listeye olduğu kadar
az yiyorum ama acıkmıyorum ve halsizde düşmüyorum
bazen suyu 2,5 lt içebiliyorum
bak canım patates çektiiiiiii
vay menüye bak.afiyet olsunBugün menum kötüde olsa paylasayim :/
Sabah
2 sade kasarli tost
Ögle
Ince bir dilim pasta ( isvec pastasiydi,,nasil hayir diyebilirdim :// kendime ihanet olurdu)
Aksam
Ekmek arasi döner,salata
Yemekten bir saat sonra kucuk bir salkim uzum
yeeessss babyyyyyyyyyyyyyMesajlar zeynebeeee
Iyi geceler kizlarrr
Tskler hic duymadim rusey mi diye..ama biliyorum bahsettigin seyi daha gecen kizima aldim mama icin :)) taillara pek ilgiliyim bende..ama ben hic o sekilde denemeistim ve bilmiyordum,,ezme degildir ezme erimez cunku,,kepek zaten degildir,,turkcesi ruseymi böyle incecik pul gibi dimi..ee ben kizima aldigimdan kullanabilirim aslinda..hatta yarin sana resmini cekeyim..oyleyse bende icerim..alternatif olur
(
günaydıııııııııııııııııııııGunaudin kizlar
Gunaydin kizlar
Gunaydin seminecim
Bazen krizleri tutuyor diymi? Benimkide bu sabah öyle mizir mizir viiiiiiii iiiiiiii giiiiikkkkkk allahimmmm..sonra sakinlesiOr Yine bir sure..cok uzuluyorum oyle krizlerde agladiginda..ama hic bisey yapmiyorum eger bir sebebi yoksa aglamasinin
Tatlipatates :)))) hic aklima gelmediiii nette bakmak hehe ben cekicemde koyucamda :))
Dun kizimin hanniiiidir istedigi br ayakkabi vardi onu ismarlamistim netten o gelmis..ucucak simdi havalara..daha görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?