Bugün geç uyandım ancak bunları yiyebildim.Oruc tutsaydin:26:
Hadi biseyler yapLim bu hafta ne desen raziyim..tek bir itirazim olmiycak hatice
Merhaba hoşgeldin.Daha önce bir grupta yarışmışmıydın??Merhaba arkadaşlar. Bu hafta başından itibaren yediklerime dikkat ederek ciddi anlamda diyete girmiş bulunuyorum. Rahatsızlıklardı masa başı çalışmaydı derken son birkaç yılda aldığım kilolara kendim de inanamaz hale gelince buna bir son vermeye karar verdim:26: Uzun yıllar 53-54 kg civarındayken istikrarlı bir kilo alımıyla şu an 78 kg'yi bulmuş durumdayım. Yani kabaca 20-25 kg vermeyi hedefliyorumGeçen hafta bu işe cidden hazır olduğumu kendime kanıtladım çünkü öteki türlü hayli sinir bozucu olabiliyor. Hazır bu işe karar vermişken aklıma burası geldi, daha bir motive olurum diye düşündüm. Kurallarınızı okudum, birebir uygulamaya çalışacağım beni de alırsanız çok sevineceğim
Olur jilianla baslayalim...hergun takip edip soralim yaptik mi diye?Bugün geç uyandım ancak bunları yiyebildim.
Canım seninde önerin varsa yapalım. Ben jilliana başladım ona devam etmeyi düşünüyorum. Yürüyüşte yapsam iyi olacak ama bakalım.Sende kararını söyle birşeyler yapalım.
Merhaba hoşgeldin.Daha önce bir grupta yarışmışmıydın??
Jillian kasları güçlendirdiği için kilo verimini yavaşlatmaz değil mi:44: Yürüyüş ve jillianı yapsak bence çok güzel veririz deişte üşengeçlikOlur jilianla baslayalim...hergun takip edip soralim yaptik mi diye?
Yeni seylerde dusunelim bu arada..bukadar zor olmamali bu kilo vermekkkkk
Merhaba hoşgeldin.Daha önce bir grupta yarışmışmıydın??
O zaman aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.Öğretmenim,Edirne liyim. Bugünden itibaren 2 haftalık deneme süren olacak. Bu süre içindeki paylaşımların mesaj sayıların çok önemli. Ayrıca biz günde kaç mesaj yazdıysak o mesaj sayısını ve spor yapıp yapmadığımızı mesaj listesindeki kişiye özelden atıyoruz.Sormak istediğin birşey olursa yardımcı oluruzMerhaba. Zaman zaman okuyordum ama zayıflama gruplarına girdiğimi hatırlamıyorum canım
Jillian kasları güçlendirdiği için kilo verimini yavaşlatmaz değil mi:44: Yürüyüş ve jillianı yapsak bence çok güzel veririz deişte üşengeçlik( Yeni birşey denk gelirse söyleriz o günde onu yaparız.
Tabii ki paylaşabiliriz.Yaptığın kürlerin tarifinide paylaşki yapmak isteyen olursa yapsın.Kızlar ben zayıf olduğum dönemde hep dönemsel kürler uygulardım. Mesela 1 ay belli bir zayıflama jeli, bir süre sonra 1 aylık form çayı içme kürü vs. vs. İşe yaramıyor diye şimdilerde hepimizin alıp alıp yuttuğu o haplardan farklı olarak bunları hep bir düzen halinde yapardım. Böylece 1 yıl boyunca sürekli kendinizle ilgileniyorsunuz ve hep birşeyler yaptığınız için yediklerinize de dikkat ediyorsunuz. İşte kilo almama en çok sebep olan şeylerden biri de bu kürlerimi bırakmam oldu. Ben bu yeni dönemimde rejime ilaveten, sıkılaştırıcı jel-bitki çayı-spor olayını da düzene oturtmayı istiyorum. Buradan da paylaşırım zaten. Şu krem sürme işi bile insana zor gelebiliyor, eskiden hiç gelmezdi meselaOnları da yapınca yazalım ki üşenmeyelim diyorum
Merhaba Hatice, memnun oldum ve çok sevindim aranızda olacağım için... Ben de Gülay. Aslen Ankaralıyım, şimdiyse İstanbul'dayım. "Mesaj listesindeki kişi" kim acaba, ilk sorumu sorayım:))
yaaa aç yaşıyosun nasıl duruyorsuuunnnnnnMENÜM
SABAH
1 bardak süt
KAHVALTI
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin,ceviz
1 dilim ekmek
ARA
Çilekli süt
AKŞAM
1 tane haşlanmış mısır
jilliandan fayda gördün mü hatice, ben daha önce callenetics yapmıştım inanılmaz inceltiyor ve sıkılaştırıor tavsiye ederim ben yine başlayacağımJillian kasları güçlendirdiği için kilo verimini yavaşlatmaz değil mi:44: Yürüyüş ve jillianı yapsak bence çok güzel veririz deişte üşengeçlik( Yeni birşey denk gelirse söyleriz o günde onu yaparız.
Kızlar ben zayıf olduğum dönemde hep dönemsel kürler uygulardım. Mesela 1 ay belli bir zayıflama jeli, bir süre sonra 1 aylık form çayı içme kürü vs. vs. İşe yaramıyor diye şimdilerde hepimizin alıp alıp yuttuğu o haplardan farklı olarak bunları hep bir düzen halinde yapardım. Böylece 1 yıl boyunca devamlı uygulayınca sürekli kendinizle ilgileniyorsunuz ve hep birşeyler yaptığınız için yediklerinize de dikkat ediyorsunuz. İşte kilo almama en çok sebep olan şeylerden biri de bu kürlerimi bırakmam oldu. Ben bu yeni dönemimde rejime ilaveten, sıkılaştırıcı jel-bitki çayı-spor olayını da düzene oturtmayı istiyorum. Buradan da paylaşırım zaten. Şu krem sürme işi bile insana zor gelebiliyor, eskiden hiç gelmezdi meselaOnları da yapınca yazalım ki üşenmeyelim diyorum
Merhaba Hatice, memnun oldum ve çok sevindim aranızda olacağım için... Ben de Gülay. Aslen Ankaralıyım, şimdiyse İstanbul'dayım. "Mesaj listesindeki kişi" kim acaba, ilk sorumu sorayım:))
Canım jillianı ben daha öncede yaptım ve yararını kesinlikle gördüm.Belirgin bir incelme ve toparlanma oldu.Eşim jilliandan sonra kilo verdiğin daha iyi anlaşıldı diyor. O yüzden tekrar başladım.yaaa aç yaşıyosun nasıl duruyorsuuunnnnnn
jilliandan fayda gördün mü hatice, ben daha önce callenetics yapmıştım inanılmaz inceltiyor ve sıkılaştırıor tavsiye ederim ben yine başlayacağım
hoşgeldin gülay ben de dilek , çok azimli görünüyorsun bence hızla verirsin kilolarını ve burada çok iyi motive olacağına inanıyorumm
ben de bakayım bir belki onu yaparımmCanım jillianı ben daha öncede yaptım ve yararını kesinlikle gördüm.Belirgin bir incelme ve toparlanma oldu.Eşim jilliandan sonra kilo verdiğin daha iyi anlaşıldı diyor. O yüzden tekrar başladım.
iyi geceler canım kolay gelsinKılzar ben çıkıyorum. Ütü yapıp duş alacağım. Giremezssem herkese iyi geceler
Tamda sphinx gunume denk gelmis:)Zeynepçim yeni listeyi yaptım.Kızlar lütfen not alalım.
MESAJ SAYILARI
12-13 KASIM Pia
14-15 KASIM Cumbo
16-17 KASIM Gurbet_dmr
19-20 KASIM nurgulguney
21-22 KASIM yasminyaso
23-24 KASIM ferdici
Merhaba. Zaman zaman okuyordum ama zayıflama gruplarına girdiğimi hatırlamıyorum canım
Bugunku menu
Sabah yarim yesil elma
Oglen 3 haslanmis yumurta ustune yogurt
Aksam yarim yesil elms yarim kivi
2 lt su
Spor yok
Olur jilianla baslayalim...hergun takip edip soralim yaptik mi diye?
Yeni seylerde dusunelim bu arada..bukadar zor olmamali bu kilo vermekkkkk
Jillian kasları güçlendirdiği için kilo verimini yvaşlatmaz değil mi:44: Yürüyüş ve jillianı yapsak bence çok güzel veririz deişte üşengeçlik( Yeni birşey denk gelirse söyleriz o günde onu yapar
Selam kızlar bugün cizme aldım ayagıma olmaları çok mutlu etti beni
Sinamaya gittim Evimsensine çok romantikti ..
:)
bugünm güzel geçtiii kısacasıı ...
geçmişe bakacam birazdann
Ama kizlar jillian kas yapisini arttirdigindan kilo vermeye pek yardimci olmuyo ama fazlasiyla inceltiyo
Jillian kasları güçlendirdiği için kilo verimini yavaşlatmaz değil mi:44: Yürüyüş ve jillianı yapsak bence çok güzel veririz deişte üşengeçlik( Yeni birşey denk gelirse söyleriz o günde onu yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?