Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Ekler olmamış.Dur daha isveç pastasına da geleceğim

okudum-anladım ben de yeni geliyorum. katılmak istiyorum.
O zaman hayırlı olsun canım. Dha önce burdakitakımlardan birinde yarıştın mı???Ben Hatice takımın kaptanıyım.Yardımcı Kübra. Gerçi kaptanlık değişecek.

Bize şuanki kilonu belirtki not alalım.

Diyete dün başlamışsın ama ilk günden börekler olmamış.
Sabah öğle hafif olmuş ama popcorn olmamış.Onu n yerine et yiyemiyorsan dukan krep vb yapılabilecek yemekleri veya sebze ve baklagiller yemen daha iyi olur.

Darısı bizim başımıza canım.Evet burası iyice sessizleşti.Birilerinin ipini çekeceğim Face sarmak iyi olmadı galiba.Orda o kadar muhabbet ediyoruz ki buraya vakit kalmıyor. Ama birşeyler yapmak şart.

menüm sabah:yarım ekmek tost
1 yumurta
domates

ara:1 elma

akşam:2 kaşık pilav
1 tabak nohut
salata
ayran

ara:mandalina

su:1 litre
spor yok
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Kızlar en büyük isteklerimden biri uzun çizmemin olması yarın deneyecem bacagıma olurmu bilmiyorum lütfen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah olur canım.Zaten bizim bacak ölçülerimiz aynıydı uzun çizme rahat olur. Benim bacaklarım konusunda sorunum olmadı.Uzun çizmeler favorilerimdendir

Tabii ki olur. Sebze ve baklagillerle güzel menüler oluşturabilirsin. Dukan tariflerinide internetten araştırıp yaparsan menülerin protein ağırlıklı olur

Ekler,kaşarlı tost,pasta,döner pööööfff naptın kız sen.1 tane ödül olsaydı tamamda abrtmışız biraz.Kızdım sana hııı

Dun kizimin hanniiiidir istedigi br ayakkabi vardi onu ismarlamistim netten o gelmis..ucucak simdi havalara..daha görmedi
Bencede çok sevinecek ne güzel

Kizlarrr ben simdi maca gidiyorum..bu maci kazanalim bi süre size maclardan bahsetmiycem :)) bi süre ama hehehe

Görüsürüüüzz

Yenildik :///////////
Tam başarılar dileyecektim tüh.Hayırlısı olsun canım.İnşallah diğer maçları kazanırsınız.

Kızlar ben okul başladı başlayalı gündüz buralarda olamıyorum.Akşamlarıda pek kimse olmuyor. Birde biliyorsunuz 2. üniversiteye başladım ve sınavlar ocak ayında. Bu yüzden akşamları da ders çalışmalıyım. Bu yüzden gün boyunca buraya vakit ayırdığı için ve hesaplamayı rahat yapacağı için başkanlığı Zeynep'e teklif ettim.Sağolsun oda kabul etti.Ben hedefime ulaşana kadar burdayım bir yere gittiğim yok.Ancak bundan sonra kaptanımız Zeynep ,yardımcı Kübra Söylemek istediğiniz birşey veya öneriniz varsa dinleyebilirim

Zeynebin kaptanligi hayirli olsun
Sanada Allah kolaylik versin
Okulda cocuklar bide sinave yaklasiyo
Kolay degil

Herkese günaydın.
Nasılsınız? Pazar pazar yine pijama modunda oturuyorum evde. alışverişe çıkıcam akşam üzeri.
oh e güzel.be nerdeyse sürekli pijama modundayım:111:

geçmiş olsun.bidahakine yenersiniz

inşallah altından kalkabilirim.

afiyet olsun canım daa o bir kova popcorn ne yawwww yarısını yiseydin bariii...neyse yeni başlamışsın olur o kadarcık
menüm sabah:yarım ekmek tost
1 yumurta
domates

ara:1 elma

akşam:2 kaşık pilav
1 tabak nohut
salata
ayran

ara:mandalina

su:1 litre
spor yok
yarım ekmek miii
Kızlar en büyük isteklerimden biri uzun çizmemin olması yarın deneyecem bacagıma olurmu bilmiyorum lütfen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olur yaaa niye olmasınnn
bugünkü menüm

sabah 1.5 bardak turkish coffee tek şekerle

öğlen 2çatal peynir 3-4 yk sebzeli yumurta

akşam 5-6 hamsi tava
2-3 yk kabak tava
salata

2lt su

spor yok
çok az yemişsin yineeee
evet baklagillerde de protein var. ama ettekiler hayvansal proteinler, et yiyemiyorsan yumurta,süt yoğurt yiyeybilirsin
vaaooowwww karbonhidrat manyağı olmuşsuunnnn afiyet olsun tam benim sevdiğim beslenme tarzı
ilk kez duydum ben de..
Dun kizimin hanniiiidir istedigi br ayakkabi vardi onu ismarlamistim netten o gelmis..ucucak simdi havalara..daha görmedi
süüpppeeerrrr anneeeee
Kizlarrr ben simdi maca gidiyorum..bu maci kazanalim bi süre size maclardan bahsetmiycem :)) bi süre ama hehehe

Görüsürüüüzz

geçmiş olsuunnnn bi dahaki maça başarılar
kolay gelsin canım çok zor ders çalışmak, zeynep e de hayırlı olsun

Ama ama nebilim dengelemeEde calistim yediysemde..dengeliyememismiyim:) gider ayak fircayi kaydin heee:)))

Anliyorum canim kolay degil haklisin..simdide iyi calismalar kolay gelsin ammmmaaaaa msjlarini göricezzzz hanimcimmmm...zeynep haticeye hic acima ilk 3 e girmessen mesaj sayisinda bas kalayiiiii hehehe..zeynepcim hayirli olsun
Zeynebim azicik dobradir..ana göre sölim arkadaslar:))

Ya ama cidden uzuldum( boyle gergin uzgunum
Grupta 1. ydik..simdi bu yenildigimiz takimini yenen takimlari yeniyoruz biz yenilmedik hic ama nedense bu takima hep yeniliyoruz..bi taktik hatamiz var ..artik koca kaldi is..yoksa cocuklar iyi mucadele ediyor..birde bu takimin taraftarlari cok uyuzzzz..öyle kizdiriyorlar ki bizi

Yaparsın canım benim.Hem bende burdayım zaten.Sorun yok beraber yaparız.

Cadaloz Ferhan ne çok severmişsin meğer beni.Sorarım ben sana

Yaparsın canım benim.Hem bende burdayım zaten.Sorun yok beraber yaparız.

Cadaloz Ferhan ne çok severmişsin meğer beni.Sorarım ben sana

Sevmem miiiii kizimmmmm ortimsin sen benimmmm..ama bana hic destek olmuyosun sporum cok az..kacamaklarim oluyo bi 4 kiloyu veremedim :/// sadece anladigim ve hak verdigim icin birtanemmm,,gitmedigin icin sorun yok..yoksa zaten hersey elbirligiyle

Hem is baska ask baska hehehehe

merhaba kızlar.internetin kotosu dolmuş bugun açıldı eşimde telefonundan interneti iptal ettirmiş haber veremedim.neyseki izinli yazılmamışım teşekkür ederim yarın görüşürz öpüldünüz.

dünkü menüm
sabah 1 kase çorba, 1kk peynir
ara: 1 mandalina
öğle: 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akiam yarım kase tarhana çorbası , 2 yemek kaşığı pilav, 2 yemek kaşığı türlü,salata
ara: çay ve 1 avuçtan biraz fazla kuruyemiş(misafirlikteydik kaçırdım biraz)

dün spor yapamadım maalesef
ama bugün 45 dk yürüüdüm
haftasonu insan hep daha çok kaçamak eğiliminde oluyor di mi

Bak bak bide destek olmuyomuşum falan Sen bana oluyor musun İşle aşkı karıştırmamak hımmmmmmmmmmmmmmm

Selam Dilek

MENÜM
SABAH
1 bardak süt

KAHVALTI
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin,ceviz
1 dilim ekmek

ARA
Çilekli süt

AKŞAM
1 tane haşlanmış mısır

Afiyet olsun canım.

dün spor yapamadım maalesef
ama bugün 45 dk yürüüdüm
haftasonu insan hep daha çok kaçamak eğiliminde oluyor di mi
Öyle oluyor gerçekten.Güzel yürümüşsün.

Merhaba arkadaşlar. Bu hafta başından itibaren yediklerime dikkat ederek ciddi anlamda diyete girmiş bulunuyorum. Rahatsızlıklardı masa başı çalışmaydı derken son birkaç yılda aldığım kilolara kendim de inanamaz hale gelince buna bir son vermeye karar verdim:26: Uzun yıllar 53-54 kg civarındayken istikrarlı bir kilo alımıyla şu an 78 kg'yi bulmuş durumdayım. Yani kabaca 20-25 kg vermeyi hedefliyorum Geçen hafta bu işe cidden hazır olduğumu kendime kanıtladım çünkü öteki türlü hayli sinir bozucu olabiliyor. Hazır bu işe karar vermişken aklıma burası geldi, daha bir motive olurum diye düşündüm. Kurallarınızı okudum, birebir uygulamaya çalışacağım beni de alırsanız çok sevineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…