Afiyet olsun canım. EklerEe yagsin artikkkk biz burda hanidir kisi yasiyoruz..siz hep gunes oohhh
Bende unutmadan menumu yazayim
Dün
Sabah
Yulaf gevregi
Ögle
1 brocin 2 yk yumurta salatasi, 2 kk peynir, domates
Ara bir ekler:26: el yapimi oldugu icin inicik ve inceydi
Aksam
1 palamutun yarisi, 1 avuc findik
Bolca yurudum
O zaman hayırlı olsun canım. Dha önce burdakitakımlardan birinde yarıştın mı???Ben Hatice takımın kaptanıyım.Yardımcı Kübra. Gerçi kaptanlık değişecek.okudum-anladım ben de yeni geliyorum. katılmak istiyorum.
Bize şuanki kilonu belirtki not alalım.Merhaba :) teşekkürler
Şimdi kilomu tam olarak bilmiyorum. Tartı bozulmuşyenisini alacağım yarın. Ama 58-60 kilo arasındayım. Boyum 167 cm. Hedefim 50 kilo. Bakalım nasıl gidecek. Umarım başarıcaz dediğin gibi :)
Tickerlardan mı yapsam acaba ben de
Diyete dün başlamışsın ama ilk günden börekler olmamış.Ben diyete dün başladım.
Dün yediklerim:
Sabah:
Bir bardak ballı ve buğday ruşeymli süt.
Ara: Mandalina
Öğle:
Bir kase mercimek çorbası
Akşam:
İki dilim patatesli börek.
1.5 litre su.
2 su bardağı beşli form çay.
Egzersiz yok.
Sabah öğle hafif olmuş ama popcorn olmamış.Onu n yerine et yiyemiyorsan dukan krep vb yapılabilecek yemekleri veya sebze ve baklagiller yemen daha iyi olur.Bugünkü yemek listem
Sabah:
Bir bardak ballı ve buğday ruşeymli süt
Ara:
İki mandalina
Öğle:
Bir haşlanmış yumurta
Ara:
Yok
Akşam:
Bir çay bardağı bulgur pilavı
Akşamdan Sonra:
Bir kova popcorn :) Bugün film izleme günü de
2 lt su
2 bardak beşli form çay
Egzersiz yok.
Darısı bizim başımıza canım.Evet burası iyice sessizleşti.Birilerinin ipini çekeceğim
cok tesekkur caniimm
67 den 50 ye bi 17 kg seruvenimiz oldu, onceki resimlerden bikac tane gordum simdiki halimle kiyasliyorum da oOOooo ne tipmissim oyle patlayacak duba gibi
baskalari cekmese o halimle hayatta resim cekinmezdim
bu arada topik cok sessiz kalmis nerdesiniz kizlar onceki hali neydi buranin hele aksamlari bir cosardiki topigimiz sormayin gitsin
Afiyet olsun canım güzel olmuşmenüm sabah:yarım ekmek tost
1 yumurta
domates
ara:1 elma
akşam:2 kaşık pilav
1 tabak nohut
salata
ayran
ara:mandalina
su:1 litre
spor yok
İnşallah olur canım.Zaten bizim bacak ölçülerimiz aynıydı uzun çizme rahat olur. Benim bacaklarım konusunda sorunum olmadı.Uzun çizmeler favorilerimdendirKızlar en büyük isteklerimden biri uzun çizmemin olması yarın deneyecem bacagıma olurmu bilmiyorum lütfen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tabii ki olur. Sebze ve baklagillerle güzel menüler oluşturabilirsin. Dukan tariflerinide internetten araştırıp yaparsan menülerin protein ağırlıklı olurAa bu arada arkadaşlar diyette et yemesek olur değil mi? Çünkü ben kırmızı et yemiyorum. Tavuk eti çok nadir. Balık da ayda en fazla bir kere. Pek yiyemiyorum etleri. Özellikle kırmızı eti
Mercimek, kuru fasulye gibi besinlerde de protein varmış çokça. Sizce nasıl yapmalıyım?
Ekler,kaşarlı tost,pasta,döner pööööfff naptın kız sen.1 tane ödül olsaydı tamamda abrtmışız biraz.Kızdım sana hıııBugün menum kötüde olsa paylasayim :/
Sabah
2 sade kasarli tost
Ögle
Ince bir dilim pasta ( isvec pastasiydi,,nasil hayir diyebilirdim :// kendime ihanet olurdu)
Aksam
Ekmek arasi döner,salata
Yemekten bir saat sonra kucuk bir salkim uzum
Bencede çok sevinecek ne güzelDun kizimin hanniiiidir istedigi br ayakkabi vardi onu ismarlamistim netten o gelmis..ucucak simdi havalara..daha görmedi
Kizlarrr ben simdi maca gidiyorum..bu maci kazanalim bi süre size maclardan bahsetmiycem :)) bi süre ama hehehe
Görüsürüüüzz
Tam başarılar dileyecektim tüh.Hayırlısı olsun canım.İnşallah diğer maçları kazanırsınız.Yenildik :///////////
Dun kizimin hanniiiidir istedigi br ayakkabi vardi onu ismarlamistim netten o gelmis..ucucak simdi havalara..daha görmedi
Kızlar ben okul başladı başlayalı gündüz buralarda olamıyorum.Akşamlarıda pek kimse olmuyor. Birde biliyorsunuz 2. üniversiteye başladım ve sınavlar ocak ayında. Bu yüzden akşamları da ders çalışmalıyım. Bu yüzden gün boyunca buraya vakit ayırdığı için ve hesaplamayı rahat yapacağı için başkanlığı Zeynep'e teklif ettim.Sağolsun oda kabul etti.Ben hedefime ulaşana kadar burdayım bir yere gittiğim yok.Ancak bundan sonra kaptanımız Zeynep ,yardımcı Kübraylemek istediğiniz birşey veya öneriniz varsa dinleyebilirim
oh e güzel.be nerdeyse sürekli pijama modundayım:111:Herkese günaydın.
Nasılsınız? Pazar pazar yine pijama modunda oturuyorum evde. alışverişe çıkıcam akşam üzeri.
geçmiş olsun.bidahakine yenersinizYenildik :///////////
Kızlar ben okul başladı başlayalı gündüz buralarda olamıyorum.Akşamlarıda pek kimse olmuyor. Birde biliyorsunuz 2. üniversiteye başladım ve sınavlar ocak ayında. Bu yüzden akşamları da ders çalışmalıyım. Bu yüzden gün boyunca buraya vakit ayırdığı için ve hesaplamayı rahat yapacağı için başkanlığı Zeynep'e teklif ettim.Sağolsun oda kabul etti.Ben hedefime ulaşana kadar burdayım bir yere gittiğim yok.Ancak bundan sonra kaptanımız Zeynep ,yardımcı KübraSöylemek istediğiniz birşey veya öneriniz varsa dinleyebilirim
Ben diyete dün başladım.
Dün yediklerim:
Sabah:
Bir bardak ballı ve buğday ruşeymli süt.
Ara: Mandalina
Öğle:
Bir kase mercimek çorbası
Akşam:
İki dilim patatesli börek.
1.5 litre su.
2 su bardağı beşli form çay.
Egzersiz yok.
afiyet olsun canım daa o bir kova popcorn ne yawwww yarısını yiseydin bariii...neyse yeni başlamışsın olur o kadarcıkBugünkü yemek listem
Sabah:
Bir bardak ballı ve buğday ruşeymli süt
Ara:
İki mandalina
Öğle:
Bir haşlanmış yumurta
Ara:
Yok
Akşam:
Bir çay bardağı bulgur pilavı
Akşamdan Sonra:
Bir kova popcorn :) Bugün film izleme günü de
2 lt su
2 bardak beşli form çay
Egzersiz yok.
yarım ekmek miiimenüm sabah:yarım ekmek tost
1 yumurta
domates
ara:1 elma
akşam:2 kaşık pilav
1 tabak nohut
salata
ayran
ara:mandalina
su:1 litre
spor yok
olur yaaa niye olmasınnnKızlar en büyük isteklerimden biri uzun çizmemin olması yarın deneyecem bacagıma olurmu bilmiyorum lütfen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok az yemişsin yineeeebugünkü menüm
sabah 1.5 bardak turkish coffee tek şekerle
öğlen 2çatal peynir 3-4 yk sebzeli yumurta
akşam 5-6 hamsi tava
2-3 yk kabak tava
salata
2lt su
spor yok
evet baklagillerde de protein var. ama ettekiler hayvansal proteinler, et yiyemiyorsan yumurta,süt yoğurt yiyeybilirsinAa bu arada arkadaşlar diyette et yemesek olur değil mi? Çünkü ben kırmızı et yemiyorum. Tavuk eti çok nadir. Balık da ayda en fazla bir kere. Pek yiyemiyorum etleri. Özellikle kırmızı eti
Mercimek, kuru fasulye gibi besinlerde de protein varmış çokça. Sizce nasıl yapmalıyım?
vaaooowwww karbonhidrat manyağı olmuşsuunnnn afiyet olsun tam benim sevdiğim beslenme tarzıBugün menum kötüde olsa paylasayim :/
Sabah
2 sade kasarli tost
Ögle
Ince bir dilim pasta ( isvec pastasiydi,,nasil hayir diyebilirdim :// kendime ihanet olurdu)
Aksam
Ekmek arasi döner,salata
Yemekten bir saat sonra kucuk bir salkim uzum
ilk kez duydum ben de..Buğday ruşeymi mi? Buğdayın embriyosu olarak satılan bir şey. Yulaf ezmesi tarzında. Daha minik tanecikleri. Pul pul. Aktardan aldım. Çok faydalıymış. E ve B vitaminleri olarak çok iyi bir besin takviyesi. Aynı zamanda lifli olduğu için zayıflamada da etkili. Tadı da çok güzel. Sütle yoğurtla yiyorum.
süüpppeeerrrr anneeeeeDun kizimin hanniiiidir istedigi br ayakkabi vardi onu ismarlamistim netten o gelmis..ucucak simdi havalara..daha görmedi
Kizlarrr ben simdi maca gidiyorum..bu maci kazanalim bi süre size maclardan bahsetmiycem :)) bi süre ama hehehe
Görüsürüüüzz
geçmiş olsuunnnn bi dahaki maça başarılarYenildik :///////////
kolay gelsin canım çok zor ders çalışmak, zeynep e de hayırlı olsunKızlar ben okul başladı başlayalı gündüz buralarda olamıyorum.Akşamlarıda pek kimse olmuyor. Birde biliyorsunuz 2. üniversiteye başladım ve sınavlar ocak ayında. Bu yüzden akşamları da ders çalışmalıyım. Bu yüzden gün boyunca buraya vakit ayırdığı için ve hesaplamayı rahat yapacağı için başkanlığı Zeynep'e teklif ettim.Sağolsun oda kabul etti.Ben hedefime ulaşana kadar burdayım bir yere gittiğim yok.Ancak bundan sonra kaptanımız Zeynep ,yardımcı KübraSöylemek istediğiniz birşey veya öneriniz varsa dinleyebilirim
Afiyet olsun canım. Eklerolmamış.Dur daha isveç pastasına da geleceğim
O zaman hayırlı olsun canım. Dha önce burdakitakımlardan birinde yarıştın mı???Ben Hatice takımın kaptanıyım.Yardımcı Kübra. Gerçi kaptanlık değişecek.
Bize şuanki kilonu belirtki not alalım.
Diyete dün başlamışsın ama ilk günden börekler olmamış.
Sabah öğle hafif olmuş ama popcorn olmamış.Onu n yerine et yiyemiyorsan dukan krep vb yapılabilecek yemekleri veya sebze ve baklagiller yemen daha iyi olur.
Darısı bizim başımıza canım.Evet burası iyice sessizleşti.Birilerinin ipini çekeceğimFace sarmak iyi olmadı galiba.Orda o kadar muhabbet ediyoruz ki buraya vakit kalmıyor. Ama birşeyler yapmak şart.
Afiyet olsun canım güzel olmuş
İnşallah olur canım.Zaten bizim bacak ölçülerimiz aynıydı uzun çizme rahat olur. Benim bacaklarım konusunda sorunum olmadı.Uzun çizmeler favorilerimdendir
Tabii ki olur. Sebze ve baklagillerle güzel menüler oluşturabilirsin. Dukan tariflerinide internetten araştırıp yaparsan menülerin protein ağırlıklı olur
Ekler,kaşarlı tost,pasta,döner pööööfff naptın kız sen.1 tane ödül olsaydı tamamda abrtmışız biraz.Kızdım sana hııı
Bencede çok sevinecek ne güzel
Tam başarılar dileyecektim tüh.Hayırlısı olsun canım.İnşallah diğer maçları kazanırsınız.
Kızlar ben okul başladı başlayalı gündüz buralarda olamıyorum.Akşamlarıda pek kimse olmuyor. Birde biliyorsunuz 2. üniversiteye başladım ve sınavlar ocak ayında. Bu yüzden akşamları da ders çalışmalıyım. Bu yüzden gün boyunca buraya vakit ayırdığı için ve hesaplamayı rahat yapacağı için başkanlığı Zeynep'e teklif ettim.Sağolsun oda kabul etti.Ben hedefime ulaşana kadar burdayım bir yere gittiğim yok.Ancak bundan sonra kaptanımız Zeynep ,yardımcı KübraSöylemek istediğiniz birşey veya öneriniz varsa dinleyebilirim
oh e güzel.be nerdeyse sürekli pijama modundayım:111:
geçmiş olsun.bidahakine yenersiniz
inşallah altından kalkabilirim.
Yaparsın canım benim.Hem bende burdayım zaten.Sorun yok beraber yaparız.oh e güzel.be nerdeyse sürekli pijama modundayım:111:
geçmiş olsun.bidahakine yenersiniz
inşallah altından kalkabilirim.
Yaparsın canım benim.Hem bende burdayım zaten.Sorun yok beraber yaparız.
Cadaloz Ferhan ne çok severmişsin meğer beni.Sorarım ben sana
Bak bak bide destek olmuyomuşum falanSevmem miiiii kizimmmmmortimsin sen benimmmm..ama bana hic destek olmuyosun sporum cok az..kacamaklarim oluyo bi 4 kiloyu veremedim :/// sadece anladigim ve hak verdigim icin birtanemmm,,gitmedigin icin sorun yok..yoksa zaten hersey elbirligiyle
Hem is baska ask baska hehehehe
Selam Dilekselam herkeseee
Afiyet olsun canım.dünkü menüm
sabah 1 kase çorba, 1kk peynir
ara: 1 mandalina
öğle: 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akiam yarım kase tarhana çorbası , 2 yemek kaşığı pilav, 2 yemek kaşığı türlü,salata
ara: çay ve 1 avuçtan biraz fazla kuruyemiş(misafirlikteydik kaçırdım biraz)
Öyle oluyor gerçekten.Güzel yürümüşsün.dün spor yapamadım maalesef
ama bugün 45 dk yürüüdüm
haftasonu insan hep daha çok kaçamak eğiliminde oluyor di mi
MENÜM
SABAH
1 bardak süt
KAHVALTI
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin,ceviz
1 dilim ekmek
ARA
Çilekli süt
AKŞAM
1 tane haşlanmış mısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?