Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zayıflama egzersiz hareketleri arasından en etkili 10 taneyi sizin için seçtik. Hızlı bir biçimde zayıflamak istiyorsanız bu hareketlerden birkaç tanesini birden yapmanızı öneririz. İnsan vücudu çok hızlı adapte olma özelliğine sahiptir ve siz bir egzersizi uzunca bir süre yaptığınız vakit vücudunuz o harekete adapte olur. Zayıflamayı tetikleyen en önemli unsurlardan birtanesi ise vücudu şaşırtmak ve ona alışık olmadığı birşeyler yaptırmaktır. Bu sebeple bu zayıflama egzersizleri arasından size en uygun olanları seçin ve dönüşümlü olarak yapın.

1.Step Aerobik

Step aerobik sizin bir saat içinde 800 kalori yakmanızı sağlayabilir. Zayıflama egzersiz hareketleri içinde en efektif olanı step aerobiktir çünkü tempo sürekli olarak değişir ve bu da vücudunuzun şaşırtarak zayıflamayı kolaylaştırır. Step aerobik egzersizleri kalça, bacaklar ve merkez bölgeyi çalıştırır ki bu bölgeler de kadınların en çok çalıştırmak istediği bölgelerdir.

2.Bisiklet

Bisiklet ile saatte 500-1000 kalori arası yakabilirsiniz. Bisiklet uzun yıllar boyunca birçok bayanın en favori zayıflama egzersiz hareketi olmuştur. Bisikleti kullandığınız süre boyunca tuttuğunuz tempo ne kadar kalor yakacağınızı belirler. Temponuzu sıkı sık azaltığ arttırarak vücudunuzu şaşırtın ve daha hızlı zayıflayın.

3.Yüzme

Yüzme zayıflama egzersiz hareketleri arasında en fazla bölgenizi birden çalıştıran egzersiz türüdür. Zayıflamak istiyorsanız mutlaka sıcak havaların kıymetini bilin ve bol bol yüzerek zayıflayın. İlla harika bir yüzücü olmanız gerekmiyor. Yüzerek saatte yaklaşık 800 kalori yakmanız mümkün. Saatte yaktırdığı 800 kalori ile yüzme birçok kişinin favori zayıflama egzersiz hareketidir.

4.Eliptik bisiklet

Eliptik bisiklet yeni yeni hayatımıza giren bir zayıflama egzersiz aleti ancak her geçen gün daha fazla kişi tarafından kullanılıyor. Önümüzdeki yıllarda koşu bantlarından daha popüler hale gelecek ve spor salonlarındaki koşu bantlarının yerini eliptik bisikletler alacak. Belkide zayıflama egzersiz hareketlerinin arasında belki de yapması en keyifli olan egzersiz aleti eliptik bisiklet. Eliptik bisiklet ile bir saatte yaklaşık 600 kalori yakmanız mümkün ama tabi ki yakacağınızı kalori miktarı size ve temponuza bağlı.

5.Kürek

Kürek çekmek özellikle erkekler tarafından çok sık tercih edilen bir zayıflama egzersiz hareketi. Bayanlar tarafından da sık sık yapılan bu zayıflama egzersiz hareketi tüm vücudu çalıştırdığı için belki de en etkili egzersizlerden birtanesidir. Bu egzersiz aletini kullanarak bir saatte 700 kalori yakmanız mümkün. Kürek çekmek için illa denizde veya da gölde olmanız gerekmediğini, kürek aletini pek çok spor salonunda bulabileceğinizi de belirtelim.

6.Yürüyüş

Yürüme egzersiz hareketleri arasında belki de en kolay olanı. En çabuk zayıflamanızı sağlayan egzersiz hareketi olduğunu söyleyemeyiz ancak gün içinde en rahat yapabileceğiniz egzersiz yürüyüştür. İş başında olsanız dahi ofisin içinde küçük turlar atabilirsiniz. İnanın bu bile sizin fazladan kalori yakmanızı sağlayacaktır. Bir saat yürüyerek 300 kalori yakmanız mümkün.

7.Dans etmek

Dans etmek. Dans etmek belki de yapabileceğiniz en keyifli zayıflama egzersiz hareketidir ve dans ederek bir saatte 600-800 kalori arası yakabilirsiniz. Üstelik eğer iyi dans etmeyi bilmiyorsanız bir kursa kayıt olup hem yeni bir dans öğrenebilirsiniz hem de keyifli bir şekilde zayıflayabilirsiniz.

8.Kickbox

Kickbox yapmak her kadına uygun bir zayıflama egzersiz hareketi olmayabilir ancak en etkili egzersiz hareketlerinden biri olduğu kesin. Kickbox ile temponuza bağlı olarak bir saatte 600-700 kalori yakmanız mümkün. Üstelik kickbox yaptığınız zaman tüm vücudunuzu birden çalıştırıyorsunuz. Bir diğer güzel yanı ise kendinizi savunmayı öğreniyorsunuz.

9.Yoga

Yoga her ne kadar tam bir zayıflama egzersiz hareketi olmasa da yoga ile de zayıflamanız mümkün. Bir saatte yoga ile 180 kalori yakabilirsiniz. Yoga hareketleri vücudunuza esneklik ve denge kazandırır ayrıca yoga stres seviyenizin düşmesine ve rahatlamanıza da yardımcı olur.

10.Ağırlık çalışmak

Ağırlık çalışmak zayıflama egzersiz hareketlerinin olmazsa olmazıdır. Zayıfladığınız zaman hem yağ hem de kas kaybedersiniz. Zayıfladığınız zaman sağlıksız bir görüntüye sahip olmak istemiyorsanız mutlaka ağılık çalışmalısınız. Ağılık çalışmak hem vücudunuzu şekillendirir hem de zayıflamanızı sağlar. Ağırlık çalışarak saatte 500 kalori yakmanız mümkün.

Yenildik :///////////

Geçmiş olsunnn canımmmm

Hayırlısı olsunnnn Eski kaptan
Seviyoruz seni
en uygunu zeynepti
eminim en güzel şekilde yaparrr

afiyet olsun canım az ymişşin.

dün spor yapamadım maalesef
ama bugün 45 dk yürüüdüm
haftasonu insan hep daha çok kaçamak eğiliminde oluyor di mi

maşallah 45 dk iyi . Koşu bandımı ?

MENÜM
SABAH
1 bardak süt

KAHVALTI
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin,ceviz
1 dilim ekmek

ARA
Çilekli süt

AKŞAM
1 tane haşlanmış mısır

Afiyet olsun canım ..

Hoşgeldin canım ben Kübra 20 yaşındayım Beraberrr Güzel şekilde kilo vermek dileğiyle ..

Bugunku menu

Sabah yarim yesil elma
Oglen 3 haslanmis yumurta ustune yogurt
Aksam yarim yesil elms yarim kivi

2 lt su
Spor yok
Afiyet olsunnn cnm

güle güle kullan canım
Teşekkür ettim :)

begendimmm güzel bilgiler cnm

Menüm :

Sabah :
1 yumurta
3 dilim peynir

Akşam :
tavuk kuşbası
rus salatası
azıcık patates kızartması
Salata
1 fanta

Spor :
yarım saat koşu bandı
15 dk bisiklet

afiyet olsun dilk

MENÜM
SABAH
1 bardak süt

KAHVALTI
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin,ceviz
1 dilim ekmek

ARA
Çilekli süt

AKŞAM
1 tane haşlanmış mısır
bu ne hatice,açlıktan öleceksin

hoşgeldin gülay.ben zeynep.ücretsiz izinde bir örtmenim.şimdilik şırnakta yaşamak zorundayım

Zeynepçim yeni listeyi yaptım.Kızlar lütfen not alalım.

MESAJ SAYILARI

12-13 KASIM Pia
14-15 KASIM Cumbo
16-17 KASIM Gurbet_dmr
19-20 KASIM nurgulguney
21-22 KASIM yasminyaso
23-24 KASIM ferdici
çok teşekkür ederimbenim bu işleri rutine çevirmem zaman alacak sanırım.

Kılzar ben çıkıyorum. Ütü yapıp duş alacağım. Giremezssem herkese iyi geceler
kolay gelsin,iyi geceler.
Bugunku menu

Sabah yarim yesil elma
Oglen 3 haslanmis yumurta ustune yogurt
Aksam yarim yesil elms yarim kivi

2 lt su
Spor yok
bu ne kız,haticeye rakip misin

Selam kızlar bugün cizme aldım ayagıma olmaları çok mutlu etti beni
Sinamaya gittim Evimsensine çok romantikti ..
:)
bugünm güzel geçtiii kısacasıı ...
geçmişe bakacam birazdann
yeni cicileri en güzel günlerde giy.kaptanlık söylediklerin çok mutlu etti.hepiniz olabilirsiniz kaptan ama ben evde olunca işim çok demeye yüzüm olmadı.

Menüm :

Sabah :
1 yumurta
3 dilim peynir

Akşam :
tavuk kuşbası
rus salatası
azıcık patates kızartması
Salata
1 fanta

Spor :
yarım saat koşu bandı
15 dk bisiklet
afiyet olsun.ne sporu bu,bacağın düzeldi mi senin

yeni kaptana yakışır olmadı ama size söz balık baştan kokmasın diye bundan sonra özenli olacağım.hatice kadar yiyemem o bir gerçek ama daha az yiyeceğim söz.
sabah:4 parça börek
4 yeşil zeytin
domates

ara:çeyrek nar
1 mandalina

akşam:1 kepçe çorba
1 mangalda çipura
salata
1 dilim ekmek

su:1 litre
spor :hiç zamanım olmadı:26:

hatunlar mesaj sayılarınız nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegecenin bir yarısı oldu .yarından itibaren kraliçeliği ilan edip asıp keseceği dermişim
şaka bir yana mesaj sayılarını çoğu kişi yollamadı.

kızlar içimden geçen bazı şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum.bir kaç haftadır menülerim kötü,spor yapmıyorum doğal olarakta kilo veremiyorum.ferhan ara vermek istiyorum dediği günlerde bende aynı şeyi düşünüyordum.dillendiremedim.hatice kaptanlık için mesaj yazdığında düşündüm,kim uygun diye ,hepinizin harika birer kaptan olacağınızı biliyorum.kaptanın ciddi sorumlulukları var.ben ve nermin hariç hepiniz çalışıyorsunuz,okulunuz var.işte tüm bu nedenlerden dolayı haticeye hayır diyemedim.yoksa inanın bende zorlanacağımın farkındayım.içinizde kaptanlık için talip olan varsa lütfen söylesin.baştan düzenlensin durum.hepiniz arkadaşımsınız,seviyorum sizi

Zeynepim haticem zaten ilipte sana soylemis isabette etms hepimi urbirimiz yarimci ouruz canim

Bak o zaman buda sana kick olur iste ne guzel

Kizlarrrr aklima ne geldiiiii..hepimizin verecegi kilo cok az kaldi b hedef belirleyip hep beraber mezun olsak yaaaa
Kimseninde gozu arkada kalmaz hem ayrilirkende ihanet eiyomus gibi garip bi hisse kapilmayiz:)))

Zeynepim haticem zaten ilipte sana soylemis isabette etms hepimi urbirimiz yarimci ouruz canim

Kizlarrrr aklima ne geldiiiii..hepimizin verecegi kilo cok az kaldi b hedef belirleyip hep beraber mezun olsak yaaaa
Kimseninde gozu arkada kalmaz hem ayrilirkende ihanet eiyomus gibi garip bi hisse kapilmayiz:)))

Haticeee bazi videola buldummm bir bak bakalim
Baktım canım. Ben onun karın egzersizlerini bir ara yapmıştım. Jillian çok güzel sıkılaştırıyor ancak kilo vermeyi yavaşlatır mı acaba:44: En iyisi bu hafta yürüyüş artı birkaç egzersiz yapalım.Haftayada jillian yapalım sonra 2 haftayı değerlendirelim.Ne dersin??

Valla ilk defa bu akşam acıktım ve bol bol su içtim. Yarın sabah kahvaltı yapmayı dört gözle bekliyorum. Face te birşey demiyorum demişsin?? De şekerim de kız bana

Oh oh kaptana bak götür börekleri Afiyet olsun birdaha olmasın canım

Canım herkes göndersin paylaş.Bende yarın tabloyu paylaşayım.

Valla ben kaptanlığı bırakmaya karar verdiğimde ilk aklıma gelen sen oldun.Diğer arkadaşların yapamayacağından değil,dediğin gibi herkes çalışıyor veya okuyor ve bu durumda bazen vakit ayıramıyorlar.Şuan en çok vakti ayıran ve gün boyu burda olan sensin.Çoğu kez listemizin kontrolünde,5.takımın listesine bakmakta hep yardımcı oldun.En ideal sen geldin ve güzelce yapacağına eminim.Zaten ben buralardayım ve kaptanlığı üstümden atamayıp bazı şeylere el atabilirim.Kızma tamam mı

Canım ben 50 leri görebilecek miyim :44: Valla siz mezun olursunuzda ben kalırım gibi geliyor ..Yoksa dediğin çok güzel olur.

Bacağım pek düzelmedi spor yapınca agrım oluyor ama spor yapmayıncadaaaa siskinleşiyorum :S

Afiyet olsun canım iyi bence

Mesaj sayılarımı atacam
Canım sen en iyi şekilde yaparsın sorun etme ..
Ve yardımcı olaacaz hepimiz seviyorz senii teşekkürler
ben hedefimi 45lere çekerimmm

kızmak ne kız,ben zaten sürekli senin başını ağrıtacağım.bıkacaksın benden

keşkeeeeeeeeeeee ama ben bu 9 u verene kadar siz menken olursunuz

Merhaba

Biraz geç yazıyorum. Dışardaydım vaktim olmadı öğleden sonra.

Bugünkü yemek listem:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
1 bardak buğday ruşeymli ballı süt

Öğle:
Bir tabak sebzeli makarna

Akşam:
Bir bardak meyve suyu
Bir tabak mısır cipsi

1.5 lt su
1 şekersiz Türk kahvesi
Egzersiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…