Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarrrrrrrrrrr.burda dün gece şimşeklerle yıkıldı ortalık.acayip yağmur yağdı.bir klasik olarak banyomu su bastı ,allahtan banyodan çıkmadı.banyom çamur içinde gene.su kesik ....artık kızmıyorum bile.sıradanlaştı.

meyve suyu yerine sadece meyve yesen.bir de yediğin cipsin kalorisine baktın mı hiç?sabah ve öğlen güzel ama akşam hiç olmamış.afiyet olsun.
Baskülümü de aldım bugün. Başlangıç kilom 59.0
baskülün hayırlı olsun.güle güle zayıfla

Hayiceyle yarisiyorum cnm Hehe
Isvec diyetinin listesiydi kaldi 6 gun ama ben yine sabit kiloda kaldim

Hayiceyle yarisiyorum cnm Hehe
Isvec diyetinin listesiydi kaldi 6 gun ama ben yine sabit kiloda kaldim

Semne ama senin listelerinle bende mi isvecdiyeti menusu uymuOr...senin listen yazdigin gibi mi? Yoksa kendinmi degerlendirip yer degistiriOsun? Listeye sadik kalmadiginda cok etkili olacagini sanmiyorum.

Kiyamam ://// gecmis olsun yne...alahtan banyo suyu rahat tutars. ..kolay gelsin canim...bu kis ne yapicaksiniz o zaman ..bi care bulsun enisteee

Baskülümü de aldım bugün. Başlangıç kilom 59.0

Gule gule kullan canim..adin neydi?

:))))) sende guzel guzel gidiyorsun aksam hoooop bozuyorsun:)
Deneme suresindesin daha simdiden dikkat etmessen menulerine almazlar valla bu cadilar listeye söLiyim )

kızmak ne kız,ben zaten sürekli senin başını ağrıtacağım.bıkacaksın benden

keşkeeeeeeeeeeee ama ben bu 9 u verene kadar siz menken olursunuz

Dikkatini cekerim sen kac kilo verdin ben kac ? Geldigmizde beri?..

Canım ben 50 leri görebilecek miyim :44: Valla siz mezun olursunuzda ben kalırım gibi geliyor ..Yoksa dediğin çok güzel olur.

Ay senin bu elli sevdan delirticek beni..sana bi 50cent kolyesi alsak..hani su americali rapper var ya o kolyeyle 50 li askini teskin etsen..o boyla ne ellileri yaaaa..60 iyi hic asagi cekme

Tamam canim öyle yapalim hatta ise yararsa bir hafta daha uzatiriz..o zaman bu hafta hergun iceride yada disari yuruyus..ardindan egzersizler..ben o videolari kullanirim..basladik bu hafta yapmaya ceza..hemde cok buYuk ..

Bak şımarırım Gerçekten ben 50leri görmeden kendimi zayıf hissetmeyeceğim.Görsemde rahatlasam artık

Günaydın Zeynep Canım benim kolay gelsin.Çok sinir bozucu bir durum. Artık görev bitsede ordan gitseniz.

elimde sadece 4 isim var:26:

pia:10-.........10-
mersinli42:8-.........9-
cumbo:10+...........2-
ferdici:8-............12+
Ben not aldım canım.Göndermeyenlere bugün sıfır yazarım, gider ayak güzeeelll bir fırça kayarım

Ben hangi günleri yollamadım ki perşembe cuma
9 Kasım:6 tane
8 Kasım: 3 tane
10 kasım: 0 (sınıfta kaldın çoccuuuuuuğuummm hihihihiihiihihi)

Günaydın sevgili ortim benim

Gunaydin ortisimmm kubra diyor manken olucam manken olucam diye ama sen zaten olmussun manken..gayet fit gorunuyosunnnnn

Resimlerdeki ablan miiii ay ne kadar benziyosunuuuzz..hatta ilk anlamadin sen sandim heralde hatice diyete baslarken böyledi dedim :)))

Günaydın kızlar

Geçmişi okuyup döneceğim. 20 sayfa bir geçmiş var. Alıntı yapmayıp toplu cevap yazıcam bilginize

Gunaydin yasemincimmm

Toplumu hiç yakıştıramadım sana Bugün senle mesaj sayısında yarışmak geldi içimden Ne dersin canım

Simdi her mesaji tek tek alintilayi cp yaziyoms:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…