meyve suyu yerine sadece meyve yesen.bir de yediğin cipsin kalorisine baktın mı hiç?sabah ve öğlen güzel ama akşam hiç olmamış.Merhaba
Biraz geç yazıyorum. Dışardaydım vaktim olmadı öğleden sonra.
Bugünkü yemek listem:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
1 bardak buğday ruşeymli ballı süt
Öğle:
Bir tabak sebzeli makarna
Akşam:
Bir bardak meyve suyu
Bir tabak mısır cipsi
1.5 lt su
1 şekersiz Türk kahvesi
Egzersiz yok
baskülün hayırlı olsun.güle güle zayıflaBaskülümü de aldım bugün. Başlangıç kilom 59.0
afiyet olsun dilk
bu ne hatice,açlıktan öleceksin
hoşgeldin gülay.ben zeynep.ücretsiz izinde bir örtmenim.şimdilik şırnakta yaşamak zorundayım
çok teşekkür ederimbenim bu işleri rutine çevirmem zaman alacak sanırım.
kolay gelsin,iyi geceler.
bu ne kız,haticeye rakip misin
yeni cicileri en güzel günlerde giy.kaptanlık söylediklerin çok mutlu etti.hepiniz olabilirsiniz kaptan ama ben evde olunca işim çok demeye yüzüm olmadı.
afiyet olsun.ne sporu bu,bacağın düzeldi mi senin
Hayiceyle yarisiyorum cnm Hehe
Isvec diyetinin listesiydi kaldi 6 gun ama ben yine sabit kiloda kaldim
günaydın kızlarrrrrrrrrrr.burda dün gece şimşeklerle yıkıldı ortalık.acayip yağmur yağdı.bir klasik olarak banyomu su bastı ,allahtan banyodan çıkmadı.banyom çamur içinde gene.su kesik ....artık kızmıyorum bile.sıradanlaştı.
Baskülümü de aldım bugün. Başlangıç kilom 59.0
Merhaba
Biraz geç yazıyorum. Dışardaydım vaktim olmadı öğleden sonra.
Bugünkü yemek listem:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
1 bardak buğday ruşeymli ballı süt
Öğle:
Bir tabak sebzeli makarna
Akşam:
Bir bardak meyve suyu
Bir tabak mısır cipsi
1.5 lt su
1 şekersiz Türk kahvesi
Egzersiz yok
kızmak ne kız,ben zaten sürekli senin başını ağrıtacağım.bıkacaksın benden
keşkeeeeeeeeeeee ama ben bu 9 u verene kadar siz menken olursunuz
Canım ben 50 leri görebilecek miyim :44: Valla siz mezun olursunuzda ben kalırım gibi geliyor ..Yoksa dediğin çok güzel olur.
Baktım canım. Ben onun karın egzersizlerini bir ara yapmıştım. Jillian çok güzel sıkılaştırıyor ancak kilo vermeyi yavaşlatır mı acaba:44: En iyisi bu hafta yürüyüş artı birkaç egzersiz yapalım.Haftayada jillian yapalım sonra 2 haftayı değerlendirelim.Ne dersin??
Valla ilk defa bu akşam acıktım ve bol bol su içtim. Yarın sabah kahvaltı yapmayı dört gözle bekliyorum. Face te birşey demiyorum demişsin?? De şekerim de kız bana
Oh oh kaptana bak götür börekleriAfiyet olsun birdaha olmasın canım
Canım herkes göndersin paylaş.Bende yarın tabloyu paylaşayım.
Valla ben kaptanlığı bırakmaya karar verdiğimde ilk aklıma gelen sen oldun.Diğer arkadaşların yapamayacağından değil,dediğin gibi herkes çalışıyor veya okuyor ve bu durumda bazen vakit ayıramıyorlar.Şuan en çok vakti ayıran ve gün boyu burda olan sensin.Çoğu kez listemizin kontrolünde,5.takımın listesine bakmakta hep yardımcı oldun.En ideal sen geldin ve güzelce yapacağına eminim.Zaten ben buralardayım ve kaptanlığı üstümden atamayıp bazı şeylere el atabilirim.Kızma tamam mı
Bak şımarırımGerçekten ben 50leri görmeden kendimi zayıf hissetmeyeceğim.Görsemde rahatlasam artık
Günaydın Zeynepgünaydın kızlarrrrrrrrrrr.burda dün gece şimşeklerle yıkıldı ortalık.acayip yağmur yağdı.bir klasik olarak banyomu su bastı ,allahtan banyodan çıkmadı.banyom çamur içinde gene.su kesik ....artık kızmıyorum bile.sıradanlaştı.
Ben not aldım canım.Göndermeyenlere bugün sıfır yazarım, gider ayak güzeeelll bir fırça kayarımelimde sadece 4 isim var:26:
pia:10-.........10-
mersinli42:8-.........9-
cumbo:10+...........2-
ferdici:8-............12+
Toplumu hiç yakıştıramadım sanaGünaydın kızlar
Geçmişi okuyup döneceğim. 20 sayfa bir geçmiş var. Alıntı yapmayıp toplu cevap yazıcam bilginize
Günaydın ZeynepCanım benim kolay gelsin.Çok sinir bozucu bir durum. Artık görev bitsede ordan gitseniz.
Ben not aldım canım.Göndermeyenlere bugün sıfır yazarım, gider ayak güzeeelll bir fırça kayarım
Merak etme canım mezun olurken karneni bizzat kendim hazırlayacağımBen hangi günleri yollamadım ki perşembe cuma
9 Kasım:6 tane
8 Kasım: 3 tane
10 kasım: 0 (sınıfta kaldın çoccuuuuuuğuummm hihihihiihiihihi)
Günaydın sevgili ortim benim
Günaydın kızlar
Geçmişi okuyup döneceğim. 20 sayfa bir geçmiş var. Alıntı yapmayıp toplu cevap yazıcam bilginize
Toplumu hiç yakıştıramadım sanaBugün senle mesaj sayısında yarışmak geldi içimden Ne dersin canım
Günaydınnn fisstukkklarrrr. çok ösledim sisi. iki gün görüşmeyince özlüyorum sizi yaa. naptınıs bana
Hoşgeldin canım.Valla bizde seni özledikgeçmişi okim gelim ki bişe kaçırmiim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?