Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet küçük ablamla çok benziyoruz O resimlerde hamile.Bu ayın sonunda doğum yapacak

Ben önceden karne aldim diye bi daha alamiyormusum :))
Canım ben size özel karne hazırlayıp faceten paylaşırım. Bizim okul karneleri gibi olacak.Beslenme alışkanlığınıza 5 üstünden 10 vereceğim

Haha benim kacamaklarim ne diye gececek karneye

Hedefe ulasirsam buadar kacamakla yarismanin Tarihine adim altin harflerle yazilacak:)) bu tatli sevdam

Bu sabah esim sicacim dumani tuten simitler getirmis..herzamanda bulamiyoruz burda. Simit...

Ben naptimmmm esime pAketledim verdim cocuklardan kalan 1 bucuk simidi:)) mutluyumm gururluyumm ve ooo yeahhh diyorum :))

Ferhancım yeni işin hayırlı olsun
Gönülcüm tebrik ederim canım, darısı bizim başımıza
Oooo Nurgül ben yokken Zeyneple başbaşa şarap açmalar kıskanırım baaaaaakkkkk
Heheheheehheeh 2. mi olduk
Bu haftanın mesajları kimlere
Aşık Kübra yemek yemeği unutuyon dimi, menüler nerde kııııızzzz
Ferhan Brocin nedir?
tatlıpatates aramıza hoşgeldin ben Yasemin Ahhhh ahhh 15 gün sonra 30 oluyorum 2 yaşında bir kızım var, bekarım. Yazılım işiyle uğraşıyom ama aslen öğretmenim
tatlıpatates menülerin hiç olmamış canım. Patetesli börekler ve öğünlerde yediklerin çok dengesiz.
Ferhan ne yedin kahvenin yanına
Kaptanım civanım, Haticeeeemmmmmmm
Hatice menünde çilekli sütü görünce çocukluğuma geri döndüm
gulayb aramıza hoşgeldin. tatlıpatatese yazdıklarımı sanada yazayım :)))Ahhhh ahhh 15 gün sonra 30 oluyorum 2 yaşında bir kızım var, bekarım. Yazılım işiyle uğraşıyom ama aslen öğretmenim(Yoksa bu yazılanlar bir dejavu mu )
Haticeeee mesaj sayısı listesini şimdi gördüm :))) Not aldımm :)))
Zeynep börekleri götürmüşşş hihihiihhihihih hani cezaaaaaaa
Zeynepcim kaptanlığın hayırlı olsun
Ferhan hepimizin vereceği kilo çok mu az kaldı Benim daha 17 kg varrrrrrrrBeni bırakıp mezun olup gitmeyin sonra face twiter gevezeliğimden kurtulamazsınız ona göre yani ben söyleyeyim de
Hatice mesaj yarışımı dedin :))) tamamdır 1-2-3 başlaaaaaa
Nurgül kabul et hihiihiihih aşık ettim senide hihhihihiihhiih

Bu sabah esim sicacim dumani tuten simitler getirmis..herzamanda bulamiyoruz burda. Simit...

Ben naptimmmm esime pAketledim verdim cocuklardan kalan 1 bucuk simidi:)) mutluyumm gururluyumm ve ooo yeahhh diyorum :))

Almanyada yediğim kruvasanları unutamıyorum Ferhan :)) Ne güzel şeydi onlar öyle bir berliner miydi öyle bişey var köln de :)) İçimdeki hamur canavarı bayılıyo onlara

Günaydın Ferhancım:))

Ben önceden karne aldim diye bi daha alamiyormusum :))

Ayyy niyekine ikinci üniversite gibi belki dimi niye vermiyolarki

Bugün Banu yu çekiştireceğiz unutmayalım. Tamam mı YASEMİN

Aaaaaa evet her mesajda Banu olsun okumak zorunda kalsın hhhihihhiihihihhi Hatta konu banuyla ilgili olmasada araya Banu yazalım, meraktan okusun :)))) Algıda seçicilik hihihihihhhhihihi

Hehheeeheheeheh ben içine çikolata şeker attığın balonlardan da isterim mezuniyetime hiihihihihihiihhiiiihhi

Hedefe ulasirsam buadar kacamakla yarismanin Tarihine adim altin harflerle yazilacak:)) bu tatli sevdam

Tatlı Ferhan

Almanyada yediğim kruvasanları unutamıyorum Ferhan :)) Ne güzel şeydi onlar öyle bir berliner miydi öyle bişey var köln de :)) İçimdeki hamur canavarı bayılıyo onlara

Kruvasan seymi yani hani fransiz ekmegi yagli croson deniyo burda?. Bazen ici sicak cikolatali oluyooooo ben en cok cremali bi tane bi cesit var onu seviyorum bäckereinlarda satilan..brocinde iste oradalarda topt op ekmek ler varya berliner buyuklugunde..oyle bi ekmek.bi suru cesidi var

Hahaha dimiii

Amaaan basin göge eermiyo diyim ben saaa:))

Ben kremalı olanlarını seviyoommmmm :)))) Ferhan biliyo musun bana almanya ofisten iş teklifi geldi. Buraya alalım seni diyolarrrr, Stuttgard daki ofise...

Hahaha dimiii

Amaaan basin göge eermiyo diyim ben saaa:))

hehhehehhehehe Hatice hazırlasın karneyi o zaman erer, bize çikolatalı balonlar yapar

maşallah ya iki gün uğramadık neler olmuş neler.

haticecim ceketin hayırlı olsun sayfayı açtım ama göremedim.

kübracım uzun cizmeleri bende çok severim. bu hem seni motive eder artık oldu diyosun.

gönülcüm hayırlısı olsun mezuniyetin. eski yeni foto paylaşma imkanın varmı farkı daha iyi görebilmemiz için.

zeynepçim senin içinde hayırlısı olsun içinde hiç şüphe tedirginlik olmasın çok iyi bi şekilde üstesinden geleceğini biliyorum. hep burdayız zaten herkes yardımcı olur. bencede en mantıklısı sendin.

hatice ya bu çok ani oldu. keşke önceden çıtlatıp hazırlasaydın. ama haklısın hem iş hem okul hem ev zor gerçekten. bende gördüğünüz gibi sadece işteyken girebiliyorum.

ferhancım üzülme ya daha önceki yendiklerinize sayın birazda bu duyguyu başkaları tadsın. :))) birlikte mezuniyet çok iyi fikir. ama geride kalanlar ne olacak? gerçi biz mezun olsakta takılırız buraya. kimler var hep birlikte mezun olabilecek, ben, zeynep, sen, ????

tatlıpatates ve gülay merhaba arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. şimdiden buranın size uğurlu gelmesini diliyorum. inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. ben bu duruma diyet vb demek istemiyorum motive bozucu oluyo benim için o yüzden sağlıklı beslenme serüveni diyorum. uzun soluklu ve yorucu bi maraton kimi zaman yıldığımız pes etmek istediğimiz anlar oldu hepimizin ama herkes birbirine destek oldu ve kaldığımız yerden devam ettik. sizin içinde aynısı olacağını umud ediyorum. ben nurgül muhasebe sorumlusuyum 28 yaşındayım aslen izmirliyim ve istanbulda yaşıyorum evliyim çocuksuzum

ferhancım yaa sorma cumartesi ve pazar dersanedeydim kafam bi milyon oldu. dersler gerçekten ağırmış. sonumuz iyi olsun emeklerimize değsin.

yaaaseeemiiinnnn eeevvveeetttt aşıııkkk oldduuummm kopaamıyorruuummmm sensiz yapaamııyyyoorruuummmm

Hahaahahhaahahha aklını alırım ben işte öyleeeeeeee Benim aklımıda aldılarrrrrrr hihihihiihihihi
Bi bensiz mezun olun bak ben neler yapıyom size
Nurgül bir ara face e yazdıklarımı oku emi :)))

sabahh sabah tatlılar çikolatalar kaçamaklar havada uçuşuyor başımı döndürdünüz

Hahaahahhaahahha aklını alırım ben işte öyleeeeeeee Benim aklımıda aldılarrrrrrr hihihihiihihihi
Bi bensiz mezun olun bak ben neler yapıyom size
Nurgül bir ara face e yazdıklarımı oku emi :)))

sanki çok varmış gibi ben bu gidişle zor mezun olurum zaten veremediğim gibi almadığıma dua eder oldum :))))). aa tmm bakim orayada girmiyorum iki gündür bi açim şimdi. benimde sana sorucaklarım var çok kafam karıştı master la ilgili.

Kızlar bu sene kürklü şeyle moda galiba bende modaya uydum :))) cumartesi neler aldım neler

bi kere slim fit 42 beden pantalon giyemiyordum. 1 adet slim fit 42 beden siyah pantalon aldım. Sonra deri ceket aldım ama yakaları kürklü, kürkü çıkabiliyor. Böyle önü yünlü gibi ceket aldım ama ceketin çoğu kısmı kalın penyeden yapılmış, bir tane bere veeee çok kokoş üstü böyle simli simli pudra rengi karpuz kollu bir bluz aldımm total rakam 200 tl, ablamla kazandığım iddia parasının gerisini 60 lı kilolara saklıcam hihihihiihihihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…