Evet küçük ablamla çok benziyoruzGunaydin ortisimmm kubra diyor manken olucam manken olucam diye ama sen zaten olmussun manken..gayet fit gorunuyosunnnnn
Resimlerdeki ablan miiii ay ne kadar benziyosunuuuzz..hatta ilk anlamadin sen sandim heralde hatice diyete baslarken böyledi dedim :)))
Gunaydin yasemincimmm
Simdi her mesaji tek tek alintilayi cp yaziyoms:))
Canım ben size özel karne hazırlayıp faceten paylaşırım. Bizim okul karneleri gibi olacak.Beslenme alışkanlığınıza 5 üstünden 10 vereceğimBen önceden karne aldim diye bi daha alamiyormusum :))
Günaydınnn fisstukkklarrrr. çok ösledim sisi. iki gün görüşmeyince özlüyorum sizi yaa. naptınıs bana
Evet küçük ablamla çok benziyoruzO resimlerde hamile.Bu ayın sonunda doğum yapacak
Canım ben size özel karne hazırlayıp faceten paylaşırım. Bizim okul karneleri gibi olacak.Beslenme alışkanlığınıza 5 üstünden 10 vereceğim
Bu sabah esim sicacim dumani tuten simitler getirmis..herzamanda bulamiyoruz burda. Simit...
Ben naptimmmm esime pAketledim verdim cocuklardan kalan 1 bucuk simidi:)) mutluyumm gururluyumm ve ooo yeahhh diyorum :))
Merak etme canım mezun olurken karneni bizzat kendim hazırlayacağım
Gunaydin ortisimmm kubra diyor manken olucam manken olucam diye ama sen zaten olmussun manken..gayet fit gorunuyosunnnnn
Resimlerdeki ablan miiii ay ne kadar benziyosunuuuzz..hatta ilk anlamadin sen sandim heralde hatice diyete baslarken böyledi dedim :)))
Gunaydin yasemincimmm
Simdi her mesaji tek tek alintilayi cp yaziyoms:))
Ben önceden karne aldim diye bi daha alamiyormusum :))
Bugün Banu yu çekiştireceğiz unutmayalım. Tamam mı YASEMİN
Evet küçük ablamla çok benziyoruzO resimlerde hamile.Bu ayın sonunda doğum yapacak
Canım ben size özel karne hazırlayıp faceten paylaşırım. Bizim okul karneleri gibi olacak.Beslenme alışkanlığınıza 5 üstünden 10 vereceğim
Haha benim kacamaklarim ne diye gececek karneye
Hedefe ulasirsam buadar kacamakla yarismanin Tarihine adim altin harflerle yazilacak:)) bu tatli sevdam
Almanyada yediğim kruvasanları unutamıyorum Ferhan :)) Ne güzel şeydi onlar öyle bir berliner miydi öyle bişey var köln de :)) İçimdeki hamur canavarı bayılıyo onlara
Günaydın Ferhancım:))
Ayyy niyekine ikinci üniversite gibi belki dimi niye vermiyolarki
Aaaaaa evet her mesajda Banu olsun okumak zorunda kalsın hhhihihhiihihihhi Hatta konu banuyla ilgili olmasada araya Banu yazalım, meraktan okusun :)))) Algıda seçicilik hihihihihhhhihihi
Kruvasan seymi yani hani fransiz ekmegi yagli croson deniyo burda?. Bazen ici sicak cikolatali oluyooooo ben en cok cremali bi tane bi cesit var onu seviyorum bäckereinlarda satilan..brocinde iste oradalarda topt op ekmek ler varya berliner buyuklugunde..oyle bi ekmek.bi suru cesidi var
Hahaha dimiii
Amaaan basin göge eermiyo diyim ben saaa:))
Hahaahahhaahahha aklını alırım ben işte öyleeeeeeeemaşallah ya iki gün uğramadık neler olmuş neler.
haticecim ceketin hayırlı olsun sayfayı açtım ama göremedim.
kübracım uzun cizmeleri bende çok severim. bu hem seni motive eder artık oldu diyosun.
gönülcüm hayırlısı olsun mezuniyetin. eski yeni foto paylaşma imkanın varmı farkı daha iyi görebilmemiz için.
zeynepçim senin içinde hayırlısı olsun içinde hiç şüphe tedirginlik olmasın çok iyi bi şekilde üstesinden geleceğini biliyorum. hep burdayız zaten herkes yardımcı olur. bencede en mantıklısı sendin.
hatice ya bu çok ani oldu. keşke önceden çıtlatıp hazırlasaydın. ama haklısın hem iş hem okul hem ev zor gerçekten. bende gördüğünüz gibi sadece işteyken girebiliyorum.
ferhancım üzülme ya daha önceki yendiklerinize sayın birazda bu duyguyu başkaları tadsın. :))) birlikte mezuniyet çok iyi fikir. ama geride kalanlar ne olacak? gerçi biz mezun olsakta takılırız buraya. kimler var hep birlikte mezun olabilecek, ben, zeynep, sen, ????
tatlıpatates ve gülay merhaba arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. şimdiden buranın size uğurlu gelmesini diliyorum. inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. ben bu duruma diyet vb demek istemiyorum motive bozucu oluyo benim için o yüzden sağlıklı beslenme serüveni diyorum. uzun soluklu ve yorucu bi maraton kimi zaman yıldığımız pes etmek istediğimiz anlar oldu hepimizin ama herkes birbirine destek oldu ve kaldığımız yerden devam ettik. sizin içinde aynısı olacağını umud ediyorum. ben nurgül muhasebe sorumlusuyum 28 yaşındayım aslen izmirliyim ve istanbulda yaşıyorum evliyim çocuksuzum
ferhancım yaa sorma cumartesi ve pazar dersanedeydim kafam bi milyon oldu. dersler gerçekten ağırmış. sonumuz iyi olsun emeklerimize değsin.
yaaaseeemiiinnnn eeevvveeetttt aşıııkkk oldduuummm kopaamıyorruuummmmsensiz yapaamııyyyoorruuummmm
Haha benim kacamaklarim ne diye gececek karneye
Hedefe ulasirsam buadar kacamakla yarismanin Tarihine adim altin harflerle yazilacak:)) bu tatli sevdam
Kruvasan seymi yani hani fransiz ekmegi yagli croson deniyo burda?. Bazen ici sicak cikolatali oluyooooo ben en cok cremali bi tane bi cesit var onu seviyorum bäckereinlarda satilan..brocinde iste oradalarda topt op ekmek ler varya berliner buyuklugunde..oyle bi ekmek.bi suru cesidi var
Ben kremalı olanlarını seviyoommmmm :)))) Ferhan biliyo musun bana almanya ofisten iş teklifi geldi. Buraya alalım seni diyolarrrr, Stuttgard daki ofise...
hehhehehhehehe Hatice hazırlasın karneyi o zaman erer, bize çikolatalı balonlar yapar
Hahaahahhaahahha aklını alırım ben işte öyleeeeeeeeBenim aklımıda aldılarrrrrrr hihihihiihihihi
Bi bensiz mezun olun bak ben neler yapıyom size
Nurgül bir ara face e yazdıklarımı oku emi :)))
sabahh sabah tatlılar çikolatalar kaçamaklar havada uçuşuyor başımı döndürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?