Kızlar bu sene kürklü şeyle moda galiba bende modaya uydum :))) cumartesi neler aldım neler
bi kere slim fit 42 beden pantalon giyemiyordum. 1 adet slim fit 42 beden siyah pantalon aldım. Sonra deri ceket aldım ama yakaları kürklü, kürkü çıkabiliyor. Böyle önü yünlü gibi ceket aldım ama ceketin çoğu kısmı kalın penyeden yapılmış, bir tane bere veeee çok kokoş üstü böyle simli simli pudra rengi karpuz kollu bir bluz aldımmtotal rakam 200 tl, ablamla kazandığım iddia parasının gerisini 60 lı kilolara saklıcam hihihihiihihihihih
hayırlısı olsun. tabi insan kilo verdikçe yeni şeyler alma gereği duyuyo. sen o aradığın kitabı sipariş ettinmi?
DR ların hiçbirinde yokkk, piyasada kalmamış yaaa. gittigidiyordan alcam orda buldum. Ama hehehhehehhehe başka kitap aldım, özgürümün dediği (artık kod adı akrep olsun olur mu :)) forum herkese açık yaaa ondan didim ) hihihiihi
Hehhehehehehhe geç kaldın tatlım ben gitti gidiyordan sipariş verdim bile, yarın elimde olacakhhhaahahahaaa tmm kod adı akrep olsun. gerçi sende akrep çok ama o olsun tmm :))))) eğer izin verirsen ben hediye etmek istiyorum onu sana. ogünde içimde kaldı zaten. lüüüttttffeennnnn lüüütttfffennnn. sen adını tekrar söyle bana ben halledim.
dün dersaneye yükseklisans işini sordum. ales kalktı dedi, not ortlamasının 3,5 olmasına gerek yok dedi. anlamadım ki ne istiyorlar o zaman. herkesimi alıcaklar?
Ben kremalı olanlarını seviyoommmmm :)))) Ferhan biliyo musun bana almanya ofisten iş teklifi geldi. Buraya alalım seni diyolarrrr, Stuttgard daki ofise...
hehhehehhehehe Hatice hazırlasın karneyi o zaman erer, bize çikolatalı balonlar yapar
maşallah ya iki gün uğramadık neler olmuş neler.
haticecim ceketin hayırlı olsun sayfayı açtım ama göremedim.
kübracım uzun cizmeleri bende çok severim. bu hem seni motive eder artık oldu diyosun.
gönülcüm hayırlısı olsun mezuniyetin. eski yeni foto paylaşma imkanın varmı farkı daha iyi görebilmemiz için.
zeynepçim senin içinde hayırlısı olsun içinde hiç şüphe tedirginlik olmasın çok iyi bi şekilde üstesinden geleceğini biliyorum. hep burdayız zaten herkes yardımcı olur. bencede en mantıklısı sendin.
hatice ya bu çok ani oldu. keşke önceden çıtlatıp hazırlasaydın. ama haklısın hem iş hem okul hem ev zor gerçekten. bende gördüğünüz gibi sadece işteyken girebiliyorum.
ferhancım üzülme ya daha önceki yendiklerinize sayın birazda bu duyguyu başkaları tadsın. :))) birlikte mezuniyet çok iyi fikir. ama geride kalanlar ne olacak? gerçi biz mezun olsakta takılırız buraya. kimler var hep birlikte mezun olabilecek, ben, zeynep, sen, ????
tatlıpatates ve gülay merhaba arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. şimdiden buranın size uğurlu gelmesini diliyorum. inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. ben bu duruma diyet vb demek istemiyorum motive bozucu oluyo benim için o yüzden sağlıklı beslenme serüveni diyorum. uzun soluklu ve yorucu bi maraton kimi zaman yıldığımız pes etmek istediğimiz anlar oldu hepimizin ama herkes birbirine destek oldu ve kaldığımız yerden devam ettik. sizin içinde aynısı olacağını umud ediyorum. ben nurgül muhasebe sorumlusuyum 28 yaşındayım aslen izmirliyim ve istanbulda yaşıyorum evliyim çocuksuzum
ferhancım yaa sorma cumartesi ve pazar dersanedeydim kafam bi milyon oldu. dersler gerçekten ağırmış. sonumuz iyi olsun emeklerimize değsin.
yaaaseeemiiinnnn eeevvveeetttt aşıııkkk oldduuummm kopaamıyorruuummmmsensiz yapaamııyyyoorruuummmm
Kızlar bu sene kürklü şeyle moda galiba bende modaya uydum :))) cumartesi neler aldım neler
bi kere slim fit 42 beden pantalon giyemiyordum. 1 adet slim fit 42 beden siyah pantalon aldım. Sonra deri ceket aldım ama yakaları kürklü, kürkü çıkabiliyor. Böyle önü yünlü gibi ceket aldım ama ceketin çoğu kısmı kalın penyeden yapılmış, bir tane bere veeee çok kokoş üstü böyle simli simli pudra rengi karpuz kollu bir bluz aldımmtotal rakam 200 tl, ablamla kazandığım iddia parasının gerisini 60 lı kilolara saklıcam hihihihiihihihihih
sabahh sabah tatlılar çikolatalar kaçamaklar havada uçuşuyor başımı döndürdünüz
DR ların hiçbirinde yokkk, piyasada kalmamış yaaa. gittigidiyordan alcam orda buldum. Ama hehehhehehhehe başka kitap aldım, özgürümün dediği (artık kod adı akrep olsun olur mu :)) forum herkese açık yaaa ondan didim ) hihihiihi
Stuttgart bana cok uzak gelmeee hehe..evet haticenin zengin hayal dunyasina birakalimböyle cikolatalar pastalar gummi sekerlerlesuslu bi karne olsun
allah zihin acikligi versinn kuzucummm
Ama baska takim olsaydi bukadar uzulmiycektimde istehhhh neysehhhhh old bitti artik rövansi aliriz:))
Viy viy viy gule gle kullan...ay turkiyedeki tekstil olayina bayiliyorum o kadar sey almissin 200 tl tutmus..ne guzel..ben turkiyede yasasam heralde alllaaa sabah aksam alis veris yaparim..zaten abimlerinde magazalari var onlari soyup sogana ceviriyorum:))
Iyi gunlerde guzel gunlerde kullan canim
Hayal nurgülcüm hayal..benimmki bazen anlamadan paralel yasam oluyor floppp giriveriyor real hayata anlamadan ama :26:
Burasi acik? Face kapali dmi?
Ben kuzucumu yatirdim spor yapayim simdi hih
Siz gevezelik yapin ben sporumu yapayim
Bide dun ben gece gece o gerginlikle evi akladim pakladimmmm tertemiz yaptim.,bide sabah rahat spor yapim diyee.. Yoksa yapamiyorum..ben spora
Kaçamak sayısı falan diyede yazarımHaha benim kacamaklarim ne diye gececek karneye
Hedefe ulasirsam buadar kacamakla yarismanin Tarihine adim altin harflerle yazilacak:)) bu tatli sevdam
Süpersin iyi yapmışsınBu sabah esim sicacim dumani tuten simitler getirmis..herzamanda bulamiyoruz burda. Simit...
Ben naptimmmm esime pAketledim verdim cocuklardan kalan 1 bucuk simidi:)) mutluyumm gururluyumm ve ooo yeahhh diyorum :))
Canım dersteydim.Valla tenefüste bile sana laf yetiştirmeye geliyorumHaaaatiiiiiceeeeeeeeee NerdeeeeeesssssiiiiiiiiiiiiiinnnnHani yarışacaktık
Evet heryere Banu yazalımGünaydın Ferhancım:))
Ayyy niyekine ikinci üniversite gibi belki dimi niye vermiyolarki
Aaaaaa evet her mesajda Banu olsun okumak zorunda kalsın hhhihihhiihihihhi Hatta konu banuyla ilgili olmasada araya Banu yazalım, meraktan okusun :)))) Algıda seçicilik hihihihihhhhihihi
Sizin balonların içine çikolatalı fıstık ezmesi koyacağımHehheeeheheeheh ben içine çikolata şeker attığın balonlardan da isterim mezuniyetime hiihihihihihiihhiiiihhi
Tatlı Ferhan
Yapmam mııııBen kremalı olanlarını seviyoommmmm :)))) Ferhan biliyo musun bana almanya ofisten iş teklifi geldi. Buraya alalım seni diyolarrrr, Stuttgard daki ofise...
hehhehehhehehe Hatice hazırlasın karneyi o zaman erer, bize çikolatalı balonlar yapar
Face ben şimdi okuyamıyorum.Burdan kapalı. Şimdi ordan sana laf yetiştiremem olmadı şimdiHahaahahhaahahha aklını alırım ben işte öyleeeeeeeeBenim aklımıda aldılarrrrrrr hihihihiihihihi
Bi bensiz mezun olun bak ben neler yapıyom size
Nurgül bir ara face e yazdıklarımı oku emi :)))
Canım güle güle kullan ancaakkkk giyip resimlerini çek bizde görelimKızlar bu sene kürklü şeyle moda galiba bende modaya uydum :))) cumartesi neler aldım neler
Kolay gelsin canım.Eve gidince bende yapacağımBen kuzucumu yatirdim spor yapayim simdi hih
Bide dun ben gece gece o gerginlikle evi akladim pakladimmmm tertemiz yaptim.,bide sabah rahat spor yapim diyee.. Yoksa yapamiyorum..ben spora
Kaçamak sayısı falan diyede yazarım
Süpersin iyi yapmışsın
Canım dersteydim.Valla tenefüste bile sana laf yetiştirmeye geliyorum
Evet heryere Banu yazalımBANUUUUUUUU
Sizin balonların içine çikolatalı fıstık ezmesi koyacağım
Yapmam mıııı
Face ben şimdi okuyamıyorum.Burdan kapalı. Şimdi ordan sana laf yetiştiremem olmadı şimdi
Canım güle güle kullan ancaakkkk giyip resimlerini çek bizde görelim
Kolay gelsin canım.Eve gidince bende yapacağım
patates kızartmasına bişey demiyorum da fantanın kalorisi çok yüksek değil miiiMenüm :
Sabah :
1 yumurta
3 dilim peynir
Akşam :
tavuk kuşbası
rus salatası
azıcık patates kızartması
Salata
1 fanta
Spor :
yarım saat koşu bandı
15 dk bisiklet
bewnce börek dışında güzeeelllyeni kaptana yakışır olmadı ama size söz balık baştan kokmasın diye bundan sonra özenli olacağım.hatice kadar yiyemem o bir gerçek ama daha az yiyeceğim söz.
sabah:4 parça börek
4 yeşil zeytin
domates
ara:çeyrek nar
1 mandalina
akşam:1 kepçe çorba
1 mangalda çipura
salata
1 dilim ekmek
su:1 litre
spor :hiç zamanım olmadı:26:
ooooooo güzeeel oluuurrrZeynepim haticem zaten ilipte sana soylemis isabette etms hepimi urbirimiz yarimci ouruz canim
Bak o zaman buda sana kick olur iste ne guzel
Kizlarrrr aklima ne geldiiiii..hepimizin verecegi kilo cok az kaldi b hedef belirleyip hep beraber mezun olsak yaaaa
Kimseninde gozu arkada kalmaz hem ayrilirkende ihanet eiyomus gibi garip bi hisse kapilmayiz:)))
cips mi bayılırııımm ama YAASSSAAAAKKKKKK, akşamı beğenmedimmm meyve suyu yerine meyve yeseydin bariMerhaba
Biraz geç yazıyorum. Dışardaydım vaktim olmadı öğleden sonra.
Bugünkü yemek listem:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
1 bardak buğday ruşeymli ballı süt
Öğle:
Bir tabak sebzeli makarna
Akşam:
Bir bardak meyve suyu
Bir tabak mısır cipsi
1.5 lt su
1 şekersiz Türk kahvesi
Egzersiz yok
Baskülümü de aldım bugün. Başlangıç kilom 59.0
geçmiş olsun canıımmm kolay gelsin sanagünaydın kızlarrrrrrrrrrr.burda dün gece şimşeklerle yıkıldı ortalık.acayip yağmur yağdı.bir klasik olarak banyomu su bastı ,allahtan banyodan çıkmadı.banyom çamur içinde gene.su kesik ....artık kızmıyorum bile.sıradanlaştı.
süpersin valla ben olsam yerdimBu sabah esim sicacim dumani tuten simitler getirmis..herzamanda bulamiyoruz burda. Simit...
Ben naptimmmm esime pAketledim verdim cocuklardan kalan 1 bucuk simidi:)) mutluyumm gururluyumm ve ooo yeahhh diyorum :))
ayy ben de 3-4 kilo vermeyi bekliyorum alışveriş için , güle güle kullan canımKızlar bu sene kürklü şeyle moda galiba bende modaya uydum :))) cumartesi neler aldım neler
harikasın ebnim için de yaaapppBen kuzucumu yatirdim spor yapayim simdi hih
Cuma:
Sabah: 1/4 simit şekersiz çay
öğle: fırında kabak sandal yarım porsiyon
akşam: 3 köfte, 2 kaşık bulgur pilavı
Cumartesi
sabah geç kalktık :)): peynirli 1 yumurtalı omlet 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğle yok
akşam: et döner(porsiyonun ancak 1/4 ünü yiyebildim annemle kızdılar) ayran
Pazar:
Sabah: geç kalktı:)) 1 yumurtalı az succuklu yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay
ara: 1 elma, şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 kase tarhana çorbası
su 2 lt
sporlarım cumartesi pazar yaptım:) toplam günlük 40 dakika eliptik 100 yanbel 100 twister 100 mekik 100 kol
İçimden gelmiyo yiyemiyom canım. İki lokma alıyom tıkanıyom, midem sanki koca bir kuzu yemiş gibi tok hissediyor. Akrebimle buluştuğum günden beri böyleyim :))))patates kızartmasına bişey demiyorum da fantanın kalorisi çok yüksek değil miii
bewnce börek dışında güzeeelll
ooooooo güzeeel oluuurrr
cips mi bayılırııımm ama YAASSSAAAAKKKKKK, akşamı beğenmedimmm meyve suyu yerine meyve yeseydin bari
geçmiş olsun canıımmm kolay gelsin sana
süpersin valla ben olsam yerdim
ayy ben de 3-4 kilo vermeyi bekliyorum alışveriş için , güle güle kullan canım
harikasın ebnim için de yaaappp
ne kadar az yemişsin yaaaa , azıcık artır menünü
Bende gitmemeyi planlıyorum. Hem annem hem kızım hemde akrebim için hemde almancam çok iyi olmadığı için
Evet yaaa orası ne pahalı öyle. Bende gelince kozmetik malzemelerimi alıyom, ucuz orda çoookkkk
Evet canım burası açık face kapalı
Ferhan benim içinde spor yap olur mu :)))))
Kaçamak sayısı falan diyede yazarım
Süpersin iyi yapmışsın
Canım dersteydim.Valla tenefüste bile sana laf yetiştirmeye geliyorum
Evet heryere Banu yazalımBANUUUUUUUU
Sizin balonların içine çikolatalı fıstık ezmesi koyacağım
Yapmam mıııı
Face ben şimdi okuyamıyorum.Burdan kapalı. Şimdi ordan sana laf yetiştiremem olmadı şimdi
Canım güle güle kullan ancaakkkk giyip resimlerini çek bizde görelim
Kolay gelsin canım.Eve gidince bende yapacağım
Cuma:
Cumartesi
öğle yok
Pazar:
Sabah: geç kalktı:)) 1 yumurtalı az succuklu yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay
su 2 lt
sporlarım cumartesi pazar yaptım:) toplam günlük 40 dakika eliptik 100 yanbel 100 twister 100 mekik 100 kol
Derste olduğunu tahmin etmiştim canım :)))) Tamam haftasonu pantalonu giymiş olcam zaten, cumartesi 1000 kişilik seminerimiz var:)))) yeşilköyde:))
patates kızartmasına bişey demiyorum da fantanın kalorisi çok yüksek değil miii
ooooooo güzeeel oluuurrr
cips mi bayılırııımm ama YAASSSAAAAKKKKKK, akşamı beğenmedimmm meyve suyu yerine meyve yeseydin bari
Evet kaliteli urunler uygun fiyata var markalari pek bilinmesede..ama ben pek kullanmadigim icin isime yaramiyor..ben kiyafetler istiyorummmmmm..
Hem buz gibi hem sikici o kadar cok sebeb sayaliriz ki dimi:))
Noooouuuuu yaparsam yine kendime iki kati yaparim hehe tipik ikizler bencilligi :26:
Facede bisi yok canim sendersine kuzucuklarina bak hic tikirti pikirti. Yok:)) cok guzel bir karne bekliyorum senden cikolatalarla dolu olsu nnn böyle kakao kakaooo rengi olsun..evet aksamlarida ben rHat yapamiyorum diyesabahtan yapiyim dedim senin aksam yaptigini biliyorum gunun sonunda kontrol ederiz) sana begendircem diye bak nasil cogaltcam sporumu
Ama resmen ne cabuk hamlamisim..benim her yerim agriyo yaa
Aslinda cok kotu degil canim..son aksam bir tarhana az olmus,,bi salata bari olsaydi yannda..sporda harikaaa
Iste hafta sonuna kadar 75 ol:)
Yapmammmm yapmammmm hepsi kendim icin hepsi hepsiiiii:))
Yaa aslinda canim cok. Cekti ..sen al götür. Ise yemiyeyim dedim..oda aliverdi :))))) almasaydi yerdim dayanamazdim..benim iradem co zayif o konulardaa
Hemen hayaletmistm böler uzerinde kasar eritirim irazinida cikolataya bandiriryerm fln diyee hehehe esim beni nasil cezalardan azarlardan kurtardigini bir blseydi ne bedeller isterdi benden :)))
Hatice keßerdi beni haftasonu zzaten kacamaklarim vardi
elimde sadece 4 isim var:26:
pia:10-.........10-
mersinli42:8-.........9-
cumbo:10+...........2-
ferdici:8-............12+
hahahaFerhancım yeni işin hayırlı olsun
Gönülcüm tebrik ederim canım, darısı bizim başımıza
Oooo Nurgül ben yokken Zeyneple başbaşa şarap açmalar kıskanırım baaaaaakkkkk
Heheheheehheeh 2. mi olduk
Bu haftanın mesajları kimlere
Aşık Kübra yemek yemeği unutuyon dimi, menüler nerde kııııızzzz
Ferhan Brocin nedir?
tatlıpatates aramıza hoşgeldin ben YaseminAhhhh ahhh 15 gün sonra 30 oluyorum 2 yaşında bir kızım var, bekarım. Yazılım işiyle uğraşıyom ama aslen öğretmenim
tatlıpatates menülerin hiç olmamış canım. Patetesli börekler ve öğünlerde yediklerin çok dengesiz.
Ferhan ne yedin kahvenin yanına
Kaptanım civanım, Haticeeeemmmmmmm
Hatice menünde çilekli sütü görünce çocukluğuma geri döndüm
gulayb aramıza hoşgeldin. tatlıpatatese yazdıklarımı sanada yazayım :)))Ahhhh ahhh 15 gün sonra 30 oluyorum2 yaşında bir kızım var, bekarım. Yazılım işiyle uğraşıyom ama aslen öğretmenim (Yoksa bu yazılanlar bir dejavu mu )
Haticeeee mesaj sayısı listesini şimdi gördüm :))) Not aldımm :)))
Zeynep börekleri götürmüşşş hihihiihhihihih hani cezaaaaaaa
Zeynepcim kaptanlığın hayırlı olsun
Ferhan hepimizin vereceği kilo çok mu az kaldıBenim daha 17 kg varrrrrrrr Beni bırakıp mezun olup gitmeyin sonra face twiter gevezeliğimden kurtulamazsınız ona göre yani ben söyleyeyim de
Hatice mesaj yarışımı dedin :))) tamamdır 1-2-3 başlaaaaaa
Nurgül kabul et hihiihiihih aşık ettim senide hihhihihiihhiih
maşallah ya iki gün uğramadık neler olmuş neler.
haticecim ceketin hayırlı olsun sayfayı açtım ama göremedim.
kübracım uzun cizmeleri bende çok severim. bu hem seni motive eder artık oldu diyosun.
gönülcüm hayırlısı olsun mezuniyetin. eski yeni foto paylaşma imkanın varmı farkı daha iyi görebilmemiz için.
zeynepçim senin içinde hayırlısı olsun içinde hiç şüphe tedirginlik olmasın çok iyi bi şekilde üstesinden geleceğini biliyorum. hep burdayız zaten herkes yardımcı olur. bencede en mantıklısı sendin.
hatice ya bu çok ani oldu. keşke önceden çıtlatıp hazırlasaydın. ama haklısın hem iş hem okul hem ev zor gerçekten. bende gördüğünüz gibi sadece işteyken girebiliyorum.
ferhancım üzülme ya daha önceki yendiklerinize sayın birazda bu duyguyu başkaları tadsın. :))) birlikte mezuniyet çok iyi fikir. ama geride kalanlar ne olacak? gerçi biz mezun olsakta takılırız buraya. kimler var hep birlikte mezun olabilecek, ben, zeynep, sen, ????
tatlıpatates ve gülay merhaba arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. şimdiden buranın size uğurlu gelmesini diliyorum. inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. ben bu duruma diyet vb demek istemiyorum motive bozucu oluyo benim için o yüzden sağlıklı beslenme serüveni diyorum. uzun soluklu ve yorucu bi maraton kimi zaman yıldığımız pes etmek istediğimiz anlar oldu hepimizin ama herkes birbirine destek oldu ve kaldığımız yerden devam ettik. sizin içinde aynısı olacağını umud ediyorum. ben nurgül muhasebe sorumlusuyum 28 yaşındayım aslen izmirliyim ve istanbulda yaşıyorum evliyim çocuksuzum
ferhancım yaa sorma cumartesi ve pazar dersanedeydim kafam bi milyon oldu. dersler gerçekten ağırmış. sonumuz iyi olsun emeklerimize değsin.
yaaaseeemiiinnnn eeevvveeetttt aşıııkkk oldduuummm kopaamıyorruuummmmsensiz yapaamııyyyoorruuummmm
Afiyt olsun güzel yinede bence :)Cuma:
Cumartesi
öğle yok
Pazar:
su 2 lt
patates kızartmasına bişey demiyorum da fantanın kalorisi çok yüksek değil miii
ooooooo güzeeel oluuurrr
Bence bozmamalısın, yaşam şeklin bu diye düşünmelisinSlm kizlar eşimle abimlere gidiyoruz akşama doneriz
Inş diyetimi bozmam:)
Canım telefondan okuyorum burayı genelde ama bu mesaj sayılarını sayamamak çok kötü
telde değişmiş burası
şimdi nete girdim saydım :
6 - 2 -
hahaha
canımmm dün yazdım görmemişşin menüyü sen :)
ondan önceleride unuttum menü falan
zaten diyet modundan çıkmış durumdayımm
Lütfennnn biri beni motive etsin
çok kaçamak yapıyorm
Aynen canım çok mutlu oldummm resim attım albümde okadar uzun olmasada çizme işteee ilk defa çizmem oldu
hayırlı olsun canımmm güzel güzel giyinnn kürklü burdada moda şuan
resim çek:)
Afiyt olsun güzel yinede bence :)
Dışardaydım canım işte kendime engel olamadımm ..
çok yanlş yoldayım bu gidişle sisecem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?