Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün gece rüyamda 30. yaşgünü pastamı görmüştüm, bende doğumgünüm yaklaştığı için gördüm sanıyordum. Bakın tabiri neymiş ;
"Sevginizin karşılığını görecek, sevgilinizle mutlu bir beraberlik yaşayacaksınız. Bu aralar büyük yatırımlar yapmanız, hatta bir ev almanız bile mümkün."
hahhahhaahhahahahahhahahahaahahah

Aşık Banuuuuuu :))) nerdesinnnn
Nurgüllll sen nereye kayboldun :))
Hatice aşağıda görüyorum onlinesın:))

Tek başınada gevezelik olmuyo ki

İçimden gelmiyo yiyemiyom canım. İki lokma alıyom tıkanıyom, midem sanki koca bir kuzu yemiş gibi tok hissediyor. Akrebimle buluştuğum günden beri böyleyim :))))

Aşık Banuuuuuu :))) nerdesinnnn
Nurgüllll sen nereye kayboldun :))
Hatice aşağıda görüyorum onlinesın:))

Tek başınada gevezelik olmuyo ki

allah allah nasıl bu kadar bilinçsizse bilgi verebiliyorlar yaa. geç kaldım demek olsun ben yapıcamı biliyorum sikinti yok. :))))) sonraki gelişmeler ne akrebinle. o 30 yaş rüyasının başka bi anlamıda olabilir :)))) 30 yaş sendromu gibi sorma bankacılar bi bırakmıyo yakamızı onlarla konuşuyoduk.

Kübraaa sen evim sendine gitmistin diymi?Senaryo bi guney koree filminden saniyordum cunku konu öyle ..o filmi izledin mi bilmiyorum " A Moment To Remember Mı" filmini ben..olsun turk versiyonuda dokunakli olur fln derken..

Afis ve tanitimlarda öykü altina özcan denizin adini görünce bianda sogudum sinir oldum..yani film o kore filminden alintiysa biz yine gideriz yani niye emek hirsizligi yapiyoki

Izlediysen ayni mi diye sorucaktim ?

Aynen emek hırsızlığı yapmış Özcan Deniz bi de söylüyordu

Daha dün ALES yapıldı canım, ablam hatta görevliydi sınavda :))))

Bu haftada geçen hafta kadar verebilsem:))) 75 olurum haftasonuna :)))

Olursun tabi canim

Öğle yemeğine çıkıyorum kızlar, acıktığımı hissediyom bakalım bakalım hihihhiihihih

Miyim miyimmmm en sevdigim anlarrrr

Slm kizlar eşimle abimlere gidiyoruz akşama doneriz
Inş diyetimi bozmam:)

Bozma sakinnn..sakin sakin

Kubracimmmm sakin yaaa ne guzel kilolalar giderken saliyomusun yoksa kendini
Hic yakismaz sana

Hahaha bu istikbal zaten muhtemel :))) hic ruyaya itibar etmem

Zeynep sen nerdesin kuşum yaaa

Garibim banyosunu temizliyordur://yine su basmisti..onunla ugrasiyordur.. Yorulmusturda

Ay öyleyse gitmiycem filme
Gerizekali

Özcan yani
Kore filminden senaryo alıntıymış canım :))
enteresan insanlar ya. bide ales kursu felan veriyolar. masterda tezli tezsiz ne demek? acaba o tezsizde kalktımı dedi?
Hahahhaahha tam bombaymış o dersane canım :))) Ben tezsiz yüksek lisans yapıyom kalmadı. Birinde tez hazırlıyon birinde proje. Akademisyen olmak isteyenler genelde tezli yapardı ama o ayrım artık kalktı. Projen çok iyi ise akademik kariyer yapabiliyorsun :))

peki mba ve e-mba ne? kimi 3 yarıyıl kimi 4 yarıyıl diyo? kimi ingilizce istiyo? ooff çok karışık yaa. bide ücretleri çok yüksek

selam kızlar nasılsımız görüşmeyeli kaç gündür giremedim ya aklım burdaydı hep neyseki internet geldi her zman böyle olmuyordu bu ay köye faln götürdük fazla kullanıldı ondan herhldalde kota dolmuş.ayrı kaldım ama diyet ve spor devam etti tabi 84 tüm bu hafta:) 1 er 1 er gidiyor kilocuklar:)bu arada bu akşam istanbul yolcusuyum gece 10 da uçağımız hazırlanıyorum bir yandan:)

nermincim ist. mı geliyosun? nereyee?

ya ben son sayfayı açamıyorum. düzelir heralde.

peki mba ve e-mba ne? kimi 3 yarıyıl kimi 4 yarıyıl diyo? kimi ingilizce istiyo? ooff çok karışık yaa. bide ücretleri çok yüksek
mba gidip ders alıyosun e-mba uzaktan erişimle internet üzerinden mba yapıyosun. e-mba yapacağına hiç yapma zaten. Mba de amaç zaten çevre genişleterek kendine yeni bir vizyon katmak. Benim programım normalde istanbulda gitsem25600 TL.

Ayyyy istannnbbuuuulllll . Hoşgeldin Nermin

kız emek hırsızıyım demedi adam uyarlama dedi bir çok filmdede uyarlama oluyor dedi adamcağız senaryo yazamamış napsıın şimdi sahip çıkmak lazım bir yerde

Kore filmini kendime uyarladım dedi. Senaryoyu çalmış yaniii :)))

nermincim ist. mı geliyosun? nereyee?

ya ben son sayfayı açamıyorum. düzelir heralde.

sabiha gökçene inecek uçak oradan annemlere perşembe günü kardeşime kız istenecek cumarteside nişanı var allah nasip ederse o da istanbul mahmutbeyde olacak:)

Nurgül senin hakkında dedikodu yaptık da ondan açılmıyor hihhiihiihihihih

haaa ben anladım dersanenin dediğini hhaahahaaa. ben şimdi anadolu ün. öğrencisi görünüyorum ya eğer bi yarıyıldan fazla ara vermeden yükseklisansa başvuru yaparsam ales istemio onun öğrencisi olduğum için. ama başka okullarda olursa aranıyo. :))))) evet gördüm şimdi dedik dedik yapmışsınız beni :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…