haaa ben anladım dersanenin dediğini hhaahahaaa. ben şimdi anadolu ün. öğrencisi görünüyorum ya eğer bi yarıyıldan fazla ara vermeden yükseklisansa başvuru yaparsam ales istemio onun öğrencisi olduğum için. ama başka okullarda olursa aranıyo. :))))) evet gördüm şimdi dedik dedik yapmışsınız beni :))))
Açıköğretimde de yok ki öle bişey :)) Nurgül dersaneni değiştir yol yakınken
bugün yada yarın. eksik kitaplarımı almaya ve kimliğimi almaya merkez büroya gidicem oraya sorarım. yeni değiştirdim yaa daha iyi diye. vay anasını. baya baya ales kalktı dedi ya. :)))))))))
sabiha gökçene inecek uçak oradan annemlere perşembe günü kardeşime kız istenecek cumarteside nişanı var allah nasip ederse o da istanbul mahmutbeyde olacak:)
Canım benim sınıfımdaki arkadaşlardan ALES leri eksik olan vardı. Onlara bu sınava girin yoksa öğrenciliğiniz iptal olacak denildi.
Bugün öğlen az ıspanak yemeği yedim şimdi acıktım ne yesem kii
Menüler hafif olmuş canım. Afiyet olsun aşık YaseminCuma:
Sabah: 1/4 simit şekersiz çay
öğle: fırında kabak sandal yarım porsiyon
akşam: 3 köfte, 2 kaşık bulgur pilavı
Cumartesi
sabah geç kalktık :)): peynirli 1 yumurtalı omlet 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğle yok
akşam: et döner(porsiyonun ancak 1/4 ünü yiyebildim annemle kızdılar) ayran
Pazar:
Sabah: geç kalktı:)) 1 yumurtalı az succuklu yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay
ara: 1 elma, şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 kase tarhana çorbası
su 2 lt
sporlarım cumartesi pazar yaptım:) toplam günlük 40 dakika eliptik 100 yanbel 100 twister 100 mekik 100 kol
Aşk aşk aşk :İçimden gelmiyo yiyemiyom canım. İki lokma alıyom tıkanıyom, midem sanki koca bir kuzu yemiş gibi tok hissediyor. Akrebimle buluştuğum günden beri böyleyim :))))
Ne güzel bir anlamı varmış öyleDün gece rüyamda 30. yaşgünü pastamı görmüştüm, bende doğumgünüm yaklaştığı için gördüm sanıyordum. Bakın tabiri neymiş ;
"Sevginizin karşılığını görecek, sevgilinizle mutlu bir beraberlik yaşayacaksınız. Bu aralar büyük yatırımlar yapmanız, hatta bir ev almanız bile mümkün."
hahhahhaahhahahahahhahahahaahahah
Pc açık ama bakamadım.Aşık Banuuuuuu :))) nerdesinnnn
Nurgüllll sen nereye kayboldun :))
Hatice aşağıda görüyorum onlinesın:))
Tek başınada gevezelik olmuyo ki
O zaman keşke seni izinli yazsaydık. Bu hafta yoksun değil mi?selam kızlar nasılsımız görüşmeyeli kaç gündür giremedim ya aklım burdaydı hep neyseki internet geldi her zman böyle olmuyordu bu ay köye faln götürdük fazla kullanıldı ondan herhldalde kota dolmuş.ayrı kaldım ama diyet ve spor devam etti tabi 84 tüm bu hafta:) 1 er 1 er gidiyor kilocuklar:)bu arada bu akşam istanbul yolcusuyum gece 10 da uçağımız hazırlanıyorum bir yandan:)
kızlar sabah bir görünüp kayboldum.11.30 gene( allah bu vi yapanın belasını versin) çamurlu su bastı.bu defa yatak odasıyla beraber.batıda olsak on kere taşınmıştık bu lanet evden.suyu koavyla boşalltım tuvalete.odayı temizle.banyo öle kaldı.gene kırıyorlar bir yerleri.sonra elektrik kesildi.kızı uyuturken yorgunluktan sızmışım yanında.
geçmişe br bakıp geliyorum.
selam kızlar nasılsımız görüşmeyeli kaç gündür giremedim ya aklım burdaydı hep neyseki internet geldi her zman böyle olmuyordu bu ay köye faln götürdük fazla kullanıldı ondan herhldalde kota dolmuş.ayrı kaldım ama diyet ve spor devam etti tabi 84 tüm bu hafta:) 1 er 1 er gidiyor kilocuklar:)bu arada bu akşam istanbul yolcusuyum gece 10 da uçağımız hazırlanıyorum bir yandan:)
kız emek hırsızıyım demedi adam uyarlama dedi bir çok filmdede uyarlama oluyor dedi adamcağız senaryo yazamamış napsıın şimdi sahip çıkmak lazım bir yerde
kızlar sabah bir görünüp kayboldum.11.30 gene( allah bu vi yapanın belasını versin) çamurlu su bastı.bu defa yatak odasıyla beraber.batıda olsak on kere taşınmıştık bu lanet evden.suyu koavyla boşalltım tuvalete.odayı temizle.banyo öle kaldı.gene kırıyorlar bir yerleri.sonra elektrik kesildi.kızı uyuturken yorgunluktan sızmışım yanında.
Akşamı hafif geçirebileceksen erkenden yiyebilirsintost yiyeyim mi, ıspanak gerçekten az olmuş bu sefer. öğle yemeğinden beri su içiyom açlık değildir diye :))))
hııımmmm seni tembel,kurtarma sözlüsü yapcam sanaBen hangi günleri yollamadım ki perşembe cuma
9 Kasım:6 tane
8 Kasım: 3 tane
10 kasım: 0 (sınıfta kaldın çoccuuuuuuğuummm hihihihiihiihihi)
ne oldu kız,hayırdır?Nerelerdeydin gezenciiiiii
Ben dun cok gergindim valla yaaaa hic guzel bi haftasonu gecirmedim:))
ben olsam azcık yedim ucundan,iyi dayanmışsınBu sabah esim sicacim dumani tuten simitler getirmis..herzamanda bulamiyoruz burda. Simit...
Ben naptimmmm esime pAketledim verdim cocuklardan kalan 1 bucuk simidi:)) mutluyumm gururluyumm ve ooo yeahhh diyorum :))
ohhh afiyet olsun,götür yaseminBen kremalı olanlarını seviyoommmmm :)))) Ferhan biliyo musun bana almanya ofisten iş teklifi geldi. Buraya alalım seni diyolarrrr, Stuttgard daki ofise...
hehhehehhehehe Hatice hazırlasın karneyi o zaman erer, bize çikolatalı balonlar yapar
güle güle kullan cicilerini.bende hafta sonu çamaşır aldım.eskilri çok genişletmişimKızlar bu sene kürklü şeyle moda galiba bende modaya uydum :))) cumartesi neler aldım neler
bi kere slim fit 42 beden pantalon giyemiyordum. 1 adet slim fit 42 beden siyah pantalon aldım. Sonra deri ceket aldım ama yakaları kürklü, kürkü çıkabiliyor. Böyle önü yünlü gibi ceket aldım ama ceketin çoğu kısmı kalın penyeden yapılmış, bir tane bere veeee çok kokoş üstü böyle simli simli pudra rengi karpuz kollu bir bluz aldımmtotal rakam 200 tl, ablamla kazandığım iddia parasının gerisini 60 lı kilolara saklıcam hihihihiihihihihih
pisken spor olmuyomu ferhanBen kuzucumu yatirdim spor yapayim simdi hih
Siz gevezelik yapin ben sporumu yapayim
Bide dun ben gece gece o gerginlikle evi akladim pakladimmmm tertemiz yaptim.,bide sabah rahat spor yapim diyee.. Yoksa yapamiyorum..ben spora
bu ne kız,aşk seni tok tutar olduCuma:
Sabah: 1/4 simit şekersiz çay
öğle: fırında kabak sandal yarım porsiyon
akşam: 3 köfte, 2 kaşık bulgur pilavı
Cumartesi
sabah geç kalktık :)): peynirli 1 yumurtalı omlet 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğle yok
akşam: et döner(porsiyonun ancak 1/4 ünü yiyebildim annemle kızdılar) ayran
Pazar:
Sabah: geç kalktı:)) 1 yumurtalı az succuklu yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay
ara: 1 elma, şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 kase tarhana çorbası
su 2 lt
sporlarım cumartesi pazar yaptım:) toplam günlük 40 dakika eliptik 100 yanbel 100 twister 100 mekik 100 kol
bozmaaaaaaaaaaaaaaSlm kizlar eşimle abimlere gidiyoruz akşama doneriz
Inş diyetimi bozmam:)
hıımmmm hayır diyelim hayır olsunDün gece rüyamda 30. yaşgünü pastamı görmüştüm, bende doğumgünüm yaklaştığı için gördüm sanıyordum. Bakın tabiri neymiş ;
"Sevginizin karşılığını görecek, sevgilinizle mutlu bir beraberlik yaşayacaksınız. Bu aralar büyük yatırımlar yapmanız, hatta bir ev almanız bile mümkün."
hahhahhaahhahahahahhahahahaahahah
tam bu saatlerde açlıktan ölmüştük karı koca yemek yiyorduk.adamı işten çağırdım,sağolsun yardım etti.Zeynep sen nerdesin kuşum yaaa
tebrikler nerminselam kızlar nasılsımız görüşmeyeli kaç gündür giremedim ya aklım burdaydı hep neyseki internet geldi her zman böyle olmuyordu bu ay köye faln götürdük fazla kullanıldı ondan herhldalde kota dolmuş.ayrı kaldım ama diyet ve spor devam etti tabi 84 tüm bu hafta:) 1 er 1 er gidiyor kilocuklar:)bu arada bu akşam istanbul yolcusuyum gece 10 da uçağımız hazırlanıyorum bir yandan:)
hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsinsabiha gökçene inecek uçak oradan annemlere perşembe günü kardeşime kız istenecek cumarteside nişanı var allah nasip ederse o da istanbul mahmutbeyde olacak:)
Canım benim kolay gelsin. Valla çok sinir bozucu
kızlar inanın evden çıkamaz oldum.paranoyaklaştım.evden ne zaman çıksam ,su basıyor.ne lanet bir yer burası.sabah su yok,elektrik yok,yağmur suyu çamurla banyoda.fıttırmamak elde değil...Ne bu güzelim senin çektiğin evden. Çok üzüldümmmm
Akşam yemeği olarak yicem canım. Bir küçük karışık tost ve ayran söyledim :)) Zaten ben yiyene kadar 5 olur saatAkşamı hafif geçirebileceksen erkenden yiyebilirsin.
hııımmmm seni tembel,kurtarma sözlüsü yapcam sana
ne oldu kız,hayırdır?
ben olsam azcık yedim ucundan,iyi dayanmışsın
ohhh afiyet olsun,götür yaseminkabul etmeyi düşünüyor musun?
güle güle kullan cicilerini.bende hafta sonu çamaşır aldım.eskilri çok genişletmişim
pisken spor olmuyomu ferhan
bu ne kız,aşk seni tok tutar oldu
bozmaaaaaaaaaaaaaa
hıımmmm hayır diyelim hayır olsun
tam bu saatlerde açlıktan ölmüştük karı koca yemek yiyorduk.adamı işten çağırdım,sağolsun yardım etti.
tebrikler nerminhepsi gidecek o kiloların,ölsün kilolar.
hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin
kızlar inanın evden çıkamaz oldum.paranoyaklaştım.evden ne zaman çıksam ,su basıyor.ne lanet bir yer burası.sabah su yok,elektrik yok,yağmur suyu çamurla banyoda.fıttırmamak elde değil...
Akşam yemeği olarak yicem canım. Bir küçük karışık tost ve ayran söyledim :)) Zaten ben yiyene kadar 5 olur saat
Hehheheheheh Teşekkür ederim canım :)))
Teklif çok güzelde annem baya bir mırın kırın etti ben almanyaya gelmem beni bırakıp gidiyo musun diyee. Hemmmmm sevdüceğime daha kavuşamadan daha da mı uzaklara gideyim di mi hihihhiihihihih
Akşam yemeği olarak yicem canım. Bir küçük karışık tost ve ayran söyledim :)) Zaten ben yiyene kadar 5 olur saat
Hehheheheheh Teşekkür ederim canım :)))
Teklif çok güzelde annem baya bir mırın kırın etti ben almanyaya gelmem beni bırakıp gidiyo musun diyee. Hemmmmm sevdüceğime daha kavuşamadan daha da mı uzaklara gideyim di mi hihihhiihihihih
geçmiş olsun canım ya allah kolaylık versin işin zor pis işerle uğraşması ne biçim evmiş o öylekızlar sabah bir görünüp kayboldum.11.30 gene( allah bu vi yapanın belasını versin) çamurlu su bastı.bu defa yatak odasıyla beraber.batıda olsak on kere taşınmıştık bu lanet evden.suyu koavyla boşalltım tuvalete.odayı temizle.banyo öle kaldı.gene kırıyorlar bir yerleri.sonra elektrik kesildi.kızı uyuturken yorgunluktan sızmışım yanında.
Hayırlı olsun canım :)) Allah tamamını erdirsin
Menüler hafif olmuş canım. Afiyet olsun aşık Yasemin
Aşk aşk aşk :
Ne güzel bir anlamı varmış öyleHayırlısı inşallah
Pc açık ama bakamadım.
O zaman keşke seni izinli yazsaydık. Bu hafta yoksun değil mi?
[SUP][/SUP]
Olsun olur boyle aksilikler..hadi hayirlisi kizi kesin veriyolar yani cumartesi nisan simdiden belliyse belki kizi vermiycekler :))
Ya film afislerinde öykü altinda kendi adi yaziyor..ona uyuz oldum..bunu baska bi yolu olup p gercek senaryonun sahibide yazilsaydi ne plurdu..yinedegiderdim ben..ama böyle seyleri hazm edemiyorum ..cok yasadim onceden,,fikirlerim calinirve kendilerine aitmis gibi lanse edilir anlatilirdi...simdi ki aklim olsa asla izin vermezdim dee o zamanlarrrr amaaanmn piiffffffderdim
Yo yo yazmaliydi bisekilde
Kiyamammmm canim yaaaaa
ölsün gebersin bir dahada hortlamasınlar inşallahhııımmmm seni tembel,kurtarma sözlüsü yapcam sana
ne oldu kız,hayırdır?
ben olsam azcık yedim ucundan,iyi dayanmışsın
ohhh afiyet olsun,götür yaseminkabul etmeyi düşünüyor musun?
güle güle kullan cicilerini.bende hafta sonu çamaşır aldım.eskilri çok genişletmişim
pisken spor olmuyomu ferhan
bu ne kız,aşk seni tok tutar oldu
bozmaaaaaaaaaaaaaa
hıımmmm hayır diyelim hayır olsun
tam bu saatlerde açlıktan ölmüştük karı koca yemek yiyorduk.adamı işten çağırdım,sağolsun yardım etti.
tebrikler nerminhepsi gidecek o kiloların,ölsün kilolar.
hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin
kızlar inanın evden çıkamaz oldum.paranoyaklaştım.evden ne zaman çıksam ,su basıyor.ne lanet bir yer burası.sabah su yok,elektrik yok,yağmur suyu çamurla banyoda.fıttırmamak elde değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?