Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zeynepçimm cnm ben izne ayrılmak istiyorum. cidden menü yaz mesaj spor yaz fln sıkıldım ben ne kadar izin alınabiliodu en fazla??

kahvaltı güzel. sütlü kahve aradan sayılırmı bilemedim. yarımkepçe nohutmu :)))) onunda yarısını yemeseydin iidi ama yemişsin artık afiyet olsun çok az yaa. bide erkenden yemişsin çorba kasesi kadar mısırgevreğini akşam acıkacaksın.

zeynepçimm cnm ben izne ayrılmak istiyorum. cidden menü yaz mesaj spor yaz fln sıkıldım ben ne kadar izin alınabiliodu en fazla??
Canım en fazla yarım gün izin olabiliyor.Sabah git akşam gel tamam mı
Canım izne ayrılırsan 2 hafta listede olamazssın.Sonra istediğin zaman gelebilirsin. 6 ay herhangi bir gruba girmezssen diskalifiye oluyorsun ancak bu şekilde diskalifiye olunca kaptan paylaşım alanına not bırakırsa tekrar diskalifiyeden çıkıp listede olursun.

Canım bu hafta her akşam süt cornflakes,nesfit yiyeceğim. Kilomun duraksamasından fazlasıyla sıkıldım.Akşam yemeklerini hafif tutmam şart.Bakalım sonuç ne olacak :44: Acıkınca su içerim

nurgül doğru söylüyor.nohutları say bidaha 10 u geçmesin
mesajlara dikkat etmem gerek bu arada,haklısın.

banu daha fazla zorlamayacağım,kalsan çok iyi olurdu ama hayatta kararda senin.ben en uzun ne kadar izin alabilirsin sorusunu direk haticeye yönlendiriyorum.halefim cahil selefini bilgilendirir misin?

biliyosun bende çok tüketiyodum hemen hemen hergün. sonra yağlı sütle tükettiğim için. kilo veremediğimi farkettim. sende dikkat et. ben komple bıraktım ama çok seviyorum.

Öffff bisiler karisti ama ne bilmiyorum

Guzel bi corba yaptim vitamin bombeee bebikimde yer ins

Son düzenleme:

Haha yok bende olmuyo canim istemiyor ev tenizken herseyi yapabilir degilse ya once temizlik yapilicak yapilmazsa diger islerde bekliycek :)))

Afiyet olsun canim benimmm ekmek yok ama onun yerine gecebilicek seyler vardaa az gibi dee yok yok iyi gibidee..bir meyve eksik ..onuda bir ara olarak kullansan süper olur..önceden ägle yemeklerinde bazen bir yogurt oluyodu..o yuzden bu nohut bulgur süper gorundu gözüme..ama okulda yoruluyosun araya bir meyve koy canim enerjin hepten gitmesin

Hhehehehehehe deliiiii

Nurgulun gruptan cikisinada kopmustummmm

Ama nurgül cicikim ben sana bikac kere söyledigimi hatirliyorum sutun yagli degil dimi fln diye.. Glzdenmi kacirdin ki yada ben baskasina yaziyordumda ,,karistiriyormuyum

Gel ben sana sicacikbi corba icire7!..yaparken sen geldin aklima :)

Birde her gevrekte diyette kullanilmaz bence

Off of neler yazılmış, bu konuların aktif olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu beklemiyordum harikasınız kızlar Daha bugünkü ilk mesajım, bu ilk günüm çok yoğun bir günüme denk geldi yemek yemeyi bile unuttuğum bir gün oldu hatta Merhaba diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim memnun oldum. Ben de iktisat mezunuyum, şu anda İstanbul'da kendi çeviri büromu işletiyorum.

Bugün sabah ilk işim Nivea'nın aldığım inceltici kremine başlamak oldu Daha önceden de kullandığım bir ürün. Yavaş ama etkili ve yan etkisi de olmadı şimdiye kadar.

Bugünkü menüm şöyle oldu:

Sabah:
Şekersiz sütlü neskafe
2 dilim tam tahıllı ekmek
Siyah zeytin ezmesi

Öğlen:
2 salatalık
Hazır ezogelin çorba

Ara:
Yoğurt

Akşam:
Diet kola
Salata

Gün içinde de ekinezya çayı ve 2 fincan şekersiz kahve içtim. Kahveyi azaltmaya, suyu çoğaltmaya çalışacağım

Öffff bisiler karisti ama ne bilmiyorum

Guzel bi corba yaptim vitamin bombeee bebikimde yer ins
hımm ne çorbası:111:

bende gelimmi

gülay menünü beyenmedim.sabaha protein ekleyebilirdin.akşam hiç olmamış.acıkacaksın

hımm ne çorbası:111:

bende gelimmi

gülay menünü beyenmedim.sabaha protein ekleyebilirdin.akşam hiç olmamış.acıkacaksın

Gel tabiiiiii
Sen bugün cok yoruldun ben sana baka selerde yaparim hep diyet yemekler merak etme..yada sbze bool bol

Ya kemikli et vardi ben hic bilmiyorum almiyorum annem getirmis minik minik iki poset..onunla internetten bakip yaptim..cok vitaminlidir dimi..kemik suyu yaaa

Elif gokceyede icirelim:))) ben yine boyle bi corba yapmistim vitamin bombe ..tesaduf bi arkadasim geldi cocugu vardi kucuk..aaaa dedim bak yedir cok sey var icinde etsuyula sebze corbasiydi galiba...öyle özenmistim ki ..beis b kasik aldi sanki agzina limon silmis gib bir eksittiki yuzunu dakikalar aonra bile silkiniyodu cocuk ahahaha

Oglum geldi ingilizcede 2 almis ( allahtan lugat testi gibi bisey) neyse 2 almis ..
Bu hep ingilizce kolay yaaaaa diyordu fransizca calisiyordu hep 2 yi getirince

Eee ne oldu? Iyi mi simdi bu not diyorum

Oda diyo ki 2 adi üstünde iyi ya iste diyor :))))

Bisey diyemedim

Selam gulay hosgeldin

Ceviri derken canim? Neleri?

Hoşbulduk Canım uzmanlık alanım teknik, mühendislik (kullanım kılavuzları, teknik şartnameler vs.), pazarlama, yazılım ve lokalizasyon alanlarındaki tercümeler. Bunlar dışında tabii müsait oldukça kabul ediyorum gelen işleri ama daha çok bu grup içinden seçiyorum.

Bugünkü menüm cidden ilginç oldu, Allah ne verdiyse oradan buradan karıştırdım. Mesela sabah yediğim zeytin ezmesini 15-16 yaşımdan beri yemedim inanır mısın Bugün pek acıkmadım, tabii günden güne değişiyor bu durum bende. Yarını bugünden planlamayı düşünüyorum...

Diller arası öyle gel-gitler oluyor, ben de hatırlıyorum kendi yıllarımdan Herkesin aşık olacağı bir dil var bana göre... Benimki Fransızcaydı ama fırsat bulup ilerletemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…