MENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz ,zeytin
Kavrulmuş biber
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yarım kepçe nohut yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM
2 kase sütlü cornflakes(kasem küçük)
Canım en fazla yarım gün izin olabiliyor.Sabah git akşam gel tamam mızeynepçimm cnm ben izne ayrılmak istiyorum. cidden menü yaz mesaj spor yaz fln sıkıldım benne kadar izin alınabiliodu en fazla??
Canım bu hafta her akşam süt cornflakes,nesfit yiyeceğim. Kilomun duraksamasından fazlasıyla sıkıldım.Akşam yemeklerini hafif tutmam şart.Bakalım sonuç ne olacak :44: Acıkınca su içerimkahvaltı güzel. sütlü kahve aradan sayılırmı bilemedim. yarımkepçe nohutmu :)))) onunda yarısını yemeseydin iidi ama yemişsin artık afiyet olsunçok az yaa. bide erkenden yemişsin çorba kasesi kadar mısırgevreğini akşam acıkacaksın.
nurgül doğru söylüyor.nohutları say bidaha 10 u geçmesinMENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz ,zeytin
Kavrulmuş biber
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yarım kepçe nohut yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM
zeynepçimm cnm ben izne ayrılmak istiyorum. cidden menü yaz mesaj spor yaz fln sıkıldım benne kadar izin alınabiliodu en fazla??
Canım en fazla yarım gün izin olabiliyor.Sabah git akşam gel tamam mı
Canım izne ayrılırsan 2 hafta listede olamazssın.Sonra istediğin zaman gelebilirsin. 6 ay herhangi bir gruba girmezssen diskalifiye oluyorsun ancak bu şekilde diskalifiye olunca kaptan paylaşım alanına not bırakırsa tekrar diskalifiyeden çıkıp listede olursun.
Canım bu hafta her akşam süt cornflakes,nesfit yiyeceğim. Kilomun duraksamasından fazlasıyla sıkıldım.Akşam yemeklerini hafif tutmam şart.Bakalım sonuç ne olacak :44: Acıkınca su içerim
hııımmmm seni tembel,kurtarma sözlüsü yapcam sana
ne oldu kız,hayırdır?
ben olsam azcık yedim ucundan,iyi dayanmışsın
ohhh afiyet olsun,götür yaseminkabul etmeyi düşünüyor musun?
güle güle kullan cicilerini.bende hafta sonu çamaşır aldım.eskilri çok genişletmişim
pisken spor olmuyomu ferhan
bu ne kız,aşk seni tok tutar oldu
bozmaaaaaaaaaaaaaa
hıımmmm hayır diyelim hayır olsun
tam bu saatlerde açlıktan ölmüştük karı koca yemek yiyorduk.adamı işten çağırdım,sağolsun yardım etti.
tebrikler nerminhepsi gidecek o kiloların,ölsün kilolar.
hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin
kızlar inanın evden çıkamaz oldum.paranoyaklaştım.evden ne zaman çıksam ,su basıyor.ne lanet bir yer burası.sabah su yok,elektrik yok,yağmur suyu çamurla banyoda.fıttırmamak elde değil...
MENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz ,zeytin
Kavrulmuş biber
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yarım kepçe nohut yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM
Canım en fazla yarım gün izin olabiliyor.Sabah git akşam gel tamam mı
Canım izne ayrılırsan 2 hafta listede olamazssın.Sonra istediğin zaman gelebilirsin. 6 ay herhangi bir gruba girmezssen diskalifiye oluyorsun ancak bu şekilde diskalifiye olunca kaptan paylaşım alanına not bırakırsa tekrar diskalifiyeden çıkıp listede olursun.
Canım bu hafta her akşam süt cornflakes,nesfit yiyeceğim. Kilomun duraksamasından fazlasıyla sıkıldım.Akşam yemeklerini hafif tutmam şart.Bakalım sonuç ne olacak :44: Acıkınca su içerim
hımm ne çorbası:111:Öffff bisiler karisti ama ne bilmiyorum
Guzel bi corba yaptim vitamin bombeee bebikimde yer ins
bende gelimmiAma nurgül cicikim ben sana bikac kere söyledigimi hatirliyorum sutun yagli degil dimi fln diye.. Glzdenmi kacirdin ki yada ben baskasina yaziyordumda ,,karistiriyormuyum
Gel ben sana sicacikbi corba icire7!..yaparken sen geldin aklima :)
Birde her gevrekte diyette kullanilmaz bence
gülay menünü beyenmedim.sabaha protein ekleyebilirdin.akşam hiç olmamış.acıkacaksınOff of neler yazılmış, bu konuların aktif olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu beklemiyordum harikasınız kızlarDaha bugünkü ilk mesajım, bu ilk günüm çok yoğun bir günüme denk geldi yemek yemeyi bile unuttuğum bir gün oldu hatta Merhaba diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim memnun oldum. Ben de iktisat mezunuyum, şu anda İstanbul'da kendi çeviri büromu işletiyorum.
Bugün sabah ilk işim Nivea'nın aldığım inceltici kremine başlamak olduDaha önceden de kullandığım bir ürün. Yavaş ama etkili ve yan etkisi de olmadı şimdiye kadar.
Bugünkü menüm şöyle oldu:
Sabah:
Şekersiz sütlü neskafe
2 dilim tam tahıllı ekmek
Siyah zeytin ezmesi
Öğlen:
2 salatalık
Hazır ezogelin çorba
Ara:
Yoğurt
Akşam:
Diet kola
Salata
Gün içinde de ekinezya çayı ve 2 fincan şekersiz kahve içtim. Kahveyi azaltmaya, suyu çoğaltmaya çalışacağım
napcam ben şimdi o zamann:44::44:
hımm ne çorbası:111:
bende gelimmi
gülay menünü beyenmedim.sabaha protein ekleyebilirdin.akşam hiç olmamış.acıkacaksın
ferhan kız gruba ilk girdiğimde seninle tartışmıştık ,bugün aklıma geldi.nrden nereyehatırladın mı sen?
Selam gulay hosgeldin
Ceviri derken canim? Neleri?
gülay menünü beyenmedim.sabaha protein ekleyebilirdin.akşam hiç olmamış.acıkacaksın
Oglum geldi ingilizcede 2 almis ( allahtan lugat testi gibi bisey) neyse 2 almis ..
Bu hep ingilizce kolay yaaaaa diyordu fransizca calisiyordu hep 2 yi getirince
Eee ne oldu? Iyi mi simdi bu not diyorum
Oda diyo ki 2 adi üstünde iyi ya iste diyor :))))
Bisey diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?